Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Δεν μπορώ να δω την playlist μου στο iPod


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Vetus

Vetus

    Rocked'N'Loaded!

  • Banned
  • 1,116 posts

Posted 03 September 2013 - 13:58

Έχω ένα iPod Video 80GB κι αρκετές φορές είχα το πρόβλημα να μην μπορώ να δω την playlist μου στην συσκευή. Συνήθως το πρόβλημα λυνόταν όταν σύνδεα την συσκευή στον Η/Υ, άνοιγα το iTunes όπου εμφανιζόταν κανονικά η playlist, έκλεινα μετά το iTunes, έκανα ασφαλής αποσύνδεση της συσκευής και έτσι μπορούσα επίτελους να ξαναδώ την playlist μου.

Τώρα δυστυχώς το πρόβλημα δεν λύνεται ούτε με την παραπάνω διαδικασία. Ακολουθώντας συμβουλές από ήδη υπάρχων threads σε άλλα forums έκανα reset τις ρυθμίσεις του iPod, του έκανα reboot πατώντας το κεντρικό κουμπί και το κουμπί menu και μετά επέλεγα το Apple OS, έκανα έλεγχο για ενημέρωση του iTunes αλλά για κάποιο λόγο μου έβγαζε σφάλμα,

2hqtdp5.jpg

δοκίμασα να εγκαταστήσω χειροκίνητα την τελευταία έκδοση του iTunes αλλά μετά μου έβγαινε το install window στα ιαπωνικά και δεν μπορούσα πάλι να κάνω install...

zso493.jpg

Καμιά ιδέα για το τι πρέπει να κάνω; Έχω φτάσει στο αμήν. AddEmoticons0011.gif



#2 robostav

robostav

    ηλεκτρονικός υπάλληλος...

  • Members
  • 425 posts

Posted 03 September 2013 - 22:01

μήπως σταμάτησες/εσβησε στη μεση σε κάποιο update?

 

δοκιμασες να βγάλεις και να ξανεγκαταστήσεις το itunes?


Posted Image