Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Robotech RPG Tactics miniature game


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Cougar

Cougar

    Anime Freak

  • Members
  • 325 posts

Posted 19 April 2013 - 01:15

Posted Image


Hello ppl! Είπα να δημιουργήσω το συγκεκριμένο thread για το Robotech RPG Tactics, ένα νέο επιτραπέζιο παιχνίδι με μινιατούρες από τον κόσμο του Robotech, από τις εταιρίες Ninja Division και Palladium Books! Για πληροφορίες και φωτογραφίες σχετικά με το παιχνίδι παρακαλώ επισκεφθείτε την σελίδα http://www.kickstarter.com/projects/rrpgt/robotech-rpg-tacticstm

Το παιχνίδι.
Το Robotech RPG Tactics βρίσκεται σε συνεχή ανανέωση, τίποτα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, οπότε μέρα με την μέρα κι εμείς μαθαίνουμε καινούργιες πληροφορίες γι' αυτό. Απ' αυτά που μας έχει πει μέχρι στιγμής η εταιρία γνωρίζουμε τα εξής:
~ Το παιχνίδι θα διαδραματίζεται στον πρώτο κύκλο επεισοδίων του Robotech με τίτλο The Macross Saga.
~ Το παιχνίδι βασίστηκε εξ' ολοκλήρου στα βιβλία της Palladium books, η οποία είναι υπεύθυνη για την δημιουργία του Robotech RPG (pen & paper rpg) το 1986 και η οποία συνεχίζει να το υποστηρίζει μέχρι και σήμερα.
~ Πρόκειται για ένα επιτραπέζιο παιχνίδι στρατηγικής με πλαστικές μινιατούρες (στο στυλ του warhammer, warmachine, κλπ.), οι οποίες θα κατασκευάζονται σε κλίμακα 1/285.
~ Το παιχνίδι δεν θα απαιτεί μεγάλο αριθμό από μινιατούρες για να παιχτεί.
~ Τα Veritech θα μπορούν να παιχτούν και με τα τρία modes τους (fighter, gerwalk, battroid).
~ Οι κανόνες του παιχνιδιού δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.
~ Η κάθε φιγούρα θα συνοδεύεται και από την αντίστοιχη κάρτα προφίλ της, που θα περιγραφεί το είδος της φιγούρας, το κόστος της και τις ειδικές ικανότητές της (special abilities).
~ Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί δύο factions, η UEDF (United Earth Defence Force) και οι Zentraedi.
~ Στους κανόνες θα υπάρχει ένθετο με σενάρια που θα μπορούν οι παίχτες να παίξουν.
~ Η εταιρία έχει υποσχεθεί πως όλες οι παραγγελίες μέσω kickstarter θα έχουν παραδοθεί στους pledgers το αργότερο μέχρι τον Δεκέμβριο.

Μινιατούρες που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής:
VF-1A (UEDF)
VF-1J (UEDF)
VF-1S (UEDF)
Tomahawk (UEDF)
Defender (UEDF)
Phalanx (UEDF)
Spartan (UEDF)
Zentraedi Battlepod (Zentraedi)
Glaug Officers Battlepod (Zentraedi)
Gnerl Fighter (Zentraedi)


Λίγες πληροφορίες για το site Kickstarter.
Το Kickstarter είναι ένα site, το οποίο ασχολείται αποκλειστικά με την χρηματοδότηση καινούργιων projects και ιδεών γενικότερα ανά τον κόσμο. Το Kickstarter ουσιαστικά προσφέρει μία σελίδα σε κάποιον για να παρουσιάσει την ιδέα του στο ευρύ κοινό. Μέσω της παρουσίασης του ο δημιουργός προσφέρει συνήθως κάποιες υπηρεσίες ή προϊόντα σε δελεαστική τιμή (αναλόγως το project) σε όποιον τον βοηθήσει να μαζέψει το χρηματικό ποσό που ζητάει για να ξεκινήσει να παράγει το προϊόν του. Αναλόγως το χρηματικό ποσό που ο καθένας προσφέρει, υπάρχει και το αντίστοιχο αντίτιμο από τον δημιουργό, αυτό σε συντομία λέγεται pledge level. Κάθε φορά που το ποσό που έχει μαζευτεί φτάσει ένα προκαθορισμένο ποσό, ο δημιουργός κάνει κάποιο update και προσθέτει και κάτι καινούργιο, το οποίο είτε μπορείς να το προμηθευτείς σαν extra είτε να το πάρεις δωρεάν (αναλόγως και το pledge level σου). Για οποιαδήποτε απορία ρωτήστε ελεύθερα.


Σημειώσεις συντάκτη:
~ Δεν έχω καμία σχέση με την δημιουργία ή την προώθηση του παιχνιδιού, συνεπώς δεν προτρέπω στην αγορά του και δεν γνωρίζω αν το αποτέλεσμα θα είναι κάποιο σοβαρό παιχνίδι με μινιατούρες που θα αντέξει στο χρόνο ή απλώς πέταμα χρημάτων.
~ Το παιχνίδι βασίζεται στο Robotech και όχι στο Macross.
~ Όχι, δεν θα κατασκευάσουν SDF-1 καθώς σε κλίμακα 1/285 θα είχε μήκος γύρω στα 4,25 μέτρα.
~ Η εταιρία έχει αφήσει υπονοούμενα ότι εάν το παιχνίδι έχει μεγάλη ανταπόκριση, θα προχωρήσουν στην δημιουργία και τρίτου faction (των Meltrandi).
~ Ναι είμαι μεγάλος λάτρης των σειρών Macross και Robotech και έχω ήδη κάνει pledge στο project. Ευελπιστώ ότι θα είναι ένα αξιοπρεπές miniature game, είμαι συγκρατημένα ενθουσιασμένος (crossing fingers).
~ Δεν γνωρίζω τι διαφορά θα έχει το VF-1J "Officer" από το VF-1J Rick Hunter special edition, αφού όλες οι μινιατούρες έρχονται άβαφες.
~ Θα προσπαθήσω όσο πιο συχνά μπορώ να κάνω update πάνω στο παιχνίδι. Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία εδώ είμαστε! :)

Edited by Cougar, 22 April 2013 - 01:31.

moving_movies_foto_9_thesout_gr.gif


#2 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 19 April 2013 - 02:44

Πολλές επιστροφές γίνονται στο forum τον τελευταίο καιρό, και στην προκειμένη δεν αναφέρομαι μόνο στην αφεντομουτσουνάρα μου :gotit:

Πολύ ωραίο και κατατοπιστικό thread για μία αγαπημένη από πολλούς σειρά. Προσωπικά δεν θα δώσω τον οβολό μου, προς το παρόν τουλάχιστον, μιας και δεν περισσεύουν φράγκα. Απ' ό,τι βλέπω πάντως δεν τα έχουν και πολύ ανάγκη μιας και έχουν ήδη πιάσει το βασικό απαιτούμενο ποσό (135.000$ από 70.000$ με έναν μήνα ακόμα μπροστά τους).

Όπως και να' χει, φαίνεται πολλά υποσχόμενο project. Μακάρι να βγει καλό αποτέλεσμα.

E5VV38U.jpg