Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 1 votes

Hullabaloo

kickstarter Steampunk

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 21 September 2014 - 21:20

0RpL3Eo.jpg

Ζούμε σε μία εποχή όπου το animation και οι μέθοδοι παραγωγής project έχουν εξελιχθεί τόσο αριθμητικά όσο και ποιοτικά. Τεχνικές, μέσα προγράμματα έχουν δώσει πνοή σε πολλά και διαφορετικά projects. Μέσα σε όλον αυτόν τον καταιγισμό οι υπολογιστές είναι το εργαλείο κλειδί το οποίο έχει συμβάλλει στην γέννηση projects όπως για παράδειγμα το Frozen το How to train your dragon, το πρόσφατο Paperman που αποτελούσε μία ιδιαίτερη μίχη 2D και 3D και πολλά πολλά άλλα. Μέσα σε αυτήν την σωρεία τρανταχτών ονομάτων και δημιουργών όπου τα μεγάλα Studios όπως η Pixar, η Disney, η Dreamworks το λεγόμενο παραδοσιακό 2D animation φαίνεται να έχει φύγει από το προσκήνιο. Υπάρχουν ακόμη τίτλοι οι οποίοι δημιουργούνται σε αυτό το στυλ, περισσότερο από την Ευρώπη και indie Studios οπότε σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να πούμε ότι "έχει πεθάνει" όπως πολλοί αρέσκονται να δηλώνουν . Σε κάθε περίπτωση όμως είναι ένα στυλ το οποίο έχει φύγει από το προσκήνιο.

Oι οπαδοί όμως αυτής της τεχνοτροπίας δεν είναι διατεθειμένοι να καταθέσουν τα όπλα έτσι απλά. Και εκεί έρχεται το Hullabaloo. Υπό την ηγεσία του James Lopez μία ομάδα πεπειραμένων animators οι οποίοι έχουν δουλέψει σε πληθώρα γνωστών και αγαπημένων τίτλων αποφάσισαν να καταφύγουν στην γνωστή και επιτυχημένη τακτική του crowdfunding προκειμένου να φέρουν το project αυτό εις πέρας. 

0yDNQbq.jpg

Το Hullabaloo είναι η ιστορία της Veronica Daring μίας ευφυέστατης νεαρής επιστήμονα η οποία επιστρέφει στο σπίτι της μετά το πέρας των σπουδών της σε ένα γνωστό πανεπιστήμιο. Αυτό το οποίο ανακαλύπτει είναι ότι ο πατέρας της ο εκκεντρικός επιστήμονας Jonathan Daring έχει εξαφανιστεί δίχως ίχνος. Τα μόνα στοιχεία που βρίσκει κατευθύνουν την Βερόνικα σε ένα εγκαταλελειμένο λούνα παρκ στο οποίο ο πατέρας της χρησιμοποιούσε τις εφευρέσεις του. Εκεί ανακαλύπτει ένα παράξενο κορίτσι την Jules με κοινό ενδιαφέρον στην επιστήμη η οποία συμφωνεί να βοηθήσει την Veronica να βρει τον αγνοούμενο πατέρα της και να αποκρυπτογραφήσουν τα μυστικά της δουλειάς του.

Youtube Video


bWHLBEN.png

Το Hullabaloo φέρνει δύο στοιχεία τα οποία δεν συναντάμε συχνά στις οθόνες είτε πρόκειται για animation είχε όχι.

  1.  Το πρωταγωνιστικό δίδυμο είναι δύο ταλαντούχες και πανέξυπνες γυναίκες με κλίση στην επιστήμη οι οποίες χρησιμοποιούν το μυαλό τους και την εξυπνάδα τους προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους σε αντιπαραβολή με την ευρέως διαδεδομένη τακτική της ωμής βίας.
  2.  Steampunk αισθητικη όπου η Βικτοριανή εποχή συναντά την τεχνολογία και την επιστήμη. Σαν ύφος είναι εντυπωσιακό απαιτεί παράλληλα και πολύ περισσότερη προσοχή στην λεπτομέρεια και τον σχεδιασμό.

    WoTYLN4.jpg

    Η θέληση των fans για να δουν το project να πραγματοποιείται ήταν αρκετή όχι μόνο για να υπερακαλύψει τον αρχικό στόχο και τα stretch goals αλλά αυτήν την στιγμή κινούμαστε προς το να χρηματοδοτηθεί και η τέταρτη ιστορία.  Οι δημιουργοί βλέποντας τέτοια επιτυχία δεν αποκλείουν να υπάρξει και τηλεοπτική σειρά.

    EqPdWry.jpg

    Η ομάδα αποτελείται από πραγματικά πολλά άτομα , καθένα από τα οποία είναι γνωστό και καταξιωμένο στον χώρο του. Κάποιοι από τους συμμετέχοντες είναι οι παρακάτω.

    N9vadjE.jpg

    I77Uj2i.jpg

    tLBIU5U.jpg

    KhiGjNa.jpg

    AOrCk92.jpg

    2Yn6Yud.jpg

    Ldg10lR.jpg

    qa3YCN3.jpg

    Λίγο πολύ όλοι καταλαβαίνουμε ότι το project είναι αρκετά φιλόδοξο και πρόκειται να συζητηθεί πολύ όταν με το καλό βγει το πρώτο μέρος του. Η εμπειρία και το background των σχεδιαστών, η ιστορία αλλά και το premise δημιουργούν προσδοκίες για κάτι το οποίο θα είναι ξεχωριστό με χαρακτήρα και πάνω από όλα πέρα από τα συνηθισμένα. Είναι ίσως μία από τις απολαυστικότερες ευκαιρίες για όσους νοσταλγούν το παραδοσιακό style animation και τo ύφος των καινούριων παραγωγών τους ξενίζει.

    Μπορείτε αν θέλετε να συνεισφέρετε και εσείς.

    Campaign.


    4UreVvMl.png


 



#2 Tea-chan

Tea-chan

    Don't Lose Your Way

  • Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 23 September 2014 - 09:37

Goddamn, το project αυτό το βλέπω πολύ καιρό στο dashboard μου, αλλά δεν ήξερα ότι είχε τόσο ταλέντο από πίσω. Μόνο για τον James Lopez ήξερα.

Αυτό παρέα με το Urbance με κάνει να ανυπομονώ για projects εκτός Japan.

Posted Image


#3 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,264 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 15 January 2016 - 23:59

μου είχε έρθει Mail για ένα άλλο project 

Πως και δεν το πήρα χαμπάρι....Θέε μου! Ονειρο δεκαετιών πραγματοποιείται!

 

https://www.indiegogo.com/projects/dragon-s-lair-returns#/

 

je0fqgg6jezne3rveifl.png





Also tagged with one or more of these keywords: kickstarter, Steampunk