Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
- - - - -

Fran♥cesca

Francesca. 2014 anime Summer

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2.149 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2014 - 02:11

6e52811aeef7146e6da814390ec4ee8c14035892

Type:TV
Duration: 24 episodes
Genre: comedy, fantasy


Francesca , το άνιμε της χρονιάς είναι κοντά μας απο το συναρπαστικό studio , telecom animation films. Τρομερό animation και artwork, συναρπαστικη σκηνοθεσια και χαρακτηρες, δραμα, συναισθήματα, υπερδυνάμεις, ζόμπια, fanservice, CGI..γεμάτο στους συμβολιςμούς και στα νοήματα ...Πραγματικά μιλάμε για υπερπαραγωγή επιπέδων ´mars of destruction´ ή και ακόμα καλύτερα...ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ!!!!


English Synopsis: Exorcist works in Hokkaido to exterminate all of the zombies that have been plaguing the land. However, although she can handle the perverted Takuboku Ishikawa, she finds herself at a loss when faced with the revived Shinsengumi. Within the chaos, she finds herself having to borrow the help of undead idol Francesca and her dog Franken.

Synopsis: Ενα τρομερο λολι, εξορκιστης, δουλεύει στο Hokkaido με σκοπό την εξολόθρευση των undead όπου εχουν εξαπλωθει και μολυνουν το μερος.
Παρόλα αυτά αν και μπορεί να ανεχτεί τον ανώμαλλο τον Ishikawa, βρήσκεται σε απόγνωση όταν αντιμετωπίζει τους shinsegumi. Μεσα στο χάος , βρησκει τον εαυτό της να πρεπει να ζητήσει βοήθεια από το νεκρανεςτημένο είδολο , την Francesca και τον σκύλο της τον Franken.

Το επικο καστ μας:

Yui Makino as Francesca

Ami Naitō as Tetsunosuke Ichimura
Asami Tano as Exorcist
Daisuke Nagumo as Nobori Nakajima
Hiroki Takahashi as Toshizō Hijikata
Jin Urayama as Dr. W.S. Clark
Kanomi Izawa as Chieko Tachibana
Katsuya Miyamoto as Kai Shimada
Kenji Hamada as Inazō Nitobe
Noriaki Sugiyama as Ishikawa Takuboku
Saki Kudō as Koyakko
Tarusuke Shingaki as Kazue Sōma
Tomofumi Ikezoe as Franken


Trailer / PV :

[youtube]http://youtube.com/watch?v=za7xzhz8Vdg[/youtube]

Προτέινεται και καλή αντοχή και κάψιμο εγγεφαλικών κυττάρων.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 21 Αύγουστος 2014 - 02:18

フカフカ

#2 Warchief

Warchief

  • Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2014 - 08:36

λολ καΐδι χοχοχο ω ρε φίλος τζαμάτη φάση εεε χαχα κάρβουνο μιλάμε ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ χαχα

-όλα τα ποστ του φίλου γκόστπρινς (δεν ήταν αστείο ούτε την πρώτη φορά)



#3 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2014 - 09:05

Λοιπόν στη σχολή μας είχαν μάθει πως όλα αυτά (συν οι διαφημίσεις κτλ κτλ) είναι μέσα στα πλαίσια της "λαϊκής κουλτούρας" άρα δυστυχώς αυτό είναι κάτι που μπορεί να λεχθεί και χωρίς καμία ειρωνία.

 

Το συγκεκριμένο άνιμε δε με νοιάζει δυστυχώς (ή ευτυχώς; ). Πέραν από μια μικρή προσωπική μου κούραση λόγω κορεσμού, δε βρίσκω κάτι κακό με ειρωνικά θρεντ ανιμοσκουπιδιών μιας και το group binge trash watching έχει πολλή πέραση στο φόρουμ μας τα τελευταία χρόνια και κάνει πολλούς χρήστες να περνάνε όμορφα.

Επίσης δε συμφωνώ πως όλα τα ποστ του Ghostprince είναι έτσι και δε μου αρέσει η στοχοποίησή του επειδή σου φάνηκε πως η απόπειρά του να κάνει χιούμορ δεν ήταν πετυχημένη. Οκ κ εγώ μπορεί να μη γελάω ή να έχω βαρεθεί κάποια πράγματα αλλά μαν όπως θα προτιμούσα περισσότερα σοβαρά θρεντ, το ίδιο θα προτιμούσα και περισσότερες σοβαρές κριτικές και ενστάσεις.


Δημοσιευμένη  εικόνα


#4 jeffhardy

jeffhardy

    Imagi-Knight

  • Members
  • 1.117 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2014 - 21:55

τρομερο σκουπιδοανιμε χανει οποιος δεν το παρακολουθεί :riiight:





Also tagged with one or more of these keywords: Francesca., 2014, anime, Summer