Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η Νύχτα Πέφτει στο King's Landing: Death of a [SPOILER]

spoilers no I mean it SPOILERS Game of Thrones In case I forgot it

  • This topic is locked This topic is locked
53 replies to this topic

#16 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 14 July 2014 - 23:38

Arya Stark

 

Ανήλικο κοριτσάκι?

 

tumblr_n8po11jBIq1qb0u5go1_500.jpg

 

 

Καταρχάς μισό λεπτό να πάρω μια ανάσα ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ χάνομαι ΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑ πέθανε το μπασμένο, δεν μπορώ, έχω να γελάσω έτσι από τότε που έβαλα τρικλοποδιά στη Sansa και κουτρουβαλιάστηκε τρεις ορόφους κάτω... Εντάξει, Τ Ε Λ Ε Ι Ο? Δεν υπάρχει τώρα αυτό που έγινε, πόσο αστεία πέθανε ο βλάκας? Ομολογώ ότι ήταν πολύ καλύτερο από τον τρόπο με τον οποίο σκόπευα να τον δολοφονήσω εγώ, χώνοντας του το σπαθί μου (Δεν θέλω κακεντρεχή σχόλια) κατευθείαν στην καρδιά. Και πραγματικά στέκομαι ταπεινωμένη μπροστά στον ιδιοφυή αυτό τρόπο δολοφονίας. Από πότε άρχισα να σκέφτομαι να γίνω επαγγελματίας δολοφόνος, ρωτάτε... Χμμμ δεν ξέρω αν ήταν τότε που έκοψαν το κεφάλι του πατέρα μου μπροστά στα μάτια μου, αν ήταν τότε που είδα το σώμα του αδερφού μου να περιφέρεται με το κεφάλι του direwolf ραμμένο πάνω του ή από τότε που έμαθα πώς σφάξανε τη μάνα μου... Αχέμ. Εμπάσει περιπτώσει μάστορας ο δολοφόνος, του βγάζω το καπέλο, έχω πολλά ακόμα να μάθω στον τομέα "δολοφονίες" και αντί να προπονούμαι με το σπαθί μου (δεν θέλω κακεντρεχή σχόλια) κάθομαι και ασχολούμαι με τις χαζομάρες "ποιός σκότωσε το Joffrey". Ειλικρινά χέστηκα ποιός τον σκότωσε, ας φανερωθεί να του δώσουμε ένα χρυσό μετάλιο να τελειώνουμε!

 

Κάτι σχολιάκια ότι τα δηλητήρια είναι για τις γυναίκες και τους ευνούχους κάνω πως δεν τα άκουσα. Ο φόνος είναι φόνος είτε σκοτώσεις τον άλλον με δηλητήριο είτε με κόκκαλο από κοτόπουλο είτε χμ χμ χμ δεν ξέρω...πισώπλατα...λέω εγώ τώρα...

 

Βέβαια υπάρχει κάποιος εδώ πέρα που με κάνει να ανατριχιάζω και μόνο που τον ακούω να κυκλοφορεί στους διαδρόμους και αν γίνεται να τον πετάξουμε στα σκυλιά θα το εκτιμούσα μιας και ο πατέρας του κατέσφαξε την οικογένεια μου... Ramsay διαλέγω εσένα, no hard feelings kay?

 

Σε όσους θέλουν να με δουν νεκρή ένα έχω να πω...

 

tumblr_n7zyuqiQqt1r00543o2_r1_250.gif


xbJ3b2w.jpeg


#17 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 15 July 2014 - 00:03

 

Jaime Lannister.


Ηρέμισε Ράμσευ. Έλα, θα σου βάλω ένα ωραίο ζουμερό κόκκαλο, λυσσασμένε σκύλε, σταμάτα να δαγκώνεις το Στάννις. Είναι πολύ ζεστά στο Ντράγκονστόουν. Είναι "πολύ ζεστά" ο Στάννις, βλέπει το κόκκινο παντού από τότε που πήγε με την κόκκινη ιέρεια. Για όλα τα υπόλοιπα δεν ξέρω, ακούγονται πολλές ιστορίες, αλλά γι' αυτό είμαι σίγουρος.


 

 

Stannis Baratheon

 

3250758-3321074645-Stann.jpg

 

Νομίζεις ότι χρειάζομαι την βοήθειά σου για οτιδήποτε, αιμομίκτη (OdyMonaxos); Ακόμα και αν γονάτιζες μπροστά μου δεν θα γλίτωνες την φωτιά.

 

Μπάσταρδε (Kalamaris), με εσένα δεν ασχολούμαι άλλο. Δεν αξίζεις τον χρόνο μου. Χάσου από μπροστά μου,

 

Άρχοντα Varys (John Crabs) και Oberyn Martell (Lord Leon), ωραίο το κόλπο σας αλλά ξεχάσατε μια σημαντική λεπτομέρεια. Δεν ξέρετε ποιος από τους δύο σας είναι αυτός που έχει εκτεθεί στο χαφιέ. Εάν φύγει ο μη εκτεθειμένος, τότε τι θα κάνετε ακριβώς;



#18 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 15 July 2014 - 00:49

Jaime Jaimeson

 

Po2p5CX.gif

Αφού αποφασίσεις ποιον θα ψηφίσεις από τους δύο, πες μας κι εμάς να ξέρουμε. Και το σαγόνι σου τρίζει, μπορείς να το ξεσφίξεις λίγο?

Το μόνο για το οποίο με έπεισε ο Μαρτέλλ είναι η ενοχή του ευνούχου. Ειδικά τα σενάρια που φτιάχνει είναι σαν να ξέρει ήδη ποιοι είναι οι αθώοι και ποιοι όχι. Ίσως ακόμα να είσαι ο χαφιές με την επιμονή σου εναντίον τους και αυτά που είπες να ήταν μια μεγαλιώδης μπλόφα. Δεν ήξερα πως ένας αλύγιστος στόκος σαν εσένα μπορεί να παίξει έξυπνα.

Σίγουρα εμπιστεύομαι την διμούτσουνη οχιά περισσότερο από τον Μπέηλον που είναι αναποφάσιστος σαν γυναίκα που διαλέγει σαμπουάν ή την Άρυα που δεν μας είπε απολύτως τίποτα.

Α, ναι. Μαρτέλλ, ο πατέρας μου σκέφτεται να σε παντρολογήσει με την αδερφή μου. Μια μικρή συμβουλή. Δεν είσαι ο τύπος της και αν πας να της βάλεις χέρι χωρίς να θέλει, θα καταλήξεις με λιγότερα χέρια, πόδια κι άλλα άκρα από εμένα και το γιο του Μπέηλον μαζί.

Ψήφος στον Varys


Edited by iristella, 15 July 2014 - 01:01.
bro do you even slay?


#19 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 15 July 2014 - 01:21

balontroll.jpg

Balon Greyjoy(TheGunsmasha)

 

 

''Kοίτα χαρές και γλώσσα η μικρή Stark(mono). Aντιλαμβάνομαι την χαρά σου αλλά μια χάρη δεσποινής, εφόσον δεν σας είναι κόπος ένα ακόμα post μέχρι να πέσει η νύχτα κρίνοντας τις συμπεριφορές, και μόνο, των παρεβρισκόμενων. Όλος ο λόγος σας μεταφράζεται στο είμαι χαρούμενη και πετάω μία ψήφο επειδή μπορώ. Την άποψη σας για όλους οπότε, παραγγελεία στο 12.

 

Άρχοντα Jaime(Odymonaxos) νομίζω αυτός ήταν και ο δικός σας στόχος, να αγχωθεί με τις ψήφους και να μιλήσει η μικρή. Για να συνεχίσουμε με τα σημαντικά τώρα, τις πιο σοβαρές απόψεις και ψήφους. Εκτός αν ξέρετε κάτι για τον ρόλο της βέβαια.

 

Μερικά πρώτα συμπεράσματα:

 

1) Εγώ και ο Jaime έχουμε αλλάξει ψήφους, οπότε δεν είμαστε ο σπιούνος.

 

2) Οι δυο μας πάλι δεν έχουμε ψήφο, άρα δεν είμαστε ''κόκκινος''.

 

Οι άλλοι 5 έχουν δώσει μία σταθερή ψήφο, με μόνο τους Stannis(Osama) και Οberyn(Lord Leon) να συμφωνούν.

Iδιαίτερα το ζεύγος Oberyn(Lord Leon)-Varys(John Crabs) έχει τραβήξει την προσοχή, με τις ανταλλαγές κατηγοριών.

 

Στο ποινικό μητρώο προηγουμένων μεθώδων (aka palermo), η τακτική αλληλοκατηγορίας δολοφόνων έπιασε στο προηγούμενο, αν και το καλό νίκησε πεντακάθαρα,xD!, όμως εδώ είναι πολύ δυσκολότερο γιατί ο ένας φαίνεται και το ξέρει. Την θεωρώ λάθος την επιλογή τους αν το έκαναν.

 

Ποιός είναι ο σπιούνος άρα? Αν είναι η μικρή(mono) έχουμε πρόβλημα γιατί μίλησε τελευταία και παιρνάει κάπως στο άκυρο ο λόγος της, οπότε πάμε πάλι για να σε γουστάρουμε περισσότερο μώρη Arya(mono). Ο μπάσταρδος(Kalamaris) δεν ξαναμίλησε, άρα μάλλον δεν είναι εκείνος, και μένουν οι άλλοι 3.

 

Η πιθανότητα η αράχνη(John Crabs) να είναι σπιούνος και να στάθηκε τόσο άτυχος ώστε να φάει 2 ψήφους πριν ψηφίσει είναι εξαιρετικά μικρή οπότε πιθανολογώ πως δεν είναι, όμως οι άλλοι 2 συμφωνούν, συνεπώς ένας είναι σπιούνος και έχουμε τον κόκκινο.

 

Το ξέρω πως δείχνω βιασύνη, οπότε ας πάρουν τον λόγο όσοι κάλεσα, και όσοι άλλοι θέλουν φυσικά, για να δούμε αν στέκουν οι εικασίες.''


a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#20 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 15 July 2014 - 09:12

Arya Stark

 

tumblr_n8icybQQGU1s9au7co1_1280.png

 

Όπα όπα όπα παιδιά ~βγάζει τσίμπλα από το μάτι~ θέλω να θυμηθούμε όλοι πώς βρέθηκα εγώ εδώ. Ούτε να το χέσω το King's Landing αλλά ως όψονται τα ratings. Αμ με φέρνετε εδώ με το ζόρι μέσα στους αγνώστους αμ περιμένετε να σχηματίσω και άποψη για τον καθένα και ειδικά όταν δεν μου καίγεται καρφάκι. Να πεθάνω δεν θέλω όμως οπότε ορίστε η αποψάρα μου.

 

Καταρχάς το ότι κάποιος έχει αλλάξει γνώμη δεν σημαίνει ότι δεν είναι ο σπιούνος. Μπορεί πολύ απλά να προπαθεί να μην καρφωθεί από τόσο νωρίς. Από κει και πέρα και οι πολλές αλλαγές γνώμης εμένα δεν μου κάθονται καλά, τύπου Arya τώρα εσένα, τώρα κάποιον άλλον, τώρα ξανά Arya τύπου δεν ξέρω τί θέλω τάχα μου για να με κάνει να μιλήσω. Θα μιλούσα έτσι κι αλλιώς, προς τί η τόση πίεση. Και τί σας κάνει να πιστεύετε ότι έχω ιδέα τί μου γίνεται έτσι ώστε να έχω και άποψη για τον κάθε ~μην πω~ εδώ μέσα. Ο Stannis είναι αλαζόνας αλλά το ξέραμε αυτό, Ο Varys έχει χεστεί απάνω του από το φόβο ~δεν μου προκαλεί καμία έκπληξη~ ο Jaimie αλλάζει γνώμη όπως αλλάζει κούπες με κρασί η Cersei, ο Balon πηδάει σε συμπεράσματα και φαντάζεται μέσα στο λιγδιασμένο του κεφάλι ότι πρέπει να του απαντήσουμε κιόλας, ο Oberyn λιγομίλητος αλλά δεν εμφανίζει τα σημάδια παράνοιας των υπολοίπων μάλλον επειδή μόλις ήρθε και ο Ramsay συνεχίζει να μου προκαλεί φόβο και αηδία παρόλο που και αυτός για τα δεδομένα του είναι πολύ σιωπηλός.

 

Με αυτά στο μυαλό μου και μην ξέροντας ποιόν να εμπιστευτώ θα εμμείνω στην αρχική μου θέση. Και να μην σκότωσε τον Joffrey, αθώος δεν είναι.


xbJ3b2w.jpeg


#21 Kalamaris

Kalamaris

    I'm glad I met you.

  • Members
  • 699 posts

Posted 15 July 2014 - 13:24

Ramsay Snow

Ramsay-Snow-ramsay-snow-36961490-1920-10


 Hmmmm i see.4 από τους 7 ψηφίζουν την αδελφή ψυχή του reek μου,τον παρακατιανό varys.Η μικρή και ανόητη Arya ψηφίζει εμένα άρα δεν ξέρει τι λέει οπότε μένουμε εγώ και ο ίδιος ο varys.Πιθανότατα λοιπόν ο σπιούνος είναι ανάμεσα στους 4 και ο varys είναι ο κόκκινος φονιάς.Απ'οτι φαινεται τα πρώτα hunch είναι και τα σωστά ε αρωματισμένε μου ευνούχε?*evil grin*


sc5bab.jpg


#22 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 15 July 2014 - 13:36

Τέλος της ημέρας.

 

Ο John Crabs (ή η iristella) να μου στείλει σε pm τι ρόλο έχει.


Edited by Osama Bin Laden, 15 July 2014 - 13:36.


#23 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 15 July 2014 - 19:10

Κεφάλαιο 2:

Ένα conditioner για τον Varys

 

Ήταν πλέον αργά και οι καλεσμένοι ήταν σίγουροι ότι ο Varys ειχε σκοτώσει τον μικρό μπασταρδάκο. Καλά, όχι όλοι. Και μεταξύ μας, όλοι όσοι δεν τελείωνε το επίθετό τους σε "-lannister", εάν θέλουμε να είμαστε ιστοριολογικά ακριβείς, θα του έδιναν συγχαρητήρια, θα σκότωναν τον Tywin και τον Jaime και θα έφευγαν κύριοι από το King's Landing. 

 

Καλή φάση.

 

Τι εννοείται ότι δεν μπορεί να τελειώσει έτσι; Α ναι, το ξέχασα, screw the Game of Thrones canon. Εδω πέρα παίζουμε Παλέρμο and it is serious business.

 

Όλοι λοιπόν ήταν έξαλλοι με τον Varys, όχι επειδή σκότωσε τον μπασταρδάκο αλλά επειδή οι πράξεις του είχαν αναγκάσει όλους τους άλλους να είναι κλειδωμένοι μέσα στο παλάτι κατηγορώντας ο ένας τον άλλο. Πραγματικά, όλοι τους (με εξαίρεση τον Jaime) είχαν πολύ καλύτερα πράγματα να κάνουν, όπως το να τσακώνονται για το ποιος θα κάτσει στην πιο άβολη καρέκλα του κόσμου ή να παρακαλάνε τον Martin για να ζήσουν για άλλη μια σεζόν.

 

Δεν βαριέσε όμως. Ο Varys την γλίτωσε τελικά. Γιατί λίγο πριν τον σκοτώσουν, πετάχτηκε από το πουθενά η Shelob, η οποία αφού απώθησε τους υπόλοιπους καλεσμένους πήρε τον Varys μακριά, στις Ελεύθερες Πόλεις. Έτσι κατάλαβαν όλοι γιατί τον αποκαλούσαν "Η Αράχνη" (lame excuse is lame indeed).

 

Τι απέγινε λοιπόν ο Varys; H αλήθεια είναι ότι είχε έτσι και αλλιώς βαρεθεί να είναι ο μόνος σε ένα ολόκληρο βασίλειο που τον ένοιαζε το βασίλειο. Έτσι, χωρίς άγχος πλέον, πέρασε το υπόλοιπο των ημερών του μέσα στην χλιδή και χαλάρωσε τόσο που κατάφερε να ξαναβγάλει και μαλλιά.

 

SMkIYox.jpg

 

Ο Grand Maester Pycelle προειδοποιεί: Η συνεχής έκθεση σε πολιτικές δολοπλοκίες ενδέχεται να προκαλέσει προβλήματα τριχοφυίας. Συμβουλευτείτε τον maester σας ή αλλάξτε ήπειρο μπας και ησυχάσει το κεφάλι σας.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

1) Lord Leon - Oberyn Martel
2) TheGunsmasha - Balon Greyjoy
3) OdyMonaxos - Jaimie Lannister
4) Kalamaris - Ramsay Snow

5) John Crabs - Lord Varys (δολοφόνος)
6) Osama bin Laden - Stannis Baratheon
7) mono - Arya Stark

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Πέφτει η νύχτα. Ο δολοφόνος στέλνει pm στην Iristella με το ποιον θα σκοτώσει. Εάν γίνεται να το κάνει λίγο γρήγορα ώστε να προλάβω να ρίξω την μέρα σήμερα, θα ήμουν ο πιο ευτυχισμένος GM στον κόσμο.


Edited by Osama Bin Laden, 15 July 2014 - 19:25.


#24 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 16 July 2014 - 01:40

Κεφάλαιο Τρίτο (Παραγγελιά #3)

Ο Oberyn και η φέτα

 

Κανείς δεν μπορούσε να κοιμηθεί το βράδυ. Όλοι στεκόντουσαν στο ίδιο δωμάτιο που βρίσκονταν και την μέρα και κοιτούσαν συνωμοτικά ο ένας τον άλλο.

 

Ο Oberyn Martell που καθόταν χύμα σε μια καρέκλα είχε βαρεθεί πολύ ώρα τώρα αυτή την διαδικασία.

 

"Λοιπόν, άρχοντές μου, καλές οι απειλητικές ματιές αλλά είναι αργά. Έχω βαρεθεί και πεινάω", είπε τελικά και σηκώθηκε για να φύγει. "Εις το επανιδείν."

 

"Που νομίζεις ότι πας, άρχοντα Oberyn;", ρώτησε σοβαρός ο Tywin.

 

"Δεν είναι προφανές; Μα για φαγητό, φυσικά. Έχει ένα ταβερνάκι με κουζίνα από τα Summer Islands κάτω στο λιμάνι. Όταν σταματήσετε να στραβοκοιτάτε ο ένας τον άλλο, είστε όλοι ευπρόσδεκτοι να έρθετε."

 

Έπειτα ο Oberyn έφυγε αφήνοντας τους υπόλοιπους σύξυλους.

 

"Θα τον αφήσεις να κάνει ό,τι θέλει;", ρώτησε ο Jaime τον πατέρα του.

 

"Προφανώς και όχι.", απάντησε ο Tywin. "Αν και θα προκληθεί διπλωματικό επεισόδιο με τους Martell, δεν μπορούμε να τον αφήσουμε να αλωνίζει."

 

--------------------------

 

Ο Oberyn ένιωθε ήδη πολύ καλύτερα τώρα που είχε φύγει από το παλάτι. Ο αέρας δεν ήταν ακριβώς καθαρός στους δρόμους του King's Landing, αλλά τον τοξικό αέρα του παλατιού δεν τον άντεχε άλλο. Μετά από ένα τέταρτο περπάτημα, στρίβοντας δεξιά σε ένα σοκάκι βρέθηκε τελικά στο προορισμό του: Μια ταβέρνα δίπλα στη θάλασσα του λιμανιού με την επιγραφή "Η ΩΡΑΙΑ ΜΥΚΟΝΟΣ" κρεμασμένη από έξω. Ο Oberyn αραδιάστηκε σε μια καρέκλα και κοιτώντας την θάλασσα περίμενε τον σερβιτόρο.

 

"Καλωσήρθατε στην "Ωραία Μύκονο", κύριε. Τι θα θέλατε να σας φέρω;"

 

Ο Oberyn κοίταξε τον σερβιτόρο.

 

"Ε, εσύ είσαι ο πόρνος που δουλεύει για τον Μικροδάχτυλο!"

 

"Εχμ, θα εννοείται την δεύτερη δουλειά μου σαν "νταβατζής τρίτης κατηγορίας" κύριε.", απάντησε ο σερβιτόρος κάνοντάς του νόημα με τα μάτια να σταματήσει την κουβέντα.

 

"Νταβατζής τρίτης κατηγορίας; Αχαχαχαχαχα, έτσι σας αποκαλεί το αφεντικό σας; Γιατί μόνο νταβατζής δεν ήσουν όταν "βόλεψες" εμένα και την γυναίκα μου!"

 

"Τι μπορώ να σας φέρω τελικά κύριε;", ρώτησε απότομα ο σερβιτόρος για να αλλάξει την κουβέντα.

 

"Τι έχετε σήμερα;"

 

"Έχουμε πολύ καλό ψάρι από τον νότο που το σερβίρουμε με σκορδαλιά, σπέσιαλ αλοιφή των Summer Islands. Έχουμε επίσης κρέας κάθετης σούβλας με πίτες, αλλά δεν θα σας το πρότεινα γιατί η τουαλέτα του μαγαζιού έχει βουλώσει."

 

'Ε τότε φέρε το ψάρι με το άλλο το σκορδούχο. Φέρε επίσης τσίπουρο, μια χωριάτικη, μια φέτα και ένα τζατζίκι."

 

Ο σερβιτόρος υποκλίθηκε ελαφρώς και έπειτα από ένα δεκάλεπτο γύρισε με αυτά που είχε παραγγείλει ο Oberyn.

 

"Προσέχετε μόνο να μην αφήσετε εκτεθειμένη την σκορδαλιά. Οι μύγες πηγαίνουν και κάθονται πάνω της."

 

Ο Oberyn άρχισε να τρώει. Η σκορδαλιά ήταν καλή, χωρίς πολλή πατάτα και την ευχαριστιόταν χωρίς να τον ενοχλεί ιδιαίτερα το ότι θα βρωμούσε σκόρδο για τον υπόλοιπο μήνα. Δεν πρόλαβε όμως να ευχαριστηθεί το φαγητό του μέχρι το τέλος γιατί μπροστά του πετάχτηκαν ξαφνικά τρεις τύποι: Ένας τύπος με κατάνα, ένας μαυριδερός με άσπρο παντελόνι χωρίς μπλούζα και ένας με eye patch και τουρμπάνι που κρατούσε μια χατζάρα.

 

"Στο όνομα του Tywin Lannister, ήρθαμε να σε σκοτώσουμε!", είπε ο τύπος με το eye patch και όρμησε με την χατζάρα του στον Oberyn Martell.

 

O Oberyn δεν έχασε λεπτό. Βγάζοντας γρήγορα το μαχαίρι και το σπαθί που είχε περασμένα στην ζώνη του, χώρισε το τουρμπανοκέφαλο του εχθρού του από το σώμα του, το οποίο έπεσε κάτω άψυχο.

 

Με το που το είδε αυτό ο άλλος με το άσπρο παντελόνι, όρμησε προς το Oberyn ώστε να του χώσει γονατιά. Ο Oberyn το απέφυγε τελευταία στιγμή πηδώντας στο πλάι και προς έκπληξή του παρατήρησε ότι ο αντίπαλός του είχε αλλάξει στυλ. Τώρα κουνιόταν σαν να... χόρευε;

 

"Ένα martelo για τον Martell!", φώναξε τελικά ο τύπος με το άσπρο παντελόνι και όρμησε για να τον κλωτσήσει με δύναμη, αλλά ο Oberyn απέφυγε την κλωτσιά η οποία κατέληξε πάνω στο τραπέζι, κάνοντας το κομμάτια. Το πιάτο με την σκορδαλιά έπεσε με δύναμη στο πάτωμα και η σκορδαλιά γέμισε μύγες. Ο Oberyn τώρα ήταν έξαλλος.

 

"ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ.", φώναξε με οργή. "ΤΗΝ ΕΡΙΞΕΣ. ΤΗΝ ΒΡΩΜΗΣΕΣ. ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΕΣ ΜΥΓΕΣ.",

 

είπε πηδώντας στον αέρα και με το σπαθί του σώριασε τον τύπο με το άσπρο παντελόνι καρφώνοντάς τον στήθος.

 

Έπειτα στράφηκε στον μόνο που είχε μείνει ζωντανός.
 
"Ώρα να πάρω εκδίκηση και για την φέτα."
 
"Δεν το νομίζω... Ήρθε η ώρα να σοβαρευτούμε..." απάντησε ο τύπος με το κατάνα σηκώνοντάς το για να πολεμήσει.
 
"Bankai..." ψέλλισε έπειτα με ηρεμία και το σπαθί του εξαφανίστηκε σε μια απόκοσμη λάμψη.
 
Ο Oberyn δεν πρόλαβε να καταλάβει τι είχε κάνει ο αντίπαλός του. Την μια στιγμή ο άρχοντας του Dorne στεκόταν όρθιος και έτοιμος να πολεμήσει και την επόμενη το κεφάλι του δεν στεκόταν πλέον στους ώμους του. Το άψυχο σώμα του μεγάλου Oberyn Martell έπεσε κάτω βαρύ σαν ξύλο.
 
Ο σερβιτόρος, που άκουσε την φασαρία, βγήκε έξω τρέχοντας.
 
"Όχι, όχι, δεν είναι δυνατόν!", είπε κλαίγοντας καθώς γονάτισε πάνω από το πτώμα. "Άρχοντα Oberyn, πως είναι δυνατόν εσείς, ο 22 εκατοστά, να χάσετε από τον μικροτσούτσουνο τον ανατολίτη; Γιατί; Γιααατί;"
 
"Εμ, παλικάρι μου, δεν φταίω εγώ. Δεν του έφτανε που πήρε εκδίκηση για την σκορδαλιά, ήθελε σώνει και καλά να πάρει εκδίκηση και για την φέτα. Τα ήθελε και τα έπαθε.", είπε ο τύπος με το κατάνα πλησιάζοντας για να πάρει το κεφάλι του άρχοντα του Dorne.
 
Έπειτα, ο σερβιτόρος έμεινε μόνος του, ακόμα σκυμμένος πάνω από το πτώμα. Δεν έκλαιγε πλέον γιατί ήταν βουβός ο πόνος του. Επίσης, έκανε ησυχία γιατί ήταν σίγουρος ότι οι μύγες που έκαναν κύκλο γύρω από το κουφάρι μπροστά του ρεβόντουσαν με δύναμη αναδίδοντας μια απαίσια μυρωδιά σκόρδου. Αλλά ίσως τα αυτιά του να έκανα πουλάκια. Δεν θα μάθουμε ποτέ.
 
Ηλίθιε Oberyn. Δεν σου έφτανε η σκορδαλιά, ήθελες και φέτα τρομάρα σου. Γιατί ρε άνθρωπε δεν έπαιρνες ένα σαγανάκι καλύτερα; Πιο φτηνά θα σου ερχόταν...
 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

1) Lord Leon - Oberyn Martell (αθώος)
2) TheGunsmasha - Balon Greyjoy
3) OdyMonaxos - Jaimie Lannister
4) Kalamaris - Ramsay Snow

5) John Crabs - Lord Varys (δολοφόνος)
6) Osama bin Laden - Stannis Baratheon
7) mono - Arya Stark

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 
Η νύχτα πέφτει την Πέμπτη στις 01.00, δηλαδή σε περίπου 22 ώρες.

Edited by Osama Bin Laden, 16 July 2014 - 01:51.


#25 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 16 July 2014 - 12:31

350px-Balon_Pyke.jpg

Balon Greyjoy (TheGunsmasha)

 

''Oρίστε άρχοντες, ορφανά, μπαστάρδια και λοιποί παρευρισκόμενοι, ένας κάτω και άλλος ένας στον δρόμο για την άβυσσο του κάτω κόσμου.

 

Σταθήκαμε και αρκετά τυχεροί ώστε να ζήσει ο ρουφιάνος, οπότε το λαρύγγι του μπορεί να ανοίξει για ακόμη μια φορά και να μας πει ένα ακόμα στοιχείο. Πάντως είχα πειστεί επίσης ότι ο lancer(Lord Leon) ήταν ο χαφιές από τον άμεσο και καίριο τρόπο που απάντησε στην αράχνη(John Crabs).

 

Στα δικά μας τώρα. Εγώ, ο Jaime(odymonaxos) και ο Ramsay(Kalamaris) αλλάξαμε ψήφο, συνεπώς δεν μας θεωρώ ρουφιάνους. Για εμένα και τον μπάσταρδο είμαι σίγουρος. Οπότε Stannis(Osama) είσαι αυτός που υποψιάζομαι?

 

Οι βασικοί μου ύποτποι είναι η πιτσιρίκα(Arya) γιατί δεν έδωσε την παραμικρή βοήθεια στον πρώτο γύρο και όταν της ζητήθηκε να μιλήσει απλώς περιέγραψε τους χαρακτήρες μας, χαίρω πολύ ο Stannis είναι οξύθημος, και τόνισε το πόσο δύσκολο της είναι να κρίνει και να εμπιστευτεί. Μία άκυρη ψήφος συνόψιζε τον λόγο της για καθαρά προσωπικούς σκοπούς (RP λόγοι, όχι in-game). Το κορίτσι δεν θέλει να βοηθήσει, τελεία και παύλα.

 

Ο άλλος είναι o Jaime(odymonaxos) αλλά μόνο από διαίσθηση. Οι κινήσεις του είναι ίδιες με τις δικές μου, ή αν θέλετε οι δικές μου ίδιες με εκείνου, και αυτό που έκανε ήταν χρήσιμο, μιας και απευθύνθηκε σε πολλούς για να ακούσει γνώμες και απόψεις. Είμαι υπέρ αυτή της μεθόδου. Βέβαια αν προσέξατε, έριξε ψήφο στον κόκκινο και μετά άλλαξε απευθείας (η γνωστή τακτική της ανταλλαγής ψήφου στον πρώτο γύρο για ξεκάρφωμα), και αφού μυρίστηκε σπιούνο επέστρεψε για να μην τον καταλάβουν.

 

Stannis(Οsama) μάλλον σπιούνος και για τον τρελό(kalamaris) που παίζει με πουλάκια δεν έχω άποψη, ωστόσο δεν μου κινεί υποψίες.

 

Για να ακούσω τι τέρατα θα μου πείτε πάλι.''


a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#26 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 16 July 2014 - 13:22

Jaimi Hendrixter

qyKoOIB.gif

Δεν θα κάτσω να σπαταλήσω φαιά ουσία για να βρω και το σπιούνο. Όποιος είναι ας βγει να το πει.

Επίσης ο Στάννις δε μου γεμίζει το μάτι. Αν είναι συνάδελφος του Βάρυς, ήξερε πως ένας από τους 2 ήταν γνωστός στον σπιούνο, οπότε δημιούργησε ένα ισχυρό άλλοθι. Αν ο φανερός ήταν ο Στάννις, θα κάλυπτε τον Βάρυς με αυτή τη γρήγορη κατηγορία. Στην αντίθετη περίπτωση, ο Στάννις φαίνεται τώρα πιθανός χαφιές αφού αποδείχτηκε πως ο Όμπερυν δεν ήταν.

Ψηφίζω το Στάννις για αρχή αλλά δεν ξεχνάω εσένα, Άρυα. Κάτσε να μας βοηθήσεις σκασμένο πριν σου μάθει ξιφομαχία από άλλο κόσμο το χρυσό μου χέρι.



#27 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 16 July 2014 - 13:44

Stannis Baratheon

 

Stannis_Baratheon_on_beach.png

 


Στα δικά μας τώρα. Εγώ, ο Jaime(odymonaxos) και ο Ramsay(Kalamaris) αλλάξαμε ψήφο, συνεπώς δεν μας θεωρώ ρουφιάνους. Για εμένα και τον μπάσταρδο είμαι σίγουρος. ΟπότεStannis(Osama) είσαι αυτός που υποψιάζομαι?

 

Ρουφιάνο να πεις τον γιο σου και να είναι και ευνούχος, άρχοντα Balon (TheGunsmasha). Κανείς δεν αποκαλεί ρουφιάνο τον πραγματικό βασιλιά του Westeros και ζει για να το χαρεί.

 

Χαίρομαι επίσης που ο Ser Αιμομίκτης (OdyMonaxos), ακολούθησε αυτήν την γραμμή συμπεριφοράς και μίλησε πριν από εμένα Εσείς οι δύο ήσασταν οι βασικοί μου ύποπτοι και είναι πολύ ικανοποιητικό να σας βλέπω να μιλάτε πρώτοι.

 

 


Ηρέμισε Ράμσευ. Έλα, θα σου βάλω ένα ωραίο ζουμερό κόκκαλο, λυσσασμένε σκύλε, σταμάτα να δαγκώνεις το Στάννις. Είναι πολύ ζεστά στο Ντράγκονστόουν. Είναι "πολύ ζεστά" ο Στάννις, βλέπει το κόκκινο παντού από τότε που πήγε με την κόκκινη ιέρεια. Για όλα τα υπόλοιπα δεν ξέρω, ακούγονται πολλές ιστορίες, αλλά γι' αυτό είμαι σίγουρος.

 

Βιάστηκες πολύ, πάρα πολύ, να κάνεις αυτήν την κίνηση, Ser Jaime και τώρα θα καείς για αυτό.

 

edit: Πρόβλημα με την εικόνα


Edited by Osama Bin Laden, 16 July 2014 - 13:46.


#28 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 16 July 2014 - 13:50

Arya Stark

 

tumblr_n8res7J5iP1rtl2gqo1_250.gif

 

 

Προτιμώ να παίξω με το φαί μου από το να βοηθήσω ένα μάτσο γυμνοσάλιαγκες με υπερβολικό χρόνο στα χέρια τους. Σοβαρά τώρα δεν έχετε τίποτε άλλο να κάνετε από το να ψάχνετε το δολοφόνο του σιχαμένου? Ο άλλος παραπονιέται που δεν βοήθησα. Ίσα ρε Μαντείο των Δελφών που έπρεπε να ξέρω ποιός είναι δολοφόνος. Στα τυφλά πήγαινα όπως όλοι και απλά δεν επέλεξα να σας ακολουθήσω όταν όλοι ακολουθήσατε τον Stannis και τον μακαρίτη τον Oberyn. Που μεταξύ μας παρά την λατρεία του για τη σκορδαλιά ήταν ο πιο λογικός εδώ μέσα.

 

Balon το ξέρω ότι είσαι μισογύνης αλλά η εμμονή σου μαζί μου καταντάει πιο τρομαχτική και από το βλέμμα του Ramsey. Όσο για σένα Jaimie σιχαμένε Lannister έχεις εξαντλήσει την υπομονή μου με τα κόλπα σου και τις απειλές σου. Πας να μας μπλέξεις όλους με τις μπερδεμένες σου δηλώσεις.


xbJ3b2w.jpeg


#29 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 16 July 2014 - 14:13

Jaime Lannister

qyKoOIB.gif

Είναι δεύτερη φορά που παραθέτεις τα λόγια μου Στάννις, ντουβάρι του οίκου των Κερατάδων. Άσε με να σου εξηγήσω τι σήμαιναν.

Το κόκκινο χρώμα είναι μια αναφορά στο χρώμα του αίματος, των δολοφόνων και κάποιων φύλων μιας τράπουλας με χαρτιά που συνηθίζεται σε έναν άλλο κόσμο. Η αναφορά στη θερμότητα είναι πάλι από αυτό τον άλλο κόσμο. Όταν ψάχνουν κάτι, πολλές φορές αντί να πούνε "είσαι κοντά" λένε πως "είσαι ζεστά" ή άλλες παρόμοιες εκφράσεις.

Το έπιασες?

Happy now?

Σκοτώστε με αν θέλετε. Come at me bro, είμαι ο καλύτερος ξιφομάχος του Γουέστερος και δε χρειάστηκε ούτε να κουνήσω δαχτυλάκι από το χρυσό μου χέρι για να πεθάνει ο Βάρυς.

Έχετε αυτή και την επόμενη ψηφοφορία για να κλείσετε την υπόθεση. Αν με βγάλετε αντί να μάθετε την ταυτότητα δύο αγνώστων αύριο θα έχετε μάθει μόνο ενός. Δείξτε μου πόσο σας κόβει.

Αν πεθάνω στο τέλος της ημέρας ο δολοφόνος θα με έχει ψηφίσει.

Ας αφήσω τυχόν μπλόφες του Στάννις κι ας το ρήξω στην απόλυτα αντιπαραγωγική μικρή Άρυα Στάρκ.

Ράμσεΰ, Μπέιλον, ηλίθιοι δεν είστε.

Αν κάποιος άλλος πει πως είναι ο ρουφιάνος, όμως, σκοτώστε εμένα.



#30 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 16 July 2014 - 14:30

Jaime Again

qyKoOIB.gif

Και κάτι που ίσως να έχει σημασία. Όταν ο Βάρυς εμφανίστηκε χτες, είχε 2 ψήφους από τον Στάννις και τον Όμπερυν και τον Στάννις με 2 ψήφους από τον Ράμσευ και τον Μπέιλον, αλλά αντί να τους ακολουθήσει και να στείλει το Στάννις στις 3, ψήφισε τον Όμπερυν. Αξιολογείστε το όπως θέλετε.

Άρυα και πάλι Άρυα.





Also tagged with one or more of these keywords: spoilers, no I mean it, SPOILERS, Game of Thrones, In case I forgot it