Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Ketsuekigata-kun

comedy Spring 2013

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2.722 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2014 - 18:40

ketitle_zpsb8e489f5.png

 

 

Έτυχε σήμερα να ξαναδώ τη σειρά και σκέφτηκα ότι αν και μικρό είναι κρίμα που δεν έχει το δικό του thread. Το Ketsuekigata-kun, γνωστό και ως ABO Comic στην χώρα καταγωγής του, κατάφερε και έφτασε στη μικρή οθόνη την περασμένη άνοιξη αφού πρώτα ταξίδεψε από την Κορέα στην Ιαπωνία, όπου εκδόθηκε από τη Earth Star Entertainment, για να μεταφερθεί τελικά και σε anime από την Assez Finaund Fabric και το studio Feel (Corpse Princess, Kanamemo, Minami-ke Tadaima). Πρόκειται για το weebtoon ενός καθηγητή καλλιτεχνικών ονόματι Park Dong Seon, ο οποίος έγραψε το κόμικ κάτω από το ψευδώνυμο RealCrazyMan, που ασχολείται με τα στεορότυπα που ορίζουν την προσωπικότητα και τη συμβατότητα των ατόμων με βάση τις ομάδες αίματος, πράγμα που είναι δημοφιλές στην Ιαπωνία και σε άλλες ανατολικές χώρες.

 

ke01_zps6149baee.pngke04_zps610db59d.png

 

Η σειρά θα μπορούσε να συνοψιστεί κάλλιστα από το ending της το οποίο αναφέρει με αρκετά χαριτωμένο τρόπο τα χαρακτηριστικά που αποδίδουν σε κάθε χαρακτήρα με βάση την ομάδα αίματος που τους αντιστοιχεί. Οι τέσσερις πρωταγωνιστές, που παραμένουν απρόσωποι και ανώνυμοι με μόνο χαρακτηριστικό μια μάσκα με την ομάδα αίματος που εκπροσωπούν, καλούντε να απαντήσουν ποιος πιστεύουν ότι συμπεριφέρεται καλύτερα ή χειρότερα σε διάφορες καταστάσεις. Οι απαντήσεις τους συνοδεύονται με διασκεδαστικά σκετσάκια που παρουσιάσουν τη συμπεριφορά τους στις αντίστοιχες περιπτώσεις ώστε στο τέλος να βραβευθούν με βάση αυτές παρόλο που η αφηγήτρια φροντίζει να τονίζει ότι η παρουσίασή τους αυτή δεν αντικατοπτρίζει απαραίτητα με ακρίβεια την πραγματικότητα. Τις φωνές τους στους Ο, Α, ΑΒ και Β χαρίζουν αντίστοιχα οι Ashida Akira, Kamiya Hiroshi, Kakihara Tetsuya και Nakamura Yuuchi οι οποίοι επιλέχθηκαν -μαντέψτε πως- με βάση την ομάδα αίματος τους.

 

ke03_zps7919a075.pngke02_zps161e76f4.png

 

Το Ketsuekigata αποτελείται από 12 δίλεπτα επεισόδια, δε θα χαραμίσετε δηλαδή πάνω από 25' της ζωής σας είτε το μετανιώσετε είτε όχι. Σκηνοθέτης της σειράς ήταν ο Yoshihisha Aoyama ( Διευθ. Φωτογράφος Flowers of Evil, Gag Maga Biyori) και τη μεταφορά του σεναρίου ο Kenichi Yamashita ο οποίος έχει δουλέψει στην αντίστοιχη θέση στις σειρές Ginga e Kick Off! και Ishida to Asakura και το αποτέλεσμα της συνεργασία τους είναι αρκετά ικανοποιητικό, αν και η η δουλειά των ηθοποιών είναι αυτή που ανεβάζει κατά πολύ τη σειρά, τα χρώματα είναι όμορφα και εκμεταλλεύτηκαν σωστά τον όχι και τόσο μεγάλο προϋπολογισμό που πιθανότατα είχαν.

 

Στα γνωστά μέρη μπορείτε να βρείτε μόνο τα πρώτα πέντε επεισόδια από τους Migoto αλλά η σειρά υπάρχει μεταφρασμένη ολόκληρη στο youtube. Καλή διασκέδαση σε όσους αποφασίσουν να το δουν.

 

ketsfin_zps546d72cb.png


ySss0UF.jpg




Also tagged with one or more of these keywords: comedy, Spring 2013