Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Transformers: Age of Extinction


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 06 March 2014 - 11:10

Paramount Pictures αποκάλυψε επιτέλους το trailer του Transformers: Age of Extinction,τη νέα, τέταρτη προσθήκη στο διάσημο franchise του Michael Bay.

Το πρώτο σποτάκι  που είχε παίξει στο Super Bowl το είχαμε δει,ωστόσο τώρα μιλάμε για την επίσημη εκδοχή των δυόμιση λεπτών, το χορταστικό trailer της ταινίας όπου πρωταγωνιστεί ο Mark Wahlberg και θα βγει σε IMAX στην Αμερική στις 27 Ιουνίου. Κρίνοντας από το trailer, η extravaganza των Autobots και Decepticons αναμένεται να κυριαρχήσει το καλοκαίρι στο box office.

 

                transformers_4-640x360.jpg

 

To blockbuster επιστρέφει με πρωταγωνιστή τον Mark Wahlberg, ο οποίος υποδύεται έναν πατέρα που μαζί με την κόρη του βρίσκονται, εν μέσω, της μεγάλης μάχης «Autobots VS. Decepticons». Μαύρη εποχή για τα Autobots. Αλλά τουλάχιστον ο Μαρκ Γουόλμπεργκ έχει φαντασία.

Μετά τα γεγονότα της τρίτης ταινίας, ο Μάικλ Μπέι παρουσιάζει τη χειρότερη εποχή για να ανήκεις στους Transformers. Ωστόσο η μπάλα έχει πάρει και τους Autobot με αποτέλεσμα οι κυβερνήσεις να αφανίζουν όποιο ρομπότ βλέπουν μπροστά τους.

Ο Γουόλμπεργκ ανακαλύπτει τον Optimus Prime και οι δύο τους προσπαθούν να συμμαχήσουν με τους αρχαίους Dinobots για να νικήσουν τους αιώνιους αντιπάλους τους Decepticons, που θέλουν να αφανίσουν την ανθρώπινη φυλή.Το υπόλοιπο καστ συμπληρώνουν οι: Nicola Peltz, Jack Reynor, Kelsey Grammer, Sophia Myles και Stanley Tucci.

transformers2-570-800x538.jpg

 

 

 

 

                                                           

Youtube Video


                                                                       


#2 didimakia

didimakia

    Mockingbird

  • Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 06 March 2014 - 19:08

Aκομα τα βγαζουν αυτα?



2bbd14fc.jpg


#3 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 09 March 2014 - 20:00

DINOBOTS!

OH FUCKING YES, I AM EXCITED!

 

Επίσης νο μορ σαγιαν λε μπουφ!


Edited by Hazuki, 09 March 2014 - 20:01.

rsrGbGx.gif