Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
* * * * * 3 Ψήφοι

M3: Sono Kuroki Hagane | M3 The Dark Metal

Satelight Action Mecha Darkness Spring 2014

  • Please log in to reply
20 replies to this topic

#1 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2014 - 16:37

M3: Sono Kuroki Hagane

M3 ~ソノ黒キ鋼~

r2jceSp.jpg

 

Toν τελευταίο καιρό νομίζω ότι όλοι έχουμε παρατηρήσει την έλλειψη dark συναισθήματος στα anime. Η βιομηχανία έχει πάρει μία καθοδική πορεία η οποία σταδιακά μετατρέπεται σε κατρακύλα στα χρώματα, τα γλυκά κοριτσάκια και αγοράκια, κηρύγματα για την φιλία την αγάπη και την δικαιοσύνη και γενικότηρα μία γλυκήτητα που απειλεί να πραγματοποιηθούν οι χειρότεροι φόβοι μας. Να αποδειχθεί ότι όντως τα anime είναι για παιδιά. Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ νιώθω ανήμπορη μπροστά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Με τι κούτελο θα ματαβγώ στην κοινωνία, θα με κοιτάνε και θα με δείχνουνε σαν την τρελή που βλέπει ακόμη Μίκυ Μάους.

zlcLzjx.gifjtyQ6qY.gif

¨Ομως αγαπητοί συμφοτουμίτες και συμφορουμίτισες μη φοβάστε. Έγινε το πασχαλινό θαύμα και τα anime μαζί με την υπόληψή μας ως ΟΤΑΚΟΥΣ θα σωθούνε για άλλη μια φορά. Το Studio Satelight και ο Satou Jun'ichi έρχονται ως άλλοι Μεσσίες να μας σώσουν από τον καταιγισμό του Moe και του Fabulousness. Έρχονται σαν σκοτεινοί τιμωροί, να μας μιλήσουν για την νύχτα και τους κινδύνους που ελοχέυουν μέσα σε αυτή...Οι χειρότεροι φόβοι του ανθρωπινου συλλογικού ασυνείδητου (Δι ναητ ις νταρκ εντ φουλ οφ τερρορζ) έρχονται να μετενσαρκωθούν σε αυτό το δημιουργημα στο οποίο συμμετέχει και η Μari Okada για να βροντοφωνάξουμε όλοι μαζί απέναντι στην σκληρή κοινωνία. Τα anime είναι μία ενασχόληση για γερά νεύρα που απαιτεί θάρρος και ενδοσκόπηση και σε φέρνει αντιμέτωπο με τους εσωτερικούς σου δαίμονες. 

 

DYizLVg.giflSa0LAF.gifGVQrDx5.gif

Η υπόθεση μας όπως πιθανόν να έχετε καταλάβει μέχρι τώρα μιλάει για το σκοτάδι. Και όχι για ένα οποιοδήποτε σκοτάδι. Όχι για το σκοτάδι το οποίο βλέπεις όταν σβήνεις το φώς στο λουτρό, αλλά για το διεστραμμένο, απόλυτο σκοτάδι το οποίο καταπίνει τα πάντα και καταστρέφει κάθε είδος ζωής σχηματίζοντας μία περιοχή απόλυτου θανάτου γνωστή ως η Avidya Zone. Στα άδυτα αυτής της προσωποποιημένης απόγνωσης και χάους οντότητες οι οποίες ξεπηδούν από τις χειρότερες πλευρές της ανθρωπότητας γεννιούνται και ονομάζονται Imashime. *dramatic pause*

Όπως κάθε πλάσμα το οποίο γεννιεται μέσα στο κακό έτσι και αυτά δεν ακολουθούν άλλο δρόμο από το να επιτίθενται σε αθώους στις ασφαλείς περιοχές οι οποίες ολοένα και συρρικνώνονται καθώς το σκοτάδι εξαπλώνεται καταβροχθίζοντας τα πάντα στο πέρασμά του. Για να δώσουν λύση μία και καλή σε αυτό που φαίνεται να είναι το τέλος της ανθρωπότητας 8 νέοι επιλέγονται πολύ δημοκρατικά και με σεβασμό προς τα ανθρώπινα δικαιώματα (ΔΕΝ) προκειμένου να μπουν στα βάθη του σκότους και να αντιμετωπίσουν την απειλή. Θα τα καταφέρουν?

*dramatic music*

 

Youtube Video


Σας κόβω ότι από την παρουσίαση και μόνο έχετε ψηθεί. Αναπουπούλιασε το kokkoro και τσουτσούρωσε η τρίχα σας. Ποιο Amnesia the dark descent, Silent Hill και αηδίες. This is the shit!!! Είδα το πρώτο επεισόδιο και είναι τόσο σκοτεινό και edgy που σχεδόν κόπηκα. Οι κακοπροαίρετοι οι οποίοι θα πουν ότι αυτό είναι από τα επίπεδα βλακείας και βαρεμάρας που οδηγούν τον θεατή στο self harming κρίνονται αναξιόπιστοι και οπαδοί των loli moe και ως εκ τούτου casuals και ντροπή του γένους. Χωρίς πλάκα υπάρχει τέτοιος τρόμος τέτοια ένταση τέτοια αγωνία που μπορείς να κόψεις την βαριά ατμόσφαιρα με το μαχαίρι (και μαζί και τις φλέβες σου) καθώς το βλέπεις. Τι να πρωτοξεκινήσω να λέω. Τον σκοτεινό πρωταγωνιστή με το λυπητερό παρελθόν που αποτελεί την ενσαρκωση της φράσης "pls notice me senpai"? Την μυστηριώδη part timer που μοίαζει αθώα αλλά είναι μία γυναίκα δηλητήριο? (πραγματικά την κοιτάς και αρρωσταίνεις ένα πράγμα).

T03aAkV.gifBe0Ux6O.gif

Θα μπορούσα να συνεχίσω αλλά θα αφήσω την περιέργεια να σας οδηγήσει και εσάς στο σωστό μονοπάτι. Όλοι οι χαρακτήρες είναι τόσο ξεχωριστοί και μοναδικοί που δεν μπορούν να αποδοθούν με απλά λόγια. Θα ήταν κρίμα άλλωστε να χαλάσω την εμπειρία που είναι το πρώτο επεισόδιο αυτής της σειράς. Θα αρκεστώ να κλείσω με το ότι η οπτικοακουστική του αρτιότητα είναι ανάλογη με την προσοχή που δόθηκε στην πλοκη. Εναλλακτικός σχεδιασμός ο οποίος αρμονικά δένει το 2D με το 3D σχέδιο και προσεκτικά δοσμένες λεπτομέρειες από τις διακριτικές και απαλές κινήσεις των χαρακτήρων μέχρι την ευλυγισία και ευκινησία των τεράτων. Και μέσα σε όλα το μαύρο glitter και η κρυσταλλινη αλλά σκοτεινή αίσθηση η οποία είναι χαρακτηριστικό της ατμόσφαιρας. Ελπίζω ότι οι πραγματικοί tr00 Και hardcore οτακοι θα αναγνωρίσουν την αξία της και θα στήσουμε λατρευτικές εκδηλώσεις στο παρόν thread όπως και στο thread για το manga το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει βασισμένο στην τηλεοπτική σειρά - για διπλή απόλαυση των φανς και σωτηρία και των manga. Μοναδικό μου παράπονο που δεν συμμετέχει και ο Yamakan αλλά οκ τότε θα ξεπερνούσε την τελειότητα και θα είχαμε θύματα οπότε για λόγους public safety καλώς έμεινε απ'έξω.

 

Opening Theme:

"Re:Remember" by May'n

Ending Theme:

"ego-izm" by la la larks

K5SN4iB.gif




 



#2 jimop24

jimop24

    Vigilant of The United Mankind

  • Members
  • 250 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2014 - 17:38

Το 1 το ειδα, δεν μπορω να πω οτι μοιραζομαι τον ενθουσιασμο(?) αλλα οκ, δεν ηταν και κακο :P. Θα δειξει πως θα εξελιχθει προς το παρον κινειται σε mainstream νερα χωρις κατι το ιδιαιτερα ενδιαφερον...


8w32.jpg


#3 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3.265 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2014 - 18:07

τι M3, τι C3 δηλαδη.

 

θα πρεπει να αναψουν λαμπαδα ιση με το μποι της ιρι που τους αφιερωνει τετοια ΩΡΑΙΑ (σλουρπ!) παρουσιαση παντως!



#4 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2014 - 18:11

Α να χαθεις κολακα. Mε κανεις και κοκκινιζω. :wooi2:

Η αληθεια να λεγεται ειναι το υλικο τετοιο που αποτελει πηγη δυνατης εμπνευσης οποτε επρεπε να μοιραστω και με τους υπολοιπους χρηστες αυτην την εμπειρια. Παιδια πραγματικα δειτε το. Οποιος δεν το δει χανει.



#5 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2.722 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2014 - 18:24

Δυστυχώς το πρωί που το είδα δεν είχε αναρτήσει ακόμα την παρουσίαση η iristella και δεν είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά για αυτό το αριστουργηματικό πιλοτικό επεισόδιο. Για να μην υπερβάλουμε όμως από τώρα, νομίζω ότι μετά από ένα με δύο επεισόδια ακόμα θα είναι ξεκάθαρο ότι έχει μία θέση στα πέντε καλύτερα της σεζόν.


ySss0UF.jpg


#6 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2.149 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2014 - 18:36

To ένα με το δέκα αμφισβητώνται! Διαμαντάκι! Αριστούργημα, συμβολισμοί, βαθυστόχαστα νοήματα! Κιεκεί που έλεγα ότι κάτι έλειπε από την σεζόν....xD

Με καταστρέψατε...τώρα που το αρχίσα θα πρέπει να δω και όλο Τ_Τ Κλαίω τα εγκεφαλικά μου κύτταρα από τώρα! 

 

..και ναι, τρομερή παρουσίαση, έλιωσα  :kakaka:


フカフカ

#7 Pirate Luffy

Pirate Luffy

    Mein König

  • Members
  • 331 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2014 - 18:49

Έχω πάρα πολύ καιρό να ξεκινήσω καινούργιο άνιμε, οπότε λέω να αναστήσω ωσεί Θεάνθρωπος το ενδιαφέρον μου για το μέσο, ορμώμενος από την παπαδιαμάντειο πένα της γραφούσης. Είθε οι Μούσες της δημιουργίας να προασπίζονται της γλαφυρότητός της ομού μετά των σκοτεινών δαιμόνων, οίτινες θα με συντροφεύουν στη θέαση του πιλότου. Iri πάσι.

:riiight:


Δημοσιευμένη  εικόνα

#8 zennith666

zennith666

    Oh boy,more trouble...

  • Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2014 - 20:25

Ημμ.Τελείωσα το πρώτο επεισόδιο πριν από λίγο.Dark  κλίμα κυριαρχεί το πρώτο επεισόδιο συν ένα cast από περίεργους χαρακτήρες.Εντύπωση μου έκανε η pig girl(Hazane?) που από ότι φαίνεται κάνει εσκεμμένα την χαζή χωρίς να έχουμε παραπάνω πληροφορίες ως προς το γιατί.Περιποιημένο οπτικά κερδίζει μια θέση στα σίγουρα anime  προς παρακολούθηση.


Δημοσιευμένη  εικόνα


#9 1451

1451

    .

  • Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2014 - 20:31

Είναι σαν το patlabor, mechas σε αστικό περιβάλλον. Βέβαια εδώ τα χειρίζονται νεότερα άτομα αλλά μπορώ να το δεχτώ γιατί σε εμπόλεμες κοινωνίες αρχίζει νωρίτερα η στρατιωτική εκπαίδευση.

Εντύπωση μου έκαναν

Spoiler: 1



#10 FayFay

FayFay

    all monsters are human

  • Members
  • 53 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2014 - 12:38

Μονο εγω βαρεθηκα; :/



#11 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2014 - 13:28

Aνεπιτρεπτο, απαραδεκτο και κατακριτεο. Δυο warning στη FayFay η οποια δεν μπορει να αναγνωρισει το μεγαλειο αυτης της σειρας, τις λεπτές αποχρώσεις στους χαρακτηρες και να εκτιμησει τον συμβολικό ρολο του σκοτους και των νεκρων στα πλαισια της υπόθεσης.

Ντροπη ντροπή ντροπη. Κανονικά πρεπει εσυ και οσοι δεν ξετρελαθηκατε να το δειτε οσες φορες χρειαστει μεχρι να το αγαπησετε.

Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει ενας ανθρωπος να βαρεθει μπροστα σε κατι τοσο ομορφο.



#12 Vagelio

Vagelio

    Derp

  • Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2014 - 14:16

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ
c12__m3_-_sono_kuroki_hagane_-_01-mp4-00

ΑΓΩΝΑΣ
aYpe7Vv.gif

ΔΡΑΜΑ
13957071082_58a90dd259_z.jpg

ΔΕΚΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑ, ΤΟ ΑΝΙΜΕ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ


Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.


#13 zennith666

zennith666

    Oh boy,more trouble...

  • Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2014 - 15:09

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ
c12__m3_-_sono_kuroki_hagane_-_01-mp4-00

ΑΓΩΝΑΣ
aYpe7Vv.gif

ΔΡΑΜΑ
13957071082_58a90dd259_z.jpg

ΔΕΚΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑ, ΤΟ ΑΝΙΜΕ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ

Αυτό το Boobshot.Όλα τα λεφτά σου λέω.


Δημοσιευμένη  εικόνα


#14 plotolp

plotolp

    Anime Freak

  • Members
  • 364 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2014 - 21:13

Well το πρώτο επεισόδιο ήτανε αρκετά απαράδεκτο για εμένα ώστε να γίνει η σειρά instadrop :P Οποιοδήποτε καλό στοιχείο έχει ίσος η ιστορία με τα μαύρα σκοτάδια χάθηκε πίσω από την χαζή ξανθιά και τα απαράδεκτα Imashime. Δηλαδή εντάξει, πρέπει να προσπαθήσανε πολύ να τα κάνουν να φαίνονται τόσο χάλια! χαχαχ



#15 Aena

Aena

    Anime Freak

  • Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:
  • LocationUp in the sky searching for the brightest star

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2014 - 12:04

Διάβασα πρώτα το ποστ εδώ και μετά είδα το πρώτο επεισόδιο. Μου άρεσε, αλλά περίμενα πιο dark ατμόσφαιρα και να σου δημιουργεί ένας ρίγος. Θα δείξει από τα επόμενα επεισόδια.


30w46c0.jpg




Also tagged with one or more of these keywords: Satelight, Action, Mecha, Darkness, Spring 2014