Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Under The Dog

Kickstarter Masahiro Ando sci fi action

  • Please log in to reply
18 replies to this topic

#1 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2014 - 14:14

VZdk74w.jpg

e3NIRlL.jpg

Πρόκειται για ένα project το οποίο ακολουθεί την τακτική του crowdfunding η οποία έχει αποδειχτεί πολύ επιτυχημένη σε άλλες περιπτώσεις όπως για παράδειγμα το Little Witch Academia 2 και το Kick Heart του Masaaki Yuasa. Φιλοδοξώντας να συγκεντρώσει το πόσο των $580,000 μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου το Under The Dog στοχεύει να ακολουθήσει τα βήματα των παραδοσιακών Sci fi τίτλων όπως το Akira , το Ghost in the Shell και να φέρει έναν αέρα 90's στο είδος. Παρακάμπτοντας δε την χρηματοδότηση από επιτροπές παραγωγής οι δημιουργοί φιλοδοξούν να διατηρήσουν την καλλιτεχνική τους ελευθερία ακέραιη και να αποφύγουν περιορισμούς και παρεμβάσεις. 

Μιλώντας για παραγωγούς ας ρίξουμε μία ματιά στο ποιοί κρύβονται πίσω από αυτόν τον τίτλο.


lnWvdjY.jpg

F7Q69rJ.jpg

K7qrUen.jpg

6FYmTt0.jpg

F0Lgzzj.jpg

vXiymxA.jpg

Οπότε εν ολίγοις έχουμε συντελεστές οι οποίοι έχουν αφήσει το στίγμα τους στο χώρο, έχουν λάβει μέρος σε επιτυχημένες παραγωγές οι οποίες έχουν αγαπηθεί από μεγάλο μέρος του κοινού και γενικότερα μπορούν να εγγυηθούν ένα αξιοπρεπέστατο αποτέλεσμα από την στιγμή που θα μπορούν να δρούν ελεύθερα. Μένει μόνο το αν θα τους το επιτρέψει η χρηματοδότηση. 

XqMu6ET.jpg

Για να καταλάβουμε την ιστορία χρειάζεται πρώτα να εξετάσουμε λίγο τι σημαίνει η φράση "under the dog" που χρησιμοποιείται ως τίτλος του project. Συνοτπικά μιλώντας πρόκειται για μία κατάσταση τόσο δυσάρεστη όπου θα προτιμούσε κανείς να υπομείνει οποιαδήποτε ταπείνωση εξαθλίωση και βρωμιά προκειμένου να ξεφύγει από αυτήν.  Σχετίζεται με την λέξη underdog που έχει την σημασία του διαγωνιζόμενου με λίγες πιθανότητες νίκης (και σε σπανιότερες περιπτώσεις αυτού που είναι γεννημένου κάτω από το άστρο του Σείριου και συνδυάζει τις αρετές της αφοσίωσης, ταχύτητας και προστατευτικότητας). 

Ο Jiro Ishii το περιγράφει ως εξής. " Φανταστείτε ότι οι γονείς σας, η οικογένειά σας ή οι συμμαθητές σας είναι όμηροι και αν πεθάνετε εσείς θα πεθάνουν και αυτοί. Αν αποτύχετε θα πεθάνουν. Αν προσπαθήσετε να το σκάσετε θα πεθάνουν. Όλα αυτά σε μία κατάσταση όπου οδηγείστε σε αδιέξοδο και πρέπει να σκοτώσετε τους συντρόφους σας. Ποιά θα ήταν η επιλογή σας? Πώς θα αξιοποιούσατε την ζωή ή τον θάνατό σας; Εάν η μόνη σας επιλογή είναι ο θάνατος, πώς θα τον υποδεχτείτε και πώς μπορεί ο θάνατός σας να βοηθήσει τον κόσμο που αφήνετε πίσω σας; Αυτό σημαίνει η φράση "Under The Dog".

R9CkJkV.jpg

Eν προκειμένω η ιστορία μας εξελίσσεται στο έτος 2025 στην ΕΙδική παραλιακή περιφέρεια του Tokyo, πέντε χρόνια αφότου ένα γκρουπ τρομοκρατών έσπειρε τον τρόμο και τον θάνατο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020. Έπειτα από αυτήν την καταστροφή ο ΟΗΕ δημιούργησε μία ειδική ομάδα με έδρα το Τόκυο της οποίας ο μοναδικός στόχος είναι να εξαλείψει τα άτομα υπεύθυνα για την επίθεση και όποιον πιθανόν σχετίζεται μαζί τους.  Ως βιτρίνα και κάλυψη των επιχειρήσεων δημιουργήθηκε η Διεθνής Ακαδημία. Μέσα από αυτήν ταλαντούχοι μαθητές πειθονται να χρησιμοποιήσουν τις ιδιαίτερες ικανότητές τους προκειμένου να αναλάβουν την προαναφερθείσα επικίνδυνη αποστολή. Για όσους έχουν επιλεγεί δεν υπάρχει καμία μέθοδος διαφυγής. Κανένα περιθώριο για να διαλέξουν πλευρά. Σαν μέσο διασφάλισης της μυστικότητας του προγράμματος και της επιτυχίας ο οργανισμός έχει παγιδεύσει τα στενότερα πρόσωπα των πρακτόρων. Η αποτυχία ή οποιαδήποτε παραβίαση πρωτοκόλλου εκ μέρους τους θα σημάνει τον άμεσο θάνατο τους.

Youtube Video


Αυτό που έχουμε λοιπόν είναι ένα φιλόδοξο concept το οποίο αν καταφέρει και συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσό θα πυροδοτήσει και άλλες ιστορίες τοποθετειμένες στο ίδιο σύμπαν. Μέχρι στιγμής έχει συγκεντρωθεί ένα αρκετά μεγάλο ποσό αλλά δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί ο στόχος και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν. Μπορούμε μόνο να συμβάλουμε όσο μπορούμε μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου και να ευχηθούμε να τα καταφέρει.

Για περισσότερες πληροφορίες και ελπίζω και δωρεές περάστε στην σελίδα του

KickStarter.

RiOQHCU.jpg







 



#2 Mad_Hatter

Mad_Hatter

    xyz scum

  • Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2014 - 14:20

Παρά τα ενθαρυντικά λόγια του κυρίου Kojima το under the dog έχει μόλις 4 μέρες για να συλέξει 170.000$, αλλιώς δε θα υπάρξει καθόλου funding :S


qzMHWHd.png


#3 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2014 - 14:33

Νομίζω πως τέτοια πρότζεκτς βρίσκουν παραπάνω δυσκολία όταν γίνονται μέσω crowdfunding γιατί πολύς κόσμος δεν καταλαβαίνει -ή δεν ξέρει- πόση δουλειά, χρόνο και χρήμα χρειάζεται η παραγωγή ακόμα και ενός επεισοδίου, ειδικά όταν λείπει το υποστηρικτικό κεφάλαιο που υπάρχει συνήθως στις σειρές που βλέπουμε. Έχω την αίσθηση ότι για πολύ κόσμο το σχεδόν μισό εκατομμύριο για ένα επεισόδιο φαίνεται υπέρογκο ποσό (ακόμα και αν δεν είναι), μιας και είμαστε συνηθισμένοι να φτύνουν τα στούντιο αλλεπάλληλες σειρές με 10+ επεισόδια (άσχετα με το πόσο προσεγμένες είναι ή δεν είναι) σα να είναι παιχνιδάκι.

 

Το άρθρο πάντως βγήκε εχτές και δεν ξέρω αν είναι χάρη σε αυτό αλλά ήδη είναι πιο κοντά στο στόχο του. Θα ήταν ωραίο να τα καταφέρει και μακάρι να το κάνει.


Δημοσιευμένη  εικόνα


#4 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2014 - 19:18

Περιμένω παρασκευή να πληρωθώ για να το supportarω και εγώ.



#5 pasxaleas

pasxaleas

    Smell the bunny

  • Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2014 - 19:53

Συνήθως τέτοιες ιδέες για να πιάσουνε πρέπει να έχουν ήδη γνωστό franchise η κάποιο πολύ μεγάλο όνομα συνδεδεμένο στο project, μακάρι να πιάσει τον στόχο του αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έδειξε κάτι τόσο ιδιαίτερο ή πρωτότυπο για να κινητοποιήσει πολύ κόσμο.


                                                                                                                                                09pntFA.png?1


#6 Mad_Hatter

Mad_Hatter

    xyz scum

  • Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2014 - 20:04

Λες και η anime κοινότητα έχει δείξει ότι επιβραβεύει την ιδιαιτερότητα και την πρωτοτυπία XD

 

Δεν ξέρω το πόσο οι Ιάπωνες υποστηρίζουν τα fundraisers, αλλά στην ξένη αγορά φαντάζομαι δεν έγινε σωστή ενημέρωση-προώθηση το οποίο φαντάζει κάπως λογικό.


qzMHWHd.png


#7 pasxaleas

pasxaleas

    Smell the bunny

  • Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2014 - 20:19

Άδικο δεν έχεις και στην περίπτωση μας μονο και μόνο απο τους συντελεστές στην χειρότερη περίπτωση θα είναι ένα αξιοπρεπάστατο anime αλλά πιστεύω ότι αν δεν δείξεις και κάτι διαφορετικό να πιαστεί  από αυτό ο πολύς κόσμος ειδικά όταν κινείται σε ρηχά νερα η προώθηση στην west κοινότητα δεν καταφέρνεις τα επιθυματά αποτελέσματα.


                                                                                                                                                09pntFA.png?1


#8 Vagelio

Vagelio

    Derp

  • Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2014 - 18:38

Kι όμως, φαίνεται πως θα καταφέρουν να τα μαζέψουν, καθώς σε μία μόνο μέρα κάλυψαν απόσταση 110.000 δολλαρίων. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στα 531.000 και ανεβαίνουν κάθε λεπτό που περνάει :riiight:


Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.


#9 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2014 - 18:47

All praise the anime Jesus.



#10 pasxaleas

pasxaleas

    Smell the bunny

  • Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2014 - 04:42

Τον έπιασε τελικά τον στόχο!!!


                                                                                                                                                09pntFA.png?1


#11 The Tragic Prince

The Tragic Prince

    心消えたこのせかいに 

  • Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2014 - 05:47

και συνεχιζει ακαθεκτο με $621,296 μεχρι στιγμης



#12 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2014 - 16:18

3 films in the works. YAY.

Πήρε μπρος μετά την παρέμβαση του Kojima. Τυχαίο?



#13 Mad_Hatter

Mad_Hatter

    xyz scum

  • Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2014 - 16:36

Might be actually, τα περισσότερα kickstarters/crownfundings peakάρουν στην αρχή και το λίγο πριν το τέλος της προθεσμίας :S


qzMHWHd.png


#14 neo7101

neo7101

    Starting...

  • Members
  • 54 Δημοσιεύσεις:
  • LocationZion

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2014 - 23:04

Πραγματικά πιστεύω ο kojima-san εκανε τη δουλειά! Ο άνθρωπος εχει φανατικούς οπαδούς που ειναι καταξιωμένοι απο τον χωρο του gaming, anime μεχρι το hollywood....

 

Ωραια νεα!


                        see you space cowboy

-----> http://myanimelist.net/animelist/neo7101 <-----

neo7101.jpg
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews


#15 reignYOMA

reignYOMA

    Yoma INSIDE

  • Members
  • 168 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2014 - 06:26

the hype is real!





Also tagged with one or more of these keywords: Kickstarter, Masahiro Ando, sci fi, action