Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

True Detective


  • Please log in to reply
45 replies to this topic

#46 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2019 - 17:23

Τότε παρτο αλλιώς, ποια σπόιλερς θα σου άρεσαν περισσότερο, του 1ου ή του 2ου?  :P

 

Θα απαντήσω ποια θα με ενοχλούσαν λιγότερο που τα έμαθα, και αυτά είναι του πρώτου, καθώς ο πρώτος κύκλος απ' όσο θυμάμαι δεν είχε κάποια ιδιαίτερη πλοκή ούτε κάποια ουσιαστική ανατροπή στο τέλος. Απλώς ήταν ένα εξαιρετικό δράμα που ξεκινάει αντικομφορμιστικά και καταλήγει κομφορμιστικά. Ο δεύτερος αντιθέτως, μπορεί να μην έχει παρόμοιου τύπου φιλοσοφικούς διαλόγους, αλλά μέσα από τα ίδια τα γεγονότα της πλοκής, παρουσιάζει ένα κριτικό και γενναίο δραματικό αφήγημα. Μπορεί να σέρνεται λίγο από εδώ και από εκεί και να παρουσιάζει επίτηδες τεράστια δυσκολία στην κατανόηση των ίδιων των διαλόγων, πόσο μάλλον της πλοκής, αλλά με τις ίδιες τις αποφάσεις που παίρνονται ως προς την πλοκή, σε συνδιασμό με την εξαιρετική σκηνοθεσία, δικαιώνεται και δένει, βρίσκει τη συνοχή που δεν είχε προηγουμένως. Θα έλεγα ότι αυτό το κάνει καλύτερα από τον πρώτο. Ε τώρα ο τρίτος, είναι πιο δεμμένος θεματικά απ' όλους (παρά τα plot holes και τα ανεξήγητα σημεία) αλλά και πολύ λιγότερο φιλόδοξος εξ αρχής. Ήταν αρκετά safe, για αυτό και μου άρεσε όταν το έβλεπα αλλά δε μου άφησε κάτι που θα θυμάμαι για χρόνια.


Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 01 Απρίλιος 2019 - 18:22

O6rrvsU.jpg