Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία

Η Νύχτα Πέφτει στο King's Landing: Death of a [SPOILER]

spoilers no I mean it SPOILERS Game of Thrones In case I forgot it

  • Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
53 replies to this topic

#31 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2014 - 17:42

Jaime Lannister

qyKoOIB.gif

Είναι δεύτερη φορά που παραθέτεις τα λόγια μου Στάννις, ντουβάρι του οίκου των Κερατάδων. Άσε με να σου εξηγήσω τι σήμαιναν.

Το κόκκινο χρώμα είναι μια αναφορά στο χρώμα του αίματος, των δολοφόνων και κάποιων φύλων μιας τράπουλας με χαρτιά που συνηθίζεται σε έναν άλλο κόσμο. Η αναφορά στη θερμότητα είναι πάλι από αυτό τον άλλο κόσμο. Όταν ψάχνουν κάτι, πολλές φορές αντί να πούνε "είσαι κοντά" λένε πως "είσαι ζεστά" ή άλλες παρόμοιες εκφράσεις.

Το έπιασες?

 

Stannis Baratheon

 

Stannis_Baratheon_on_beach.png

 

Δύο πράγματα έπιασα, αφού έχεις όρεξη για κουβέντα, Kingslayer (OdyMonaxos) και, αντίθετα με εσένα κανένα από αυτά δεν είναι συγγενής μου.

 

Πρώτον, το ότι προσπάθησες χτες να υπερασπιστείς αθώο εναντίον αθώου. Δεύτερον, το ότι προσπαθείς σήμερα να μπαλώσεις την χθεσινή γκάφα προσπαθώντας να μας πείσεις ότι είσαι ο χαφιές και εγώ ο δεύτερος δολοφόνος.

 

Επίσης, σήμερα προσπάθησες πρώτα να στραφείς προς εμένα και αφού είδες ότι κανείς δεν τσιμπάει, στράφηκες προς την Arya. Αυτό κάνει ξεκάθαρο το γεγονός ότι δεν είσαι ο ρουφιάνος. Και σαν να μην φτάνει αυτό, προσπαθείς να ξετρυπώσεις και τον ρουφιάνο για να βεβαιωθείς ότι ήξερε για τον Varys και όχι για εσένα.



#32 Kalamaris

Kalamaris

    I'm glad I met you.

  • Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2014 - 18:40

Ramsay Snow

Ramsay-Snow-ramsay-snow-36939937-500-279


...αλλά θα σε ψηφίσω Jaime.Νομίζεις πως ήμαστε χαζοί και για αυτό μας λες τις βλακείες περί χαφιέδω και μη?ΜΕ ΠΕΡΝΑΣ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟ ΚΟΥΛΕ?Πικρά θα το μετανιώσεις αυτό βαισλοκτόνε.Πολύ πικρά.


 Καταρεμένοι όλοι σας,με προλάβατε και είπατε όλα μου τα επιχειρήματα και τώρα δεν έχω τι να πω.Παρακατιανοί άρχοντες...


sc5bab.jpg


#33 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2014 - 18:52

Jaime Lannister

tFSN7U6.jpg

Αν δεν είμαι ο χαφιές, ποιος είναι ρε μπουμπούκια? Μήπως τον φίμωσα ή τον λάδωσα για να μη μιλήσει?

Δες το έτσι, υποθετικέ άλλε χαφιέ. Αν είμαι ένοχος μόλις κέρδισες. Αν είμαι αθώος μπορείς να φανερωθείς για να με σώσεις.

Έλα που είμαι ο χαφιές και δεν υπάρχεις.

Η Άρυα είναι η λιγότερο παραγωγική εδώ μέσα και ο Στάννις ο πιθανότερος υποψήφιος για εγκληματική ιδιοφυία. Καπίς?

Και ξανά, αν είμαι δολοφόνος που είναι ο πραγματικός χαφιές? Εγώ είμαι νεκρός φίλε, μίλα ελεύθερα.

Ψηφίζω τον εαυτό μου ρε. Να δω αύριο πως θα βγάλετε το χρυσό μου χέρι από τον πισινό σας όταν θα είστε τρεις. Προβλέπω πως θα μείνει σίγουρα ο Στάννις και η Άρυα.



#34 Kalamaris

Kalamaris

    I'm glad I met you.

  • Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2014 - 19:35

Ramsay snow

20140318141118!Boy.jpg

Yeah,when you put it like that...

 Όντως που είναι ο χαφιές?Αν υποθέσουμε ότι δεν είναι ο jaime γιατί δε μιλά?Αν ο jaime είναι φονιάς τέλειωσε το παιχνίδι δεν έχει κάτι να χάσει ο μπάτσος.Με το να μην εμφανίζεται δίνει εγκυρότητα στα λόγια του jaime ενώ αν εμφανιστεί κερδίσαμε σίγουρα.Η μήπως όντως δεν εμφανίζεται γιατί δεν υπάρχει?

 Δε σκοπεύω να αλλάξω την ψήφο μου ωστόσο γιατί δεν θα αλλάξει και τίποτα.Αν ο Jaime όντως είναι μπάτσος και ο Stannis κόκκινος φονιάς όπως υποθέτω υποστηρίζει τότε κερδίσαμε στον επόμενο γύρο και αν είναι φονιάς ο jaime κερδίσαμε τώρα.Αν δεν είναι κανένα από τα 2 η πραγματική κατάσταση θα το εκτιμούσα αν το έλεγες τώρα  Jaime γιατί αλλιώς θα χάσουμε εξαιτίας σου.
 


sc5bab.jpg


#35 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2014 - 21:03

Ένας Jaimie Lannister που τραγουδά τις τηγανιτές παττάτες που μόλις έφαγε.

LchLBA9.gif

Μα το σπαθί του Άρθουρ Ντέυν και τα κέρατα του Χέρολντ Χαϊτάουερ!

Ο κόκκινος φονιάς ήταν ο Βάρυς. Ξεκίνησα την χτεσινή κουβέντα λέγοντας πως θα το διαλευκάνω πρώτος, ακολούθησε ο Στάννις που κατηγόρησε τον Βάρυς κι αμέσως είπα

"ο Στάννις είναι ζεστά και βλέπει το κόκκινο!" Δηλαδή ο Στάννις ψήφισε είτε έτσι είτε αλλιώς τον κόκκινο δολοφόνο.

Ακολούθησε ο Όμπερυν οπότε από τη στιγμή που οι άλλοι έκαναν τη δουλειά για μένα αποφάσισα να κάνω την πάπια. Ήξερα πως κανένας δεν θα μπορούσε να με υποδυθεί με τον έναν δολοφόνο νεκρό. Και προφανώς δεν θα ξεκίναγα να κάνω την πάπια απόψε αν είχα έτοιμο δολοφόνο.

Ξεκίνησα με 2 βασικούς ύποπτους. Την χαωτική αντιπαραγωγική Άρυα και τον υποψήφιο κομπιναδόρο Στάννις. Ο δεύτερος με πείθει όλο και περισσότερο. Πρώτα έχει τύχη βουνό αλλά δεν πίεσε τον Βάρυς, αυτό το έκανε ο Όμπερυν. Μετά, με τον Όμπερυν αθώο, εντοπίζει το υπονοούμενο που του είχα απευθύνει και αποφασίζει να με βγάλει από τη μέση. Με το θάνατο του χαφιέ αφήνει 2 αγνώστους και όχι έναν στη συνέχεια.

Έπρεπε να αποκαλυφθώ σήμερα αλλά όχι αμέσως ώστε να δώσω περιθώρια στο δολοφόνο να μου δώσει κάποια ένδειξη, να δω ποιος θα ήταν αυτός που θα επέμενε ν' αποκαλυφθεί ο Χαφιές και να δω τι έχουν να πουν οι αθώοι με περισσότερα στοιχεία.

Για κάθε αθώο είναι μια ρισκαδόρικη επιλογή. Αν κάνω λάθος και ο Στάννις είναι αθώος ο δολοφόνος μπορεί να με κρατήσει ζωντανό ως τον πιο λογικό στόχο. Αν πεθάνω τώρα μπορεί να πάει αύριο με 2 αθώους στο σκοτάδι.

Ψηφίζω το Στάννις, δεν δίνω καμία εγγύηση για τίποτα πέρα από το ρόλο μου ως χαφιέ. Πιθανόν ο δολοφόνος να γελάει καθώς σφαζόμαστε. Πάω να κοιτάξω κάτι στα πρακτικά και θα επανέλθω.


Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 16 Ιούλιος 2014 - 21:09
work it


#36 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2014 - 21:14

BYHv95m.jpg

Balon Greyjoy(TheGunsmasha)

 

''Άρχοντες! Άρχοντες! ΆΡΧΟΝΤΕΣ! Συνέλθετε και προσπαθήστε να συννενωηθούμε.

 

Ηλίθιε εγωιστή(Osama) σου ζήτησα να αποκαλύψεις την θέση σου, αν όντως είσαι, όχι για να μπεις στον μάτι του δολοφόνου αλλά για να σε βγάλουμε εμείς οι υπόλοιποι από την λίστα μας. Κατάλαβα, δεν είσαι ή δεν θες να το πεις, δική σου επιλογή.

 

Όσοι νομίζουν πως ο Varys(John Crabs) ήταν μαύρος και όχι κόκκινος είναι γελασμένοι. Σαφώς και ήταν κόκκινος. Για αυτό και ο ρουφιάνος είναι ένας απλός αθώος πλέον. Προσωπικά θα με αποκάλυπτα αλλά έστω. Δεν χρειάζεται να πω πως αν έχει μείνει ο κόκκινος απλώς το φωνάζει και νικήσαμε αλλα μη ζητάμε πολλά.

 

Δεν βλέπω να προσπαθεί η μιρή γλωσσού(mono). Eύχομαι να είσαι άκυρη αθώος και μη μας εξεπατάς μπροστά στην μούρη μας.

 

Πάντως αυτό που σημειώσε ο Jaime(odymonaxos) για την αράχνη που δε έδωσε τρίτη ψήφο στέκει και αν το σκεφτείς από τους 2 τους, δηλαδή Jaime και Stannis, εκείνος που φαίνεται σαν να ξέρει τι παίζει, δηλαδή έχει επίγνωση είναι ο δεύτερος. Άρα ρωτώ εσένα Stannis! Είσαι ο χαφιές, ναι ή όχι, γιατί αν δεν είσαι ο μόνος ρόλος που γνωρίζει είναι ο δολοφόνος.''

 

''Μόλις είδα το post του ιππότη. Οκ οπότε, εγώ συμφωνώ απόλυτα μαζί του.''


Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από TheGunsmasha: 16 Ιούλιος 2014 - 21:17

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#37 Kalamaris

Kalamaris

    I'm glad I met you.

  • Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2014 - 21:19

Ramsay Snow

20140318141118!Boy.jpg

 Δεν τείθεται πλέον ζήτημα συζήτησης,ο jaime είναι σχεδόν σίγουρα μπάτσος και αφού έχουμε 2 ψήφους αλλάζω και εγώ.Σε προειδοποίησα ότι θα σε αναλάβω stannis.That i did :D
 


sc5bab.jpg


#38 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2014 - 21:50

Bond. Jaimes Lannisbond.

 

14vmR5g.gif

Ας κοιτάξουμε και πέρα απ τον Στάννις έτσι κι έχω πέσει έξω. Κακό δεν κάνει να δούμε τι έχει γίνει χτες. Έτσι κι αλλιώς ποιος απατεώνας θα προσπαθούσε να βρει γεγονότα για όλα τα σενάρια?

Μόλις κοίταγα την περίπτωσή του του Ράμσεϋ και του Μπέιλον. Ο άρχοντας του σαμπουάν: 2η ψήφος στον Στάννις μετά την πρώτη στον Βάρυς. 2η στην
Άρυα. Ποτέ δεν σε ψήφισε κάποιος στον πρώτο γύρο για να φοβηθείς πως είσαι κόκκικος δολοφόνος. Σήμερα άρχισες ψάχνοντας το χαφιέ. Παράξενος φάκελος χωρίς να σημαίνει κάτι. Το αφήνω για αύριο κυρίως, αν έχω πέσει έξω κι εσύ ζεις ακόμα.

Ο Ράμσεϋ είχε μια κατηγορία από την Άρυα αργά χτες. Κατηγόρησε το Στάννις αλλά ο Βάρυς προτίμησε ν ακολουθήσει την ψήφο μου στον Όμπερυν παρά τις 2 στο Στάννις που φαίνονταν πιο εύκολες. Πιθανοί συνεργάτες που απέφυγαν να συνεργαστούν για να μην πάρει ο ένας στον τάφο τον άλλο? Ένα ακόμα σενάριο αν είναι κανείς εδώ αύριο.

Για την Άρυα δεν υπάρχουν στοιχεία, ενδείξεις, αποδείξεις ή μοτίβο. Βαράει όπου βρει και αντιπαθεί τους αναποφάσιστους. Κι εγώ αναποφάσιστος είμαι, δεν ξέρω αν θέλω να την τεμαχίσω οριζόντια ή κάθετα.

Στάννις



#39 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2014 - 22:31

Stannis Baratheon

 

Stannis_Baratheon_on_beach.png

 

Balon Greyjoy (TheGunsmasha), είσαι και τυφλός εκτός από άπλυτος; Απάντησα πολύ ξεκάθαρα για το αν είμαι ο χαφιές ή όχι. Θα σας έλεγα πόσο πολύ με ενδιαφέρει το τι πιστεύετε αλλά δεν έχει σημασία. Ας είναι λοιπόν, ο αιμομίκτης (OdyMonaxos) δεν είναι δολοφόνος. Εσύ είσαι όμως ο τελευταίος δολοφόνος και όχι η Arya (mono), είμαι πλέον σίγουρος για αυτό αλλά δεν θα κάτσω να εξηγήσω που το βασίζω. Όσοι πραγματικά ενδιαφέρεστε σκεφτείτε και βρείτε το μόνοι σας. Είμαι ο Stannis Baratheon και εσείς, όλοι σας, θα πρέπει να εξηγείστε σε εμένα, τον δικαιωματικό βασιλιά του Westeros, και όχι το αντίθετο.

 

QDSJKt6.jpg

 

(grinning)

 

Νόμιζετε ότι με το να με σκοτώσετε θα βρείτε δικαιοσύνη; Μόνο εκδίκηση θα βρείτε γιατί ο θανατός μου ο ίδιος θα είναι η μεγαλύτερη εκδίκηση που θα έχει παρθεί ποτέ στα Επτά Βασίλεια. Γιατί, ψάχνοντας την δικαιοσύνη, κάνατε ένα μεγάλο λάθος και θα πληρώσετε για αυτό.

 

Όπως θα πληρώσω και εγώ επειδή δέχτηκα να πέσω στο επίπεδό σας και να παρευρεθώ σε αυτήν την γελοία παρωδία συμβουλίου. Ήταν προφανές ότι ένας αιμομίκτης, ένας σφετεριστής, ένας μπάσταρδος και ένα παιδί που έχει τρελαθεί από την θλίψη του δεν θα είχαν ποτε την πρόθεση να γονατίσουν μπροστά μου αλλά είπα να δείξω καλή θέληση και να κάνω μια προσπάθεια.

 

Αλλά το έκανα το λάθος και το μόνο δίκαιο είναι να πληρώσω για αυτό, οπότε

 

BRING IT ON!

 


Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 17 Ιούλιος 2014 - 01:39


#40 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2014 - 22:40

Jaime Goldfinger

 

RVXFHEL.gif

Ετοιμάσου για το πρώτο χρυσό fisting στην ιστορία των 7 βασιλείων, σφετεριστή.

Κι αν είσαι αθώος θα δούμε. Και ο τρελός βασιλιάς μετά θάνατον έγινε συμπαθής.

Τι σταυρό κουβαλάω και πρέπει να σκοτώνω εγώ τον κάθε πυρομανή?

Στάννις


Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 16 Ιούλιος 2014 - 22:47
I CAN GET NO STANNISFACTION


#41 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2014 - 22:44

balonstyle03.jpg

Βalon Greyjoy(TheGusmasha)

 

''Kοιτάζοντας τα λεγόμενα του Stannis(Osama), όντως κάθε φορά φαίνεται να ξέρει τους ρόλους και το κυριότερο να τα ρείνει πάντοτε άνα δύο τα βλέμματα. Δηλαδή, σημαδέυει μαζί Varys(John Crabs)-Oberyn(Lord Leon), ώστε να έχει ψήφο σε κάθε περίπτωση, και χτυπά τον πρώτο που ήταν τελικά φονιάς, χωρίς να ήταν σπιούνος ο ίδιος. Μάλιστα τους κατηγόρισε για το ίδιο τέχνασμα που θα έχει εφαρμόσει και αυτός, αν οι υποψίες μας βγουν αληθινές.

 

Όσον αφορά την νύχτα και το γιατί έφυγε ο lancer, νομίζω πως όλοι θεωρούσαν δεδομένο πως εκείνος ή ο Stannis ήταν ο χαφιές, οπότε πόνταρε στην πιθανότητα του 50%. Εγώ επίσης θα έβγαζα τον αποθνήσκοντα. Βέβαια, θα τον βόλευε να έχει την οχιά για να την καρφώνει με ψήφο, μιας και ήταν ο δεύτερος του ύποπτος.

 

Σκεφτήτε αυτό όμως, ποιός θα ήταν βέβαιος ότι η οχιά είναι ο σπιούνος μιας και ο ιππότης μας ξεγέλασε? Ο Stannis! Γιατί ήξερε ότι δεν ήταν ο ίδιος σπιούνος! Άρα θα ήταν το έτερο άτομο που έριξε αμέσως ψήφο στον κόκκινο χωρίς να αλλάξει. Οι άλλοι 3 που ψηφίσαμε είχαμε αλλάξει.

 

Για να υπερασπίσω την θέση μου. Σκοπός μου ήταν να εντοπίσω τον κόκκινο και να αγχώσω εκείνους που δεν είχαν μιλήσει. Άρα έψαχνα ένα άτομο που επιμένει στην ψήφο του και την επαναφέρει συχνά, οπότε έδωσα ψήφους στους 2 άντρες, καταλήγωντας σε αυτόν που τσίμπησε τις πιο πολλές λόγω πιθανοτήτων και στην κοπέλα(mono) για να δω πως θα απαντήσει. Και μας έχει γραμμένους ακόμα.

 

Για τον Ramsey(kalamaris) είναι παρίεργη η κατάσταση. Δεν έχει πει κάτι από το να συμφωνεί με το ρεύμα. Είτε δεν έχει χρειαστεί να το κάνει, είτε τον προλάβαμε όπως είπε. Ιδιαίτερα αρνήθηκε να ακούσει τον Jaime, ακόμα και όταν εκείνος χτυπιόταν ότι είναι ο χαφιές. Έπρεπε να συμφωνήσω εγώ για να δώσει και αυτός την τρίτη ψήφο.

Πάντως δεν έχει κάνει κάτι που να υπονοεί ότι γνωρίζει ρόλους. Είναι και αυτή μία τακτική βέβαια.

 

Αν δεν σου είναι κόπος πες μας κάτι παραπάνω ρε μπασταρδάκο, να αγορίνα είσαι μπάσταρδος που να χρτυπιέσαι, για έχουμε να λέμε αν δεν μας βγει.''

(edit: ορθογραφικά)


Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από TheGunsmasha: 16 Ιούλιος 2014 - 22:47

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#42 Kalamaris

Kalamaris

    I'm glad I met you.

  • Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2014 - 23:55

Ramsay Snow

ramsay-snow-4.jpg

Balon πόσο θαλασσινό νερό έχεις πιει?Όχι μόνο δεν αρνήθηκα να ακούσω τον jaime αλλά πρώτος από όλους ανέφερα στα σοβαρά το ενδεχόμενο να μην είναι φονιάς και είπα πως απλά δεν άλλαζα την ψήφο μου γιατί φαινόταν να είχε τελειώσει το πράγμα για αυτόν.Για την ακρίβεια αν έβλεπα εγκαίρως πως ο jaime έπαβε να ψηφίζει τον εαυτό του και άσκοπα την arya θα τον ψήφιζα πριν από σένα.Τολμάς να με συκοφαντείς άσκοπα σιχαμένο καλαμάρι!...Ει για μιso...*4th wall explosion*

Stannis δε με πείθεις καθόλου πως είναι ξεκάθαρο ότι ο balon είναι φονιάς.Sure αν σκαλίσω πολύ τα λόγια του μπορώ να βρω inconsistencies αλλά και ο jamie έχει χωρίς να είναι φονιάς.Το ότι η arya δεν έχει δώσει κανένα στοιχείο για την ενοχή ή μη ενοχή της δε σημαίνει πως αποκλείεται να είναι φονιάς.Απλά παίζει πολύ low profile.Αν είσαι όντως αθώος και βρήκες κάτι κατά του balon ξέρνα το και ας τα ψόφια.Ίσως φανεί πολύτιμο στην απίθανη περίπτωση να  βρεθώ ανάμεσα στη λύκαινα και το κράκεν στον τελευταίο γύρο.


sc5bab.jpg


#43 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2014 - 00:14

Τέλος της ημέρας.


Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 17 Ιούλιος 2014 - 00:14


#44 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2014 - 01:36

Κεφάλαιο 4:

O θάνατος του GΜάκου

 

Για να είμαι ειλικρινής, δεν μου στέκεται και πολύ καλά να γράψω το δικό μου θάνατο. Εννοώ, στο Παλέρμο που διοργανώνει ο Osama, επίσης παίζει ο Osama. Έτσι, όταν πεθαίνει ο Osama, ο Osama πρέπει να γράψει θάνατο για τον Osama. Όπως θα έλεγε και ο Leonardo DiCaprio στο Inception, "We must go deeper". Anyway, άντε να τελειώνουμε...

 

----------------------------------------

 

Η νύχτα είχε πέσει για τα καλά στο King's Landing μπλα μπλα μπλα όλοι ήταν κουρασμένοι μπλα σάλτσες μπλα μπλα μπλα.

.

Ο Tywin σηκώθηκε και είπε "μπλα".

 

Αλλά εκείνη την στιγμή--

 

Fuck it. Sorry guys αλλά σκέφτομαι πολλή ώρα τώρα και πραγματικά, μου είναι αδύνατον να γράψω τον δικό μου θάνατο.

 

Θα επανορθώσω στον επόμενο.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1) Lord Leon - Oberyn Martel (αθώος)

2) TheGunsmasha - Balon Greyjoy
3) OdyMonaxos - Jaimie Lannister
4) Kalamaris - Ramsay Snow

5) John Crabs - Lord Varys (δολοφόνος)
6) Osama bin Laden - Stannis Baratheon (αθώος)
7) mono - Arya Stark

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Πέφτει η νύχτα. Ο δολοφόνος να στέλνει pms σε εμένα από εδώ και πέρα.

 

 

 

 

 



#45 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2014 - 17:01

Κεφάλαιο 5

Μια ωδή στον Jaime Lannister

 

Έπεσ' η νύχτα η βαθιά πάνω απ' το King's Landing

και ο Τζέιμι δεν ησύχαζε καθόλου στο κρεβάτι.

Γιατ' ήθελε να σηκωθεί μια βόλτα για να πάει,

να ρίξει ένα κατούρημα στο Blackwater Bay

Και με την Cercei χαβαλέ ως το πρωί να κάνει.

 

Αλλά όπως σηκώθηκε, fabulous μες την νύχτα,

και περπατούσε ημίγυμνος στην θάλασσα να πάει,

ο μουσακάς απ' το πρωί τον πείραξε στην σπλήνα

κ' ένιωσ' ανάγκη ανίκητη στην χέστρα για να πάει.

 

Όρμηξε σαν τον άνεμο, σαν ήχος, σαν λιοντάρι,

όχι στην μάχη ανίκητος με το σπαθί στο χέρι,

αλλά για να 'ναι σίγουρος πως μες στην άγρια νύχτα

η τουαλέτα σίγουρα δεν θα 'ν' κατειλημμένη.

 

Χτυπά με δύναμη πολλή την ξύλινη την πόρτα·

σ' ευλογημένη και κενή ελπίζει ησυχία.

Μα να που ένας κερατάς μέσα στην μαύρη νύχτα

Τα σχέδια του χαλά, ω, να η δυστυχία!

Και τώρα πανικόβλητος τρέχει να βρ' ηρεμία.

 

Για να τελειώσω όμως αυτήν την ιστορία

Στυλ ποιητικό θ' αλλάζω χωρίς αργία.

Το δεκαπεντασύλλαβο με κούρασε, αλήθεια.

Και για τον θάνατο χρειάζομαι μια άλλη μελωδία.

 

"Τζέιμι, γιατί τρέχεις μες την νύχτα;

Γιατί; Γιατί;

"Ο Varys θα 'ναι" λέει ο Τζέιμι

και περπατεί.

 

Ανάβει η φλόγα στα εντέρια,

βγαίνει φωτιά.

Να 'βρισκε ο Τζέιμι τουαλέτα

χωρίς κερατά.

 

Μες τους διαδρόμους του King's Landing,

να ένα βεσέ

O Balon όμως χέζει αλάτι,

με 'ένα Τεν-Τεν.

 

Και τρέχει ο Τζέιμι, όλο τρέχει

πίσω και μπρος.

Μια τουαλέτα ζητάει μόνο,

όχι του R'hllor το φως.

 

Οι μέρες πέρασαν κι οι μήνες

φεύγει ο καιρός

Ακόμα χέστρα ψάχνει ο Τζέιμι

και ας τρέχει εμπρός.

 

Πέφτει σαν δέντρο από πελέκι

βογγάει βαριά

του 'φυγε πλέον η διάρροια

δεν την κρατά.

 

Εκεί τριγύρω ούτε λεκάνη

ούτε ρολά χαρτιά.

Δυο μέτρα πέθανε από χέστρα,

ειρωνικά.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

1) Lord Leon - Oberyn Martel (αθώος)

2) TheGunsmasha - Balon Greyjoy
3) OdyMonaxos - Jaimie Lannister (χαφιές)
4) Kalamaris - Ramsay Snow

5) John Crabs - Lord Varys (δολοφόνος)
6) Osama bin Laden - Stannis Baratheon (αθώος)
7) mono - Arya Stark

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 
Η νύχτα πέφτει αύριο Παρασκευή στις 12.00.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 17 Ιούλιος 2014 - 17:54




Also tagged with one or more of these keywords: spoilers, no I mean it, SPOILERS, Game of Thrones, In case I forgot it