Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 1 votes

Japanese Culture Festival.


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 P.Z.W.Y.S

P.Z.W.Y.S

    Οne Hell of an Otaku!

  • Members
  • 208 posts

Posted 27 August 2014 - 13:51

Η ομάδα Kawaii Gentleman Fox σε συνεργασία με το Artville Γλυφάδας σας προσκαλεί το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014 στη διεύθυνση Ιάσονος 5, Γλυφάδα για τη νέα της πολιτισμική εκδήλωση με την ονομασία Japanese Culture Festival.
Από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι τις 21:00 το βράδυ, οι παρευρισκόμενοι θα έρθουν σε επαφή με ταινίες anime, αναλύσεις πάνω στον τρόπο δημιουργίας και σχεδιασμού των manga, μαθήματα στην τέχνη των origami, παρουσίαση διάφορων ιαπωνικών παραδοσιακών παιχνιδιών, διαγωνισμό Cosplay καθώς και πολλών άλλων στοιχείων που χαρακτηρίζουν την ιαπωνική κουλτούρα.
Η είσοδος είναι 5€ και θα περιλαμβάνει και ένα μικρό origami της επιλογής σας από το Origami Stand. 

Το πρόγρμμα της εκδήλωσης θα αναρτηθεί εντός της εβδομάδος


Here is my anime list so far..

And .... here is my manga list so far

Also i'm proud to say that i'm the founder and editor of this blog!


And yes i stole this style from you mirana_neko! I have no regrets....