Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Carnival Cosplay Party @ Ostria 2/3 (by Akai Panda) - Αθήνα


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 Namida

Namida

    Nihao

  • Members
  • 1,106 posts

Posted 05 February 2014 - 10:50

1941353_10201412386623769_2077898718_o.j

 

Μετά από αρκετά μεγάλη απούσια επιστρέφουμε δυναμικά με ένα αποκριάτικο πάρτι από αυτά που μόνο εμείς ξέρουμε να κάνουμε!

Την Κυριακή 2 Μαρτίου (πριν την Καθαρή Δευτέρα) σας περιμένουμε στον πάνω όροφο του Όστρια (Θεμιστοκλέους 65 & Οικονόμου 6, Εξάρχεια) για να ξεφαντόσουμε στους ήχους της αγαπημένης μας ιαπωνικής και κορεάτικης μουσικής αλλά και σε λάτιν και αποκριάτικους ήχους, σε ένα πάρτι που θα μας πάει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Περιμένουμε τα request σας στον τοίχο της εκδήλωση.

Η είσοδος είναι όπως πάντα δωρεάν και η ώρα έναρξης 20:00

Φυσικά θα υπάρχουν και τα απαραίτητα δωράκια για τους cosplayers και για τους υπόλοιπους παρεβρισκόμενους. Με κάθε αγορά σας από το μαγαζί (ποτό, αναψυκτικό, μπύρα, κ.λπ.) θα παίρνετε και από ένα κουπονάκι με το οποίο θα συμμετέχετε στην κλήρωση.

Επιπλέον, όπως προστάζει το έθιμο, θα υπάρξει συνάντηση των μεταμφιεσμένων στις 18:00 στην πλατεία Συντάγματος για φωτογράφηση και μετά παρέλαση μέχρι το μαγαζί. Οι αντιδράσεις του κόσμου σε αυτό το θέαμα είναι ανεκτίμητες και είναι κάτι που αξίζει να το ζήσετε τουλάχιστον μια φορά!

Τέλος επεξεργαζόμαστε και μια ακόμα ιδέα, για τη δημιουργία ενός βίντεο, περιμένετε περισσότερες λεπτομέριες μέσα στις επόμενες ημέρες!

Χορηγοί δώρων
AnimeHouse: www.animehouse.gr
Dosirak Official: www.facebook.com/dosirakofficial
Jemma Press: www.jemmacomics.com

Χορηγοί επικοινωνίας
AnimeCast - Animanga Podcasting in Greece: www.animecast.gr
.aNiMe//GR The Official Group: www.anime.gr
Greek Otaku Radio: www.goradio.gr

 

Και για όσους έχουν fb

https://www.facebook.com/events/213705988826624/?fref=ts


Edited by Namida, 19 February 2014 - 13:09.



#2 Yo! Master

Yo! Master

    Tiefling Compatible

  • Members
  • 538 posts

Posted 27 February 2014 - 17:33

Ποιοι θα πάνε στο πάρτι & στο meeting στο Σύνταγμα πιο νωρίς? :)


----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#3 Yo! Master

Yo! Master

    Tiefling Compatible

  • Members
  • 538 posts

Posted 03 March 2014 - 13:02

Και η μάζωξη στο Σύνταγμα & το πάρτι ωραία ήταν - ειδικά μιας & είχα μπόλικο καιρό να παρευρεθώ σε κάτι ανάλογο.


----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#4 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 03 March 2014 - 14:38

Εξαιρετικό το πάρτυ, είχα και εγώ άπειρο καιρό να πάω και το καταχάρηκα! Φοβερές οι μουσικές επιλογές, ωραίο το μέρος, kudos για τα φτηνά ποτά ~το οποίο βέβαια δεν ξέρω αν μας βγήκε σε καλό γιατί ήπιαμε τα κέρατα μας XD~ συγκινήθηκα που είδα κόσμο που είχα να δω πάαααρα πολύ καιρό και κατάφερα να κερδίσω στην λαχειοφόρο ένα εξαιρετικό manga ~Namida be trolling~

 

Φοβερός οικοδεσπότης ο Namida btw, δεν έχει ξεχάσει το ταπεινό μας φορουμάκι και τον ευχαριστούμε πολύ για αυτό :3

 

Καλύτερη στιγμή να βλέπεις τον Kratos να χορεύει caramel dancing XD


xbJ3b2w.jpeg


#5 Yo! Master

Yo! Master

    Tiefling Compatible

  • Members
  • 538 posts

Posted 03 March 2014 - 14:49

Καλύτερη στιγμή να βλέπεις τον Kratos να χορεύει caramel dancing XD

 

Ή macarena!

 

 

 

Υ.Γ. Φαντάζομαι θα πέσει πολύ διάβασμα του manga. ;)


Edited by Yo! Master, 03 March 2014 - 14:51.

----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#6 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 04 March 2014 - 10:16

Ωραία ήταν, καλά περάσαμε, τα μουσικά γυρίσματα ήταν φοβερά, θα συμφωνήσω πως ο Kratos με τις χατζάρες να χορεύει carameldansen και macarena ήταν το στιγμιότυπο της βραδιάς.

 

Να πω ότι για τελευταία αποκριάτικη Κυριακή δεν είχε κόσμο να κυκλοφορεί στους δρόμους, τα μαγαζιά χαλάρα. Αντίθετα στο πάρτι χαμός!!!


rsrGbGx.gif

#7 Xa0s

Xa0s

    Gambate o kudasai !!!

  • Members
  • 341 posts

Posted 04 March 2014 - 18:32

Περάσαμε αρκετά καλά και στο Σύνταγμα κ  στο πάρτι. Θα τολμήσω να πω οτι ειχε απροσδόκητα πολύ κόσμο και αρκετά Cospaly.

Δύστυχος απο λόγο λανθασμένου προγραμματισμού έπρεπε να φύγω νωρίτερα απο οτι θα ήθελα και απο οτι φενετε έχασα  τον Kratos να χορεύει carameldansen και macarena ...DAMMM..

Nexto taimu...


I would likePosted Image for a pet...


#8 Namida

Namida

    Nihao

  • Members
  • 1,106 posts

Posted 07 March 2014 - 13:20

Φανταζόμαστε ότι ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ δεν είναι αρκετό για να εκφράσει πως αισθανόμαστε για ότι έγινε χθες στο πάρτι.

Απίστευτος κόσμος, πάρα πολλά cosplay, πολύ κέφι, χορός και ξεφάντωμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Πρέπει να ήσασταν 200+ άτομα τουλάχιστον και καμιά 40ρια cosplay! Τέτοια νούμερα είχαμε να δούμε και εμείς δεν θυμόμαστε από πότε.

Πάλιοι γνωστοί έκαναν για ακόμα μια φορά την εμφάνιση τους και αναμείχτηκαν με τον καινούριο κόσμο δημιουργώντας ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα! Ελπίζουμε να περάσατε όλοι καλά και να διασκεδάσατε. Στα επιμέρους τώρα:

Ο καιρός μας έκανε το χατίρι και το meeting στο Σύνταγμα τράβηξε αρκετό κόσμο. Φωτογράφηση σε εξωτερικό χώρο, με περαστικούς να στέκονται να χαζεύουν και τους cosplayers να κάνουν το χαβαλέ τους! Είναι μια ωραία παράδοση που ελπίζουμε να συνεχίσει και του χρόνου όποιος αναλάβει το πάρτι της τελευταίας Κυριακής.

Το ότι το πάρτι έγινε Κυριακή είχε και τα αρνητικό του. Δυστυχώς κάποιοι χρειάστηκε να φύγουν σχετικά νωρίς για να προλάβουν συγκοινωνίες. Αυτό είναι ένα μικρό τίμημα που πρέπει να πληρώσουμε γιατί έτσι προστάζουν οι μέρες. Όμως δεν πιστεύουμε ότι μείνατε παραπονεμένοι, ξεκινήσαμε από τις 8 και το μαγαζί είχε ήδη κόσμο και γέμισε πολύ γρήγορα. Έτσι παίξαμε και μεις πολλά από τα δυνατά κομμάτια που κανονικά θα παίζαμε αργά για να μπορέσετε να τα ακούσετε όλοι.

Όσο αφορά τη μουσική, σίγουρα δεν έπαιξαν όλα τα requests. Πρέπει να είχαν ποσταριστεί κάπου 150 κομμάτια στον τοίχο της εκδήλωσης, οπότε ήταν αδύνατο να παίξουν όλα. Κάναμε ότι μπορούσαμε, τα υπόλοιπα κάποια άλλη φορά.

Τι άλλο; Ευχαριστίες σε όλα τα παιδιά που μας βοήθησαν με την προώθηση του event, με τις φωτογραφίσεις, με τα δώρα και όλα τα υπόλοιπα. Σας το είπαμε και χθες, μια ομάδα που κάνει events δεν είναι τίποτα χωρίς τον κόσμο. Εσείς κάνετε τις εκδηλώσεις μας επιτυχίες και σας είμαστε ευγνώμονες για αυτό. Εμείς το μόνο που κάνουμε είναι να κλείσουμε ένα χώρο και βάλουμε μουσική. Τίποτα παραπάνω. Όλα τα υπόλοιπα είναι δική σας δουλεία και ποτέ δεν πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να σας ευχαριστήσουμε αρκετά.

Τέλος για το μέλλον, δεν έχουμε κάποιο σχέδιο. Υπάρχουν 1-2 ιδέες που θα υλοποιηθούν όταν και αν το επιτρέψουν οι συνθήκες. Όπως πάντα θα είμαστε κοντά σας, θα στηρίζουμε τις εκδηλώσεις που γίνονται στο χώρο και θα περιμένουμε τις ιδέες, τις προτάσεις και τα σχόλια σας.

Για ακόμα μια φορά σας ευχαριστούμε




#9 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 07 March 2014 - 15:57

~snif, ένα δάκρυ κύλησε!

 

1336841756363.jpg


rsrGbGx.gif

#10 Cassiel

Cassiel

    Hardcore 天使

  • Members
  • 1,604 posts

Posted 17 March 2014 - 09:09

Να ποστάρω και εδώ τα δύο βίντεο που λήφθηκαν από την Mary Chan Ichijouji, από την την εξωτερική φωτογράφηση στην πλατεία Συντάγματος και έπειτα στο πάρτι :)

Akai Panda Carnival Cosplay Meeting 2014

Youtube Video

 

Akai Panda Carnival Cosplay Party

Youtube Video


Edited by Cassiel, 17 March 2014 - 09:09.


sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail