Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

The Four Players (Super Mario Mini Clips)

super mario live action movie

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 didimakia

didimakia

    Mockingbird

  • Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 09 February 2014 - 16:00

gritty-super-mario-bros-short-film-serie

Ο σεναριογράφος Evan Daugherty (Snow White and the Huntsman) πήρε χαρακτήρες από το πιο αναγνωρίσιμο βιντεοπαιχνίδι όλων των εποχών (το «Super Mario» ντε) και δημιούργησε τέσσερεις ταινίες μικρού μήκους, μία για τον κάθε χαρακτήρα, στις οποίες μας τους παρουσιάζει με τρόπο πρωτόγνωρο, καινοτόμο, σκοτεινό και απίστευτα cool.

Οι τέσσερις χαρακτήρες με τους οποίους καταπιάστηκε είναι οι Mario, Luigi, Toad και Princess Peach και οι τίτλοι των αντίστοιχων ταινιών τους είναι «The Fixer», «The Addict», «The Soldier» και «Star». Ο Daugherty, ανέλαβε και τη σκηνοθεσία των ταινιών (πέρα από το σενάριο) και τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά. Ο ίδιος μιλώντας για το project (που έχει τον γενικό τίτλο «the Four Players») δήλωσε:

«Η δημιουργία αυτών των ταινιών μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι "δικό μου" και παράλληλα να διασκεδάσω, προσδίδοντας σε κάποιους από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες video game, μια πιο σκοτεινή χροιά»

Ο Daugherty πρόσφατα ολοκλήρωσε το σενάριο στο «Teenage Mutant Ninja Turtles» και κρίνοντας από αυτές τις ταινίες, ίσως να μην είναι και τόσο κακό.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αν η Nintendo, η οποία δεν είχε καμία ανάμειξη εδώ, είχε δοκιμάσει μια αντίστοιχα ενήλικη κατεύθυνση στην ταινία του ’90, ίσως να είχε ξεκινήσει ένα επιτυχημένο franchise.

 

Κειμενο : moviemonsters.gr

 

The Fixer

Youtube Video

 

The Addict

Youtube Video

 

The Star

Youtube Video

 

The Soldier

Youtube Video

 

Αξιζει να τα ριξετε μια ματια! Προσωπικα το The Addict ηταν αυτο που μου αρεσε περισσοτερο μιας και ειχε και την καλυτερη ερμηνεια! :D

 

 

 



2bbd14fc.jpg