Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 2 votes

Μου λείπεις (Missing You) - Κορεάτικη σειρά στην TV100

doramatv100korea Youn Eun Hye Park Yoo Chun missing you μου λείπεις

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Saf520

Saf520

    Περιστασιακός χρήστης anime ουσιών

  • Members
  • 154 posts

Posted 11 September 2013 - 13:32

1186045_609854899037910_1537449952_n.jpg

 

 

Αντιγράφοντας από εδώ:

 

 

  To «Μου λείπεις» είναι μία απόλυτα δραματική ιστορία με τραγικούς ήρωες που αγγίζουν σχεδόν την αριστοτελική διάσταση του όρου. Ένα ερωτικό τρίγωνο αθώο και την ίδια στιγμή τρομακτικό, ένα οπτικό θέαμα δυνατών εντυπώσεων όχι μόνο εξαιτίας του σεναρίου, αλλά και εξαιτίας της κινηματογραφικής του αισθητικής. Μια ιστορία τριών νεαρών, καθηλωμένων στην εφηβική τους ηλικία και εγκλωβισμένων σε εικόνες μιας ζωής που επιλέχθηκε για αυτούς, ιδωμένη από μια ρομαντική εκφραστική οπτική. Μέσα από μια σειρά συμπτώσεων, αντιθέσεων, συγκρούσεων αλλά και προσωπικών τους επιλογών ξανασυναντιούνται σε ένα παρόν το οποίο στηρίζει όλη του τη δυναμική στις συνθήκες τους παρελθόντος.

 Η συχνή χρήση μοτίβων που λειτουργούν ως το μέσο αναγνώρισης των δύο βασικών πρωταγωνιστών, όπως και η χρήση επαναλαμβανόμενων «κλισέ», δεν αποτελεί απλά και μόνο ένα στοιχείο δοκιμασμένης επιτυχίας. Αποκτούν λειτουργικότητα, ως ένα ακόμα δραματουργικό στοιχείο. Οι έντονα συναισθηματικοί διάλογοι, οι γεμάτες αγωνία σκηνές όπως και οι κωμικές στιγμές «χρωματίζουν» τους ήρωες, τους διαφοροποιούν και τους δίνουν υπόσταση.

 Οι εντυπωσιακές ανατροπές προκαλούν τον θεατή, τα συνεχόμενα flash back κάθε άλλο παρά οπισθοδρομούν τις εξελίξεις, αλλά διατηρούν το διαλεκτικό παιχνίδι ανάμεσα στο παρόν και το παρελθόν αναλλοίωτο και επιτρέπουν στους πρωταγωνιστές να καλύψουν το χρόνο που χάθηκε, να κατανοήσουν τις πράξεις και τις συμπεριφορές τους και να ανακαλύψουν νέες αξίες ,καθώς όλοι διαδέχονται όλους στο ρόλο του θύτη και του θύματος.

 Η σειρά, παραγωγής 2013 του τηλεοπτικού δικτύου της Κορέας MBC, αποτελεί ένα άνοιγμα της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης σε ένα ευρύτερο τηλεοπτικό κοινό που αναζητά μια διαφορετική οπτική στην τηλεοπτική πραγματικότητα.

 Με δυνατές ερμηνείες από το πρωταγωνιστικό ζευγάρι, την Youn Eun Hye και τον Park Yoo Chun, αλλά και μια συγκλονιστική παρουσία του πολύ νεαρού Yoo Seung Ho, πλαισιωμένες από πανέμορφες, συναισθηματικές μελωδίες το «Μου λείπεις» αποτελεί μια διαφορετική πρόταση για τη νέα τηλεοπτική χρονιά από τη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης.  

 

 

Youtube Video

 

 

 Μέχρι στιγμής έχουν προβληθεί τα 2 πρώτα επεισόδια της σειράς και σήμερα (11/09) θα δείξουν και το τρίτο. Προσωπικά είδα την επανάληψη της Κυριακής αλλά δεν μπορώ να πω ότι δένει 100% με τα γούστα μου. Από την άλλη, σε μια θάλασσα τούρκικων σειρών είναι πολύ θετικό που -έστω- ένα δημοτικό κανάλι απευθύνεται και στο «δικό μας» target group και όσοι/όσες είμαστε λάτρεις του είδους καλό είναι να το στηρίξουμε. 

 

ΥΓ: Για όσους δεν μπορούν να πιάσουν TV100 είτε μέσω Χορτιάτη είτε μέσω ΟΤΕ TV, το κανάλι εκπέμπει και Live Streaming στο site του FM100.


sigpic10697_5.gif


#2 ma_foteini

ma_foteini

    definately busy

  • Members
  • 240 posts
  • Location2.09km off the City Walls

Posted 11 September 2013 - 18:42

thanks για την ενημέρωση!! Πολύ ενδιαφέροντα τα βίντεο στο λινκ που παρέθεσες με την παρουσίαση σε εκπομπή του καναλιού. Όποιος έχει 25 λεπτά στη διάθεσή του, ας τα δει.

 

Ελπίζω να δουλεύει η διαδικτυακή μετάδοση στις 22.00 για εμάς του εξωτερικού...



#3 Sukeban

Sukeban

    Starting...

  • Members
  • 13 posts

Posted 11 September 2013 - 22:19

Kι εκει που ελεγα να πεταξω την τηλεοραση,αλλαξα γνωμη. 



#4 Napster

Napster

    \ [T] /

  • Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 12 September 2013 - 01:25

Eun-hye! lol

Not bad! Άντε και του χρόνου Running Man.


Edited by Napster, 12 September 2013 - 01:28.


#5 ma_foteini

ma_foteini

    definately busy

  • Members
  • 240 posts
  • Location2.09km off the City Walls

Posted 12 September 2013 - 07:00

Τελικά δούλευε το streaming! horray!
Δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα, αλλά θα δω ακόμη μερικά επεισόδια για να αποφασίσω.

 

(αν πάνε καλά σε τηλεθέαση, σκοπεύουν να παίξουν κι ένα period-drama/18ου αιώνα για την πρώτη γυναίκα γιατρό. Κάτι με "παλάτι" έχει στον τίτλο, αλλά δεν το θυμάμαι. "Ψωνίσανε" και ντοκιμαντέρ λέει... για να δούμε!)



#6 Saf520

Saf520

    Περιστασιακός χρήστης anime ουσιών

  • Members
  • 154 posts

Posted 12 September 2013 - 09:45

A Jewel in the Palace λέγεται η επόμενη σειρά και μάλλον την κράτησαν για Νοέμβριο ως το πιο δυνατό τους χαρτί με το Μου λείπεις να μοιάζει περισσότερο με ορεκτικό. Και μένα από την περίληψη και μόνο μου φαίνεται πιο ενδιαφέρον. Και το Μου λείπεις καλούτσικο στόρι έχει αλλά η σκηνοθεσία του παραείναι αργή.

 

 

Πάντως στην TV100 κάνουν πολύ καλή δουλειά με τα ελάχιστα χρήματα που διαθέτουν και αυτό τους το ανταποδίδει ο κόσμος με τηλεθέαση που αρκετές φορές πλησιάζει διψήφιο αριθμό. Μακάρι να πάνε καλά και τα k-doramas.


sigpic10697_5.gif