Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
* * * * * 3 Ψήφοι

Samurai Flamenco

NoitaminA Manglobe Fall 2013 comedy action

  • Please log in to reply
97 replies to this topic

#1 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2.722 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2013 - 10:52

flamenco_01_zps61046d07.jpg

flamenco_02_zpsf01cfdac.jpgflamenco_03_zpsba4f73c1.jpgflamenco_04_zps5a4f121d.jpgflamenco_05_zps2c0d6bff.jpgflamenco_06_zpsff2c7ade.pngflamenco_07_zps785990a9.jpg

 

 

 

"Ο ήρωας δε θα τα παρατήσει, δε θα κρυφτεί, δεν θα ηττηθεί, δε θα αποδεχθεί ποτέ το κακό..."

 

"Για τους ενήλικες που δε θέλουν να ενηλικιωθούν..."

 

Με δύο θερμά σλόγκαν προωθείται η νέα σειρά που θα προβληθεί τον επόμενο μήνα στο block της NoitaminA συνοδευόμενο από διάφορα τρανταχτά ονόματα του χώρου. Χωρίς να μπαίνει σε λεπτομέρειες για την κύρια πλοκή της σειράς η επίσημη ιστοσελίδα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρέχει για τους χαρακτήρες, υπόσχεται ήδη μια σειρά μα κωμωδία, δράση, δράμα, εφέ και μπόλικους υπερασπιστές της δικαιοσύνης.

 

Κύριος πρωταγωνιστής της ιστορίας φαίνεται να είναι ο Masayoshi Hazama, ένα 19χρονο μοντέλο που κληρονόμησε την αγάπη του για του ήρωες και τα ειδικά εφέ από τον παππού του από όταν ήταν ακόμα παιδί. Μια εφεύρεση του παππού του θα του δώσει να κάνει το παιδικό του όνειρο πραγματικότητα και θα κάνει το ντεμπούτο του ως ήρωας υπό το όνομα "Samurai Flamenco". Τη φωνή στον ήρωα θα χαρίσει ένας νέος ηθοποιός, ο Toshiki Masuda (Takashi Yura, Ryoga Kamishiro) έχοντας στον πλευρό του τον γνωστό σε όλους μας Sugita Tomokazu ο οποίος θα υποδυθεί τον Hidenori Goto, έναν 24χρονο επιμελή αστυνομικό που παρά τη δουλειά που κάνει δεν έχει μέσα του δυνατή την αίσθηση της δικαιοσύνης και άθελά του οι μέρες του θα γίνουν πολυάσχολες μετά την τυχαία του συνάντηση με τον επίδοξο ήρωα.

 

samumenco_zps7ee638cd.jpg

 

Τη σειρά θα σκηνοθετήσει ο Takahiro Omori, σκηνοθέτης πολλών δημοφιλών σειρών όπως το Natsume's Book of Friends, το Baccano! , το Durarara! και το Hell Girl για το studio Manglobe (Samurai Champloo, Deadman Wonderland). Το σχέδιο των χαρακτήρων είχε αναλάβει η Chinatsu Kurahana, γνωστή για τη δουλειά της στο Uta no Prince και το Aquarion Evol και το προσαρμογή του για τη σειρά ανέλαβε ο Yoshimitsu Yamashita (Blade of the Immortal, Phantom ~Requiem for the Phantom~). Στη σύνθεση της σειράς θα έχουμε τον Hideyuki Kurata. Το opening της σειράς θα έχει τον τίτλο "Just One Life" από την μπάντα SPYAIR ενώ για το ending έπεσε ο κλήρος στις seiyuu της σειράς Tomatsu, M.A.O, and Yamasaki να ερμηνεύσουν το τραγούδι οι οποίες μέσα στη σειρά θα υποδύονται το τρίο Mineral Miracle Muse.

 

Το anime θα τρέξει για μισό χρόνο και θα αρχίσει να προβάλλεται στις 10 Οκτωβρίου. Θέλω να πιστεύω ότι θα δούμε κάτι διασκεδαστικό, όπως το Tiger & Bunny και ελπίζω σύντομα να έχουμε ένα καλύτερο τρέιλερ για τη σειρά.

 

Youtube Video

Youtube Video


ySss0UF.jpg


#2 Kenny

Kenny

    <SS0·b ∨ ~SS0·b>

  • Retired Staff
  • 8.653 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2013 - 11:30

*raised eyebrow*

 

Λίαν ενδιαφέρουσα ιδέα, και εξίσου ενδιαφέρουσα η λίστα των συντελεστών. Consider me sold.

 

Ελπίζω να έχει και μουσική υπόκρουση flamenco (μη μείνει μόνο στο όνομα δηλαδή), for added awesome.


2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||


#3 1451

1451

    .

  • Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2013 - 11:36

Ο πρεμισάκιας λέει ότι θα είναι καλό, όμως με απογοητεύει που η ομάδα των υπερηρώων φαίνεται να αποτελείται από μόλις δυο άτομα. Ούτε και το σταφ μου καλοφαίνεται αφού δεν εκτίμησα ιδιαίτερα τις προηγούμενες δουλειές τους.

 

Μακάρι να έχουμε κάτι που να πλησιάζει το Tiger&Bunny, θα δείξει φαντάζομαι.



#4 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2.722 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2013 - 11:55

Είχα ξεχάσει να αναφέρω και τον Hideyuki Kurata στους συντελεστές.

 

Στο 2ο visual φαίνεται να είναι περισσότεροι, τουλάχιστον από το 1,2,3 πάνω στις στολές σίγουρα θα είναι οι τρεις κοπελίτσες. ('Ακυρο, έχει και ένα τέσσερα από πίσω τώρα το είδα.)

 

Δυστυχώς οι περιγραφές για τους υπόλοιπους είναι πολύ μικρές και δεν ξέρω αν οι εικόνα αντιστοιχεί σε κάποιο σόου που θα γυρίζουν οι χαρακτήρες ή θα είναι έτσι γενικά

 

visual2_zps4ca06437.jpg


ySss0UF.jpg


#5 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2013 - 12:02

Aλητεία και τεντυμποϋσμός το ότι παραμελείτε το πιο fabulous artwork της σειράς. xD

652b61c96ad2b1f3515b0728d091c15c13730458

 

 

H αρχική εντύπωση που είχα σχηματίσει για κάποιο λόγο ήταν Uta no prince sama meets Tentai Senshi Sunred (αν είναι δυνατόν να γίνει ποτέ αυτός ο συνδυαμός). Περιμένω με μεγάλη περιέργεια να δω τι θα βγει ακριβώς και ελπίζω σε κάτι διασκεδαστικό.



#6 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2013 - 13:27

Εγώ πάντως πουλήθηκα από το όνομα και μόνο XD Και από τον σκηνοθέτη που έχει κάνει μερικά από τα αγαπημένα μου anime. Και είναι και noitaminA οπότε κάτι λέει αυτό ή τουλάχιστον έλεγε πριν μας σερβίρουν το C ~μπρρρρρ~

 

Παίζει να το βλέπω ongoing πάντως, μου κίνησε αρκετά το ενδιαφέρον.


xbJ3b2w.jpeg


#7 redqueen

redqueen

    Za Zombie Chicken...

  • Members
  • 847 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2013 - 14:32

Το SF παιζει να ειναι η σειρα που περιμενω πιο πολυ απο ολες αυτην τν season κι οπως ειπε κι η Kai ελπιζω για κατι σαν T&B.  Ολα δειχνουν αρκετα promising so fingers crossed!

 

Fabulous name (check)

Fabulous pic. (check)

Sugita (check)

nuff xD

 

 


74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...


#8 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2.722 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2013 - 19:58

Προλάβανε και βγάλανε PV δύο μέρες πριν την προβολή.


ySss0UF.jpg


#9 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2013 - 20:29

Πιο γρηγοροι και απο τον ισκιο τους (δεν).



#10 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2013 - 20:46

Λεω να το δω και 'γω, μιας και δείχνει αρκετά promising, έχει καλό staff, και φαίνεται πως θα 'χει και fabulousness μέσα.

 

Also στην αρχή διάβασα Samurai Flaminco και χάρηκα, αλλά στο reread πρόσεξα το flamEnco... Τ_Τ 

 

Αυτό με το Ουταπρι είναι η αλήθεια πως και 'γω το σκέφτηκα όταν το πρωτοείδα, και είπα μπας και κάνουν τίποτα σε φάση Utapri: Passionate Flamenco 3000% και τρόμαξα :hahaha: :hahaha: όχι πως δεν θα το έβλεπα...

 

Can't wait to see...



#11 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2013 - 11:15

Θα το παραδεχτώ. Το πρωτο επεισόδιο με άφησε με ανάμεικτα και σε κάποιες φάσεις εξαιρετικά αντικρουόμενα συναισθήματα. Από την μία ήταν κεφάτο σε ορισμένες φάσεις ίσως και αστείο και έχει προοπτικές να εξελιχθεί σε κάτι καλό. Από την άλλη πλευρά όμως είχε κάποια κομμάτια τα οποία ήταν αφελή σε εγκληματικό βαθμό και τόσο ισοπεδωτικά που έβγαζαν μάτι. Δεν έχω καταλάβει αν είναι κάτι ηθελημένο από τη μεριά της σειράς ή αν είναι σατυρικό και είμαι διατεθειμένη να της δώσω μια ευκαιρία. Αυτό δεν αναιρεί όμως το ότι αφενός το *rolleye* πήγε σύννεφο ενώ παράλληλα ένιωσα μία ενοχή που παίρνω τόσο σοβαρά μια σειρά και κατάφερε να με ενοχλήσει τόσο. Και ειδικά το τελευταίο δεν είναι καλό πράγμα σε οτιδήποτε και αν βλέπεις.

Αλλά ας μπώ σε λεπτομέρειες.

Έχουμε ένα setting το οποίο μας φέρνει αρκετά στο μυαλό το Kickass του Millar ευτυχώς χωρίς κάποια από τα κορυφαία αρνητικά του. Ούτε χαίρεται το gore και τη βία, ούτε εξώφθαλμα σεξιστικό μέχρι στιγμής είναι. ;Eχει και εσάνς από Δον Κιχώτη κατά κάποιο τρόπο οπότε είναι χαριτωμένο.Από την άλλη όμως φαίνεται να έχει την νοημοσύνη ενός όχι ιδιαίτερα έξυπνου για τα δεδομένα του genre του yaoi. Young handsome male meets naked guy in a dark alley (που θα μπορούσε να έχει ντυθεί μια χαρά αλλά anw) and starts dating him. And they lived happily ever after. Δεν με πειράζει το boys love. H λοβοτομή από την άλλη όμως με ενοχλεί πάρα πολυ.

Συγκεκριμένα με ενόχλησε ο πρωταγωνιστής όσο δεν πάει. Θα το πω ωμά. Μου έδωσε την εντύπωση ενός προνομιούχου σκατού, που χωρίς καμία δυσκολία στην ζωή του και χωρίς να προσπαθήσει ποτέ ιδιαίτερα για το οτιδήποτε, ζει στον δικό του ονειρικό μικρόκοσμο και σνομπάρει ανθρώπους που όντως προσφέρουν κάτι στην κοινωνία. Ουσιαστικά δεν τον ενδιαφέρει να προσφέρει. Ένας μικρός νάρκισσος είναι που θέλει να καμαρώνει τον εαυτό του με στολή.Αν ήθελε να προσφέρει θα μπορούσε να προσφέρει κάτι από τα αγαθά που απολαμβάνει σε κάποιους που έχουν ανάγκη. Αλλά όχι αυτό είναι συμβιβασμός. Για να γίνεις πραγματικός ήρωας πρέπει να κάνεις κήρυγμα για το πώς οι πιο αστείοι και αμελητέοι κανόνες συμπεριφοράς διατηρούν την τάξη και την ασφάλεια σε μία πόλη.

Και φυσικά όποιος τους παραβιάζει (με εξαίρεση τον συμπρωταγωνιστή) είναι ένα μισητό γουρούνι που βαράει ανθρώπους χωρίς δεύτερη σκέψη.

 

Υποθέτω ότι θα μπορούσε η σειρά να τοποθετείται ειρωνικά πάνω σε αυτό. Θα μπορούσε να σχολιάζει το αν και δεν υπάρχει απόλυτος αλτρουισμός και πάντα υπάρχει κάποιο προσωπικό όφελος ακόμη και στην πιο αλτρουιστική πράξη κάποιες πράξεις είναι πιο επιφανειακές από κάποιες άλλες. Θα μπορούσε να αποτελεί σχόλιο πάνω στο hero complex, ή ακόμη και στο κατά πόσο οι κανόνες εγγυονται μία ομαλή κοινωνική ζωή. Περιμένω να δω γιατί δεν θέλω να την αδικήσω από το πρώτο επεισόδιο.

Και μέσα σε όλα αυτά, αναρωτιέμαι γιατί μου έκατσε τόσο στραβά σε κάποια σημεία μία σειρά που δεν παίρνει τον εαυτό της τόσο στα σοβαρά. Δεν ξέρω πραγματικά. Μάλλον φταίει επειδή είχα αρκετές προσδοκίες από το project και οι διαφορές στην νοοτροπία Ιαπωνίας - Ελλάδας μου έκατσαν κάπως στραβά.

 



#12 Vagelio

Vagelio

    Derp

  • Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2013 - 11:17

Δεν ήταν ακριβώς αυτό που περίμενα, αλλά κατάφερε να με κρατήσει άνετα.

Spoiler: 1st episode

Αυτά πάνω κάτω, απολαυστικό πρώτο επεισόδιο, ανυπομονώ να δω πως θα εξελιχθεί. Nice bromance as well.


Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.


#13 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2.722 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2013 - 12:19

Spoiler: 1

ySss0UF.jpg


#14 DoB

DoB

    Gintamaniac

  • Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2013 - 12:49

Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι θέλει να κάνει η σειρά, αλλά πολύ φοβάμαι, όπως μπορώ να κρίνω απ' το πρώτο επεισόδιο, ότι προσπαθεί να περάσει το μήνυμα ότι για να "πολεμήσεις" κάποιες αρνητικές εκφάνσεις της κοινωνίας, πρέπει πρώτα να ξεκινήσεις απ' τα μικρά πράγματα. Αυτό από μόνο του δεν είναι κακό, ο τρόπος που προσπαθεί να το περάσει όμως είναι εξαιρετικά αποτυχημένος.

Spoiler: 1


#15 Six Winged Angel

Six Winged Angel

    Κινητό Spoiler

  • Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2013 - 18:49

ΤΕΛΕΙΟ

 

ΤΕΛΕΙΟ

ΤΕΛΕΙΟ

ΤΕΛΕΙΟ

ΤΕΛΕΙΟ

ΤΕΛΕΙΟΟΟΟ!!

 

 

ΚΛΑΙΩ

 

Δε με νοιάζει τι αρνητικά είχε :if: Όλα στη μπάντα! Will watch with burning fanboism! (για τώρα)

 

 

Συγκεκριμένα με ενόχλησε ο πρωταγωνιστής όσο δεν πάει. Θα το πω ωμά. Μου έδωσε την εντύπωση ενός προνομιούχου σκατού, που χωρίς καμία δυσκολία στην ζωή του και χωρίς να προσπαθήσει ποτέ ιδιαίτερα για το οτιδήποτε, ζει στον δικό του ονειρικό μικρόκοσμο και σνομπάρει ανθρώπους που όντως προσφέρουν κάτι στην κοινωνία. Ουσιαστικά δεν τον ενδιαφέρει να προσφέρει. Ένας μικρός νάρκισσος είναι που θέλει να καμαρώνει τον εαυτό του με στολή.Αν ήθελε να προσφέρει θα μπορούσε να προσφέρει κάτι από τα αγαθά που απολαμβάνει σε κάποιους που έχουν ανάγκη. Αλλά όχι αυτό είναι συμβιβασμός. Για να γίνεις πραγματικός ήρωας πρέπει να κάνεις κήρυγμα για το πώς οι πιο αστείοι και αμελητέοι κανόνες συμπεριφοράς διατηρούν την τάξη και την ασφάλεια σε μία πόλη.

 

Μα αυτό είναι από τα points και υπάρχουν καλές πιθανότητες να κινηθεί η σειρά προς τα αυτή την κατεύθυνση νοηματικά! (εξού και η επιλογή του επαγγέλματος του μοντέλου, που είναι μια δουλειά που κρατάει όσο και τα νιάτα σου, ελπίζω να μην το βλέπω πιο πέρα απ' ότι πρέπει lol)

 

Θα προτιμούσα βέβαια κι εγώ να μην είναι τόσο εξευτελιστικά βολεμένος και να σάπιζε άστεγος στα παγκάκια αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα :P

 

Ανυπομονώ να δω πως θα εξελιχθεί~





Also tagged with one or more of these keywords: NoitaminA, Manglobe, Fall 2013, comedy, action