Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στο Hogwarts: The Council of the Room of Requirement

η νύχτα πέφτει χαρακτήρες παίχτες rp harry potter

  • This topic is locked This topic is locked
213 replies to this topic

#16 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 06 March 2014 - 12:17

Η μέρα του free RP μόλις τελείωσε.

 

 

Οι συζητήσεις είχαν επιτέλους αρχίσει, μα κανείς δεν έλεγε να επικεντρωθεί στον πραγματικό λόγο που ήρθαν εδώ: την εξιχνίαση του θανάτου της γιαγιάς του Νέβιλ. Αντ’αυτού, μιλούσαν για άσχετα πράγματα, ακόμα και τα ραβδιά τους και φυσικά μέσα σ’όλα υπήρχε και η θεία του Χάρι! Η πιο νοσηρή που είχε γεννηθεί αμέσως στο μυαλό τους βέβαια, ακούγοντας τα τραγικά πράγματα που έλεγε η γυναίκα, ήταν πως αν η Μαρτζ ήταν μάγισσα, αυτή και η Άμπριτζ θα είχαν γίνει αμέσως κολλητές.

 

«Η θεία σου είναι απαίσια Χάρι.»

 

«Το ξέρω,» απάντησε λυπημένα.

 

«Ωραία η συμπαράσταση παιδιά, αλλά μην ξεχνάτε για ποιο λόγο ήρθαμε εδώ, κάποια στιγμή πρέπει να επιστρέψουμε και στο μέλλον…εεε, παρόν. Όχι περίμενε, μέλλον. Αααχ, δεν ξέρω, μπερδεύτηκα, πώς να το πω;»

 

«Μέλλον,» απάντησε μονολεκτικά η Ερμιόνη, η μοναδική που δούλευε σε κάτι «κι έχει δίκιο ο Ρον. Πρέπει να αρχίσουμε τις ερωτήσεις άμεσα. Για κάποιο περίεργο λόγο ο Ντάμπλντορ μας όρκισε να μην πειράξουμε κανέναν ό,τι και να γίνιε κι αυτό από μόνο του προμηνύει μπελάδες. Μα όσο νωρίτερα βγάλουμε άκρη, τόσο-Α!»

 

Τρεις κατάρες έφυγαν προς τα πάνω κι έσπευσαν όλοι να καλυφθούν ΄ το γέλιο του Πιβς ακολούθησε αμέσως!

 

«Απαίσιο, αγενέστατο πλάσμα! Δεν ξέρω καν γιατί υπάρχεις ακόμα!»

 

«Δεσποινίς Άμπριτζ, αυτό ήταν απειλή ξέρετε.»

 

«Κανείς δε μίλησε σε σένα απατεώνα.»

 

«Παρακαλώ;! Κύριε Μαλφόυ, θα εκτιμούσα πάρα πολύ να μην χρησιμοποιούσατε τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς για το άτομό μου. Καθηγητά Σνέιπ, πείτε κάτι στον μαθητή σας.»

 

«Μα δε μπορώ να καταλάβω γιατί θορυβείσαι. Από το μέλλον ερχόμαστε ΄ έχεις ήδη αποκαλυφθεί.»

 

«Μη μαλώνετε μεταξύ σας ΄ τα Ναργκλς μπαίνουν πιο εύκολα μέσα σας…»

 

«Την τρελολούνα ποιος τη διάλεξε, δε μπορώ να καταλάβω!»

 

«Μην της μιλάς έτσι!»

 

«…μπα; Προσβάλαμε τη φιλεναδίτσα σου Νέβιλ;»

 

«Κι αυτό να ήταν, πού να καταλάβαινες εσύ Μαλφόυ; Για σένα μόνο εργαλεία είναι οι γύρω σου και τίποτα άλλο!»

 

«Όντως ΄ δε σου έμαθε η μαμά να μην-…»

 

Όμως ο Ρον δεν κατάφερε ποτέ να τελειώσει την προσβολή του: εκεί που η Ερμιόνη είχε σηκωθεί όρθια, με ένα μεγάλο δοχείο γεμάτο υγρό στα χέρια, αγνοώντας τον χαμό τριγύρω της, ξαφνικά πάγωσε. Δεν σταμάτησε απλώς, μα κυριολεκτικά πάγωσε ακριβώς στη στάση που ήταν: ένα πόδι μισό στον αέρα, το άλλο λυγισμένο και το δοχείο στο ύψος του στέρνου. Σιγά σιγά, μια περίεργη μικρή λάμψη άρχισε να φαίνεται ανεβαίνοντας, αχνή στην αρχή μα όσο πήγαινε και δυνάμωνε.

 

«Ερμιόνη!»

 

«Τ…ο περίμ…ενα. Διαβά…στε το…γράμμα στην τσά…»

 

Δεν κατάφερε να αποσώσει. Η λάμψη την κυρίευσε ολόκληρη και το φως άρχισε να πάλλεται. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, είχε γίνει τόσο φωτεινό που αναγκάστηκαν να καλύψουν τα μάτια τους. Όταν έφτασε στην αποκορύφωση έμεινε σταθερό και…έγινε έκρηξη φωτός!

 

«Ααααααα!»

 

Όλοι πετάχτηκαν πίσω! Τα ασημικά εκσφενδονίστηκαν και τα κεριά έσβησαν —μέχρι κι ο Πιβς δεν κατάφερε να γλυτώσει. Άλλοι χτύπησαν σε τοίχους, άλλοι σε καρέκλες, μα όλοι μαζί στο πάτωμα. Όταν τόλμησαν ν’ανοίξουν τα μάτια τους, το εκτυφλωτικό φως είχε χαθεί και στη θέση του έμεινε σκοτάδι, πιο έντονο από ποτέ.

 

«Είστε όλοι καλά;»

 

Η ερώτηση του Χάρι απαντήθηκε από βλαστήμιες, μουγκρητά και λίγες έναρθρες καταφάσεις. Μόνο μία φωνή έλειπε: της Ερμιόνης. Αναστατωμένος, ο Ρον έτρεξε εκεί που θυμόταν πως ήταν η κοπέλα ΄ χτύπησε πάνω σε πολλά πράγματα στο διάβα του μα έφτασε πρώτος, πριν καν ανάψουν από μόνα τους τα κεριά.

 

Όταν το φως επανήλθε, όλοι αντίκρισαν αυτό που ο Ρον κατάλαβε από την αφή: η Ερμιόνη είχε μετατραπεί σε πέτρα. Γι ακόμα μία φορά, όπως στο δεύτερο έτος τους, η Ερμιόνη ήταν κυριολεκτικά Αποσβολωμένη.

 

«Π-ποιος το έκανε; Γιατί…;»

 

«Ρον θυμήσου τι μας είπε: το περίμενε. Και κάτι για ένα γράμμα στην τσάντα της. Περίμενε να τα ψάξουμε και να δούμε αν αυτά βγάζουν κάποιο νόημα.»

 

Ο Νέβιλ ήδη έψαχνε ΄ ο Χάρι πήγε να τον βοηθήσει. Ο Ρον πήρε τον ρόλο του προστάτη κι άρχισε ν φρουρεί το πετρωμένο σώμα της κοπέλας, με το ραβδί του έτοιμο για δράση. «Το βρήκα,» αναφώνησε ο Χάρι. Άρχισε να διαβάζει…

 

«Λοιπόν, τώρα καταλάβαμε γιατί ο Σνέιπ ήταν τόσο απαραίτητος, εκτός από το προφανές,» σχολίασε ο Χάρι πετώντας το γράμμα στον Ρον «πρέπει να συνεχίσεις το φίλτρο που έφτιαχνε… καθηγητά.»

 

«Τι εννοείς,» ρώτησε ο Σνέιπ με την χαρακτηριστική αργόσυρτη φωνή του.

 

«Είχε προβλέψει ότι μπορεί να μαρμάρωνε μόνο και μόνο επειδή ήρθαμε πίσω σε αυτόν τον χρόνο: λόγω του χρονικού παραδόξου γράφει στο γράμμα της κάποια αντίδραση ή κάτι τέτοιο. Δεν κατάλαβα ακριβώς, αλλά την εμπιστεύομαι.»

 

«Εφόσον δεν ευθύνεται κανείς σας, δε θα υπάρξουν συνέπειες,» είπε ο Ρον επιθετικά «αλλά εξαιτίας αυτού που έγινε…νομίζω είναι ώρα για ένα διάλειμμα. Ας, ας πάμε για ύπνο.»

 

Ο Νέβιλ κι ο Χάρι κοιτάχτηκαν. Ήξεραν σε τι κατάσταση βρισκόταν ο Ρον με τους μαύρους κύκλους κάτω απ’τα μάτια και τώρα αυτό το πλήγμα. Ακόμα και στο δεύτερο έτος τους, ο Ρον ήταν πιο ανήσυχος για το τι θα πάθαινε η Ερμιόνη πόσο μάλλον τώρα. Πάλι καλά που στο γράμμα η Ερμιόνη προέβλεπε μια παρόμοια αυτόματη ανάρρωση αλλιώς ο Ρον δε θα άντεχε για πολύ ακόμα.

 

«Ναι, είναι η καλύτερη ιδέα. Θα ξεκουραστούμε για τώρα. Εξάλλου, ήταν αργά το βράδυ όταν φύγαμε-…εεε, δηλαδή γυρίσαμε στο παρελθόν. Πρέπει να είστε όλοι κουρασμένοι. Γι αυτό θα κοιμηθούμε για τώρα. Χάρι, πέρασε το φίλτρο από όλους.»

 

«Ποιο φίλτρο;»

 

«Φίλτρο για να κοιμηθείτε φυσικά. Ένας από σας έχει προδώσει τον Χάρι και τη γιαγιά μου ΄ δε θα σας αφήσουμε να κυκλοφορείτε ανεξέλεγκτα.»

 

Οι μικρές αντιρρήσεις καταπνίγηκαν σύντομα κι όλοι δέχτηκαν να το πιούνε. Η Μαρτζ που παρουσίασε μια μικρή αντίσταση, της το βάλανε μέσα στο μπράντυ που έπινε όταν δεν κοιτούσε. Δεν το κατάλαβε ποτέ.

 

Σε αντίθεση με τον Ρον που ήδη κοιμόταν, κουλουριασμένος δίπλα στην Ερμιόνη, όλοι οι άλλοι ήταν καθισμένοι στις θέσεις τους και είχαν πέσει πάνω στο τραπέζι.

 

«Αν αυτό συνεχιστεί για πάνω από μία μέρες, τι λες να πούμε στο δωμάτιο να μας βγάλει κανένα κρεββάτι ε;»

 

Ο Νέβιλ κύλησε τα μάτια του. «Καλώς.»

 

 

 

 

 

 

Η νύχτα έπεσε.

 

 

 

Οι ρόλοι θα μοιραστούν μέσα στην ώρα.


Edited by Fallen_Mpougatsa, 06 March 2014 - 12:19.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#17 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 06 March 2014 - 21:03

Εκείνο το βράδυ...

 

 

Ο Ρον ήταν ο μόνος που δεν είχε πιει από το φίλτρο, μα και ο μόνος που δεν το χρειαζόταν: είχε πέσει ξερός πριν καν μετρήσει πέντε πρόβατα. Μέχρι κι ο Πιβς είχε πέσει θύμα κάποιου είδους μαγείας, εφόσον δεν έκανε τις συνηθισμένες του βόλτες. Όμως υπήρχε ένας  άνθρωπος, που παρόλο το φίλτρο που ήπιε, δεν είχε κοιμηθεί ποτέ. Υπήρχε κάποιος που είχε προνοήσει, γιατί γνώριζε τον τρόπο με τον οποίο θα τους κοίμιζαν, και είχε πάρει προφυλάξεις: μαζί με το υπνωτικό φίλτρο, έριξε μέσα και το αντίδοτο. Το είχε ήδη έτοιμο, και κρυμμένο μέσα στα ρούχα του.

 

Αυτό το άτομο λοιπόν, βρήκε επιτέλους την ευκαιρία να δράσει: αν και κανείς δεν έβλεπε πού ήταν ποιος, τόσο σκοτεινά ήταν, είχε μια γενική ιδέα, από μνήμη. Έβγαλε το ραβδί του και έκανε ένα ξόρκι στον εαυτό του. Τώρα και να τον έβλεπε κάποιος, δε θα είχε ιδέα ποιος ή ποια ήταν. Τράβηξε την καρέκλα και περπάτησε αθόρυβα, στο πλάι. Είχε μόνο έναν στόχο: τον Χάρι Πόττερ. Αν κατάφερνε να τον σκοτώσει, εδώ και τώρα, αυτό θα σήμαινε πλήρης επιτυχία! Και φυσικά αναγνώριση από τον Σκοτεινό Άρχοντα, όταν θα επέστρεφε στο μέλλον, γιατί σίγουρα θα το έκανε!

Πλησίασε αρκετά πλέον και ήταν σίγουρος πως το άτομο στα αριστερά του ήταν ένας από τους δύο: είτε ο Νέβιλ είτε ο Χάρι. Ένα μοχθηρό χαμόγελο σχηματίστηκε. Όποιον απ’τους δύο και να πετύχαινε, δεν είχε σημασία, κερδισμένος θα έβγαινε. Εξάλλου, θα είχε πάντα μία ακόμα ευκαιρία. Σήκωσε το ραβδί ΄ αργά, μα πεντακάθαρα, είπε: «Αβάντα…»

 

_____________________

 

 

Τα όνειρα του Ρον ήταν ανήσυχα. Ιδρώτας έτρεχε απ’το μέτωπό του κι ένιωθε ένα αίσθημα καταδίωξης! Το μόνο που έβλεπε ήταν μια μαύρη πόρτα, κι όταν την άνοιγε η Ερμιόνη βρισκόταν από πίσω, πετρωμένη. Δεν ήθελε να την ανοίξει, δεν άντεχε να την βλέπει, μα κάθε φορά ένιωθε πως κάποιος ήταν από πίσω του, κάποιος τον κατέτρεχε. Γι αυτό έπρεπε να ανοίξει την πόρτα, αλλιώς κάτι κακό θα πάθαινε, αλλά όταν την άνοιγε…

 

Δεν ήθελε να το σκέφτεται άλλο. Έκλεισε τα μάτια του σφιχτά κι ευχήθηκε να φύγει από κει!

 

Λες και το όνειρό του τον άκουσε, όταν άνοιξε τα μάτια του, ήταν πίσω στο Δωμάτιο των Ευχών. Χμ περίεργο, κι εδώ είχε το ίδιο απόλυτο σκοτάδι με το όνειρό του. Παραξενεμένος, ανοιγόκλεισε τα μάτια του και κοίταξε τριγύρω: όχι μόνο το σκοτάδι, αλλά και η Αποσβολωμένη Ερμιόνη ήταν η ίδια. Λογικό, εφόσον είχε ξαπλώσει δίπλα της. Και πού αλλού να πήγαινε; Δεν ήθελε να την αφήσει μόνη της, όχι έτσι εκτεθειμένη, πόσο μάλλον όταν ένας από όλους ήταν ο άνθρωπος που τους πρόδωσε.

 

Προσπάθησε να ξεχαστεί, γύρισε το πρόσωπό του απ’την άλλη. Τι χαζό, μονότονο όνειρο. Το μόνο που του έδειχνε ήταν το Δωμάτιο των Ευχών “by night”. Βλακείες. Έπρεπε να σκέφτεται άλλα, χαρούμενα πράγματα κι όχι-…τι ήταν αυτό που έβλεπε; Κάτι μετακινούνταν μέσα στο σκοτάδι, άρχισε να ακούει ήχους από δεξιά επίσης. Ω, αυτό το όνειρο επιτέλους γινόταν ενδιαφέρον.

 

Το χέρι του πήγε στο ραβδί του από συνήθειο και το άρπαξε ΄ σηκώθηκε κι ελίχθηκε αθόρυβα, σαν γάτα στο σκοτάδι. Δεν έβλεπε τι και ποιος, μόνο μια σιλουέτα να πλησιάζει τους φίλους του. Τι στο καλό; Ένα πολύ κακό συναίσθημα τον κατέλαβε εκείνη τη στιγμή…

Και τότε το είδε: μια πράσινη λάμψη ξεχυνόταν από το ραβδί της σιλουέτας! «Εξπελιάρμους,» βροντοφώναξε!

Ευτυχώς η αχτίνα χάθηκε, μα τώρα η προσοχή της σιλουέτας ήταν πάνω του: «εξπελιάρμους,» φώναξε ο Ρον και πάλι, μα αυτήν τη φορά ο στόχος του έσκυψε και πήδηξε μακριά!

 

Μια απόκοσμη ησυχία επικράτησε ΄ μπορούσε να ακούσει τον χτύπο της καρδιάς του. Και οι δύο είχαν μείνει απολύτως ακίνητοι στην καινούργια τους θέση, σκυφτοί και κρυμμένοι από το τραπέζι. Ό,τι ξόρκι κι αν έκανε ή ο ένας ή ο άλλος, θα πρόδιδε τη θέση του άμεσα. Δεν ήταν έξυπνο να κάνεις κανένας από τους δύο την πρώτη κίνηση—ακόμα και το φως να ήθελαν να ανάψουν, θα γίνονταν στόχοι.

 

Αναγνωρίζοντας τις ιδιαίτερες καταστάσεις, και οι δύο έμειναν να κοιτάνε τριγύρω σε πλήρη εγρήγορση για την παραμικρή ένδειξη.

Ξαφνικά τα μάτια του Ρον έπιασαν μια κίνηση «Εξπελιάρμους!» Μα η αχτίνα δεν χτύπησε. Στο καλό! Ήταν όντως πραγματικά δύσκολη η μονομαχία στο σκοτάδι. Κουνήθηκε κι αυτός ταυτόχρονα και πήγε στην κατεύθυνση που είδε τη σκιά να τρέχει, μα δεν κατάφερε να την εντοπίσει.

Σηκώθηκε. Έδωσε επίτηδες στόχο με την ξαφνική του αποκάλυψη, το ραβδί πάντα έτοιμο, μα φαίνεται πως ο στόχος του είχε αρκετή διορατικότητα και δεν τσίμπησε το δόλωμα. Όταν ξανακοίταξε τριγύρω ο Ρον, κανείς δεν έλειπε από το τραπέζι. Σαν να μην είχε φύγει κανείς ποτέ απ’τη θέση του, όλοι ήταν εκεί. Αααχ, γιατί να μην είναι αυτός πετρωμένος και να ναι η Ερμιόνη; Εκείνη θα είχε σκεφτεί να κοιτάξει απ’την αρχή ποιος έλειπε κι όχι να κυνηγάει μια σκιά.

 

Βλαστήμησε.

 

«Θα τα πούμε αύριο…να σαι σίγουρος.»

 

Αλλά μέχρι το επόμενο πρωί, δεν έγινε τίποτα απολύτως. Σιγά σιγά, άρχισαν να ξυπνάνε όλοι, και τα φώτα να ανάβουν μαζί τους. Μέχρι κι ο Πιβς που φαινόταν να είχε βγει «εκτός λειτουργίας» σηκώθηκε ολόρθος.

 

«Ωραία, ξυπνήσατε,» με τους χειρότερους μαύρους κύκλους που υπήρξαν ποτέ σε άνθρωπο, τα μάτια του Ρον ταξίδεψαν στον Χάρι και τον Νέβιλ. «Κάποιος σας επιτέθηκε εχθές. Ήταν έτοιμος να σκοτώσει έναν απ’τους δυο σας —ανταλλάξαμε και μερικά ξόρκια, έγινε μάχη…αλλά δεν είδα ποιος ήταν —ή ποια. Ήταν πολύ σκοτεινά. Και πολύ μακριά. Και νυστάζω. Θα πάω για ύπνο τώρα, ναι; Σας παρακαλώ, ξεμπλέξτε τα εσείς…»

 

Λες και ήταν στο δωμάτιό του, πήρε μια πορεία που οδηγούσε στο πίσω μέρος του Δωματίου, αν μπορούσε κανείς να το πει πίσω, όπου και σταδιακά, δημιουργήθηκε ένα κρεββάτι. «Α ναι,» κοιμισμένος, γύρισε πίσω. «Γουινγκάρντιουμ Λεβιόσα.»

 

Το ξόρκι χτύπησε το άγαλμα-Ερμιόνη κι ο Ρον το κατεύθυνε με απόλυτη προσοχή κοντά στο μέρος που είχε δημιουργηθεί το μικρό υπνοδωμάτιο. Την απόθεσε προσεχτικά. Μετά, έπεσε με τα μούτρα στο μαλακό στρώμα και μέσα σε δευτερόλεπτα είχε αρχίσει να ροχαλίζει.

 

Ο Νέβιλ κοίταξε τον Χάρι με την έκφραση της απόλυτης απορίας και πανικού. «Δεν, δεν ξέρω, ειλικρινά. Ήμαστε τυχεροί υποθέτω που ο Ρον δεν ήπιε το φίλτρο…γιατί εγώ δεν άκουσα τίποτα.»

 

«Ούτε γω,» εξομολογήθηκε ο Νέβιλ. «Μάλλον αυτό το φίλτρο δεν ήταν καλή ιδέα.»

 

«Όχι, κάτι άλλο πρέπει να φταίει… θα το ψάξουμε. Εν τω μεταξύ» έδειξε τον Σνέιπ «το ξόρκι της Ερμιόνης πρέπει να γίνει.»

 

Ο Νέβιλ έγνεψε και μπήκε μπροστά. Καθάρισε τον λαιμό του.

 

 

(Neville Longbottom your president and Gm)

Neville-Longbottom-neville-longbottom-22

 

 

«Δεν ξέρω ποιοι ακούσατε και ποιοι όχι, αλλά εχθές το βράδυ κάποιος προσπάθησε να σκοτώσει τον Χάρι.»

 

«Ή εσένα,» πρόσθεσε ο Χάρι βιαστικά.

 

«Γι αυτό πλέον είναι επιβεβαιωμένο: ένας ανάμεσά μας δηλαδή ένας από σας, είναι με το μέρος του Βόλντεμορτ. Και η δουλειά όλων μας είναι να ανακαλύψουμε ποιος. Καθηγητά Σνέιπ, πολύ φοβάμαι όμως πως εσείς πρέπει να κάνετε και το ξόρκι ταυτόχρονα. Θα έχετε δύο πράγματα να κάνετε.»

«Σε αντίθεση με εσάς, εγώ μπορώ να κάνω πάνω από ένα πράγματα ταυτόχρονα κύριε Λόνγκμποτομ.»

«…καλώς. Ας αρχίσουμε λοιπόν.»

 

 

 

 

Anime.gr presents:

 

Dhogwarts_zps3b5d587b.jpg

 

 Η νύχτα πέφτει στο Hogwarts: The Council of the Room of Requirement

 

 

Οι παίχτες, με αλφαβητική σειρά 

 

 

Babba as Marjorie Dursley

Spoiler:

 

BadBoy as Remus Lupin

Spoiler:

 

Black Kaiser as Kreacher 

Spoiler:

 

demonicMC as Draco Malfoy

Spoiler:

 

Fandom as Peeves

 

John Crabs as Severus Snape

Spoiler:

 

Kai as Sybill Patricia Trelawny

Spoiler:

 

Keito as Luna Lovegood

Spoiler:

 

OdyMonaxos as Gildroey Lockhart

Spoiler:

 

Osama Bin Laden as Garrick Olivander

Spoiler:

 

TheGunsmasha as Alastor Moody

Spoiler:

 

and

 

Theodore :D as Dolores Umbridge

Spoiler:

ahem, no, I mean

Spoiler:

 

 

Υour GM, Fallen Mpougatsa

Spoiler:

 

 

Η μέρα ήρθε.

 

Οι ρόλοι μοιράστηκαν.

 

Η νύχτα θα πέσει την Κυριακή το πρωί στις 12:00 η ώρα.

 

Όχι χτυπήματα κάτω απ'τη ζώνη και να παίζετε ήσυχα με τα άλλα παιδάκια.

 

Αρχίστε~!


Edited by Fallen_Mpougatsa, 07 March 2014 - 00:09.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#18 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 06 March 2014 - 21:56

Alastor "Mad Eye" Moody
Alastor-Moody.jpg

Η ιδέα του να κοιμόμαστε με το ζόρι την νύχτα θα εξελιχθεί σε φιάσκο, θυμηθείτε τα λόγια μου. Longbottom ας παραμένεις εσύ ή ο Potter ξύπνιοι τουλάχιστον. Θα ήταν τραγικό μετά από τόσες θυσίες να πέθαινε 'το αγόρι που έζησε' και μόνη μας ελπίδα στον ύπνο του...

Στο θέμα μας τώρα προφανώς ο χθεσινός δράστης έχει κάποιον συνεργάτη, θα ήταν αδύνατον να δρα μόνος του. Δεν βλέπω κάποιον εδώ μέσα που να μπορούσε να το κάνει.

Ποιοί θα μπορούσαν να είναι λοιπόν? Υποθετικά ο οποιοδήποτε, ιδιαίτερα αν θεωρήσουμε και την εξουσιαστική κατάρα πιθανή εκδοχή. Αλλά ας οργανώσουμε λίγο τα δεδομένα μας για κάποιους από τους παρευρισκόμενους:

1) Η Κυρία Dursley(Babba) είναι μια απλή μαγκλ, οπότε με εξαίρεση την περίπτωση του ελέγχου θα την θεωρούσα την τελευταία υποψήφια.
2) Ο Lockhart(Odymonaxos) όπως γνωρίζετε βρίσκεται στο νοσοκομείο... Α ναι Gildroye αγόρι μου σε 4 χρόνια θα είσαι σε ένα νοσοκομείο να τρως νεροβραστη σούπα (χεχε evil laugh), οπότε επίσης είναι μικρή η πιθανότητα εκτός και αν έγινε καλά εκ θαύματος και ξεκίνησε την εκδίκησή του. Για τώρα δεν το νομίζω.
3) Ο Peeves(Fandom) δεν βλέπω τον λόγο να συμμαχήσει με τον άρχοντα του σκότους και ούτε καν ήταν στους αρχικούς προσκεκλημένους, αν άρχισαν και τα φαντάσματα να σκοτώνουν καήκαμε.

Οι υπόλοιποι είμαστε εξίσου ύποπτοι πλην των:
1) Malfoy(demonicMC) και
2) Dolores Umbridge

Λόγω της έχθρα/απέχθεια τους προς τον Potter.

Θα ήθελα να απευθυνθώ και στην Καθηγήτρια Trelawney(Kai) για το αν είδε κάποιο όραμα την νύχτα σχετικά με τους ενόχους μήπως και λύσουμε αυτήν την υπόθεση μια ώρα αρχύτερα χωρίς περεταίρω απώλειες.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#19 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 06 March 2014 - 22:15

Trelawney

trelawney.jpg

 

"Μα πώς να δω όραμα έτσι όπως μας ναρκώσανε, κύριε Moody; Ακόμα και το Εσωτερικό μου Μάτι έπεσε σε νάρκη. Τα μάτια, αυτά τα μάτια που παρακολουθούν στο σκοτάδι..." η φωνή της ράγισε. "Θα μας πάρουν τη ζωή! Κι εμείς ανήμποροι θα κοιμόμαστε! Ίσως το μόνο θα μπορούσα να κάνω είναι να συμβουλευτώ τη μαγική μου σφαίρα, μα είναι θολή, πολύ θολή... ίσως είναι επηρρεασμένη από τη διαταραχή στο χωροχρονικό συνεχές. Ποιος θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο; Ίσως ο συνάδελφος Severus Snape (John Crabs) θα μπορούσε να μας μιλήσει γι' αυτό, αν και η... αυτή η... η... Ντολόρες (Theodore) ποτέ δεν τον συμπάθησε τον κύριο Πόττερ αλλά δεν ταιριάζει με τις μουλωχτές μεθόδους της. Όμως τίποτα δεν μπορεί να πάει ενάντια στη μοίρα, το σχέδιο σας, όποιοι κι αν είστε, είναι προορισμένο να αποτύχει!"


ySss0UF.jpg


#20 Fandom

Fandom

    Anime Professional

  • Members
  • 551 posts

Posted 06 March 2014 - 22:23

Πιβς

 

Who's afraid of the big bad wolf, big bad wolf, big bad wolf(Remus Lupin aka BadBoy)? Χαχαχαχαχα



#21 John Crabs

John Crabs

    Chessmaniac

  • Members
  • 398 posts

Posted 06 March 2014 - 22:59

Severus Snape

 

images?q=tbn:ANd9GcTWk4CagBaONYY-x4BUGby

 

Η σιγουριά σας κύριε Moody για την αθωότητα κάποιων από εδώ μέσα φαίνεται αρκετέ ύποπτη. Όπως και ο τρόπος με τον οποίο θέλετε να τελειώσει η υπόθεση. Έχετε ήδη βγάλει 3 ονόματα για τα οποία δεν γνωρίζουμε τις χτεσινοβραδινές τους κινήσεις, εκ των οποίων ένας από αυτούς είναι μαθητής.

 

Κυρία Trelawney  η μοναδική εξήγηση που μπορώ να δώσω τώρα είναι ότι κάποιοι από εμάς μπορεί να μην είναι αυτοί που βλέπουμε. Ίσως κάποιοι από εδώ μέσα δημιούργησαν φίλτρο μεταμορφώσεως και έτσι υποδύονται. Αυτό ισχύει και για εσάς.

 

Τέλος θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη του κύριου Olivader σχετικά με τα ραβδιά που βρίσκονται σε αυτόν εδώ τον χώρο.



#22 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 06 March 2014 - 23:01

Luna Lovegood

Luna5.jpg

 

*πλησιάζει σιγά σιγά, χωρίς να έχει ξυπνήσει εντελώς ακόμα*

Καλημέρα σε όλους.

Ελπίζω να ήταν μια όμορφη νύχτα για όλους σας.

 

Πρωινό υπάρχει εδώ; Θα τρώμε κάτι κατά την διαμονή μας; 

Πολύ όμορφα θα είναι αν όντως έχουμε κάτι να φάμε, διότι η τωρινή κατάσταση θα μπορούσε να κρατήσει και μέρες.

Άν και θα ήταν καλύτερα να τελείωνε σύντομα, είναι άσχημο να είμαστε όλοι εκτεθειμένοι.

 

Δεν θα ήθελα να προσβάλλω κανέναν, αλλά ίσως δεν θα έπρεπε να κρίνουμε το ποιός είναι ο δράστης με βάση το πως συμπεριφέρονταν στον Χάρι μέχρι τώρα. 

Μπορεί αυτός που θα το έκανε θα ήθελε να κρατήσει μια πιο ήρεμη στάση απέναντι του, αλλά σίγουρα δεν νομίζω πως θα τον συνέφερε να δείξει στοιχεία επιθετικότητας προς αυτόν, εφόσον βρίσκεται μέσα σε ένα δωμάτιο γεμάτο από μάγους όλων των ειδών, έτοιμους να πράξουν για το καλύτερο.

Νομίζω...

 

Αντιθέτως, κάποιος ο οποίος ποτέ δεν έχει κάποια πραγματική διαμάχη, αλλά συνέχεια μπορεί και ξεγλιστράει κάνοντας σκανταλιές θα μπορούσε να ήταν ένα πολύ καλό εργαλείο.

Όπως ο κύριος Πιβς (Φαντομ) για παράδειγμα...

 

*πηγαίνει προς την πολυθρόνα με μικρά πηδηματάκια*



#23 BadBoy

BadBoy

    Girls are so Troublesome....

  • Members
  • 50 posts

Posted 06 March 2014 - 23:58

Remus Lupin

Lupin-class.jpg

 

Ω! Βλεπω πολλες εκλεκτες προσωπικοτητες μαζεμενες, αλλες ευχαριστες... αλλες οχι. *σηκωνεται απο το τραπεζι και πλησιαζει τον Χαρι*

Χαιρομαι που επιλεξατε αυτην την...κλειστη απο τον ουρανο τοποθεσια για να διερευνησουμε την υποθεση, καταλαβαινεις τι εννοω. Δεν θα ηθελα να εξελιχθει η μαζωξη μας σε αιματοχυσια. *Του ψυθιρισε*

Και φυσικα θα σας βοηθησω να βρειτε τον ενοχο σπιουνο και θα σας προστατευσω απο αυτον! Οσο βρισκομαι εδω δεν χρειαζεται να φοβαστε μαθητες του Χογκουαρτς. Ειναι το λιγοτερο που μπορω να κανω. Εξαλλου σε καποιους χρωσταω και χαρη. *ειπε και εκλεισε το ματι στον Χαρι*

Νεβιλ, λυπαμαι για την γιαγια σου, ειναι ενα περισταστικο που με ανησυχει καθως το ακολουθουν τα δυσαρεστα νεα που μας εφεραν και εμας εδω... Οτι ενας απο μας ειναι υπηρετης του Ακατανομαστου. Εξωφρενικο.

Πανω σε αυτο, πιστευω, πως αν τα λογια του νεαρου Γουιζλι αληθευουν, τοτε μπορουμε να βγαλουμε απο την λιστα τον ιδιο, τον Χαρι, τον Νεβιλ και την, δυστυχως πετρωμενη, Ερμιονη. Που εξαλλου αυτοι μας εφεραν εδω. Θα ηταν παραλογο να ειναι αυτοι  υποπτοι.

Θα μπορουσαμε πολυ ευκολα να υποπτευθουμε και να καταδειξουμε τον Σεβερους(Crabs) αλλα θα τον χρειαστουμε αρχικα για να ολοκληρωσει το εργο της Ερμιονης.

Με προβληματιζει η παρουσια της θειας σου Χαρι. Εννοω... Τι στο καλο? Τι δουλεια εχει εδω? Ισως θα ηταν καλο να την αγνοησουμε ετσι ωστε να επικεντρωθουμε στο πραγματικο προβλημα.

Peeves(Fandom) ουτε καν θελω να ασχολουμαι μαζι σου μικρο ενοχλητικο φαντασμα. Πηγαινε παιξε καπου αλλου!

Draco Malfoy(DemonicMC) αν και εισαι πολυ νεος ακομα για να κανεις τετοιες δουλειες, καταγεσαι απο μια αμφιβολου εμπιστοσυνης οικογενεια οποτε ειναι πιθανο να εχεις καποια εμπλοκη ή απλα να ξερεις πληροφοριες. Θα εχω το νου μου και σε εσενα.

Αυτο το ξωτικο, ο Kreacher(Black Kaiser) αν θυμαμαι καλα τριγυριζε τον μπελα γυρω του. Και τριγυριζε και γυρω απο ατομα με γνωσεις και πληροφοριες! Ποιος ξερει τι εχει ακουσει και τι εχει σε αυτον που δεν πρεπει! Αποδειξε την αθωοτητα σου πλασμα!


J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 25-10-09--> Roronoa Zoro(One piece)
J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 6-12-09--> Spirit-Death Scythe(Soul Eater)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 11-12-09--> Abarai Renji(Bleach)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 5-2-010--> Ebisu(Naruto)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 23-4-010--> Roronoa Zoro(One piece)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 15-7-010--> Yamamoto Takeshi(in training clothes)& Yamamoto Takeshi(in costume) (Katekyo Hitman Reborn!)

#24 demonicMC

demonicMC

    Anpan Spanking

  • Members
  • 611 posts

Posted 07 March 2014 - 00:01

Draco Malfoy

 

wvvg5z.gif

 

 

 

Δε ξέρω πόσο έξυπνος είσαι μεγαλομάτι, αλλά πιστεύω ότι εγώ είμαι αρκετά έξυπνος ώστε να μη προσπαθήσω να δολοφονήσω το μεγαλύτερο εχθρό μου μέσα σε ένα πολύ περιορισμένο χώρο, ανάμεσα σε άτομα που θα υποπτεύονταν πρώτα από όλους εμένα χωρίς τουλάχιστον έναν τρόπο να ξεφύγω, κάτι που προφανώς δεν έχω.  Ή στη τελική, δεν είμαι τόσο χαζός ώστε να πιαστώ από ένα απόβρασμα της οικογένιας Weasley.

 

 

Όπως όμως και να έχει, αυτή η υπέρβαρη γυναίκα (Babba) είναι muggle. ακόμα και να μην είναι μία από αυτούς που ψάχνουμε, έχει ήδη δει πάρα πολλά.



#25 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 07 March 2014 - 00:19

Marge_Dursley3.jpg

Marjorie Dursley(Babba)

 

Πάντοτε φταίει αυτός που δεν έχει τρόπους. Όπως αυτοί που παραλείπουν να συστηθούν. 

Ή όπως κάτι μουλωχτά πιτσιρίκια που κατηγορούν κάτι αλλοπρόσαλλο για τις δικές τους σκανδαλιές, γνωρίζοντας ότι θα είναι δύσκολο να τους δημιουργήσει μπελάδες. Λογική ενέργεια, εφόσον δεν επιθυμούν να τραβήξουν την προσοχή. Τώρα μπορούμε να τελειώνουμε ώστε να πάω σπίτι μου επιτέλους;

Luna(keito), καθαρίζοντας τα σκουπίδια αυτού του κόσμου, θα τον κάνεις καλύτερο. Την επόμενη φορά, φρόντισε ότι αναλαμβάνεις να το κάνεις σωστά. Πλέον, όσες ξυλιές κι αν φάει, αμφιβάλλω ότι μπορεί να διορθωθεί. Αν είναι δυνατόν να μπλεχτεί με σκοτεινές δυνάμεις! Και να ανακατέψει κι εμένα! Για κάτσε να το μάθει ο αδελφός μου!

Edited by Babba, 07 March 2014 - 00:20.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#26 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 07 March 2014 - 00:19

Normal_photoshoot-cs-hq_(1).jpg

 

Εγώ,

ο Γκίλντροϊ Λόκχαρτ 

Τάγμα του Μέρλιν

τρίτη τάξη

 

Χα! Τελικά σταθήκατε τυχεροί μέσα σε όλες τις ατυχίες σας! Από τη στιγμή που όρμισα σε αυτό το δωμάτιο καταδιώκοντας τον άθλιο Πιβς, όλοι οι μπελάδες σας είχαν ήδη λυθεί! Μην ανησυχείτε, κανένας φιλόδοξος δολοφόνος δεν θα μπορέσει να κρυφτεί από εμένα, έναν άνθρωπο που έχει κατορθώσει τόσους και τόσους απίθανους άθλους! 

 

Αν κάποιος φοβάται, παρεπιπτόντως, τον κύριο Ρέμους Λούπιν, δεν συντρέχει λόγος. Όπως είμαι σίγουρος πως θυμάστε, από την αφήγησή μου στα Νυχτοπερπατήματα με τους Λυκανθρώπους, είμαι παραπάνω από ικανός ώστε να τον κρατήσω υπό έλεγχο κατά τη διάρκεια της μεταμόρφωσής του. 

 

Πιστέψτε με, μπορεί να σας φαίνομαι ως μία σχεδόν μυθιστορηματική μορφή, αλλά είμαι εγώ και είμαι εδώ, με σάρκα και οστά. Μην φοβάστε τους υποψήφιους δολοφόνους, διότι εγώ είμαι απείρως καλύτερος από αυτούς και στο τέλος θα θριαμβεύσω προστατεύοντάς σας!

 

 

Σας αφήνω για λίγο, πρέπει να υπογράψω μερικά βιβλία. Επ' ευκαιρία, θα χαρίσω και στον καθέναν σας, εκτός από τους δολοφόνους, ένα υπογεγραμμένο αντίτυπο της αυτοβιογραφίας μου Εγώ, ο Μάγος!!!

 

FeatherPen-QU-11-08.jpg



#27 Theodore :D

Theodore :D

    Tonguepunch my fart box

  • Members
  • 315 posts

Posted 07 March 2014 - 01:31

Madam Undersecretary Professor Dolores Jane Umbridge

okn5l0.png

 

*βάζει λίγη πούδρα στο πρόσωπό της, προσπαθώντας να κρύψει τον πανικό της*

 

«Τέ-τέ-τέλος... πα-πάντων... Δεν έγινε και τίποτα! Τελικά κανείς δεν έπαθε κακό...! Χα, χα. Ε, αγαπητοί μου;»

*χαμηλώνει το κεφάλι της και μουρμουρίζει στο εαυτό της*

«...γιατί αυτό μας έλειπε· δεν είχα ήδη ένα ηλίθιο πρόβλημα ΑΛΛΟΥΝΟΥ να λύσω, τώρα έχω και η ίδια πρόβλημα... με το αν θα βγω ζωντανή από 'δω. Κατάρα και τρεισκατάρα».

*σηκώνεται όρθια, με περιορισμένη αυτοπεποίθηση*

 

«Όπως και να 'χει, ακούστε, ανόητοι. Να εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε. Ας σας δώσω απτά, ακράδαντα στοιχεία για το ότι εγώ δεν το έκανα, όπως και ορισμένοι άλλοι από 'δω. Ας ξεκινήσω:

 

1) Ο δράστης χρησιμοποίησε κατάρες, για όνομα του Θεού. Κ Α Τ Α Ρ Ε Σ, το αντιλαμβάνεστε; Ξέρετε τι συμβαίνει όταν κάποιος χρησιμοποιεί τις ασυγχώρητες κατάρες όπως αυτή την φονική; Το Υπ. Μαγείας ουρλιάζει την τοποθεσία του και σε επισκέπτονται οι Παράφρονες. Μόνο λίγοι μπορούν να ξεγελάσουν το Υπ. Μαγείας και σίγουρα όχι οι ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ του που μέχρι και οι φωνές μας καταγράφονται διαρκώς...! Ή αντίστοιχα, μαθητές. Οπότε με ασφάλεια θα αποκλείσουμε, έστω για την ώρα, και εμένα, και την δεσποινίδα Λάβγκουντ, και τον κύριο Μαλφόι και... την μαγκλ θεία του Πόττερ. Είναι μαγκλ, καταλάβατε ή να το ζωγραφίσω;

 

2) Ο καθηγητής Σνέιπ μπορεί να κάνει ανάλυση στα κατακάθια του φίλτρου που ήπιαμε και να βρει ποιανού το ποτήρι δεν περιείχε μόνο υπνωτικό (με εξαίρεση και εδώ, πάλι, της μαγκλ θείας). Τόοοοσο απλό, αγαπητοί μου».

 

*με το πιο περιφρωνητικό της βλέμμα, κοιτάζει δεξία της*

 

«Και για πείτε μας, εσείς, σαν πρώην Χρυσούχος, κύριε Αλάστωρα, γιατί τόσο βιαστηκά θέλετε να βγάλετε αθώους... στηριζόμενος μόνο στο παρελθόν μας με αυτά τα άτομα; Δεν γνωρίζετε πως αυτή η κίνηση όχι μόνο σας κάνει άκρως ύποπτο αλλά παράλληλα ανοίγει τον δρόμο για να βρούμε πιθανούς συνεργούς σας; Μη μου πείτε πώς είστε μόνος σας σε αυτό; Θα μπορούσατε, πιθανώς, γιατί είστε γενικά τέτοιος τύπος, μονάχους-μονάχους... Σας την σφύριξε και τώρα θέλετε να βγάλετε από την μέση τον κύριο Πόττερ (ναι, Λόγκμποτομ, σιγά μην ήθελε να βγάλει εσένα, ποιός νοιάζεται για 'σένα...) ώστε να μην ταλανίζεστε άλλο με το θέμα του Ξέρετε-Ποιου, να τελειώνει όλο αυτό μια ώρα νωρίτερα... Χα, χα, χα».

 

*βάζει το τέταρτο φλιτζάνι τσάι αγριοτριανταφυλλιάς και προσπαθεί να ηρεμήσει*



#28 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 07 March 2014 - 03:51

Garrick Ollivander

 

Mr_ollivander_hpps_zps8829a42d.jpg

 

 

Τέλος θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη του κύριου Olivader σχετικά με τα ραβδιά που βρίσκονται σε αυτόν εδώ τον χώρο.

 

Αν και πραγματικά δεν πιστεύω ότι είναι της ώρας, με χαρά μου να σας διαφωτίσω με τις ταπεινές μου γνώσεις επί του θέματος. 

 

Όπως, προφανώς, ξέρετε κύριε Snape (John Crabs), κάθε ραβδί κατασκευάζεται από δύο βασικά υλικά: Τον πυρήνα, που είναι μια ουσία με μαγικές ιδιότητες και το ξύλο που τον περιβάλλει. Κάθε ραβδί είναι όσο μοναδικό όσο και ο μάγος που το κρατάει και ταιριάζει απόλυτα μαζί του, τόσο πολύ μάλιστα που μπορεί να αποκαλύψει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα για αυτόν που το κρατάει. Πάρτε για παράδειγμα το δικό σας ραβδί. Είναι γκρι και μονότονο, όπως σας αρέσει να παρουσιάζεστε στον κόσμο αλλά αν μπορούσα να δω τι υλικό κρύβεται στον πυρήνα του, είμαι σίγουρος ότι θα με εξέπληττε αυτό που θα έβλεπα.

 

Αν θέλετε ένα πιο απτό παράδειγμα, παρατηρείστε το ραβδί του κύριου Lockhart (OdyMonaxos), ο οποίος καλά θα κάνει να σοβαρευτεί. Είναι όμορφο αλλά αχρείαστα υπερβολικό, με εμφάνιση αντίστοιχα φλύαρη με τον κάτοχό του. Επιπρόσθετα, το νήμα από καρδιά δράκου που αποτελεί τον πυρήνα του είναι ένα υλικό εντυπωσιακό αλλά κοινότυπο, που θέλει, σχεδόν απαιτεί, να το πάρουν στα σοβαρά θέλοντας να ξεχάσει ότι, στο τέλος, δεν είναι παρά ένα απλό νήμα.

 

Άλλοι πάλι, σαν την κυρία Umbridge (Theodore), δεν θέλουν να βλέπουν άλλοι τα ραβδιά τους, ίσως γιατί φοβούνται ότι θα καταλάβουν για αυτούς πράγματα που μπορεί ούτε οι ίδιοι να μην γνωρίζουν για τους εαυτούς τους.

 

Θα μπορούσα να συνεχίσω για ώρες αυτήν την συζήτηση, αλλά όπως είπα και πριν, θεωρώ ότι δεν είναι της ώρας. Μόλις τελειώσουμε από εδώ, εάν έχουμε επιβιώσει, θα είναι τιμή μου να σας δεχθώ στο κατάστημά μου στην Διαγώνιο Αλέα και να σας πω οτιδήποτε θα θέλατε να μάθετε τόσο για την ευγενή τέχνη της ραβδοποιίας όσο και για αυτούς που τα κρατάνε.

 

 

 



#29 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 07 March 2014 - 11:40

Kreacher

 

images?q=tbn:ANd9GcQlbA0xZcBvypHwXoRUT50

*Βγαίνει από την σκοτεινή του γωνία, χαρούμενος που περίμενε

να μιλήσει τελευταίος και να είναι στην ευχάριστη θέση να είναι εκείνος που θα αποφασίσει*

 

O Kρίτσερ κρύβεται στις σκιές και περιμένει. Και ο Κρίτσερ μπορεί να καταλάβει την διπροσωπία των ανθρώπων όταν την δει και τη μυριστεί. Remus Lupin(Badboy), από όλους εδώ μέσα είσαι ο άνδρας τυλιγμένος με την αποφορά του φόβου και της αγωνίας. Αν είσαι πράγματι "μαύρος" τότε ο Κρίτσερ σε ευχαριστεί που ξέκανες την βρωμερή λασποαίματη, που χίλιες κατάρες να'χει από την στιγμή που πάτησε το άρρωστο ποδάρι της στο περήφανο σπίτι των Black. Δυστυχώς όμως, δεν είναι μαζί σου αυτή τη φορά.

 

O Κρίτσερ θα παρακαλούσε πολύ τους θλιβερούς ανθρώπους να φροντίσουν μέχρι αύριο να έχουμε ένα ωραίο λυκοτόμαρο κρεμασμένο στη πόρτα μας. Ο ίδιος ο Κρίτσερ δεν μπορεί να το φορέσει γιατί ρούχα δεν φορά αλλά θα το κρεμάσει σε ένα τοίχο. Ακριβώς σαν αυτό που είχε η παλιά μου η αφέντισσα, θεόσχωρεστην.



#30 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 07 March 2014 - 11:54

Alastor "Mad Eye" Moody
Alastor-Moody.jpg

Δεν μας τα λές καλά Umbringe(Theodore), με κατηγορείς ότι βιάζομαι να θεωρήσω αθώους ενώ εσύ αθωώνεις άλλους τόσους ένας εκ των οποίων ΚΑΙ ο εαυτός σου?

Είμαστε 4 χρόνια πίσω στην αίθουσα των ευχών και σαν να μην έφτανε αυτό ο διδα Greinger έχει καστάρει ένα τόσο δυνατό ξόρκι που.ούτε το ξωτικό.μπορεί να φύγει, πόσο μάλλον να εντοπιστούν οι αύρες μας. Έχω εργαστεί στο Υπουργείο παλαιότερα και είμαι σίγουρος πως η μαγεία του δεν φτάνει ως εδώ.
Όσο για τους λόγους που αθωώνεις τους άλλους 2, στην μαγκλ συμφωνούμε, είναι λόγω ηλικίας? Χα βρίσκονται στο 6το και 5το έτος αντίστοιχα, γνωρίζουν τις κατάρες από το 4το. Να σου υπενθυμίσω πως ο Malfoy(demonicMC) ξέρει να χρησιμοποιεί και το κάνει το Sectumsempra, ένα από τα πλέον επικίνδυνα ξόρκια. Δεν νομίζω πως θα δηλειαζε στην θανατική κατάρα με αυτόν τον πατέρα και τον περίγυρο που έχει, ιδιαίτερα εδώ και τώρα καθαρίζοντας μια και καλή την αρχινεμεσης του. Βολντεμορτ.

Ο λόγους σου ήταν τουλάχιστον πρόχειροφτιαγμένος όπως και η δικαιολογία σου Malfoy(demonicMC).

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018




Also tagged with one or more of these keywords: η νύχτα πέφτει, χαρακτήρες, παίχτες, rp, harry potter