Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η Νύχτα Πέφτει στο King's Landing: Death of a [SPOILER]

spoilers no I mean it SPOILERS Game of Thrones In case I forgot it

  • This topic is locked This topic is locked
53 replies to this topic

#46 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 17 July 2014 - 18:08

BYHv95m.jpg

Balon-still alive and kicking-Greyjoy(TheGunsmasha)

 

''Πείτε μου τώρα που φτάσαμε ως εδώ και η μία(mono) έχει μιλήσει λιγότερο από τον Drogo σε όλη την season και ο άλλος(kalamaris) έχει συμφωνίσει με το ρεύμα πάντοτε, και μάλιστα μετά από εμένα τι πρέπει να ψηφίσω και να πω? Για αυτό παίρνουμε τον λόγο, για να κρίνει ο άλλος.

 

Θα πάω για τον Ramsey γιατί λογικά ο δολοφόνος θα είχε το κέφι να ασχοληθεί κάπως, έστω για να θολώσει τα νερά, και η κοπέλα ούτε αυτό δεν έκανε.

 

Αν με θεωρείται δολοφόνο, πείτε μου που διέφερα από τον Jaime στο τρόπο παιχνιδιού μου και αν φάνηκε κάπου να ξέρω ρόλους. ''

 

 


a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#47 Kalamaris

Kalamaris

    I'm glad I met you.

  • Members
  • 699 posts

Posted 17 July 2014 - 18:44

Ramsay Snow

Ramsay-Bolton-Profile.png

 Αυτό που λες με το ρεύμα με έχει κουράσει τόοοσο πολύ.Σου εξήγησα πως στον προηγούμενο γύρο αυτό που έκανα δεν είχε να κάνει με ρεύμα και το ίδιο ακριβώς ισχύει και με τον πρώτο γύρο.Εξήγησα πως άλλαξα ψήφο γιατί μάντεψα πως λογικά ο χαφιές έδειξα τον μακαρίτη ευνούχο.Και αυτό που λες περί ορέξεως να συμμετέχει στο παιχνίδι είναι τόσο εκτός πραγματικότητας που είναι αστείο.ΠΟΛΛΕΣ φορές ένας φονιάς το παίζει αδιάφορος για να σκεφτούν οι άλλοι αυτό που λες εσύ.Ωστόσο ομολογώ πως διαβάζοντας τα ποστ των 2 σας και λαμβάνοντας υπόψην την πεποίθηση του μακαρίτη σφετεριστή για την ενοχή σου θα ποντάρω ότι εσύ balon είσαι ο άλλος φονιάς.

 Δικιά σου λοιπόν η τελική απόφαση μικρή arya.


sc5bab.jpg


#48 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 17 July 2014 - 19:24

BYHv95m.jpg

Balon Greyjoy(TheGunsmasha)

 

''Δεν είπα πως δεν συμμετείχες, αλλά ότι σε σχέση με την κοπέλα είχες μακράν την μεγαλύτερη παρουσία στους διαλόγους. Και ξέρω ότι εγώ είμαι αθώος, οπότε μένεις εσύ.

 

Πές μου γιατί είμαι πιο ύποπτος από εκείνη για εσένα, όταν αυτή δεν έχει πει τίποτα ενώ εγώ έχοντας εξηγήσει το σκεπτικό μου, απευθύνθηκα σε όλους και ζήτησα απαντήσεις.

Γιατί από την στιγμή που δεν συμφωνείς μαζί μου για εκείνη, την θεωρείς λιγότερο ένοχη? Εγώ εξήγησα γιατί.

 

Δές όλα τα posts σου, αυτό απευθείνεται και σε εσένα Arya(mono), και δείξε ένα σημείο που δείχνεις διάθεση ή εδωσες βοήθεια στο να βρεθεί κάποιος. Ακόμα και στο πρώτο post της δεύτερης ημέρας, έγραψες πως είχαμε γράψει οτιδήποτε είχες να πεις και εσύ. Δεν σε ενδιέφερε καν τι λέγαμε, απλώς συμφώνησες, μιας και λέγαμε βλακείες αφού ο Stannis αποδείχτηκε ένας άτυχος αθώος τελικά.

 

Το σημαντικότερο σημείο όμως, το ξαναλέω, είναι εκεί που άκουσες τον ιππότη αν και χτυπιόταν ότι ήταν ο σπιούνος. Δηλαδή βγαίνει κάποιος και λέει είμαι ρόλος, και κανείς δεν τον αντικρούει, και εσύ δεν το πιστεύεις? ΛΟΛ?! Έπρεπε να έρθω εγώ και να τον πιστέψω προφανώς για να τον εμπιστευτείς?

 

Ο βλάκας βέβαια ήταν ο Stannis που δεν πίστεψε τον Jaime από την αρχή. Εσένα δεν σε ενδιέφερε καν. Θέλω να μου παρουσιάσεις επίσης που φαίνεται ότι είμαι δολοφόνος χωρίς να φέρνεις την άποψη ενός απλού αθώου, δηλαδή του Stannis.

 

Όλο το παιχνίδι το περνάς λέγοντας για ενδείξεις και σημάδια που εντόπισες χωρίς να τα εξηγείς καν, παρά μόνο να τα αναφέρεις σαν αερολογίες.

 

Arya όπως βλέπεις αν είσαι δολοφόνος νίκησες, αν και θέλω να δω τι έχεις να πεις, οπότε ρίξε μια προσεκτική ματιά για το ποιός ενδιαφέρεται να λυθεί η υπόθεση και ποιός όχι.''

 

Ψήφος η ίδια(Κalamaris)

 

 

 

 

 

 


a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#49 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 17 July 2014 - 19:47

Arya Stark

 

tumblr_n8v40yLQIp1qdskk4o2_250.gif

 

Δηλαδή δεν μου φτάνει που λόγω ηλικίας πρέπει να πηγαίνω για ύπνο νωρίς και χάνω τα καλύτερα, δεν μου φτάνει που όσο είμαι εδώ άχρηστη με ανεβάζετε άχρηστη με κατεβάζετε πρέπει τώρα να μείνω μόνη με τους δύο πιο σιχαμένους τύπους της ανθρωπότητας και να τους ακούω να κατηγορούν ο ένας τον άλλον και να είμαι εγώ στη μέση.

 

Μάλλον δεν έχετε καταλάβει καλά. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΤΩΣΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ. Το μόνο πρόβλημα που έχω εναντίον του είναι που δεν μου έδωσε τη χαρά να το κάνω η ίδια αλλά μάλλον έχω πολλά ψωμιά να φάω μέχρι να τον φτάσω.

 

Από τη μια Balon δεν μου γεμίζεις το μάτι και θα σου πρότεινα την επόμενη φορά που θα ζητήσεις από μια κοπέλα να σε στηρίξει να έχεις κάνει και κανα μπανάκι πρώτα. Αλλάζεις γνώμη εύκολα και πας όπου σε πάει το ρεύμα κάτι που δεν εκτιμώ ιδιαίτερα στους ανθρώπους. Από την άλλη ο μουλωχτός ο Ramsey εμφανίζεται πάντα στο τέλος και το παίζει τριαλαρί τριαλαρό και όλοι ξέρουμε τί σαδιστικό καθήκι που είναι. Από την αρχή δεν μου γέμιζες το μάτι Ramsey Snow. Είτε είσαι ο δολοφόνος είτε όχι ~btw αν είσαι τα θερμά μου συγχαρητήρια έκανες υπέροχη δουλειά, αυτό το χρωματάκι που πήρε το σίχαμα στο τέλος ήταν άκρως διασκεδαστικό~ θέλω να σε δω να σε τρώνε τα σκυλιά. Κατά κάποιο τρόπο είναι ποιητικό, δεν νομίζεις?

 

Δεν με νοιάζει να κερδίσω, με νοιάζει να φύγω επιτέλους από δω, τί δεν καταλαβαίνετε?


xbJ3b2w.jpeg


#50 Kalamaris

Kalamaris

    I'm glad I met you.

  • Members
  • 699 posts

Posted 17 July 2014 - 23:35

ramsay snow

Ramsay-Bolton-Profile.png

 Καθολου βλακειες δε λεγατε,ο μακαριτης σφετεριστης ειχε κανει ολες τις ενοχες κινησεις In the book.Και ξαναλεω τον πιστεψα οτι ειναι σπιουνος αλλα δεν αλλαξα ψηφο γιατι δεν ειχε νοημα αφου ακομα και ο ιδιος ψηφιζε τον εαυτο του που ειναι το σημαδι οτι το πραγμα τελειωσε.Και ναι βοηθησα να αλλαξει το ρευμα,δεν το εκανες εσυ το ρευμα εγω το εκανα στ'αληθεια,η δικη μου ψηφος αλλαξε την πλειοψηφια και με ακολουθησαν οι αλλοι.Αν ξαναπεις πως δε με ενοιαζε,πως ακολουθησα το ρευμα,η πως δεν πιστεψα τον κουλο το ορκιζομαι θα σε γδαρω ζωντανο.Σκεψου αυτα που λες ανοητο μαλακιο.Και σταματα να λες γενικολογες ανοησιες.Στον πρωτο γυρο εξηγησα καθαρα πως ψηφισα λογω του οτι υπολογησα οτι ο σπιουνος μας εδειξε τον κοκκινο και ειχα δικιο.Αυτο δεν ειναι αερολογια και δεν ειναι "ενδειξη της σκεψης μου" αλλ αη σκεψη μου.Στον δευτερο γυρο εξηγησα πως οι ενδειξεις που παρουσιασε ο μακαριτης σφετεριστης για τον μακαριτη κουλο ηταν ενδειξεις που προσεξα και εγω.Για την αλλαγη ψηφου μου δεν ξαναεξηγω εχω βαρεθει να σου λεω ποσο λαθος κανεις.

 You know what ομως το περνω πισω.Προσπαθεις τοσο εντονα να τεκμηριωσεις την αποψη σου εναντιων μου ενω δεν χρειαζεται καν σε αυτο το σημειο στο παιχνιδι που,παροτι λες επικες βλακειες,με πειθεις πως δεν εισαι φονιας.Εισαι απλα ενας πολυ πολυ πολυ κακος αθωος.Αρα η arya είναι η φόνισσα.Από κει και πέρα δε με νοιάζει πως θα καταλήξει.Άσε την ψήφο πάνω μου αν θες και be it on your head αν θα χάσουμε.
 


sc5bab.jpg


#51 Kalamaris

Kalamaris

    I'm glad I met you.

  • Members
  • 699 posts

Posted 17 July 2014 - 23:49

Ramsay Snow

EDIT:Δεν το πιστεύω ότι συνεχίζω να εξηγώ γιατί δεν άλλαξα άμεσα την ψήφο μου στον σφετεριστή αλλά ξέχασα να αναφέρω τον άλλο λόγο.Επειδή όταν έξηγουσε το σχόλιο του πέρι κόκκινο ανέφερε και φύλλο τράπουλα μπερδεύτηκα και σκέφτηκα το ενδεχόμενο πως εννοούσε ότι ο σφετεριστής ήταν ο κόκκινος φονιάς που με οδήγησε στο συλλογισμό που εξήγησα τότε και για αυτό του ζήτησα την διευκρίνηση που τον έκανε να αλλάξει την ψήφο του και να πει ξεκάθαρα πως ο ευνούχος ήταν ο κόκκινος.Για αυτούς τους 2 λόγους άλλαξα ψήφο όχι γιατί το έκανες εσύ balon.Ακόμα με εξοργίζει που λες ότι άλλαξα ψήφο για χάρη του ρεύματος(γιατί όταν 2 ψηφίζουν 1 και αλλοί 3 τον άλλον οι 2 είναι το ρεύμα βεβαιως βεβαιως).Επίσης το σχόλειο μου για το ότι σε ψήφισε ο μακαρίτης σφετεριστής το έκανα επειδή από τα ποστ του συμπέρανα πως σκεφτόμαστε παρόμοι και ότι μάλλον βρήκε για εσένα κάτι που εγώ αγνόησα..Αν θες να με ψηφισεις καντο αλλα μην παριστανεις οτι εχει νορμαλ λογους να το κανεις.Δεν εχεις.

Η ψηφος παραμενει στην arya
 


sc5bab.jpg


#52 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 18 July 2014 - 09:38

Αν θες να με ψηφισεις καντο αλλα μην παριστανεις οτι εχει νορμαλ λογους να το κανεις.Δεν εχεις.


 

Balon_Greyjoy.jpg

Balon-Ο Θεός να βοηθήσει-Greyjoy

 

''Kαι όμως έχεις(kalamaris) απόλυτο δίκιο... Ο μόνος πραγαμτικός λόγος που σε ψήφισα είναι γιατί θεωρώ εξωφρενικά αδύνατον κάποια(mono) να συμμετέχει τόσο λίγο ενώ έχει ρόλο...

 

Αλλά όντως ακόμα δεν έχει πει κάτι παρά ότι δεν την νοιάζει ποιος θα νικήσει. Εμένα με ενδιαφέρει, συνεπώς ας κερδίσει κάποιος που με εξαπάτησε με τα λόγια παρά δια της απουσίας του...

 

Τι να πω, εγώ καρα-αθώος είμαι, δεν έχω πως αλλιώς να το αποδείξω. Το τελευταίο σου ποστ είναι αρκετά καλή δικαιολογία, και το πρόσεξα επίσης όταν άκουγα τον λόγο του ιππότη. Για λίγο νόμιζα πως εννοούσε ότι πετύχαμε τον μαύρο στον πρώτο γύρο που είναι σχεδόν αδύνατον. Μετά άλλαξε εξηγώντας.

 

Αν κέρδισες συγχαρητήρια, άλλη μία νίκη απέναντι μου εκτός μάχης. Αν έχεις δίκιο και βγούμε ζωντανοί από εδώ, θα ανταμώσουν ξανά τα σπαθιά μας σε κάποια ναυμαχία αυτήν την φορά.

 

Ω Davy Jones! Συγχώρεσε τις ψυχές μας!''


a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#53 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 18 July 2014 - 11:13

Τέλος της ημέρας.



#54 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 18 July 2014 - 13:37

Κεφάλαιο 6

Η Υποχρεωτική Ανατροπή

(edit: δεν είπα ότι θα έχει και νόημα)

 

H τελευταία μέρα είχε φτάσει στο τέλος της. Ο Balon Greyjoy και ο Ramsay Snow, παρά την έχθρα τους, είχαν συμμαχήσει για μια φορά και μόνο εναντίον της Arya Stark και την είχα στριμώξει σε μια γωνία.

 

"Απλώς απάντησε μας.", είπε ο Balon. "Σκότωσες τον Joffrey ή όχι;"

 

Η Arya δεν έβγαλε άχνα.

 

"Έλα τώρα, Balon, ηλίθιος είσαι;", ρώτησε τον Balon o Ramsey. "Έτσι περιμένεις να σου μιλήσει;"

 

"Είσαι ηλίθιος μπάσταρδε; Θα βασανίσεις ένα παιδάκι; Εξάλλου, δεν έχει "λουκάνικο" για να δουλέψεις κατάλληλα μαζί της.", απάντησε ο Balon.

 

"Τώρα σε έπιασε το ηθικό σου ρε Balon; Κάνε σωστό RP ρεεεεεεε. Ντροπή είσαι."

 

Ο Balon έμεινε ακίνητος ώστε να σκεφτεί για μια στιγμή.

 

"Ναι έχεις δίκιο. Θα βασανίσουμε την Arya Stark."

 

"EEEEEEE, κόφτε το! Εντάξει, με φρικάρατε. Θα πω τα πάντα!", τους είπε η Arya τρομοκρατημένη.

 

"Εσείς πως τους βασανίζετε στα Σιδερένια Νησιά;", ρώτησε ο Ramsey αγνοώντας την Arya.

 

"Συνήθως δεν τους βασανίζουμε. Τους ρωτάμε ευγενικά. Αν δεν απαντήσουν τους αποκεφαλίζουμε και έπειτα τους πετάμε στην θάλασσα."

 

"Dude, αλήθεια; Τους πετάτε στην θάλασσα ΑΦΟΥ τους αποκεφαλίσετε; Δεν μου κάνει εντύπωση που οι υπηρεσίες πληροφοριών σας είναι τόσο κακές."

 

"Έλα, να λείπουν τα σχόλια. Για μας λειτουργεί."

 

"Πφφ, καλά ό,τι πεις. Άσε με να σου δείξω τότε μερικά κόλπα που μου έμαθε κάποτε ο Tomas de Torquemada, ο τελευταίος αρχιβασανιστής των Παλιών Θεών. Θα χρειαστώ έναν κουβά νερό, σκοινί, μερικές βίδες πεταλούδες και--"

 

"ΕΕΕΕ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ;", ρώτησε η Arya έντρομη τον Tywin.

 

"Μην με κοιτάς εμένα.", απάντησε ο Tywin. "Εγώ ένας NPC είμαι μόνο. Στο φινάλε, έχω ήδη συμβάλλει στον θάνατο τριών Stark."

 

H Arya δεν είχε άλλη επιλογή. Ρίχνοντας κάτω τον Ramsay, άρχισε να τρέχει στους διαδρόμους του παλατιού. Της είχε απομείνει μόνο μια ελπίδα.

 

-------------------------------------

 

Δεν είναι ευρέως γνωστό αλλά στο ισόγειο του παλατιού λειτουργούσε ένα μικρό μπαρ δίπλα από το gift shop. Δεν είχε ποτέ πολύ κόσμο, αλλά αυτό επειδή ήταν πανάκριβο, όχι επειδή σέρβιρε μπόμπες. Και όμως, αυτό το βράδυ ένας χοντρός τύπος με φαλάκρα καθόταν στην άκρη της μπάρας πίνοντας ήρεμα εδώ και αρκετή ώρα.

 

Εκείνη στην στιγμή η Arya πέρασε με φούρια από την πόρτα έχοντας αφήσει πίσω της τον γέρο Balon και τον αγύμναστο Ramsay.

 

"Καλησπέρα, κύριε.", είπε στον μπάρμαν. "Θα μπορούσα να σας κάνω μια ερώτηση γρήγορα;"

 

Ο μπάρμαν έγνεψε καταφατικά και έσκυψε πάνω από την μπάρα για να ακούσει το κοντό κορίτσι.

 

"Μήπως ξέρετε αν υπάρχει κανείς από το Braavos στο King's Landing;"

 

Ο μπάρμαν, χωρίς να απαντήσει, ίσιωσε και φώναξε το τύπο στην άκρη της μπάρας.

 

"Ε, Μπομπ, κάτι σε θέλει η κοντοστούπα εδώ."

 

Ο Μπομπ έκανε νόημα στην Arya να πλησιάσει, η οποία δεν έχασε στιγμή.

 

"Valar Morghulis." είπε χαμηλόφωνα βγάζοντας ταυτόχρονα το νόμισμα από την τσέπη της και δίνοντάς το στον τύπο.

 

Προς έκπληξή της, ο Μπομπ άρχισε να γελάει.

 

"Τι, τι είναι τόσο αστείο;"

 

"Εγώ είμαι.", απάντησε ο "Μπομπ" αλλάζοντας πρόσωπο. "Ο Jaqen H'ghar."

 

"Υπέροχα!", αναφώνησε η Arya. "Θέλω να σκοτώσεις άλλα τρία άτομα!"

 

"Αυτό δεν γίνεται.", απάντησε ο Jaqen. "Σκότωσα ήδη τρεις για εσένα."

 

"Σκότωσες δύο. Μου χρωστάς άλλον ένα."

 

"Όχι, δεν σου χρωστάω τίποτα μετά το μακελειό που με ανάγκασες να προκαλέσω για να ξεφύγεις με τους φίλους σου."

 

"Ω, έλα τώρα. Δεν μπορώ να αγοράσω τουλάχιστον δύο φόνους με αυτό το νόμισμα;"

 

"Για ψιλικατζίδικο σου μοιάζω, μικρή, ή για αυτόματος πωλητής σε ισόγειο ινστιτούτου;"

 

"Πφφ, καλά. Το ήξερα ότι ήσουν άχρηστος έτσι και αλλιώς.", απάντησε η Arya και γύρισε για να φύγει.

 

"Τι, τι είπες;"

 

"Είπα ότι είσαι άχρηστος. Δεν είναι ότι δεν θες να δολοφονήσεις αυτούς που θέλω νεκρούς, είναι ότι δεν μπορείς."

 

Ο Jaqen χτύπησε το χέρι του στην μπάρα και σηκώθηκε όρθιος γεμάτος νεύρα.

 

"Ε, όχι και να μας την λέει το κωλοπαίδο. Λέγε ποιους θέλεις να σκοτώσω."

 

Εκείνη στην στιγμή ο Balon και ο Ramsay μπήκαν τρέχοντας στο μπαρ.

 

"Σου είπα ότι εδώ θα κρυβόταν, ηλίθιε πειρατή."

 

"Σκάσε και σκοτωσέ την.", απάντησε ο Balon λαχανιασμένος.

 

"Να, αυτούς θέλω να σκοτώσεις.", είπε η Arya.

 

"Εντάξει.", απάντησε ο Jaqen και ξανακάθισε στην καρέκλα του.

 

"ΤΙΙΙΙΙΙ; ΕΝΝΟΩ ΤΩΡΑ JAQEN, ΤΩΡΑ." 

 

"Όχι. Είπα ότι θα τους σκοτώσω. Δεν είπα πότε θα τους σκοτώσω. Οπότε αδειασέ μου την γωνιά. Είμαι σε διακοπές."

 

"Θα τους σκοτώσεις τώρα, αλλιώς το τρίτο όνομα που θα πω θα είναι το δικό σου!", είπε η Arya χτυπώντας το πόδι της κάτω.

 

"Πφφφ, καλά. Θα φροντίσω την επόμενη φορά να μην υπάρχουν loopholes.", απάντησε ο Jaqen βγάζοντας ένα σπαθί.

 

Χωρίς πολλά λόγια, ο Jaqen μακέλεψε τον Balon και τον Ramsey χωρίς πολλά προβλήματα. Έπειτα, μακέλεψε και την Arya γιατί πέρα του ότι του είχε σπάσει τα νεύρα, ο πραγματικός λόγος που είχε έρθει στο King's Landing ήταν για να την σκοτώσει.

 

Αλλά ποιος τον είχε βάλει να την σκοτώσει;

 

-------------------------------------

 

Κάπου πολύ μακριά από εκεί, ο αέρας φυσούσε κάτω από φοινικόδεντρα σε μια μεγάλη παραλία. Τρεις τύποι ήταν αραδιασμένοι σε ξαπλώστρες και απολάμβαναν αμέριμνοι τον ήλιο δίπλα στην θάλασσα.

 

"Λες να κατάλαβε κανείς τίποτα;", ρώτησε ο, εμφανώς, πιο γυμνασμένος από τους τρεις τους άλλους δύο.

 

"Μην είσαι ηλίθιος.", του απάντησε αυτός που το φαλακρό του κεφάλι είχε γίνει σαν μπέικον από τον ήλιο. "Αυτοί δεν θα έβλεπαν την αλήθεια ακόμα και αν τους χτυπούσε κατακούτελα."

 

"Μάλλον θα τους χτύπησε ο Jaqen κατακούτελα πριν το κάνει η αλήθεια.", είπε ο τρίτος χωρίς να χαμογελάσει.

 

"Ε, κοίτα να δεις που τελικά μπορεί να κάνει και αστεία.", είπε ο γυμνασμένος και σηκώθηκε από την ξαπλώστρα. "Πάω για μια βουτιά."

 

"Δεν ήταν αστείο, ηλίθιε αιμομίκτη."

 

"Πάντως, είσαι σίγουρος ότι δεν θα σε πειράξει που δεν θα γίνεις βασιλιάς του Westeros;", ρώτησε ο φαλακρός.

 

"Ποιος σου είπε ότι δεν θα γίνω; Φτιάχνω τα καλύτερα μοχίτο στον κόσμο μετά από τον Robb Stark και ο Robb Stark είναι νεκρός."

 

"Μα και βέβαια.", απάντησε ο φαλακρός. "Εννοούσα όμως κανονικός βασιλιάς, όχι βασιλιάς των μοχίτο."

 

"Α, αυτό; Όχι, δεν νομίζω. Θα κάνει πολύ κρύο εκεί πάνω σε λίγο καιρό. Θα ξαναπροσπαθήσω από την επόμενη άνοιξη."

 

"Α, καλά. Ξέρεις σε πότε θα είναι αυτό;"

 

"Σε αρκετό καιρό ώστε να έχουμε ευχαριστηθεί όλοι διακοπές πριν επιστρέψουμε στο να σφάζουμε ο ένας τον άλλο."

 

"Μα ναι, φυσικά. Πάω ως το μπαρ. Θέλεις κάτι;"

 

"Να μην δώσεις εντολή στον δολοφόνο σου να μας σκοτώσει."

 

"Α, ναι εντάξει."

 

Αλλά επειδή τα αντηλιακά δεν είχα εφευρεθεί τότε, πέθαναν και οι τρεις τους από εγκαύματα μετά από μερικούς μήνες.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

1) Lord Leon - Oberyn Martel (αθώος)
2) TheGunsmasha - Balon Greyjoy (αθώος)

3) OdyMonaxos - Jaimie Lannister (χαφιές)
4) Kalamaris - Ramsay Snow (αθώος)
5) John Crabs - Lord Varys (κόκκινος (φανερός) δολοφόνος)
6) Osama bin Laden - Stannis Baratheon (αθώος)
7) mono - Arya Stark (μαύρος (κρυφός) δολοφόνος)

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

KONIEC


Edited by Osama Bin Laden, 18 July 2014 - 14:56.




Also tagged with one or more of these keywords: spoilers, no I mean it, SPOILERS, Game of Thrones, In case I forgot it