Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Cosplay photoshoot @Patras, 2 March 2014


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Stefi-chan

Stefi-chan

    Ultra Director

  • Members
  • 389 posts

Posted 08 February 2014 - 20:42

Την Κυριακή 2 Μαρτίου 2014 στις 9:30 π.μ. στο Κάστρο της Πάτρας θα γίνει η καθιερωμένη φωτογράφηση cosplay του καρναβαλιού στην Πάτρα!
 
Φορέστε τα καλά σας (και τις στολές σας) και ελάτε να φωτογραφηθούμε στο Κάστρο της Πάτρας, στο πάνω μέρος της Αγίου Νικολάου, πάνω στα σκαλιά. Η φωτογράφηση αρχίζει στις 9:30 το πρωί, οπότε μην αργήσετε~ Το θέμα είναι ελεύθερο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να ντυθείτε από όποιο anime/manga/ταινία/σειρά/βιβλίο/comic θέλετε! Σύντομα θα αναρτηθεί και λίστα των μέχρι στιγμής συμμετοχών. Σε περίπτωση βροχής, η φωτογράφηση θα γίνει στο Πανεπιστήμιο Πατρών, με σημείο συνάντησης την Πρυτανεία. Για οποιαδήποτε απορία, μην διστάσετε να ρωτήσετε.
 
See you all there!
 
aef9.jpg

Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews