Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Horrorant Film Festival ‘FRIGHT NIGHTS’ Αθήνα-Θεσσαλονίκη

φεστιβάλ ταινίες τρόμου horror horrorant film festival me so happy

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 11 March 2014 - 09:38

Και ναι επιτέλους! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

 

Αφού κλάψαμε για την ακύρωση του θεσμού του φεστιβάλ τρόμου Screamin Athens, μας έρχεται ένα νέο φεστιβάλ ταινιών τρόμου, που αυτή τη φορά θα μεταφερθεί και στη Θεσσαλονίκη.

 

1911899_713648312013247_1204943832_n.jpg

 

 

Το 1ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ ταινιών Τρόμου στην Ελλάδα έρχεται να δώσει στις …νύχτες τρόμου της εποχής μας μια διασκεδαστική και απολαυστική διάσταση.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 13 Μαρτίου μέχρι την Τετάρτη 19 Μαρτίου στην μεγάλη αίθουσα του κινηματογράφου ODEON ΟΠΕΡΑ (Ακαδημίας 57, Αθήνα). ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 3622683

Οι προβολές είναι 3 καθημερινά (6, 8 και 10.30, εκτός από τη πρώτη μέρα της μεγάλης πρεμιέρας, που θα πραγματοποιηθεί στις 8.30) και σε κάθε μία θα προβάλλεται μία μικρού μήκους ταινία πριν το κύριο φιλμ.

Τα εισιτήρια είναι:
Απλό 6 € (1 προβολή μικρού μήκους + 1 κύρια)
Ημερήσιο 10€ (για 3 προβολές μικρού μήκους + 3 κύριες)

Αναλυτικά το πρόγραμμα του φεστιβάλ: http://www.horrorant.com/2014/03/horrorant-film-festival-fright-nights_5.html

Και επειδή ο τρόμος έχει φίλους σε ολόκληρη τη χώρα, το πρόγραμμα του Horrorant Film Festival ‘FRIGHT NIGHTS’ θα μεταφερθεί αυτούσιο στη Θεσσαλονίκη, μετά τις προβολές στην Αθήνα: 20-26 Μαρτίου στον κινηματογράφο ΦΑΡΓΚΑΝΗ (Αγ. Παντελεήμονος 10, Θεσσαλονίκη).

 

 

HFF-PROGRAM-2.jpg

 

Η ευχή μου για νέο φεστιβάλ εκπληρώθηκε, μπορώ να πεθάνω χαρούμενη.


Posted Image


#2 Strange Loop

Strange Loop

    Fabulous Boy

  • Members
  • 595 posts

Posted 11 March 2014 - 13:18

επιτέλους θα βρεθούμε. 





Also tagged with one or more of these keywords: φεστιβάλ, ταινίες τρόμου, horror, horrorant, film, festival, me so happy