Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Galleria Animese


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 07 September 2014 - 13:07

JzWLsQd.jpg

~Κατά τη Galleria Borghese μόνο που η δικιά μας θα είναι καλύτερη~

Όπως πιθανότατα έχετε παρατηρήσει εδώ και κάποιο καιρό έχουμε ΚΑΙ Gallery... Το φόρουμ πλέον αρχίζει να ανταποκρίνεται πλήρως στο μοντέλο ελβετικός σουγιάς και μαζί του και εμείς...


Σε πρώτη φάση δεδομένου ότι πλέον έχουμε τη Gallery ~και για όσους δεν κατάλαβαν ακόμα, έχουμε Gallery παιδιά!~ φεύγει από τα threads και subforums το Gallery στοιχείο ~άλλη μια φορά να πω gallery και πάω για βραβείο gallery guiness~ και πάει πού αλλού...στη Gallery! Οπότε τα προαναφερθέντα μέρη αποκτούν έναν καθαρά talking about shit and Ayanami Rei χαρακτήρα ενώ έχουμε την ευκαιρεία να έχουμε ένα ξεχωριστό μέρος για εικόνες. Επαναλαμβάνω πως αυτό το μέρος λέγεται Gallery.

Οι κανόνες είναι λίγο πολύ αυτοί οι οποίοι ισχύουν και στο υπόλοιπο forum επειδή όμως υπήρχαν κάποια τεχνικά ζητήματα χρειάζεται να διευκρινήσουμε κάποια πράγματα.

 

Spoiler: GALLERY RULES - MUST READ

 

Θα ακολουθήσει thread με αναλυτικό οδηγό ανεβάσματος στην Gallery στο οποίο θα μπορείτε να κάνετε και προτάσεις παρατηρήσεις. Προς το παρόν let the uploading begin and may the Gallery be forever in your favor.

 

 

GALLERYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!

Credits στην υπερκαταπληκτική mono γι αυτήν την Gallery παρουσίαση.



#2 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 07 September 2014 - 13:21

Νομίζω το "talking about shit and Ayanami Rei" με έδωσε XD

 

Συγχαρητήρια Iristella που έκατσες και οργάνωσες το χάος και έκανες την Gallery πραγματικότητα. Εμπρός για ένα νέο διαλυμένο server :P


xbJ3b2w.jpeg


#3 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 07 September 2014 - 13:23

Ναι και εγώ αυτό πιστεύω. Ας μην το γρουσουζεύουμε όμως για τον server γιατί η ιστορία μας δεν είναι καλή. XD