Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 1 votes

Hamatora The Animation

winter 2014 action detective shounen superpower

  • Please log in to reply
17 replies to this topic

#16 Jorg

Jorg

    πηγκουίνοι

  • Members
  • 1,280 posts

Posted 23 September 2014 - 02:09

Η καλύτερα δεν αρχίζεις ούτε την πρώτη και γλυτώνεις χαμένες ώρες από τη ζωή σου. :P

Αλλά οκ πέραν αυτού τη 2η σεζόν την απόλαυσα περισσότερο από τη 1η. Καγκουριά αλλά τουλάχιστον είχε κάποιο ενδιαφέρον η υπόθεση σε αντίθεση με τη 1η. Το τελευταίο επεισόδιο βέβαια, εντάξει, μες τα asspulls αλλά τουλάχιστον σύνδεσαν κάπως όμαλα τις seasons.


tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*


#17 zennith666

zennith666

    Oh boy,more trouble...

  • Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 23 September 2014 - 02:34

Η καλύτερα δεν αρχίζεις ούτε την πρώτη και γλυτώνεις χαμένες ώρες από τη ζωή σου. :P

Αλλά οκ πέραν αυτού τη 2η σεζόν την απόλαυσα περισσότερο από τη 1η. Καγκουριά αλλά τουλάχιστον είχε κάποιο ενδιαφέρον η υπόθεση σε αντίθεση με τη 1η. Το τελευταίο επεισόδιο βέβαια, εντάξει, μες τα asspulls αλλά τουλάχιστον σύνδεσαν κάπως όμαλα τις seasons.

Έβγαλε νόημα η όλη συμπεριφορά του Art να και συνεχίζω να την βλέπω τρομερά fail μαζί με όλο το σκήνικο.

 

Spoiler: last Episode

 

Ρε καλά το λέει ο Jeff χαμαφόλα πιο πάνω.


Edited by zennith666, 23 September 2014 - 02:35.

Posted Image


#18 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 23 September 2014 - 17:35

Εγώ διασκέδασα και με τις δύο σαιζόν, αλλά βρήκα λίγο πιο υποφερτή την πρώτη. Και ναι, τα fails και τα εκνευριστικότατα σημεία ήταν παντού, και αν αρχίσω να τα λέω δεν θα τελειώσω ούτε με μεγάλο και βαρετό σεντόνι. Παρ'όλα αυτά όμως παραδέχομαι πως τις ώρες που έκατσα και το είδα δεν τις θεωρώ χαμένες ώρες από την ζωή μου. 

 

Κατ'αρχάς με την προσπάθεια να δω την πρώτη σαιζόν σχετικά γρήγορα, για τους δικούς μου ρυθμούς, ώστε να προλάβω την δεύτερη ongoing, με ξαναέβαλε σε μια διάθεση και μια όρεξη για να ξαναασχοληθώ πιο εντατικά με τα anime και να τα διασκεδάσω περισσότερο. Σίγουρα δεν ήταν καλή σειρά, αλλά ο συνδυασμός των ωραίων χρωμάτων μαζί με μια υπόθεση που έβγαινε τόσο πρόχειρα και τεμπέλικα που κατέληγε αστεία, αλλά διασκεδαστική, με έκανε να περάσω καλά όσο την έβλεπα, και κατέληξε να είναι ό,τι ακριβώς ήθελα να δω την περίοδο που την είδα. Επειδή όμως μάλλον αυτός ο ενθουσιασμός και αυτή η όρεξη για μια τέτοιου είδους σειρά έφυγε λίγο στην πορεία, την δεύτερη σαιζόν την είδα και με άφησε με μια πιο μουντή και (πιο κοντα στην πραγματικοτητα) γεύση. Ειδικά κάποιες σκηνές όπως αυτή στο νοσοκομείο ήταν πολύ ενοχλητικές για να γίνουν αστείες ή ευχάριστες. Ούτε το backstory της Hajime με συγκίνησε, ούτε το τράτζικ παστ του Art και τα ~κρυμμένα συναισθήματα~ του. 

Το opening υπέροχο για τα αυτιά μου, το ακούω ακόμα και θα το ακούω νομίζω, και δεν τους συγχωρώ το ότι το έκοψαν στο 11ο επεισόδιο. 





Also tagged with one or more of these keywords: winter 2014, action, detective, shounen, superpower