Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Sakamoto desu ga?

Sano Nami Comedy Seinen School Life

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 10 August 2013 - 14:00

7izm.png

 

Αuthor & Artist : Sano Nami
Genres: Comedy Seinen, School Life

Year 2012
Status Ongoing

Mια πολυ διασκεδαστικη σειρά φαινεται να έχει ξεκινησει στο περιοδικό Fellows! της Enterbrain δια χειρος Sano Nami. Αν και μετραει μόνο 5 chapters μέχρι στιγμης καταφερνει να δώσει μια πολυ γερη δοση γελιου.Προς το παρον το εχουν αναλαβει οι Cursive Scans. Αν και έχουμε να δουμε release απο τον Mαιο παρολαυτα πιστευω ότι θα το συνεχισουν μολις προχωρησει το manga στην Ιαπωνια.



u0fl.png

*επειδη το να τρεχεις με την φρυγανιά στο στόμα ειναι υπερβολικα mainstream*

~ Λιγα λογια για την υποθεση~
 

Eπικεντρο του manga είναι ο πρωτοετης Λυκειου Sakamoto. H λεξη χαρισματικος δεν αρκει να τον περιγράψει. Απο την πρωτη στιγμη βρισκεται στο επίκεντρο της προσοχής προκαλωντας ετσι τον θαυμασμό των κοριτσιων και τον λυσσαλεο φθονο των αγοριών. Οι δευτεροι δεν μένουν φυσικα με σταυρωμενα τα χερια και προσπαθούν να τον σαμποταρουν σε καθε ευκαιρια. Για κακη τους τυχη ομως ο Sakamoto περναει ολες τις δοκιμασιες με χαρη και γυρναει τις καταστασεις εναντιον τους κερδιζοντας παραλληλα ακόμη περισσοτερο θαυμασμό ακόμη και απο τους ιδιους του τους ανταγωνιστες. Παρα ομως την αυρα του απομακρου που αποπνέει ως ιδιοσυγκρασια προκειται παραλληλα για εναν πολυ ευαισθητο ανθρωπο παντα προθυμο να βοηθήσει αυτους που εχουν αναγκη. Σιγουρα παντως υπάρχουν πολλα περισσοτερα σε αυτον απο οσα δειχνει η επιφανεια.

 

ptvc.png
* κάποιος εβλεπε πολυ Karate Kid μικρός*
 

Φανς των megane ολου του κόσμου ενωθειτε! :bleh: Νομιζω βρηκαμε τον άνθρωπο που θα αποτελουσε ανετα το ινδαλμα του Rei απο το Free. Oτι κανει συνοδευεται απο μεγαλες ποσοτητες ομορφιας και χάρης συνδυασμενα με απιστευτο ταλεντο στα όρια των υπερδυναμεων? Μπορει να ειναι καποιος τοσο μα τοσο τελειος? Ο Sakamoto μπορει!!!!1one. Παρολαυτα νομιζω η δημιουργός ειχε την διορατικοτητα να αναγνωρισει ότι το τριπάκι "Ειμαι ο υπερτελειος' θα κουραζε γρηγορα γι αυτο και απο τα πρώτα αυτα κεφάλαια εχει αρχισει να δειχνει και αλλες πτυχες του χαρακτηρα του. Αν κατι μου κάνει προσωπικα εντυπωση ειναι η περιεργη αισθηση κοινωνικής δικαιοσυνης την οποια έχει. Πχ αν δει καποιον ο οποιος κακοποιειται δεν θα μπει μπροστα σαν τον λευκο ιπποτη που σωζει την πριγκηπεσσα αλλα θα δώσει κινητρο στο θυμα για να αντισταθει. Απειρως σωστοτερη προσεγγιση απο ότι βλεπουμε συνηθως. Παρολαυτα νομιζω οτι ως χαρακτηρας εξακολουθεί να διεπεται απο μία αφελεια σε καποιες περιπτωσεις. Θα ηθελα στο μελλον να δω πώς εξελιχθηκε να ειναι τοσο τελειόμανης σε αυτο το οποίο κανει. Εχω την υποψια οτι εχει σχεση με το παρελθον του στο Γυμνασιο. Το αλλο ενδεχόμενο ειναι οτι είναι εξωγήινος που σταλθηκε για να μελετησει το ανθρωπινο ειδος.Ξεκαρδιστικη σειρουλα παντως με ενα σχεδιο το οποιο την αναδεικνυει πολυ καλα. Ελπιζω από Σεπτεμβρη να εχουμε νεα releases για περισσοτερο Sakamoto.

e7ii.png

*its so kewwwl... sunuvabitch*



#2 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

    Anime Master

  • Members
  • 1,740 posts

Posted 01 February 2015 - 02:27

Σημερα το αρχισα και εχω λιωσει...!!!
Φοβερο χαχαχαχα!!!


mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om


#3 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 01 February 2015 - 22:26

Δεν ήξερα πως έχουμε thread για το συγκεκριμένο.

Το είχα αρχίσει λίγο πριν το τελευταίο Παλέρμο λόγω του πρωταγονιστή. Το μάνγκα ξεχειλίζει swag και coolness στο κωμικό κομμάτι ενώ υπάρχουν και ορισμένα chapter με όμορφες ιστορίες.

 

Από τα αγαγημένα μου!


a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018




Also tagged with one or more of these keywords: Sano Nami, Comedy, Seinen, School Life