Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Chichi Kogusa

Seinen Slice of Life

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Battlemage

Battlemage

    Anime Freak

  • Members
  • 376 posts

Posted 23 September 2013 - 10:23

Chichikogusa | Father and Child Grass

 

 

lhsn.jpg
 

 

Author & Artist: Tagawa Mi

Genres: Seinen, Slice of Life

Year: 2013

Status: Ongoing

Links: Info, Download, Read Online

 

 

Η ιστορία ενός πωλητή φαρμάκων και του γιού του. Ο πατέρας, λόγω της δουλειάς του, λείπει συχνά απο το σπίτι και την φροντίδα του παιδιού την είχε αναλάβει η μητέρα. Μετά απο τον θάνατο της όμως ο πατέρας αναγκάζεται να συμπεριλάβει τον γιό του στα ταξίδια του. Μην έχοντας εμπειρία στο πως να τον φροντίζει, προσπαθεί να κάνει οτι καλύτερο μπορεί για αυτόν και ταυτόχρονα τον διδάσκει για το επάγγελμα εξηγώντας του της διάφορες ιδιότητες των βοτάνων. Γενικά πολύ ευχάριστο στην ανάγνωση manga με υπέροχο σχέδιο. Μου άρεσε ιδιαίτερα η συμπεριφορά του πατέρα, η οποία σταδιακά βελτιώνεται, καθώς όσο περνάει ο καιρός αρχίζει να καταλαβαίνει καλύτερα τον γιό του.


Posted Image



Also tagged with one or more of these keywords: Seinen, Slice of Life