Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 4 votes

Aku no Hana | The Flowers of Evil

1x episodes School life shounen Spring 2013 Zexcs

  • Please log in to reply
69 replies to this topic

#16 Erebos

Erebos

    Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

  • Members
  • 1,855 posts

Posted 13 April 2013 - 22:58

Θα συμφωνούσα ότι η Νακαμούρα είναι ανεπιθύμητη εάν συμμετείχε σε κάποια σειρά όπου ο στόχος του bullying ήταν κάποιος καλός άνθρωπος. Όμως μιλάμε για τον Τακάο, κάποιον που θεωρεί τους άλλους κατώτερους επειδή δεν συμμερίζονται την αγάπη που τρέφει για τη ποίηση. Για τον άνθρωπο που κλέβει ρούχα.
Κανένας οίκτος και έλεος για τους κακούς, όσα κι αν παθαίνουν τα αξίζουν. Και ακόμα χειρότερα θα προσέθετα.
Δεν υπερασπίζομαι το bullying, απλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν το καταδικάζω.

Το ότι ο Κασουγκα δεν εγκλημάτησε σύμφωνα με το νόμο, δεν τον καθιστά αθώο. Δεν με απασχολεί τί είναι γραμμένο και τί όχι. Η κακή πράξη παραμένει τέτοια σε όποιο νομικό πλαίσιο κι αν γίνει.

Από το δεύτερο επεισόδιο δεν κρατάω και πολλά.

Spoiler:


Μιλάμε για ψυχολογικά ασταθές άτομο (Kasuga) που από στιγμή σε στιγμή μπορεί να δικαιολογεί ασφαλιστικά μέτρα, και εσύ μου λες ότι η καλύτερη course of action είναι η παγίδευση/εκβιασμός/ψυχολογική βία??
Κι αν του στρίψει και αρχίσει να μαχαιρώνει κόσμο στο σχολείο την επόμενη μέρα?
Posted Image
Posted Image

#17 red pyramid

red pyramid

    Revolutionary Fanboy

  • Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 13 April 2013 - 23:36

Ότι είπε ο Erebos. Το bullying δεν το κατακρίνουμε επιλεκτικά. Αυτή η στάση θα είχε λογική σε κάποια σειρά που έχει λιγότερο ρεαλιστικό πνεύμα. Προσπαθώ να φανταστώ την Nakamura ως υπαρκτό πρόσωπο να κάνει ότι κάνει, με το ύφος που το κάνει. Νομίζω θα είχαμε φρικάρει αν την συναντούσαμε προσωπικά.

Κατά τα άλλα, η σειρά έχει ξεκινήσει πολύ ωραία και με έχει ψήνει να ξεκινήσω να διαβάζω το manga. Μόλις τελειώσει, σίγουρα θα το κάνω.
Posted Image

#18 DoB

DoB

    Gintamaniac

  • Members
  • 875 posts

Posted 14 April 2013 - 05:41

Θα μιλήσω απλά έχοντας διαβάσει μέρος του manga (δεν υπάρχει περίπτωση να τη δοκιμάσω και σε anime αυτή τη βλακεία).

Όσοι λένε "ω θεέ μου, καταστρέψανε το manga", ελπίζω (για τη δική τους αξιοπρέπεια) να εννοούν το character design και μόνο. Αυτό είναι το μόνο πράγμα στο οποίο θα συμφωνήσω μαζί τους (και θα διαφωνήσω με την Ειρήνη). Το ότι οι χαρακτήρες μοιάζουν κάπως με πραγματικούς ιάπωνες λόγω rotoscoping δεν είναι και τίποτα το αξιέπαινο, ειδικά όταν έχουν κάνει τόσο sloppy δουλειά με τα facial features και το shading (ή, για να είμαι ακριβής, την πλήρη έλλειψη shading). Ειλικρινά, καλύτερα να πήγαιναν με το στερεοτυπικό character design του manga. Πιο υποφερτό θέαμα θα ήταν.

Από 'κεί και πέρα, από που να το πιάσεις και που να τ' αφήσεις αυτό το μαργαριτάρι. Η πεμπτουσία του pretentious LOLDEEP "κοιτάξτε με, κάνω συνέχεια αναφορές στον Baudelaire, είμαι και πολύ intellectual mango να 'ούμ'" fucking garbage. Δεν ξέρω αν στο anime έχουν πειράξει το... "σενάριο" (και δεν σκοπεύω να το διαπιστώσω ιδίοις όμασσι), αλλά ό,τι και να κάνουν με δαύτο, δεν σώζεται με τίποτα.

Διαβάζεται/βλέπεται αυστηρά και μόνο FOR TEH LULZ, και μόνο αν ο αναγνώστης/θεατής είναι full με το μέρος της Nakamura από την αρχή.


^+9000

Πότε θα μάθω να σ' ακούω; Πήγα και το διάβασα το ρημάδι. Αν είναι δυνατόν. Πιο σωστή περίπτωση "η περιέργεια σκότωσε τη γάτα" δεν έχω ματαδεί. Μόνο που σ' αυτή την περίπτωση δεν ήταν η γάτα, ήταν όλα μου τα feelings. Ενδιαφέρον μου φάνηκε το πρώτο επεισόδιο, αλλά αργά πάει, το rotoscοping δε μ' αρέσει, είπα να δω τι γίνεται στη συνέχεια, μπας και καταλάβω με τι έχω να κάνω. Μάλιστα. Τι να πω. Συνέχισα να διαβάζω, μπας και καλυτερέψει αργότερα. Αμ δε, που γινόταν όλο και χειρότερο απ' ότι μπορούσα να φανταστώ. Για να δώσω παράδειγμα, είναι το αποτέλεσμα που έχεις όταν συνδυάζεις έναν πρωταγωνιστή ακόμα πιο άθλιο απ' τον Yukiteru του Mirai Nikki και μια πρωταγωνίστρια περισσότερο ψυχανώμαλη από τη Yuno και ούτε στο ελάχιστο συμπαθητική. Redeeming qualities και για τους δυο, zero!

Όσοι σκέφτεστε να διαβάσετε το manga, για το δικό σας το καλό, μην το κάνετε. Μείνετε μακριά. Το anime, επειδή έχει τελείως διαφορετική ατμόσφαιρα, τουλάχιστον στο πρώτο επεισόδιο που είδα, μπορεί να κάνει κάτι υποφερτό. Αλλά μόλις διάβασα το manga, ειλικρινά, μου κόπηκε κάθε όρεξη να συνεχίσω. Ο,τι κι αν κάνουν με τέτοιο base material, δε μπορεί να είναι κάτι καλό. Γι' αυτό αν έχετε σκοπό να δείτε το anime, μην πιάσετε το manga καθόλου, τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει το anime. (και γενικώς, καθόλου άμα δεν το πιάσετε, ακόμα καλύτερα)

#19 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 14 April 2013 - 10:23

Πιστευω το αν θα είναι υποφερτο το anime θα εξαρτηθει απο την σταση την οποια θα κρατησει απεναντι στους χαρακτηρες του. Οσο θα παραμεινει αποστασιοποιημενο και θα περιγραφει μια σαπια κατασταση με σάπιους χαρακτήρες ειμαστε οκ. Το φαουλ θα είναι αν προσπαθησει να δικαιολογησει καποιον απο τους δυο πρωταγωνιστες και να τον κανει να φανει συμπαθης.

Απο εκει και περα είναι ανετα απο τα πιο creepy πραγματα που εχω δει. Πολυ άβολη η σειρά. Επισης τους μισω ολους εκει μεσα αλλα δεδομενου οτι ειναι intended μεχρι στιγμης το λαμβανω ως +.

Το οτι οσο λαθος και τρομαχτικη ειναι η συμπεριφορα του πρωταγωνιστη δεν δικαιολογει τον εκβιασμο που του κανει η Nakamura νομίζω πρεπει να το επαναλαβω.

#20 redqueen

redqueen

    Za Zombie Chicken...

  • Members
  • 847 posts

Posted 18 April 2013 - 01:58

Απο εκει και περα είναι ανετα απο τα πιο creepy πραγματα που εχω δει. Πολυ άβολη η σειρά. Επισης τους μισω ολους εκει μεσα αλλα δεδομενου οτι ειναι intended μεχρι στιγμης το λαμβανω ως +.

^+1

Μα πριν το δω προσπαθουσαν να μου περιγραψουν πς ειναι το ανιματιον κι δν εβρισκαν λογια,now I can see why....
Και γενικα η ολη ατμοσφαιρα με κανει να νιωθω περιεργα,πολυ περιεργα.Μα ειναι creepy τελος.Επισης περιμενα κατι ποιο wow λογω τιτλου και ναι αν κι δικο μου λαθος ενιωσα μια αλφα απογοητευση. I will not like anyone and I'll enjoy it. Μα ειναι κατεστραμμενοι ολοι εκει μεσα κι δεν καταλαβαινω καν τι λογικη που ακολουθουν.Το συγκεκριμενο ψυχολογικα ανισορροπο κι η διαστροφη (ας το πω ) μου κατσε καπως αν κι συνηθως κατι τετοια τα απολαμβανω.Θα συνεχισω ή οχι αγνωστο >.>
Damn it.

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...


#21 Yano

Yano

    Anime Amateur

  • Members
  • 107 posts

Posted 18 April 2013 - 19:04

δεν μου αρεσει καθολου το animation,μπορει να εχει ωραιο περιεχομενο αλλα με τετοιο animation δεν βλεπεται

#22 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 20 April 2013 - 09:17

Spoiler: 3


#23 plotolp

plotolp

    Anime Freak

  • Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 27 April 2013 - 19:49

Είδα το πρώτο επεισόδιο εντελώς τυχαία όταν ξεκίνησε αυτή η σεζόν και πραγματικά έμεινα έκπληκτος που είδα επιτέλους ένα anime με αυτήν την τεχνική! (το μόνο που είχα υπόψιν μου μέχρι τώρα ήταν το Fire and Ice). Μου πήρε 2 επεισόδια να το συνηθίσω στο μάτι και τώρα πια μου αρέσει πολύ!
Όσον αφορά την ιστορία δεν έχω ιδέα τι να περιμένω (αν και δεν διαβάζω και τα καλύτερα σχόλια παραπάνω..) αλλά για κάποιο λόγο μέχρι τώρα μου αρέσει. Γενικά, η περίεργη τεχνική του γυρίσματος μαζί με το ας το πούμε λίγο περίεργο σενάριο δίνει σίγουρα ένα ιδιαίτερο feeling στην παρακολούθηση της σειράς! Θα την δω σίγουρα μέχρι τέλους. :)

Όσον αφορά το τελευταίο επεισόδιο τώρα
Spoiler: 4


Also το κομμάτι του ending είναι από τα πιο ιδιαίτερα που έχω ακούσει εδώ και πολύ καιρό.

#24 phm

phm

    Anime Ghost

  • Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 29 April 2013 - 20:48

Οκ το είδα το 4.. Όσο πάει η καφρίλα συνεχίζει να ανεβαίνει.

Spoiler: 4

phmava.php

#25 digitaltracker

digitaltracker

    i live on ABINGDON Road

  • Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 01 May 2013 - 17:58

ep. 4 και μαλλον drop
και ειναι το μοναδικο της sping season που ξεκινησα :(
Posted Image

#26 Hajime_Saito

Hajime_Saito

    ドS

  • Moderators
  • 2,136 posts

Posted 02 May 2013 - 01:22

Δε βρίσκω video.
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

LfNX0dh.png


#27 plotolp

plotolp

    Anime Freak

  • Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 02 May 2013 - 11:46

^Πολύ ενδιαφέρον το υλικό που βρήκες! :riiight: Θα ήθελα και εγώ πολύ να δω κάποιο βίντεο με τα γυρίσματα και την μετέπειτα μετατροπή σε animation. Το rotoscοping είναι στα αλήθεια πολύ ενδιαφέρουσα τεχνική.
Και δεν ξέρω άμα είναι αλήθεια αλλά έχω διαβάσει ότι είναι και αρκετά κοστοβόρα στην υλοποίηση. Μόλις είδα ότι θα γυρνάγανε ολόκληρη σειρά με αυτόν τον τρόπο μου έκανε αρκετή εντύπωση. Αν και πιθανόν με την σημερινή τεχνολογία των υπολογιστών να είναι αρκετά πιο εύκολο (και οικονομικό) να γίνει.

#28 Hajime_Saito

Hajime_Saito

    ドS

  • Moderators
  • 2,136 posts

Posted 02 May 2013 - 12:22

http://www.nicovideo.jp/watch/sm20751139

Edit: Deleted

LfNX0dh.png


#29 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 06 May 2013 - 17:27

Spoiler: 5


#30 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 27 May 2013 - 12:39

Το ξεκίνησα κ εγώ (με τράβηξε το υπέροχο σχέδιο), αλλά λόγω υποχρεώσεων είδα μόνο τα 2 πρώτα επεισόδια. Μέχρι στιγμής, από τα ελάχιστα anime που έχω δει από αυτή τη σεζόν, το θεωρώ το καλύτερο. Ομολογώ ότι αυτό το κλίμα προσωπικά με καταβάλει εύκολα, και γι αυτό και τα βλέπω με ρυθμούς χελώνας.

Το ξεκίνησα χωρίς να έχω την παραμικρή ιδέα για την υπόθεση, οπότε ξαφνιάστηκα ευχάριστα όταν κατάλαβα ότι δεν πρόκειται να έχει ένα σκέτο teenage angst focus αλλά πάει και σε πιο σκοτεινά μονοπάτια.

Ελπίζω να συνεχίζει έτσι όμορφα και δυνατά.



Είδα κάποιες τυχαίες σελίδες του manga στον γούγλη. Του άλλαξαν τα φώτα σε όψη και αίσθηση. Πάλι καλά.

Posted Image




Also tagged with one or more of these keywords: 1x episodes, School life, shounen, Spring 2013, Zexcs