Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Πρόβλημα με την κάρτα δικτύου


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Mr. Brightside

Mr. Brightside

    Le secret du Roi

  • Members
  • 425 posts

Posted 22 May 2013 - 22:52

Εδώ και δυο μέρες αντιμετωπίζω πρόβλημα κατα πασα πιθανοτητα με την κάρτα δικτύου. Είχα κάνει επανεκκίνηση τον υπολογιστή γιατί το Σκάιπ δεν ανταποκρινόταν και όταν άνοιξα πάλι τον υπολογιστή το ίντερνετ δεν λειτουργούσε. Αρχικά δεν έκανε παραλαβή, με την σύνδεση να λειτουργεί κανονικά. Επικοινώνησα με τον πάροχο και δεν υπήρχε προβλημα εκ μέρους τους επομένως όπως μου είπαν μαλλον υπάρχει πρόβλημα με την κάρτα δικτύου. Το περίεργο είναι πως πλέον ο υπολογιστης κάνει παραλαβη, το σκαϊπ λειτουργει (με το ζορι), συνδέεται και αποσυνδέεται συνέχεια, ενω φορτώνονται μισές σελίδες (πάντα με δυσκολία). Καμιά ιδέα;

#2 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 24 May 2013 - 08:47

Ποιο πάροχο έχεις;
rsrGbGx.gif