Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
- - - - -

Summer Cosplay party 22/06 @ Salta Conmigo (by Akai Panda & Glc Sekai) - Αθήνα

cosplay party akai panda glc sekai jmusic kpop jrock visual kei jpop anime ost

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Namida

Namida

    Nihao

  • Members
  • 1.106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2013 - 22:34

Posted Image



Οι Akai Panda και οι Glc Sekai ενώνουν για μια ακόμα φορά τις δυνάμεις τους και σας προσκαλούν σε ένα μοναδικό καλοκαιρινό πάρτι!

Το Σάββατο 22 Ιουνίου και ώρα 20:00 σας περιμένουμε στο Salta Conmigo (Λεπενιώτου 11, Ψυρρή) με μπόλικη μουσική από όλα τα είδη (Anime Ost, Jpop, Kpop, Jrock, Visual Kei), αλλά και με διαγωνισμό cosplay! Το θέμα είναι ελεύθερο και όλοι οι συμμετέχουν σε κλήρωση με δώρα από τους χορηγούς μας.

Η είσοδος είναι όπως πάντα δωρεάν αλλά η κατανάλωση υποχρεωτική.
Το κατάστημα έχει πολύ καλές τιμές (καφές 2,5€, αναψυκτικά/χυμοί 3€, μπύρες απλές 4€, ποτά 6€) και θα πρέπει πάρετε κάτι. Επιπλέον με κάθε παραγγελία σας θα παίρνετε και ένα χαρτάκι με το οποίο θα συμμετέχετε σε κλήρωση με δώρα.

Τα δώρα των νικητών προσφέρουν το Animehouse και το Doshirak ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι το Animecast και το Go radio.

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για γιορτάσετε το τέλος των εξετάσεων ή να ξεφύγετε για λίγο από το άγχος της εξεταστικής. Για αυτό φορέστε την καλοκαιρινή σας διάθεση και ελάτε να διασκεδάσετε μαζί μας!

Σας περιμένουμε όλους!






Also tagged with one or more of these keywords: cosplay, party, akai panda, glc sekai, jmusic, kpop, jrock, visual kei, jpop, anime ost