Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Oshare Play! The Villains Cosplay Party - 22/3@La Vida Loca (Αθήνα)

Oshare Play! Anisons jpop kpop anime party Labrokratis asian dance Anime OP

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Labrokratis

Labrokratis

    Anime / Asia Party Organizer

  • Members
  • 637 posts

Posted 05 March 2014 - 02:51

No more Nice Guys! Villains Only! :-P

1960798_10152242925073518_151015319_o.jp

Βαρεθήκατε να είσαστε καλοί; Δεν συμπαθείτε τους απανταχού Ήρωες των Anime και Cartoons και θέλετε να δείτε επιτέλους τους εχθρούς τους να επιτυγχάνουν στα διαβολικά τους σχέδια; Θέλετε να δείξετε σε όλους ότι οι "κακοί" είναι cool;
Ιδού οι ευκαιρία! Οι θεότρελοι Oshare Play!, διοργανώνουν το "Deliciously Evil Anime Villains", ένα Cosplay Anime Flavored πάρτυ, αποκλειστικά για όλους τους φίλους των Απανταχού "Κακών"! Ελάτε λοιπόν να βγάλετε τα απωθημένα σας και να δείξετε την συμπάθειά σας στους "Villains", σε μια ακόμα θεότρελη εκδήλωση των Oshare Play!, στην οποία οι καλοί απαγορεύονται!
Φυσικά το cosplay είναι όπως πάντα προαιρετικό!

Η βραδιά αυτήν την φορά ξεκινά νωρίτερα, στις 20.30 και αυτό γιατί μετά από καιρό επιστρέφουν για μία περίπου ώρα, τα εκπληκτικά AMVs του Akira Hope! Φυσικά μετά ακολουθεί το non stop videomix του Vj Labrokratis Athinaios, με τον γνωστό συνδυασμό anisons, jpop και jrock επιτυχιών, ενώ μετά την κλήρωση των συμβολικών δώρων του Animehouse για τους cosplayers της βραδιάς (που θα γίνει περίπου τα μεσάνυχτα), θα ακολουθήσει ένα ασταμάτητο asian dance πάρτυ, με jpop, kpop και απίθανα remixes, μέχρι όσο κρατήσει!

Η αλησμόνητη αυτή βραδιά θα πραγματοποιηθεί στο La Vida Loca (Λεπενιώτου 12, Ψυρή, Αθήνα), με είσοδο 4 ευρώ (ναι, καταφέραμε να ρίξουμε την τιμή!). Με την είσοδο μπορείτε να επιλέξετε μπύρα Pils ή Βεργίνα ή αν δεν είσαστε του αλκοόλ μπορείτε να επιλέξετε soft drinks (χυμό / αναψυκτικό).

Ο χώρος του La Vida Loca θα διακοσμηθεί κατάλληλα για την βραδιά, με την anime διακόσμηση προσφορά του Animehouse (όπως είχαμε δηλαδή και πέρσι στο Spirit προς τις τελευταίες μας εκδηλώσεις εκεί) αλλά και τα ιδιόκτητα φωτορυθμικά της ομάδας! Υποσχόμαστε η ένταση της μουσικής θα πιάσει "κόκκινα" και το club feeling της βραδιάς να σας μείνει αξέχαστο!

Φυσικά νωρίτερα από την εκδήλωση θα διοργανωθεί photoshooting για τους cosplayers αλλά και όσους θέλουν να παρευρεθούν απλά, που θα το επιμεληθεί όπως πάντα ο Mike Infernoaoz Agas! Συνάντηση στα εκδοτήρια του ηλεκτρικού του Θησείου στις 19.00!

Be there, be "bad" or be square!
The Oshare Play! Team! ^^v


Η εκδήλωση στο facebook: http://www.facebook.com/events/1468619896683264




Also tagged with one or more of these keywords: Oshare Play!, Anisons, jpop, kpop, anime, party, Labrokratis, asian dance, Anime OP