Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Zetsumetsu Kigu Shoujo: Amazing Twins

winter 2013 Spring 2014 Action Contemporary Fantasy Fantasy Super Powers OVA Encourage Films

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2013 - 23:33

Zetsumetsu Kigu Shoujo: Amazing Twins
絶滅危愚少女 Amazing Twins

 

 61nd.jpg

 

Toν σκηνοθέτη Sato Junichi οι περισσότεροι τον γνωρίζουμε από δουλειές οπως το  Princess Tutu, το Tamayura, το Aria το Pretear και πολλές άλλες. Για όσους όμως δεν τον ξέρουν η νέα του δουλειά είναι μία πολύ καλή αφορμή για να μάθουν τις δουλειές του καθώς αυτό αποτελεί την πρώτη original action παραγωγή του εδώ και μία δεκαετία. Μαζί με μία ομαδα η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την Mari Okada η οποία επιμελήθηκε την σύνθεση της ιστορίας, και τον Takehito Harada στο character desing δημιούργησαν δύο κατά τα φαινόμενα πολύ διασκεδαστικά OVAS. H παραγωγή γίνεται από την Encourage Films. Το πρώτο από τα δύο OVAS προβλήθηκε Online πρόσφατα και κατά συνέπεια βγήκε με υπότιτλους και μπορείτε να το δείτε με ένα ταξιδάκι στα γνωστά μέρη. Κανονικά το Blu Ray του κυκλοφορεί τέλη Φεβρουαρίου ενώ το δεύτερο OVA θα βγεί στις 23 Μαρτίου 2014.

 baq.gift72.gif


"Even if you say that I'm a foolish person, I have a dream that I want to fulfill."


 

Η ιστορία μας μεταφέρει σε μία εναλλακτική πραγματικότητα όπου κάποιοι από τους ανθρώπους έχουν υπερφυσικές δυνάμεις διαφόρων ειδών. Όπως και σε κάθε ιστορία τέτοιου είδους αφενός η ύπαρξή τους δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα στους φυσιολογικούς ανθρώπους, αφετέρου ο καθένας από τους ISH (όπως λέγονται) έχει την δική του άποψη για την χρήση τους. Μία από αυτές είναι και η πρωταγωνίστρια της ιστορίας η Todoroki Amane που έχει ως σκοπό να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις της για την ψυχαγωγία του κόσμου προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στις δύο παρατάξεις που έχουν δημιουργηθεί. Τα πράγματατα όμως δεν θα είναι τόσο εύκολα για την Amane και την προσκολλημένη σε αυτήν Lilianne καθώς η αφελής και με πρώτη ματιά αδύναμη από άποψη δυνάμεων πρωταγωνίστρια κρύβει αρκετά πράγματα. Και όπως συμβαίνει σε κάθε περίπτωση πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα θέλει να τα εκμεταλλευτεί.

Youtube Video

 

Ok θα το πώ μία και έξω για να τελειώνουμε με αυτό το κομμάτι. Ούτε η πιο πρωτότυπη ιδέα του κόσμου είναι ούτε και κάποιου είδους φαντασμαγορική εκτέλεση.Με το που μπήκα στην υπόθεση ψιλοαπογοητεύτηκα γιατί περίμενα ότι ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης θα είχε περισσότερα πράγματα να μας δώσει. Παρόλαυτά στην πορεία με κέρδισε όχι γιατί η ιστορία πήρε κάποια αναπάντεχη τροπή - κακά τα ψέμματα προβλέψιμη από την αρχή μέχρι το τέλος ήταν - περισσότερο όμως επειδή βρήκα πράγματα τα οποία μου άρεσαν στις προηγούμενες δουλειές του. Και η πρωταγωνίστρια είχε κάποια από τα χαρακτηριστικά της λατρεμένης Ahiru και το ζεστό κλίμα του Tamayura. Σε συνδυασμό ότι οπτικά φαίνεται να έχει γίνει μία αξιοπρεπής δουλειά με έκαναν να το συμπαθήσω. Οπότε αν κάποιος θέλει να δει κάτι σε φαση X-men the vocaloid clumpsy version και να απολαύσει μία ευχάριστη "τσιχλόφουσκα" για μισή ώρα (και άλλη μισή υποθέτω για το επόμενο OVA) ήρθε στο σωστό μερος. Στα συν είναι και η μουσική με το πολύ ευχάριστο opening song "Zetsumetsu Kigu Shōjo!" από την Haruka Chisuga.

ΑΝΝ|Αnidb|Official Site

 b38t.jpg

ΥΓ. Aπορία. Τόσες δυνάμεις και κανείς να μην προσπαθεί να κατακτήσει τον κόσμο; Έστω μια χώρα? :(
 


 



#2 1451

1451

    .

  • Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2013 - 23:41

Έτυχε να το δω σήμερα. Μπορώ να πω ότι μου θύμησε Tiger & Bunny.

Spoiler:

 

Κρίμα που θα αργήσει τόσο το δεύτερο επεισόδιο, μέχρι τότε παίζει να έχω ξεχάσει τί συνέβη στο πρώτο και άρα ένα rewatch την άνοιξη επιβάλλεται.


Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από 1451: 30 Δεκέμβριος 2013 - 23:42


#3 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2013 - 23:56


Spoiler:

 

 

Spoiler:



#4 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2014 - 20:11

Bγήκε και το δεύτερο (μετά από μία άλφα καθυστέρηση) για όσους το θυμούνται αυτό.



#5 zennith666

zennith666

    Oh boy,more trouble...

  • Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2014 - 21:36

Bγήκε και το δεύτερο (μετά από μία άλφα καθυστέρηση) για όσους το θυμούνται αυτό.

Αμήν.Τρέχω να κατεβάσω ευχαριστώ Ψιψίνα!!!


Δημοσιευμένη  εικόνα




Also tagged with one or more of these keywords: winter 2013, Spring 2014, Action, Contemporary Fantasy, Fantasy, Super Powers, OVA, Encourage Films