Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 1 votes

Gen'ei wo Kakeru Taiyou, Il Sole Penetra le Illusioni

tv series summer 2013 mahou shoujo seinen AIC 1x episodes

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 14 July 2013 - 21:55

Gen'ei wo Kakeru Taiyou, Il Sole Penetra le Illusioni

幻影ヲ駆ケル太陽


Posted Image


Για τους οπαδους των mahou shoujo με μια ελαφρως σκοτεινη χροια η συγκεκριμένη σειρά του Studio AIC ενδεχομένως να αποτελέσει μία αρκετά διασκεδαστική επιλογή. Στην σκηνοθεσία o Kusakawa Keizou και στην συνθεση της σειράς η Itou Michiko. Την γενικότερη καλλιτεχνική επιμέλεια όπως το Character design και το animation τα εχει επιμεληθεί ο Τοmooka Shinpei και τον τομεα της μουσικής ο Katou Tatsuya. Ξεκίνησε να προβάλλεται στις 6 Ιουλίου και θα έχει 12 επεισόδια από τα οποία έχουμε μέχρι στιγμής δει τα δύο.


Posted Image

Μεταφερόμαστε λοιπόν σε ένα φανταστικό σύμπαν όπου ο κόσμος βρίσκεται υπό την επιρροή των ταρώ. Συγκεκριμένα υπάρχουν οι καλές κάρτες και οι κακές με τις ανάλογες επιδράσεις πάνω στην ανθρωπότητα. Από την πλευρά των καλών taro καρτών υπαρχουν 22 νεαρές πολεμίστριες οι οποίες μάχονται στα πλαίσια ενός μυστικού οργανισμού για να σώσουν τον κόσμο και να αποκαταστήσουν την ισορροπία. Τα πράγματα όμως δεν ειναι τόσο απλά όσο φαίνονται με την πρώτη ματιά. (καλά για το τελευταίο δεν παίρνω και όρκο)


Youtube Video


Από ότι έχω δει στα πρώτα δύο επεισόδια προφανώς δεν περιμένουμε ούτε το νέο Utena ούτε το νέο Princess Tutu. Η σειρά προσπαθεί να βαδίσει στα χνάρια του Mahou Shoujo Madoka με λίγο από Shakugan no Shana αλλά δεν προβλέπω να φτάσει καν μέχρι εκεί. Ας μην περιμένουμε λοιπόν ούτε κάποια τρομερή πλοκή ούτε κάποιου είδους deconstruction (sic!) του Mahou Shoujo είδους. In fact αντί για original material θα επρεπε να λεει " every mahou shoujo ever". Τα παραπάνω φαίνονται και από τα production values αλλωστε, αλλά δεν σημαίνουν ότι το τελικό αποτέλεσμα δεν ειναι διασκεδαστικό για μια ωραία καλοκαιρινή βραδιά. Αν χαμηλωσετε λίγο το volume για να μην ξυπνήσετε όλες τις γατες τις γειτονιάς από το voice acting που ειναι συγχορδία νιαουρισμάτων το επεισόδιο φεύγει νεράκι. Οκ μπορεί να μην ξέρουν από μικρή και μεγάλη Arcana γρι, αλλά είναι τόσο fabulous που ο Χορταρέας αν το δει θα σκάσει από τη ζήλια του.


Στα ελληνικά το βγάζουν οι Anaskali. Θέλω να ελπίζω λοιπόν ότι υπαρχουν και άλλοι μαζοχες που το βλεπουν και θα είναι πρόθυμοι να το συζητησουν μαζί μου.

Αnidb
ANN

Official Page


Posted Image



#2 Dante80

Dante80

    (╯°□°)╯︵ ┻━┻

  • Retired Staff
  • 5,515 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 14 July 2013 - 22:01

Anime με πολύχρωμα λολια και κληρονομικό χάρισμα κ. Βούλα και συνεργάτες. Will watch...C:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.


#3 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 14 July 2013 - 22:03

Ελπίζω σε κάποιο από τα επόμενα επεισόδια να κανουν cameo και πολεμίστριες που λένε το φλυτζάνι για να παρω tips και απο εκει.

#4 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 14 July 2013 - 22:05

What dante said! Mahou shouuuuujo <3 Also για κάποιο παράξενο λόγο αυττό το design το πρώτο πράμα που μού φερε στο μυαλό ήταν τα touhou xDD
will watch!
フカフカ

#5 zennith666

zennith666

    Oh boy,more trouble...

  • Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 15 July 2013 - 05:08

Όμορφο δείχνει.Μόλις είδα τα δύο πρώτα επεισόδια και μου φάνηκαν εντάξει.Όμορφα χρώματα και animation,ταιριαστή η μουσική υπόκρουση και λίγο δράμα έτσι για το καλό.Αρκετά γρήγορα έφυγαν τα επεισόδια αν και δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα κιόλας. δεν έχω δει και κάποιο άλλο mahou shoujo ακόμα για να συγκρίνω.(Κάποια στιγμή πρέπει να δω το madoka και το utena που αναφέρει πιο πάνω η Ιρι το ξέρω)

Edited by zennith666, 15 July 2013 - 05:09.

Posted Image




Also tagged with one or more of these keywords: tv series, summer 2013, mahou shoujo, seinen, AIC, 1x episodes