Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* - - - - 1 votes

Μίτος επιτραπέζιο παιχνίδι στο indiegogo.com


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 ManDramitinos

ManDramitinos

    Starting...

  • Members
  • 0 posts

Posted 22 December 2013 - 16:45

Γεια σε σας. Είμαι ο Μανώλης Δραμιτινός και είμαι από το Ρέθυμνο.

Επείδη δουλειές πόσο μάλλον λεφτά τελικά δεν υπάρχουν τον τελευταίο καιρό προσπάθησα να κάνω κάτι δικό μου. Τον τελευταιο χρόνο λοιπόν κάθησα και σχεδιασα το δικο μου επιτραπεζιο παιχνιδι. Το επιτραπέζιο έχει πάρει το θέμα του απο την Ελληνική μυθολογία και συγκριμένα τον μύθο του Θησέα και της Αριάδνης. Το παιχνίδι ειναι ειναι σκέψης και στρατηγικής. Τώρα που έγιναν όλες οι προετοιμασιες το παιχνίδι πήρε τον δρόμο του σαν campaign σε ένα από τα crowdfunding site το indiegogo.com.

Το λινκ είναι για την σέλιδα του campaign sto site και εκεί μέσα θα βρείτε πολλές πληροφορίες για το παιχνίδι.

http://igg.me/at/mitos/x/5859403

Ευχαριστώ πολύ, καλές γιορτές να έχουμε. Με χαρά μου να απαντήσω σε ότι ερωτήσεις έχετε.



#2 ManDramitinos

ManDramitinos

    Starting...

  • Members
  • 0 posts

Posted 23 December 2013 - 11:42

Καλημέρα σας.

Έχω την εντύπωση ότι ξεκίνησα ανάποδα αύτο το θέμα. Μού φάνηκε λογικό ότι μετά απο τόσο καιρό που έχουν δημιουργηθεί τα λεγόμενα crowdfunding sites περισσότερος κόσμος θα γνώριζε για αυτά. Το λοιπόν τι είναι αυτα τα site και τι μπορεί ο καθένας απο έμας να κάνει σε κάποιο απο αυτά. Επείδη θα ήθελα να το εξηγήσω όσο καλύτερα μπόρω σε όλου σας παραθέτω μέρος ενός από τα πόλλα άρθρα που υπάρχουν στο διαδίκτυο.
Crowdfunding είναι η συνεργασία ενός γκρουπ ανθρώπων, που υποστηρίζουν χρηματικά ένα κοινό project. Το crowdfunding δεν είναι η συλλογή χρηματοδότησης από επενδυτές, σπόνσορες ή εταιρείες, αλλά η συλλογή μικρών ποσών χρηματοδότησης από ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων. Η διαδικασία αυτή λαμβάνει συνήθως χώρα στο διαδίκτυο. Είναι η δύναμη της οργάνωσης χωρίς οργανώσεις.
Επόμενη ερώτηση, ποιοί μπόρουν να επωφεληθούν απο κάτι τέτοιο?
Νέοι δημιουργοί, υφιστάμενες ή μη εταιρείες, φυσικά πρόσωπα, καλλιτέχνες πάσης φύσεως, επιχειρηματίες, αρχιτέκτονες, designers, start ups. Σχεδόν όλοι.
Τον τελευταίο καιρο έχουν δημιουργηθεί αρκετά τέτοια site με το πρωτοπόρο και πιο διάσημο να είναι το www.kickstarter.com ενώ το ίδιο διάσημο είναι και το site που έχω το επιτραπέζιο μου το www.indiegogo.com. Εγώ έχω επιλέξει το δεύτερο διότι το kickstarter δεν επιτρέπει προς το παρόν ανθρώπους από Ελλάδα να βάλουν εκεί τα project τους. Υπάρχουν βέβαια project από Ελλήνες που μένουν στο εξωτερικό και αρκετοί από αύτους τα έχουν καταφέρει. Έλληνες θα βρείτε και στα δύο site.

Ευχαριστώ πόλυ και ελπίζω ότι πολύ περισσότεροι από εμάς να κοιτάξουμε σοβαρά μια από τις σημαντικότερες εφευρέσεις του Ίντερνετ για την δεκαέτια που διανύουμε.