Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 1 votes

Ayakashi no Ou [Demon King]

you no ou ayakashi no ou 2013 Katsura Hoshino demon king

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 30 May 2013 - 23:31

Posted Image


Type: manga

Volumes: one shot

Author: Katsura Hoshino

Groups scanlating: mangastream


Πρόκειται για το καινούριο μάνγκα, one shot πιο συγκερκιμένα της γνωστής σε όλους μας απο το D.gray-man Katsura Hoshino με τίτλο "ayakashi no ou" / demon king.

Το είδα πριν μερικές ώρες και ξαφνιαστηκα να πω την αλήθεια. Πότε εγίνε καλα? και τι επιστροφή ήταν αυτή! Θέλω να ελπίζω πως θα συνεχίστει και το D.gray-man και δε θα το αφίσει πιάνοντας αυτο . :/


Όπως και να χει, (αν και ετοιμο πλοτ δε βρήκα για να βάλω) αρκετά ενδιαφέρον μου φάνηκε το Oneshot, ως πρώτη γεύση ήτανε αρκετά θετική. Δε ξέρω αν σκοπεύει να το συνεχίσει για σειρά, αν και θα το θέλα δε ξέρω κατα πόσο θα μπορούσε να κρατήσει 2 οn-going σειρές το συγκεκριμένο άτομο, που απόσο ξέρουμε εδώ και με το D.gray-man μόνο με το ζόρι βλέπαμε ένα κεφάλαιο το δύμηνο ... Ουσιαστικά δεν μας έδειξε και τίποτα το τρομέρο απ'την άλη, ένα introduction χαρακτήρων είχαμε σε γενικές γραμές εντός των 21 σελίδων.


Spoiler:


Αυτό που μ'άρεσε ιδιέτερα είναι πως έχει κρατήσει και σχεδιάσει τους "δαίμονες" όπως είναι και στα παραδοσιάκα σκίτσα, με τις κλασικές μασκές κτλ.


Αναμένω...


Edited by GhostPrince, 30 May 2013 - 23:51.

フカフカ

#2 Vagelio

Vagelio

    Derp

  • Review Team
  • 1,231 posts

Posted 01 June 2013 - 15:19

Spoiler:

Έεεεεελα μωλέ, ένα αφελές shounenόρομάντζο ήταν~~~~

Eίχα διαβάσει προηγουμένως λίγο από Μπόιτσι, και χρειαζόμουν κάτι γλυκούλικο, ανάλαφρο και χαζούλι για να ηρεμήσω, οπότε μου ήρθε κουτί το Ayakashi no Ou.

Spoiler:


All in all δεν θα με χαλούσε να έβγαινε συνέχεια, αλλά δεν θέλουμε την Hoshino στο νοσοκομείο και τους d.gray-sam fans χωρίς manga.

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.


#3 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 03 June 2013 - 08:23

Εντάξει εμένα αυτού του είδους οι πλοκές δεν μου αρέσουν και τις θεωρώ το λιγότερο προβληματικές, αλλά θα συμφωνήσω με αυτά που λέει η Vagelio και δε θα επεκταθώ.

Θα ήθελα να τονίσω όμως πόσο ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ σχέδιο έχει αυτό το oneshot. Ήταν απόλαυση να κοιτάω τις σελίδες και ακόμα και μόνο γι αυτό ήταν τρομερά ευχάριστο!

Posted Image


#4 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 June 2013 - 23:07

Και εγω συμφωνω με τις προλαλησασες. Με την πρωτη ματια απολαμβανεις το biseinen το ομορφο σχεδιο και το lovestory.

Και μετα το σκεφτεσαι καλυτερα

Spoiler:


#5 Mr. Brightside

Mr. Brightside

    Le secret du Roi

  • Members
  • 425 posts

Posted 27 July 2013 - 22:34

Εντάξει εμένα αυτού του είδους οι πλοκές δεν μου αρέσουν και τις θεωρώ το λιγότερο προβληματικές, αλλά θα συμφωνήσω με αυτά που λέει η Vagelio και δε θα επεκταθώ.

Θα ήθελα να τονίσω όμως πόσο ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ σχέδιο έχει αυτό το oneshot. Ήταν απόλαυση να κοιτάω τις σελίδες και ακόμα και μόνο γι αυτό ήταν τρομερά ευχάριστο!

 

^Ακριβώς αυτο.

 

Για την πλοκή δεν έχω τίποτα να πω,

Spoiler:

 

Ισχύει πάντως οτι θα συνεχιστει; Γιατι εκτος απο δύσκολο εχει αφήσει και το D. gray man στη μεση.


Edited by Mr. Brightside, 27 July 2013 - 22:35.




Also tagged with one or more of these keywords: you no ou, ayakashi no ou, 2013, Katsura Hoshino, demon king