Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR Town: A Game of Popes


  • This topic is locked This topic is locked
242 replies to this topic

#241 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

    ~:vv:~

  • Members
  • 163 posts

Posted 25 December 2013 - 12:50

Hazama Masayoshi
222747.jpg

Merry Christmas ho ho ho.
 

>ΠΟΤΕ< δεν αμφέβαλα για σας Mr.Santa. Πως να μην φροντίσω αυτόν τον φανταστικό σάκο που με προστάτεψε από το κακό αυτού του κόσμου.
 
Πάντως ένα ξέρω. Ο Lupin(Ghostprince) έχει το αίμα αθώου στα χερια του και αυτό δεν μπορεί να περάσει έτσι. Την παπια(theodore) όμως μπορούμε να την φάμε αργότερα.

Posted Image

#242 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 25 December 2013 - 19:17

Τέλος της ημέρας. 

 

Το κείμενο θα εμφανιστεί είτε σήμερα το βράδυ είτε μέχρι αύριο το μεσημέρι. Συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλά είναι λόγω της ημέρας.


Edited by Osama Bin Laden, 25 December 2013 - 19:17.


#243 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 26 December 2013 - 16:15

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013, 17:30


Κεφάλαιο Πρώτο
Angelo Sodano


Η μέρα δεν είχε τελειώσει αλλά ήταν προφανές ότι κανείς δεν θα άλλαζε γνώμη. Είχε έρθει η ώρα η Ματζίκα να πεθάνει.

"Δυστυχώς κύριε Claus, οι υπόλοιποι δεν φαίνεται να συμμερίζονται το αίσθημα της δικαιοσύνης που σας διακατέχει.", είπε η Ματζίκα.

"Δεν έχει σημασία.", είπε ο Maxwell από την άλλη άκρη της αίθουσας. "Ήρθε η ώρα να τελειώνουμε με αυτό το πανηγύρι."

"Το πανηγύρι θα τελειώσει όταν πει ο Sodano ότι θα τελειώσει, ηλίθιε επίσκοπε. Θα τα ξαναπούμε σύντομα, έχεις τον λόγο μου!", απάντησε η Ματζίκα και σήκωσε το ραβδί της στον αέρα.

"ΠΡΟΣΟΧΗ! ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ--", φώναξε ο Hazama Masayoshi και όρμησε προς την Ματζίκα. Η Ματζίκα άρχισε να ψελλίζει κάτι ακαταλαβίστικα αλλά πριν προλάβει να τελειώσει, ένας πυροβολισμός ακούστηκε και μια σφαίρα έκοψε στα δύο το ραβδί της.

"Όχι τόσο γρήγορα!" Είπε ο Lupin με το όπλο να καπνίζει ακόμα στο χέρι του.

"Χοχοχο, μπράβο! Για αλλήθωρος vigilante που δεν μπορεί να πετύχει δολοφόνο ακόμα και αν του δώσουν την λίστα με τους ρόλους, έχεις καλό σημάδι.", είπε ο Santa ειρωνικά.

"Είμαι ο Lupin, γέρο. Καλά θα κάνεις να μην με υποτιμάς."

"Θα ασχοληθώ αργότερα με την αναίδεια σου, ανόητε κλέφτη. Τώρα προέχει η μάγισσα."

"Τώρα προέχει αυτό που θα πω εγώ.", είπε η φωνή ενός τρισδιάστατου που είχε μπει στο δωμάτιο χωρίς να τον προσέξει κανένας.

Όλοι γύρισαν και είδαν έναν ασπρομάλλη παχουλό γέρο με γυαλιά ντυμένο με εκκλησιαστικά ρούχα που στεκόταν κοντά στην είσοδο με τα χέρια πίσω από την πλάτη και κοιτούσε σοβαρός τους καλεσμένους και τον Maxwell.

 

8z8j.jpg

"O Sodano!", αναφώνησε έκπληκτος ο Maxwell, που δεν περίμενε ποτέ να έρθει ένας διάδοχος στην νοτιοδυτική πτέρυγα.

"Γιατί, ποιον περίμενες, τον Άγιο Βασίλη;", ρώτησε ειρωνικά ο Sodano. "Χωρίς παρεξήγηση, φίλε."

O Santa Claus μουρμούρησε κάτι νευριασμένα αλλά δεν κινήθηκε.

"Αφεντικό! Σώσε με!', φώναξε η Ματζίκα γεμάτη ελπίδα.

"Μα φυσικά, καλή μου. Για ποιον άλλο λόγο θα ρίσκαρα να αποκαλυφθώ ερχόμενος εδώ πέρα από το να σώσω τον τελευταίο από τους ανίκανους μισθοφόρους μου; Έλα μαζί μου, λοιπόν, και μην φοβάσαι. Σου υπόσχομαι ότι κανείς τους δεν θα σε πειράξει."

"Μάλιστα, αφεντικό!", είπε η Ματζίκα και κατευθύνθηκε γρήγορα προς τον καρδινάλιο.

"Λοιπόν, θα τα ξαναπούμε, επίσκοπε Maxwell. Τα χαιρετίσματά μου στο πρώην πάπα.", είπε ο Sodano και με την Ματζίκα δίπλα του γύρισε για να φύγουν.

"Που νομίζεις ότι πας; Δεν τελείωσα μαζί σου!", φώναξε ο Maxwell νευριασμένος.

"Γιατί τι θα κάνεις; Θα με σκοτώσεις; Χωρίς τον άλλο τον αστείο με τις οδοντογλυφίδες ούτε ποντίκια δεν μπορείς να σκοτώσεις!", είπε ο Sodano βγάζοντας από το ράσο ένα περίστροφο. Ξαφνικά, και προς έκπληξη όλων, το έστρεψε προς την Ματζίκα και την πυροβόλησε έξι φορές χωρίς εκείνη να προλάβει να αντιδράσει.

"Μα... μα γιατί, αφεντικό; Αφού <γκουχ> κάναμε ό,τι <γκουχ> μας είπες.", είπε η Ματζίκα φτύνοντας αίμα.

"Σας είχα πει, ηλίθια παράσιτα, να σκοτώσετε όλους όσους βρίσκονταν μέσα στην νοτιοδυτική πτέρυγα. Εγώ μετράω εδώ μέσα πέντε ζωντανούς. Σε σκοτώνω γιατί είσαι η μόνη που έχεις μείνει ζωντανή από τους γελοίους που προσέλαβα και η αποτυχία σου τιμωρείται με θάνατο!", απάντησε οργισμένα ο Sodano κλοτσώντας το πλέον άψυχο σώμα της Ματζίκα. Έπειτα στράφηκε προς τους καλεσμένους.

"Όσο για σας, αφού δεν μπόρεσαν οι ανίκανοι δισδιάστατοι που προσέλαβα να σας ξεκάνουν, θα το κάνω εγώ ο ίδιος με τον παλιό παραδοσιακό και αποτελεσματικό σεσιλιάνικο τρόπο. ΕΜΠΡΟΣ!"

Ο Sodano χτύπησε τα δάχτυλά του και το δωμάτιο γέμισε με κουστουμαρισμένους τύπους που κρατούσαν όπλα.

"ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΝΗ!"

Ο Thrall, o Lupin, o Hazama, o Santa Claus και ο Maxwell βρέθηκαν κυκλωμένοι.

"Μην ανησυχείτε.", είπε ήρεμα ο Thrall. "Τα πνεύματα θα μας προστατέψουν."

"Τα πνεύματα θα σας προστατέψουν.", απάντησε ο Santa Claus. "Κανονίστε εσείς αυτούς τους καραγκιόζηδες και τον μαφιόζο αφεντικό τους. Έγώ έχω μια δουλειά να κάνω."

Έπειτα, ο Santa Claus μουρμούρησε κάτι και εξαφανίστηκε.

"ΕΕΕΕ, που πας; Φεύγ--", διαμαρτυρήθηκε ο Lupin αλλά δεν πρόλαβε να τελειώσει την διαμαρτυρία του γιατί οι άντρες του Sodano άρχισαν να πυροβολούν. Ταυτόχρονα, o Thrall άρχισε να ψέλνει κάτι.

Οι σφαίρες έπεφταν βροχή αλλά προς ευτυχία των καλεσμένων και του Maxwell, δεν πετύχαιναν τον στόχο τους. Φαινόταν λες και ακουμπούσαν ένα αόρατο πεδίο μπροστά τους και απλώς σταματούσαν.

"Σας είπα ότι τα πνεύματα θα μας προστατεψουν.", είπε ο Thrall σηκώνοντας το Doomhammer. "Μόλις σταματήσει η ομοβροντία, ορμήστε στον Sodano. Θα αναλάβω εγώ τους δικούς του."

Ο Hazama, o Lupin και ο Maxwell έγνεψαν καταφατικά και περίμεναν την στιγμή που τα όπλα θα χρειάζονταν γέμισμα.

"ΤΩΡΑ!", φώναξε ο Thrall και όρμησε στους άντρες του Sodano με το σφυρί του να ξερνάει κεραυνούς.

Οι άλλοι τρεις δεν έχασαν στιγμή. Όρμησαν στον καρδινάλιο.

"ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ! ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ!", φώναζε ο Sodano τρελός από θυμό. "ΣΚΟΤΩΣΤ-ΑΡΡΡΓΚ!"

O Sodano δεν πρόλαβε να τελειώσει την κουβέντα του. Μια σφαίρα από το όπλο του Lupin τον βρήκε στο στέρνο ενώ ο Hazama και ο Maxwell τον έριχναν με δύναμη κάτω. Στο μεταξύ, ο Thrall καθάριζε με ευκολία τους εκτελεστές της μαφίας του.

Με την ατμόσφαιρα να έχει ξαναβρεί τώρα την συνηθισμένη ηρεμία της, οι καλεσμένοι κοίταξαν τον νεκρό διάδοχο.

"Ουφ, πολύ καλή δουλειά.", είπε ο Maxwell ανακουφισμένος. "Ένας εκτός, τρεις απομένουν."

"Είχατε εντολές να σκοτώσετε τους διαδόχους;", ρώτησε ο Thrall πλησιάζοντας τους άλλους.

"Όχι. Είχαμε εντολές να τους αφήσουμε να φαγωθούν μεταξύ τους. Αλλά οι τύποι είναι τρελοί. ΘΕΟΤΡΕΛΟΙ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ, ΛΕΜΕ! Ορκίζομαι εδώ και τώρα ενώπιον όλων ότι δεν πρόκειται να αφήσω κανένα από αυτούς να γίνει ο επόμενος Πάπας.", είπε ο Maxwell και γύρισε να φύγει. "Εσείς κάντε ό,τι θέλετε. Δεν με ενδιαφέρει πλέον για ποιον δουλεύετε, αν δουλεύετε καν για κάποιον. Δεν σας κρατάει πια τίποτα εδώ."

"Δεν θα μας ξεφορτωθείς τόσο εύκολα, επίσκοπε. Ήρθα εδώ, όπως και ο πρασινούλης από εκεί, σας συνεργάτης του Bertone αλλά αν ο τύπος απο εδώ αποτελεί έστω και ένα ελάχιστο δείγμα του τι είναι ένας διάδοχος, τότε σίγουρα δεν πρέπει να αφήσουμε κανένα από αυτούς να γίνει Πάπας.", απάντησε ο Hazama δείχνοντας το πτώμα του Sodano και ο Thrall έγνεψε καταφατικά.

"Συμφωνώ με τον σχεδόν σουπερήρωα.", είπε ο Lupin. "Και εγώ δούλευα για τον Saraiva Martins και το έκανα για τα λεφτά, αλλά αυτό παραπάει. Ας τελειώνουμε με τους τέσσερις ώστε να πάμε σπίτια μας με καθαρή συνείδηση."

Ο Maxwell δεν μπορούσε να τους αρνηθεί.

"Πολύ καλά. Σε αυτήν την περίπτωση, ακολουθήστε με. Ήρθε η ώρα να συναντήσουμε τον Orihara Izaya και να χρησιμοποιήσουμε επιτέλους τα μεγάλα μέσα."

-------------------------------
Κεφάλαιο Δεύτερο
Giovanni Battista Re


"Είσαι απολύτως σίγουρος για αυτό;", ρώτησε ο Anderson τον Alfred, έτσι όπως περπατούσαν σκυφτοί στους υπονόμους κάτω από το Βατικανό.

"Φυσικά και όχι, κύριε.", απάντησε με ειλικρίνεια ο Alfred. "Αλλά από το να καθόμαστε και να σφαζόμαστε μεταξύ μας χωρίς λόγο, καλύτερα να ερευνήσουμε λίγο το όλο μυστήριο του σπαθιού."

Ο Anderson ακόμα δεν μπορούσε να πιστέψει όλα αυτά που του είχε πει ο Alfred για τον Battista Re και το θεόκουλο σπαθί που υποτίθεται ότι κουβαλάει μαζί του.

"Πάντως, ακόμα δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι αυτά που είπες ισχύουν. Εννοώ, ακούγεται πολύ τραβηγμένο ακόμα και για τα πλαίσια της κατάστασης μας..."

 

Ο Alfred σταμάτησε να προχωράει και γύρισε για να κοιτάξει τον Anderson.

 

"Ω, μα και βέβαια, έχετε δίκιο κύριε. Εννοώ, δεν είμαστε παρά απλά σκίτσα που μιλάνε και περπατάνε σε έναν κόσμο που στις δύο διαστάσεις παίρνεις και μια τρίτη δώρο. Πόσο απίστευτα εξωτικό θα ήταν να έχει μπλεχτεί στην ιστορία ένα σπαθί με υπερφυσικές δυνάμεις;"

 

"Πφφ, εντάξει, το έπιασα το υπονοούμενο. Άντε, πάμε να τσεκάρουμε τον διάδοχο που το έχει για να τελειώνουμε επιτέλους."

 

"Μην βιάζεστε κύριε. Θα μας πάρει λίγη ώρα για να φτάσουμε στον Battista Re. Αν οι πληροφορίες μου είναι σωστές, αυτήν την ώρα θα τον βρούμε σε ένα παρεκκλήσι βορειοανατολικά από εδώ."

 

"Μάλιστα... και για πες μου Alfred, πως ξέρουμε ότι πάμε βορειοανατολικά;"

 

"Ποιος σας είπε ότι ξέρουμε που πάμε, κύριε. Πρώτη φορά κατεβαίνω εδώ κάτω. Απλώς πηγαίνουμε προς τα κάπου ελπίζοντας ότι θα βγούμε στο σωστό σημείο σε λίγη ώρα."

 

"...καλά ό,τι πεις. Μην μας πιάσει όμως η νύχτα εδώ κάτω, έτσι;"

 

"Μην ανησυχείτε, κύριε. Όπου να 'ναι φτάνουμε. Νομίζω, τουλάχιστον..."

 

"..."

 

------------------

 

Στο μεταξύ, ο Santa Claus, αφού έφυγε από την νοτιοδυτική πτέρυγα, κατευθύνθηκε προς ένα μικρό παρεκκλήσι στα βορειοανατολικά. Ο τύπος που τον είχε φέρει εδώ είχε πολλές εξηγήσεις να δώσει και ο Άγιος σκόπευε να τις πάρει με τον καλό τρόπο ή με τον άγ(ρ)ιο.

 

Η παλιά και σκονισμένη πόρτα που οδηγούσε στο παρεκκλήσι ήταν μισάνοιχτη όταν έφτασε ο Santa Claus, σημάδι ότι ο εχθρός είναι μέσα. O Άγιος δεν έχασε καιρό. Χωρίς να διστάσει, μπήκε έτοιμος για τα πάντα. Ένας κοντούλης τύπος με γυαλιά και εκκλησιαστικά ρούχα στεκόταν όρθιος μέσα, κοιτώντας προν την Αγία Τράπεζα.

 

kqzm.jpg

 

"Βρε, καλώς τον Άγιο Νικόλα! Τι έγινε, πως από εδώ;"

 

"Πριν από λίγο ένας τύπος ήρθε στην νοτιοδυτική πτέρυγα και απείλησε ότι θα μας καθαρίσει όλους. Τι συμβαίνει εδώ;", ρώτησε ο Άγιος.

 

"Τι ακριβώς νομίζεις ότι συμβαίνει; Έχουμε πόλεμο για την διαδοχή, χοχοχο!"

 

"Χοχοχο, my ass, όπως θα έλεγαν και οι Αμερικανοί. Εμείς που κολλάμε στην όλη ιστορία;"

 

"Ποιος σας είπε ότι κολλάτε; Σας έφερα εδώ μόνο και μόνο γιατί είχαν έρθει και άλλοι εδώ."

 

"Τι εννοείς;"

 

 "Εννοώ ότι ο μόνος λόγος που έφερα εδώ εσένα και τα άλλα τα ζωντόβολα ήταν επειδή ήθελα να έχω κάποιους να απασχολούν τους δολοφόνους του Sodano, τον Maxwell και τον Anderson... και από ότι φαίνεται, τα καταφέρατε μια χαρά."

 

"Πολύ καλά. Δεν χρειάζεται να πεις τίποτα άλλο.", είπε ο Santa Claus και έβγαλε ένα σπαθί από τα ρούχα του. "Ήσουν κακό παιδί και ήρθε η ώρα να σε τιμωρήσω."

 

"Αν θες με τιμωρήσεις να μην μου στείλεις δώρα, παγανιστικό παχύδερμο. Αλλά ας γίνει τι θέλημά σου. Αφού θέλεις έναν γρήγορο θάνατο, θα σου δώσω ένα γρήγορο θάνατο.", απάντησε ο Battista Re βγάζοντας από το ράσο του ένα κατάνα και σηκώνοντάς το ψηλά με το ένα χέρι.

 

"Bankai"

 

Με το που είπε την λέξη, η λεπίδα στο χέρι του καρδινάλιου άρχισε να πάλλεται με ένα έντονο κίτρινο φως.

 

"Χμφ... νομίζεις ότι μπορείς να με σταματήσεις με ένα μπιχλιμπίδι που δουλεύει με μπαταρίες;", ρώτησε περιπαιχτικά ο Santa Claus. "Έλα λοιπόν! Όρμα! Θα σου δείξω πως παίζουμε ξύλο εκεί πάνω, στον Βόρειο Πόλο!"

 

Ο Battista Re δεν απάντησε. Κρατώντας το κατάνα με τα δύο χέρια, όρμησε προς τον Santa Claus.

 

------------------

 

To έδαφος γύρω από τον Anderson και τον Alfred άρχισε να τρέμει περιοδικά.

 

"Σεισμός;"

 

"Όχι. Κάποιος μας πρόλαβε και πολεμάει μόνος του τον Battista Re.", απάντησε ο Alfred. "Πρέπει να βιαστούμε."

 

"Τουλάχιστον τώρα ξέρουμε που να πάμε. Δεν θα άντεχα άλλα δέκα λεπτά εδώ κάτω.", απάντησε ο Anderson.

 

Έντεκα λεπτά αργότερα ο Alfred και ο Maxwell βρήκαν ένα άνοιγμα.

 

"Το παρεκκλήσι είναι ακριβώς από πάνω μας.", είπε ο Alfred. "Εμπρός, πας πρώτος."

 

"Και γιατί να πάω εγώ πρώτος;"

 

"Γιατί εγώ δεν κουβαλάω πολλά όπλα μαζί μου. Ποιος ξέρει τι μπορεί να γίνεται εκεί πάνω."

 

Ο Anderson θέλησε να διαφωνήσει αλλά η έκρηξη από πάνω του τού θύμισε ότι δεν είχαν καιρό για χάσιμο. Ανέβηκε γρήγορα την σκάλα, άνοιξε την πόρτα της καταπακτής και έβγαλε το κεφάλι του έξω για να δει τι συμβαίνει.

 

Ο Battista Re κυνηγούσε τον Santa Claus και το παρεκκλήσει ήταν σχεδόν κατεστραμένο.

 

"Ψιτ, βγες γρήγορα μπάτλερ. Σίγουρα κάτι συμβαίνει εδώ."

 

Ο Battista Re προσπάθησε να κόψει τον Santa Claus για άλλη μια φορά, όμως την τελευταία στιγμή ο Santa Claus έκανε στο πλάι και η λεπίδα βρήκε στον τοίχο, που απλά με το άγγιγμά της έγινε θρύψαλα.

 

"Ε, ΕΣΥ!", φώναξε ο Santa Claus. "ΒΟΗΘΑ! Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ!"

 

Ο Anderson δεν έχασε στιγμή. Έβγαλε δυο Bayonets και όρμησε στον καρδινάλιο.

 

"Προσοχή να μην σε αγγίξει η λεπίδα! Ό,τι αγγίζει αυτό το σπαθί γίνεται αμέσως στάχτη!"

 

"Θα το έχω υπόψιν μου.", είπε ο Anderson με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο του ορμώντας .

 

"Ποιος νομίζεις ότι είμαι, ήλιθιο καρτούν;" ρώτησε θυμωμένα ο Βattista Re και κούνησε το σπαθί του προς την μεριά του Anderson, κόβωντάς του τα Bayonets και την χαρά στην μέση.

 

"ΕΕΕ, ΑΥΤΟΣ ΒΑΡΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ!", φώναξε ο Anderson στον Santa Claus.

 

"Αλήθεια; You don't say!", απάντησε ειρωνικά ο Santa Claus που ήταν γεμάτος αίματα.

 

"Λοιπόν, λοιπόν...", είπε ο Alfred που είχε βγει στο μεταξύ από την τρύπα, τρίβοντας το πηγούνι του. "Γιατί σας παίρνει τόσο πολύ;"

 

"Μπάτλερ, είσαι τελειώς ηλίθιος; Πιστεύεις ότι δεν τον σκοτώνουμε επειδή δεν θέλουμε;" ρώτησε ο Santa Claus.

 

"Ναι ακριβώς αυτό πιστεύω.", απάντησε ο Alfred. "Είτε δεν θέλετε είτε είστε τελείως ηλίθιοι. Ένα από τα δύο σίγουρα ισχύει."

 

"Είμαι πολύ περίεργος να δω τι έχεις να προτείνεις...", είπε ο Anderson και κάθησε κάτω σταυρώνοντας τα χέρια.

 

"Έχω να προτείνω αυτό.", απάντησε ο Alfred βγάζοντας ένα περίστροφο από την τσέπη του και πυροβολώντας τον Battista Re στο στέρνο.

 

"Πφφ, σκατά... με φάγανε μπαμπέσικα, καταραμένε τρομοκράτη με τα ηλίθια plot hax σου...", είπε ο καρδινάλιος πριν πέσει κάτω νεκρός.

 

"Βλέπετε; Αν δεν μπορείς να πλησιάσεις τον εχθρό επειδή ο ηλίθιος σεναριογράφος του έχει δώσει ένα πανηλίθιο plot hax όπλο από το πουθενά χωρίς κανένα προφανή λόγο, τότε μπορείς απλώς να τον πυροβολήσεις από μακριά και να τελειώσει η υπόθεση. Σωστά, Μπάτμαν;"

 

"Πολύ σωστά, τυχαίε πολίτη!" απάντησε ο Hei ο οποίος εμφανίστηκε απότομα σαν Ταρζάν από το πουθενά και εξαφανίστηκε πίσω από τα χαλάσματα το ίδιο απότομα.

 

"Καλά, δεν βαριέσε...", είπε αδιάφορα ο Santa Claus και κάθισε κάτω. "Τουλάχιστον o κακός πέθανε."

 

"Όχι περίμενε.", είπε ο Anderson. "Πως είναι δυνατόν ο Battista Re να μπορούσε να κινηθεί πιο γρήγορα και από τον ήχο στην σκηνή του θανάτου της Haru και εδώ απλώς άφησε να τον πυροβολήσουν χωρίς να κάνει τίποτα;"

 

Ο Alfred και ο Santa Claus κοιτάχτηκαν για μια στιγμή και έπειτα έβγαλαν το τετράδιο με το σενάριο.

 

"Ναι, έχεις δίκιο...", απάντησε σκεπτικός ο Alfred. "Πως έγινε αυτό;"

 

"ΤΟ ΛΕΝΕ PLOT HAX, ΗΛΙΘΙΟΙ!", είπαν με μια φωνή ο νεκρός Battista Re και ο Hei με την στολή Μπάτμαν που πετάχτηκε πάλι σαν Ταρζάν από το πουθενά και χάθηκε πίσω από τις σκεπές.

 

Οι τρεις κοιτάχτηκαν μεταξύ τους.

 

"Χοχοχο, μα τι σκεφτόμασταν; Αφού είναι λογικότατο!", είπε τελικά ο Santa Claus γελώντας.

 

Εκείνη την στιγμή, το τηλέφωνο του Anderson χτύπησε.

 

"Anderson.", είπε ο ιερέας σηκώνοντας το τηλέφωνο.

 

"Επιτέλους! Που ήσουν χαμένος όλη την ημερα; Γίνεται ο κακός χαμός!", είπε ο Maxwell από την άλλη πλευρά της γραμμής.

 

"Ναι το ξέρω.", απάντησε ο Anderson. "Μαζί με τον Alfred και τον Santa Claus μόλις σκοτώσαμε τον Battista Re."

 

"Πως; Τι κάνατε; Όχι! Δεν έπρεπε! Δεν ξέρω τι έχετε κατά νου αλλά δεν πρέπει να ασχοληθείτε άλλο με τους διαδόχους! Τα πράγματα είναι πιο μπλεγμένα από ότι πιστεύαμε. O Izaya ανακάλυψε τα πάντα!"

 

"Ηρέμησε... Πες μου τι συμβαίνει και τι πρέπει να κάνουμε..."

 

-------------------------------

Κεφάλαιο Τρίτο

Ο νέος Πάπας

 

"Πόση ώρα θα με κρατήσεις εδώ;", ρώτησε ο Izaya κοιτώντας προσεκτικά τον συνομιλητή του.

 

"Όση ώρα χρειάζεται για να έρθουν εδώ ο Maxwell, o Lupin, o Thrall και ο Hazama από την νοτιοδυτική πτέρυγα και ο Alfred, o Anderson και ο Santa Claus από το παρεκκλήσι.", απάντησε χαμογελώντας ο Βενέδικτος πίσω από το γραφείο του.

 

"Πάντως ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω. Γιατί όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια; Εννοώ, δεν χρειαζόσουν ούτε έναν δισδιάστατο για να τα κάνεις όλα αυτά. Γιατί μας έμπλεξες όλους σε αυτήν την ιστορία;"

 

"Θα στα απαντήσει όλα ο ίδιος όταν έρθει. Δεν υπάρχει λόγος να χαλάσω την έκπληξη για κανένα. Έτσι και αλλιώς, μια διάσταση σου λείπει και όχι ο εγκέφαλος. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις το γιατί."

 

Ο Izaya δεν απάντησε. Ύστερα από ένα τέταρτο βαριάς και απειλητικής σιωπής η πόρτα άνοιξε και οι εναπομείναντες καλεσμένοι μαζί με τους οικοδεσπότες μπήκαν στο γραφείο του πρώην πάπα Βενέδικτου.

 

"Βρε καλώς τους!", είπε με προσποιητή χαρά ο Βενέδικτος και σηκώθηκε από την πολυθρόνα του.

 

Κανείς μέσα στο δωμάτιο δεν μίλησε.

 

"Πολύ καλά. Πριν αρχίσω, θέλει κανείς σας να ρωτήσει κάτι;"

 

"Απλώς μίλα.", είπε ο Anderson σφίγγοντας τα δόντια από τα νεύρα.

 

Ο Βενέδικτος βλέποντας τα θυμωμένα πρόσωπα στο δωμάτιο, άρχισε να μιλάει.

 

"Πολύ ωραία. Θα σας πω μια ιστορία, λοιπόν, κύριοι. Μια φορά και έναν καιρο, σε ένα τρισδιάστατο κρατίδιο του Θεού κάπου στην Ιταλία πριν πολύ-πολύ καιρό, ένας νεαρός καρδινάλιος ήθελε να γίνει Πάπας στην θέση του Πάπα. Βλέπεται όμως, το πρόβλημα ήταν ότι σύμφωνα με τους κανόνες που θέσπισε για πρώτη φορά ο μπλα-μπλα-μπλα τον μπλα αιώνα, ο νεαρός καρδινάλιος δεν μπορούσε να εκλεγεί Πάπας εξαιτίας της μικρής του ηλικίας. Έτσι, κατέστρωσε ένα σχέδιο. Κανόνισε έτσι τα πράγματα ώστε να βάλει κάποιον δικό του στην θέση του Πάπα, κάποιον που να του ετοίμαζε τον δρόμο όταν θα μπορούσε να γίνει o ίδιος Πάπας. Αυτόν τον καρδινάλιο θα συναντήσετε σημερα! Μπορείς να μπεις τώρα, Χόρχε!"

 

H πόρτα πίσω τους άνοιξε αργά αποκαλύπτοντας τον--

 

"Bergoglio! Δεν είναι δυνατόν!", αναφώνησε ο Maxwell.

 

"Και όμως είναι!", απάντησε ο Bergoglio. "Που να έβλεπες την φάτσα σου, επίσκοπε Maxwell. Πραγματικά είναι ανεκτίμητη, χαχαχαχαχαχα!"

 

O Bergoglio πήγε και στάθηκε δίπλα στον Βενέδικτο.

 

"Λοιπόν, σας οφείλω μερικές εξηγήσεις παραπάνω, τις οποίες και θα έχετε. Κάνατε την δουλειά σας και δεν με ενδιαφέρετε πλέον. Δεν θα σας σκοτώσω, μην ανησυχείτε. Τώρα από που να αρχίσουμε; Α ναι, από τον θάνατο του καλού Πάπα Ιωάννη Παύλου του Δεύτερου..."

 

----------------------------------------------------------

Υποκεφάλαιο

Η Εξήγηση

 

Ο Ιωάννης Παύλος ο Δεύτερος, όπως ξέρετε, είχε μάθει ότι κάποιος ήθελε να τον σκοτώσει. Έτσι, ξέροντας επίσης ότι οι δολοφόνοι που είχαν σταλεί για να τον σκοτώσουν είναι δισδιάστατοι, έφερε τους Maxwell και Anderson στο Βατικανό με σκοπό να ανακαλύψουν ποιος κρυβόταν πίσω από το επικείμενο χτύπημα. Για να μην καρφωθεί τελείως έφερε και άλλους δισδιάστατους στον τρισδιάστατο κόσμο χρησιμοποιώντας την δικαιολογία ότι διοργανώνει ένα συνέδριο ενδυνάμωσης των διπλωματικών σχέσεων. Φυσικά, μαζί με τον αθώο κόσμο βρήκαν την ευκαιρία και εισέβαλλαν και οι δολοφόνοι στο Βατικανό, οι οποίοι παρ'όλα τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας κατάφεραν να σκοτώσουν τον Ιωάννη Παύλο τον Δεύτερο. Σε εκείνο το σημείο συνέβη κάτι το οποίο δεν περιμέναμε να συμβεί: Το γεγονός ότι ο Maxwell και ο Anderson απέκλεισαν τελείως ολόκληρη την νοτιοδυτική πτέρυγα από τον έξω κόσμο. Έτσι, η μόνη απόδειξη ότι οι δολοφόνοι συνδέονται με εμένα, δηλαδή τα γράμματα με την υπογραφή του "Β", έμειναν κλειδωμένα μέσα και έπεσαν στα χέρια τους. Τα σχέδιο θα αποτύγχανε εάν κατάφερναν να τα διαβάσουν και για αυτόν τον λόγο στείλαμε τον Justin Law μαζί με τους ninjas οι οποίοι κατάφεραν να σπάσουν την περίμετρο και να εισβάλλουν. Ακόμα και αυτός απέτυχε, όμως ευτυχώς, κανείς δεν κατάφερε να διαβάσει τα γράμματα. Η πρώτη φάση του σχεδίου, η στέψη του Βενέδικτου είχε παρέλθει με επιτυχία.

 

Οκτώ χρόνια μετά, ήμουν πλέον σε κατάλληλη ηλικία για να εκλεγώ Πάπας και είχε έρθει η ώρα για τον Βενέδικτο να παραιτηθεί. Με τις φήμες της παραίτησης του, οι καρδινάλιοι-διάδοχοι άρχισαν να φαγώνονται μεταξύ τους για το ποιος θα τον διαδεχθεί. Προκειμένου να ρίξω λάδι στην φωτιά, τα ξόρκια που φέρνουν δισδιάστατους στον τρισδιάστατο κόσμο "κατά λάθος" διέρρευσαν και έτσι όλοι τους τα χρησιμοποίησαν για να φέρουν δισδιάστατους υποστηρικτές ώστε να ενισχύσουν την θέση τους. Εγώ, που θεωρούμουν γενικά αδύναμος υποψήφιος, έφερα επίτηδες στον Βατικανό μόνο τον Τσάβες που μου χρωστούσε χάρη, γιατί ο πρόεδρος, όπως μπορεί να ξέρετε, είχε μεγάλη επιρροή στην Αγία Έδρα και δεν άρεσε στους υπόλοιπους διαδόχους η υποστήριξή του προς εμένα. Έτσι, όλα πήγαν σύμφωνα με το σχέδιο και ο Sodano δολοφόνησε τον Τσάβες. Αυτό απέφερε διπλό κέρδος σε εμένα: Πρώτον, έφυγε από την μέση κάποιος που θα μπορούσε στο μέλλον να επηρεάσει τις αποφάσεις μας επειδή θα του χρωστούσαμε χάρη και δεύτερον, μου επέτρεψε να κινούμαι πλέον ανενόχλητος, χωρίς καρφιά να με παρακολουθούν, γιατί οι υπόλοιποι διάδοχοι θεωρούσαν ότι είχα βγει "εκτός". Επίσης, ο Βενέδικτος έφερε ξανά τους Maxwell και Anderson και πείθοντάς τους ότι θέλει απλώς να δώσει ένα μάθημα στους διαδόχους, τους έπεισε να μαντρώσουν όλους τους δισδιάστατους υποστηρικτές τους στην νοτιοδυτική πτέρυγα, κάνοντας τους διαδόχους να χάσουν τους κυριότερους υποστηρικτές τους και συνεπώς και την ψυχραιμία τους και να κάνουν λάθη. Έτσι, οι διάδοχοι αποδυναμώθηκαν και βγήκαν μόνοι τους εκτός ανταγωνισμού, με τους δύο να είναι πλέον νεκροί και τους άλλους δύο να είναι πολύ φοβισμένοι για να δηλώσουν υποψήφιότητα.

 

----------------------------------------------------------

 

"Πάνω κάτω, αυτό συνέβη.", είπε ο Bergoglio χαμογελώντας και ο Izaya έγνεψε καταφατικά.

 

"Ένα πράγμα μόνο δεν καταλαβαίνω. Είπες ότι αν καταφέρναμε να διαβάσουμε τα γράμματα θα σε αποκαλύπταμε. Πως θα συνέβαινε αυτό; Αν ο Βενέδικτος υπέγραφε τα γράμματα ως "Β", πως ακριβώς θα αποδεικνυόταν η αναμειξή σου;", ρώτησε ο Maxwell.

 

"Δεν έχεις καταλάβει ακόμα ποιος είν-", πήγε να πει ο Izaya αλλά ο Bergoglio του έκανε νόημα να σταματήσει.

 

"Έλα τώρα, πίστευες σοβαρά ότι ο "Β" είναι ο Βενέδικτος; Σου φάνηκε λογικό δηλαδή πρώτα να υπέγραφε με το Β και έπειτα να επιλέξει ένα όνομα που να αρχίζει από το ίδιο γράμμα; Συνήθως, έχεις εκ των προτέρων ένα όνομα που αρχίζει από κάποιο γράμμα και χρησιμοποιείς αυτό το γράμμα για να υπογράψεις χωρίς να σε καταλάβουν."

 

"Δεν...δεν είναι δυνατόν!", είπε ο Anderson που κατάλαβε τα πάντα.

 

"Και όμως είναι!", είπε ο Βενέδικτος έτοιμος να γελάσει. "Και για την ιστορία, δεν προσπάθησα ποτέ να σας πείσω ότι είμαι ο "Β"! Θυμηθείτε τον διάλογο που κάναμε όταν πρωτοσυναντηθήκαμε μετά από οκτώ χρόνια. Ποτέ δεν παραδέχτηκα ότι είμαι ο "Β", μάλιστα, ούτε καν αναφέρθηκε!"

 

"Οπότε καταλάβατε, πιστεύω.", είπε ο Bergoglio. "Το "Β" είναι το αρχικό γράμμα του επιθέτου μου, Bergoglio. Εγώ ήμουν ο "Β" εξαρχής!"

 

-------------------------------

y2b1.jpg

 

1 Black Kaiser (Deadpool - Marvel Universe) Δολοφόνος
2 John Crabs (General Wang Qi - Kingdom) Αθώος

3 OdyMonaxos (Archibald Haddock - The Adventures of TinTin) Αθώος
4 Fandom (Alfred Pennyworth - DC Universe) Αθώος

5 Night Wizard Seal (Wanda Maximoff - Marvel Universe) Δολοφόνος
6 Babba (Santa Claus - Marvel Universe) Γιατρός

5 TheGunsmasha (Furra Kafuka - Sayonara Zetsubou Sensei) Αθώος
8 Ghostprince (Lupin - Lupin III) Vigilante

9 Vagelio (Haru - Gingitsune) Αθώος
10 Lord Leon (Rorschach - Watchmen) Αθώος
11 Cloudy-Sky (Masayoshi Hazama - Samurai Flamenco) Αθώος

12 Glykompoumpoukozouzounos (Bianca Castafiore - The Adventures of TinTin) Επιθεωρητής
13 demonicMC (Thrall - World Of Warcraft: The Comic) Αθώος

14 Maya-chan (Scrooge McDuck - Disney Universe) Αθώος
15 Theodore (Magica de Spell - Disney Universe) Δολοφόνος

16 Fallen_Mpougatsa (Ηei/Lee Hyunsik - Darker than Black) Αθώος

17 Kalamaris (Dogbert - Dilbert) Αθώος
18 Jorg (Gintarou - Gingitsune) Επιθεωρητής
19 Kai (Hades - Hercules) Δολοφόνος
20 redqueen (Don Valentino - Cuticle Tantei Inaba) Δολοφόνος

 

-------------------------------

Επίλογος

(Δύο εβδομάδες αργότερα)

 

Ο Maxwell μάζευε βιαστικά τα πραγματά του χωρίς να δίνει καθόλου σημασία τριγύρω του. Ήθελε να γυρίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στον κόσμο του, εκεί που ο Πάπας είναι ένας καλός τύπος που σκοτώνει μόνο κακούς προτεστάντες και όχι άλλους καθολικούς (εκτός αν αποδειχθούν διαβολικοί αιρετικοί, αλλά τελοσπάντων). Ο καινούριος Πάπας θα ανακοινωνόταν σήμερα, αλλά πραγματικά, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν σίγουρος ότι δεν θα του έκανε καμιά εντύπωση.

 

"Maxwell, είσαι έτοιμος; Η πύλη μας περιμένει.", είπε ο Anderson από την πόρτα έτοιμος να γυρίσει.

 

"Να, δώσε μου μισό λεπτό. Έχω κάτι τελευταία πράγματα να πακετάρω."

 

"Πολύ καλά. Πάω πρώτος λοιπόν. Τα λέμε στην άλλη πλευρά."

 

O Maxwell έγνεψε καταφατικά και ο Anderson έφυγε. Όταν μισή ώρα αργότερα ο Maxwell έφτασε στην πύλη, τα μεγάφωνα άρχισαν να παίζουν μουσική, σημάδι ότι θα ανακοινωνόταν ο νέος Πάπας

 

O Maxwell δεν έδωσε σημασία και ετοιμάστηκε να περάσει την πύλη. Τότε τα μεγάφωνα ανακοίνωσαν τον Νεό Πάπα.

 

"ΖΗΤΩ Ο ΝΕΟΣ ΠΑΠΑΣ, Ο ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ!"

 

O Maxwell σταμάτησε απότομα και κατάλαβε πλέον τα παντ--

 

Όχι, βασικά δεν κατάλαβε τίποτα απολύτως.

 

"Δεν μας παρατάς και εσύ, ηλίθιε τρομοκράτη; Δυο Παλέρμο τώρα με παιδεύεις χωρίς λόγο. Άσε με επιτέλους να κάνω λίγες διακοπές σαν άνθρωπος."

 

Ωραία, θέλεις να σου ανοίξω μια πύλη για τις δισδιάστατες Μπαχάμες;

 

"Όχι, θέλω να γυρίσω σπίτι μου για να σκοτώνω προτεστάντες χωρίς να με ενοχλεί κανείς."

 

Ο Maxwell δεν περίμενε απάντηση από τον αφηγητή και πέρασε μέσα από την πύλη που έκλεισε πίσω του. Τον περίμεναν πολλά προβλήματα στον κόσμο του για να ασχοληθεί άλλο με αυτά ενός κόσμου αλλόκοτου, περίεργου, τρισδιάστατου...

 

Στο μεταξύ, κοντά και όμως μακριά, ένας Πάπας πανηγύριζε χαρούμενα για την νίκη του χωρίς να δίνει δεκάρα για τον επίσκοπο και τον ιερέα που ήξεραν τα πάντα και που δεν θα έβλεπε ποτέ ξανά στην ζωή του.

 

The-Pope_2514251b.jpg

 

"Ε, ψιτ, κοιτάξτε με! Έγινα επιτέλους Πάπας στην θέση του Πάπα! Α, να ένας με φωτογραφική στα αριστερά μου! Ας χαιρετήσω και ας πω cheeeeeeeeeeese, γιατί αν δεν το καταλάβατε, είμαι πλέον Πάπας στην θέση του Πάπα! Αλήθεια σας λέω! Φοράω λευκά άρα είμαι πλέον Πάπας στην θέση του Πάπα!"

 

 

 

ΤΕΛΟΣ


Edited by Osama Bin Laden, 26 December 2013 - 19:43.