Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
* * * * * 3 Ψήφοι

Nobunaga The Fool

Winter 2014 action mecha sci-fi deep plot originality at its finest ZAFOORU procrastination ace

  • Please log in to reply
48 replies to this topic

#46 ice_hime

ice_hime

    and the livin's (not) easy

  • Moderators
  • 1.396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2014 - 23:18

και τελος εχω να σου πω οτι για μενα το σιγκεκριμενο ανιμε ειναι ενα απο τα καλυτερα που εχω δει εχει πλοκη,εχει εξελιξεις που δεν τις περιμενεις θες κι αλλα να σου πω...???

 

Εγώ θα ήθελα να μας πεις και άλλα για ποιον λόγο σου άρεσε και πιο συγκεκριμένα γιατί  προσωπικά δεν άντεξα ούτε μέχρι το τέλος του intro του πρώτου επεισοδίου.

 

on another note εγω θα σου πρότεινα να αρχίσεις το Νobunaga Concerto που παίζει και ο Miyano και κάνει και εκεί τον Nobunaga πάλι κατά κάποιο τρόπο.



#47 MaMoGirL

MaMoGirL

    Starting...

  • Members
  • 23 Δημοσιεύσεις:
  • LocationMy Anime World

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2014 - 23:23

σινεχια λετε οτι δεν υπιρξε καμια επιθεση προς σε μενα τοτε αυτο τι ειναι

 (Κατανοώντας την αναστάτωση που προκάλεσα στην αγαπητή MaMoGirL θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να την ευχαριστήσουμε. Τώρα θα πάρω το πρώτο αεροπλάνο για Ιαπωνία και αν δεν πέσει θα τρέξω στην πόρτα του ΜΙΓΙΑΝΟ να του ζητήσω δημόσια ΓΚΟΜΕΝΑΣΑΙ που τόλμησα, λέω ΤΟΛΜΗΣΑ, να ειρωνευτώ την σειρά στην οποία τα χειλάκια και την γλυκιά φωνούλα του δάνεισε φωνάζοντας ΖΑΦΟΥΡΟΥ. Φεύγοντας, θα αγοράσω όλα τα DVD και BD του τίτλου που θα βρώ μπροστά μου, φυσικά για να ανεβάσω τις πωλήσεις, για να έχουμε ακόμη περισσότερο Νομπουνάγκα στην ζωή μας. Δεν θα παραλείψω να βάλω τον ΜΙΓΙΑΝΟ να τα υπογράψει όλα, με ειδική αφιέρωση, μόνο για σένα.)

 

γιατι να αναφερετε αυτο πανω στην ιδια την σειρα δεν νομιζω

 

ναι θα το δω το εχω στην λιστα μου ολα τα βλεπω που κανει φωνη ο Miyano ειπα θετικα 1)εχει πλοκη, 2)εχει απροβλεπτες εξελιξεις 3)εχει τελια background μουσικη στις μαχες και γενικα και αλλα πολλα που με εκαναν να το λατρεψω πηγα μετα να δω mekakucity actors και δεν βλεποταν με τπτ ενα ακαταλαβιστικο πραγμα


Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από MaMoGirL: 01 Αύγουστος 2014 - 23:29


#48 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2014 - 23:31

Πολύ λιγότερο επιθετικό από το "πρέπει να σε ρίξουν στο κλουβί με τα λιοντάρια".  Bασικά δεν έχει καν χαρακτηρισμό μέσα.

Και το ξεκαθαρίζω τώρα ότι οι επόμενες non anime related απαντήσεις θα σβήνονται γιατί οκ ωραία η πλάκα αλλά κάπου έχουμε ξεφύγει. :)



#49 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2.149 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2014 - 01:19


Anoo, on topic...not sure αν πρεπει να το πω αλλα μολη αυτη τη τη συζητηση το ξαναπιασα και το δα το ανιμε, να σε κατι που βοηθησε ολος ο χαμος. But meh, ουτε κρυο ουτε ζεστη, μετρια σειρα αν και η τραγικοτητα της (με την κακη ενοια) βγαζει αρκετο γελιο ωρες ωρες. Ισως ο καλυτερος συνδιασμος για να με στηλει σε κανα τρελαδικο που το βλεπω μαζι με ολες τος ποιοτητες οπως love stage, dramatical murder and bakumatsu rock...but its okay I guess, i can survive this.. Μεχρι να βγει το terra formars επιβιωνουμε...


Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 18 Αύγουστος 2014 - 16:29
post edited

フカフカ



Also tagged with one or more of these keywords: Winter 2014, action, mecha, sci-fi, deep plot, originality at its finest, ZAFOORU, procrastination ace