Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
* * * * * 3 Ψήφοι

Shingeki no Bahamut Genesis | Rage of Bahamut Genesis

Tv Series Studio Mappa Fantasy

  • Please log in to reply
69 replies to this topic

#61 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2017 - 19:49

Για τη δεύτερη σεζόν του anime να γράψουμε εδώ; Μιας και είναι από τις σειρές που βλέπω κάθε βδομάδα με ανυπομονησία και δεν καταλαβαίνω πότε περνάει η ώρα.

 

Spoiler:


Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamen Tantei Zura: 09 Ιούνιος 2017 - 19:55


#62 1451

1451

    .

  • Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2017 - 22:14

Το παλιό καστ και οι νέοι και νέες χαρακτήρες είναι το ίδιο καλά αν όχι καλύτερα από του πρώτου κύκλου. Αυτό που λείπει μέχρι τώρα από το δεύτερο κύκλο είναι ένας ανταγωνιστής αρκετά δυνατός όπως αυτός του πρώτου. Γιατί ο Τσαριος δεν μου κάνει και για τόσο μεγαλεπήβολα σατανικό, όσο κι αν προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν με την κακομεταχείριση δαιμόνων.

Για τώρα περιμένω το μεγάλο τουιστ του δεύτερου κύκλου, αντίστοιχο με του πρώτου που αφορούσε την ταυτότητα της Αμιρα αλλά και του πραγματικού κακού. Σίγουρα θα είναι κάτι που είχαν σε κοινή θέα μέχρι τώρα και κανείς δεν το πρόσεξε.



#63 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2017 - 22:18

Συμφωνώ απόλυτα με το ποστ σου πραγματικά. Ο βασιλιάς μέχρι τώρα μου φαίνεται ότι τον χρησιμοποιούν για να δείχνουν πόσο "κακός" είναι και όλα τα συναφή, με ειδικότερα όλες αυτές τις δημόσιες εκθέσεις στον κόσμο και τη σκηνή με την Nina που του "την λέει" ουσιαστικά για όλες αυτές τις πράξεις του εναντίον των δαιμόνων. Δεν ξέρω αν θα παίξουν κάποιον ρόλο οι θεοί σε αυτό το κομμάτι και θα έχουν κάποια σχέση με αυτό που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν. Ισχύει, η τελευταία πρόταση με έβαλε σε σκέψεις.
Γενικότερα ιδιαίτερα διασκεδαστική και δεν με κάνει να γυρίσω τη ματιά μου αλλού κάθε επεισόδιο.



#64 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2.722 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2017 - 22:41

Νομίζω πως όλο το θέμα πάει προς τους αγγέλους για τελικό κακό και την άγγελο που θέλει να χρησιμοποιήσει το Mugaro για νέα θεότητα αφού φαίνεται να δυσανασχετεί ήδη η κλίκα τους. Επίσης αφού ο Mugaro είναι μισός μίσος τι θα βγει τελικά;

ySss0UF.jpg


#65 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2.722 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2017 - 14:36

Πολύ ωραίο το επεισόδιο, κυρίως από το δεύτερο μισό και μετά αλλά η γέννηση ήταν The Sims lvl, έλειπε μόνο ο πράσινος ρόμβος από πάνω και να αρχίσει να μιλάει σαν sim μετά.

 

Πάντως βλέποντας το επεισόδιο αυτό, ό,τι κακός και να πεταχτεί αν είναι μόνο του τύπου εγώ είμαι ένα παντοδύναμος κακός σκοτώστε με δε θα το έχει με τίποτα το καθαρματάκι τον Charioce σε πράξεις.


ySss0UF.jpg


#66 1451

1451

    .

  • Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2017 - 14:36

Αν τελικά «θυσιάσουν» τον Μουγκαρο για να γίνει το νέο εργαλείο υποδούλωσης των ανθρώπων, θα έχουμε μια ιστορία παραπλήσια της Αμιρα. Μου αρέσει αυτό γιατί η ιστορία στον κόσμο του Μπαχαμουτ κάνει κύκλους, οπότε λογικό να κάνει το ίδιο και το ανιμε!

Spoiler: Virgin Soul 10

 

Το παιδί γεννήθηκε και μεγάλωσε απότομα, τα καλά της θεϊκής φύσης.


Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από 1451: 10 Ιούνιος 2017 - 14:39


#67 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2.722 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2017 - 19:11

Λατρεύω τη Ρίτα και την anime εκδοχή του "Thing" που τη συντροφεύει, ευτυχώς που υπάρχει κι αυτή να έχει το μυαλό μέσα στο κεφάλι της και να δρα ψύχραιμα, από την άλλη μισώ το πόσο μικρά μου φαίνονται τα επεισόδια επειδή δεν καταλαβαίνω πότε περνάει η ώρα βλέποντάς του.

 

Ουσιαστικά μπήκαμε στο ζουμί της υπόθεσης. Αντιπαθώ εξίσου και τον Charioce και την Άγγελο, οπότε ακόμη κι αν ζήσουν ελπίζω να πάρουν το μάθημά τους στη συνέχεια.


ySss0UF.jpg


#68 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2017 - 19:27

Οι σκηνές με την Rita ήταν αλήθεια οι πιο απολαυστικές στο τελευταίο επεισόδιο. Ήδη την λάτρευα από τον προηγούμενο κύκλο αλλά και εδώ όποτε εμφανίζεται, χαίρομαι.

Spoiler:


ΥΓ. Διορθώθηκε το Rota, lol.


Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamen Tantei Zura: 19 Ιούνιος 2017 - 19:29


#69 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2.722 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2017 - 19:28

Οι σκηνές με την Rota ήταν αλήθεια οι πιο απολαυστικές στο τελευταίο επεισόδιο. Ήδη την λάτρευα από τον προηγούμενο κύκλο αλλά και εδώ όποτε εμφανίζεται, χαίρομαι.
 

 

Άλλαξε τη ρότα των πραγμάτων.


ySss0UF.jpg


#70 1451

1451

    .

  • Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2017 - 21:47

Φτιάχνουν αυτό το υπερόπλο υπόγεια που θα τους βοηθήσει να νικήσουν τους θεούς, αυτό κράτησα από το επεισόδιο. Ήδη φαντάζομαι το πρόσωπο της Ριτα όταν ο Καηζαρ δεν της πει ούτε ευχαριστώ όταν τον βοηθήσει να αποδράσει.

 





Also tagged with one or more of these keywords: Tv Series, Studio Mappa, Fantasy