Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Gugure! Kokkuri-san | Google It! Kokkuri-san

TMS Entertainment fall 2014 comedy slice of life sol supernatural 4-koma

  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2.722 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2014 - 17:00

titlekok_zps55180325.png

 

 

koku_zps7bc4b61f.png

 

 

 

kokkuri1_zps58457e44.png

 

Η ιστορία ξεκινά όταν η Kohina Ichimatsu, μια νεαρή μαθήτρια, που αποφασίζει να παίξει μόνη της το παιχνίδι “Kokkuri-san”* το οποίο είναι αρκετά δημοφιλές ανάμεσα στους μαθητές των σχολείων στην Ιαπωνία. Προς έκπληξή της καταφέρνει να καλέσει ένα χαμηλόβαθμο αλεπουδοδαίμονα, που η φήμη του παλαιότερα είχε γνωρίσει και καλύτερες μέρες, ο οποίος αποφασίζει να την κυριεύσει. Η στάση της όμως απέναντι στη ζωή, τα κακά γεύματα και το γεγονός ότι έμενε μόνη του αλλάζουν τα σχέδια, και επειδή είναι και δαίμονας με ευαισθησίες, τον οδηγούν να αναλάβει τις δουλειές του σπιτιού και να φροντίσει τη μικρή Kohina. Κάπως έτσι ξεκινάει μια περίεργη συγκατοίκηση μεταξύ τους με τον ασπρομάλλη δαίμονα να μην δέχεται ιδιαίτερο σεβασμό από τη μικρή συγκάτοικό του.

 

gok3_zpse6aba1ab.png

 

Το Gugure! Kokkuri-san  ξεκίνησε το 2011 σε μορφή 4-koma στην Ιαπωνία και ως σήμερα έχουν εκδοθεί έξι τόμοι. Δυστυχώς έχουν μεταφραστεί μόλις δύο κεφάλαια από τους Village Idiot στα αγγλικά αλλά μέσα στις λίγες σελίδες του πρώτου κεφαλαίου οι δύο πρωταγωνιστές φαίνεται να έχουν ικανοποιητική χημεία μεταξύ τους. Στο καστ αναφέρονται ένα Inugami και ένα Tanuki που θα προστεθούν αργότερα στην παρέα και προβλέπεται ότι θα περιπλέξουν την κατάσταση. Η σειρά θα προβληθεί τον Οκτώβριο στην Ιαπωνία και πιθανότατα θα είναι από τις πιο χαλαρωτικές της σεζόν.

 

kokkuri2_zps2b98fbce.png

 

Τη μεταφορά της ιστορίας στη μικρή οθόνη την έχει αναλάβει το στούντιο TMS Entertainment, που δεν έβγαλε ποτέ 3 η σεζόν στο Saint Seiya: The Lost Canvas, και πιο πρόσφατες δουλειές του είναι το Pilot’s Love Song και το Yowamushi Pedal. Στη σκηνοθεσία θα έχουμε τον Yoshimasa Hiraike, σκηνοθέτη της πρώτης σεζόν του Working!!, του Sketchbook Full Color’s και του Amagami SS..

 

kokkurimg_zpsf79d9fe5.png

 

Στους δύο πρωταγωνιστές θα χαρίσουν τις φωνές τους η Ryu Hirohashi και ο Daisuke Ono, ο δεύτερος μάλιστα θα τραγουδήσει και το opening της σειράς και μάλλον θα μας έρθει φρέσκος-φρέσκος από το Barakamon. Το καστ συμπληρώνουν ο Takahiro Sakurai και ο Jouji Nakata. Έμπειροι και γνωστοί seiyuu όλοι τους, υποθέτω ότι σε αυτό το κομμάτι δεν έχουμε να φοβόμαστε και πολλά και θα αποδώσουν άνετα τις κωμικές στιγμές.


ySss0UF.jpg


#2 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2014 - 19:37

Youtube Video


Kαι το pv του από εδώ. Φαίνεται πολύ adorkable.



#3 Vagelio

Vagelio

    Derp

  • Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2014 - 20:29

Τα references στα character designs, lol! Περιμένω μια γούτσου κωμωδία να βλέπω και να χαίρομαι πέρα από τον γοργόνο. Αν είναι και short episodes ακόμα καλύτερα.


Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.


#4 Jorg

Jorg

    πηγκουίνοι

  • Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2014 - 22:02

Και μένα μου έμεινε από το poster λόγω των character references, αλλά και από το pv φαίνεται ευχάριστο και γλύκο οπότε σίγουρα θα το τσεκάρω.


tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*


#5 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2014 - 18:39

Cutest series of the season δε μπορώ να περιγράψω την αμέριστη αγάπη που νιώθω γι αυτό το anime και τους χαρακτήρες. Δεν ξέρω τι να σχολιάσω πρώτο: τον papa-mama Kokkuri τον υπέροχο Tanuki κι ο Inugami ακόμα, ο pervert της χρονιάς. Δεν ξέρω, η αγάπη μου είναι ο Tanuki εννοείται - εννοείται - αλλά ο Kokkuri είναι τόσο mama πεθαίνω κάθε φορά. Και τώρα στο τελευταίο επεισόδιο δεν υπήρχε τίποτα πιο γλυκό. Πολύ πολύ αγάπη.


setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#6 zennith666

zennith666

    Oh boy,more trouble...

  • Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2014 - 19:26

Spoiler:


Δημοσιευμένη  εικόνα


#7 jeffhardy

jeffhardy

    Imagi-Knight

  • Members
  • 1.117 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2014 - 04:55

τελος και το κοκουρι-σαν λοιπον

 

το οπενινγκ σονγκ και τα επεισοδια 1-10-12 τα καλυτερα κατά την γνωμη μου τα υπολοιπα με δυσκολια τα εβλεπα η τα ποζαρα συνεχεια η τα σκιπαρα συνεχεια

ειχαν κουραστικες μη αστειες σκηνες με inugami-kokkuri και σιγκαρακι-ινουγκαμι αμα ηταν μονο inugami-kohina σιγουρα δεν θα ξεχνιοταν οσο ευκολα θα ξεχαστεί τωρα



#8 Jorg

Jorg

    πηγκουίνοι

  • Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2014 - 15:38

Το καλύτερο κομμάτι της σειράς ήταν imo το δράμα (ή εγώ είμαι πολύ ευαίσθητος λολ).
Γενικά ήταν ευχάριστη σειρά, έφευγε εύκολα το 20λεπτο. Σε πολλές στιγμές η κωμωδία δε κατάφερε να κάνει αυτό που είχε σκοπό, αλλά είχε την ευχάριστη ατμόσφαιρα και τους συμπαθητικούς χαρακτήρες οπότε όλα καλά.

Spoiler:

Όμορφα opening/ending. Ok σειρά μπορούσε πολύ καλύτερα.


tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*


#9 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2.722 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2014 - 17:52

Δεν μου άρεσε ιδιαίτερα τελικά ενώ ήταν από τις σειρές που περίμενα. Παρόλο που δεν έβλεπα τα επεισόδια με το ζόρι ελάχιστα γέλασα (3 φορές μετρημένες), σε η σειρά υποτίθεται ότι ήταν κυρίως κωμική, και υπήρχαν αστεία με τον Inugami και τον Tengu ήταν κάπως άβολα ενώ αρκετές φορές ένιωθα πως ο Ono σήκωνε όλη τη σειρά επάνω του. Ο Inugami για εμένα θα μπορούσε και να μην υπήρχε μιας και τα αστεία που ήταν γραμμένα επάνω του ήταν ανακυκλώσιμα σε κάθε επεισόδιο. Είχε βέβαια κάποιες καλές στιγμές και θα συμφωνήσω ότι τα δραματικά κομμάτια ήταν παραδόξως πιο ευχάριστα αλλά μέτρια πράγματα γενικά. Το opening πάντως ήταν πολύ διασκεδαστικό δεν το προσπέρασα ούτε μια φορά.


ySss0UF.jpg




Also tagged with one or more of these keywords: TMS Entertainment, fall 2014, comedy, slice of life, sol, supernatural, 4-koma