Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
- - - - -

Cosplay MIzukage

cosplay help naruto mizukage

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 z1na

z1na

    Starting...

  • Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2013 - 23:59

'Ηθελα να ρωτήσω άμα έχει κανει κανένας κοςπλει μιζουκάγκε... Η απορία μου είναι στο πώς σταθεροποιούνται τα μαλλιά σε αυτό το "κοκοράκι" που έχει. Επίσης, τα μαλλιά μου είναι μακριά και καστανά. Θα τα έβαφα κόκκινα αλλά είναι γενικά αδύναμα οπότε δεν θα το προτιμούσα. Έχει χρησιμοποιήσει κανείς βαφή μικρής διάρκειας? σαν χρωμασομπουάν? και αν ναι,  χαλάει τα μαλλιά?

:cry5: πολύ άγχος!



#2 Six Winged Angel

Six Winged Angel

    Κινητό Spoiler

  • Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2013 - 08:52

Δεν ξέρω πως στερεώνεται αυτός ο κότσος αλλά φαίνεται πως θα μπορούσε να γίνει με ένα γερό κοκαλάκι (πιθανότατα με πιαστράκια στη βάση του). Θηλυκά μέλη του φόρουμ ίσως μπορούν να σε βοηθήσουν περισσότερο.

Από την άλλη όμως εγώ θα πρότεινα σίγουρα να χρησιμοποιήσεις κάποια περούκα για το συγκεκριμένο cosplay (μπορείς να βρεις φθηνά στην e-bay), μιας και η mizukage έχει μαλλιά με εξαιρετικά μεγάλο μήκος και πάχος σε αυτό το 'spiky' style, καθώς και έντονο χρώμα που δύσκολα θα βγάλει κανείς με χρωμοσαμπουάν/προσωρινή βαφή. Αυτές είναι βλέπεις καλές μόνο για να βάψεις τα μαλλιά σου κάποιον τόνο πιο σκούρο και όχι πιο ανοιχτό απ' ότι ήδη τα έχεις.



#3 Stefi-chan

Stefi-chan

    Ultra Director

  • Members
  • 389 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2013 - 12:40

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα στο θέμα της περούκας. Είναι δύσκολο έως απίθανο να πετύχεις αυτό το στιλ σε κανονικά μαλλιά.

 

Με την περούκα θα έχεις περισσότερη ελευθερία, καθώς θα έχει το κατάλληλο μήκος και πάχος (η τρίχα είναι πιο χοντρή από τα κανονικά μαλλιά), θα μπορέσεις να την φτιάξεις βλέποντας τι κάνεις και θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις προϊόντα και τεχνικές που δεν μπορείς σε κανονικά μαλλιά και θα κάτσουν καλύτερα (spray, gel, έχω δει να χρησιμοποιούν και spray κόλλας σε περίπλοκα hairstyles). Συν του ότι τα κανονικά μαλλιά μετά από λίγη ώρα συνήθως πέφτουν, ενώ η περούκα όπως την φτιάξεις θα μείνει.

 

Έτσι δεν θα χρειαστεί να χαλάσεις τα μαλλιά σου και θα έχεις πολύ καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα.


Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews



Also tagged with one or more of these keywords: cosplay, help, naruto, mizukage