Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Danchi Tomoo

Comedy Slice of Life SoL Seinen Spring 2013

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2.722 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2013 - 09:04

Posted Image


Ο Tomoo είναι ένα παιδί του δημοτικού, ο οποίος μένει με την οικογένειά του σε ένα danchi, τα οποία είναι συμπλέγματα πολυκατοικιών, συχνά χτισμένες ως δημόσια στέγαση από μια κυβερνητική αρχή. Πολλά από αυτά όμως ανήκουν σε μεγάλες εταιρίες, με σκοπό να προσφέρουν στους εργαζομένους τους φθηνό νοίκι και να τους ενθαρρύνουν να μείνουν κοντά στους συναδέλφους τους για να αναπτύξουν μια οικογενειακή ατμόσφαιρα. Σε μια τέτοια πολυκατοικία μένει λοιπόν και ο πρωταγωνιστής της ιστοριας η οποία ακολουθεί τις περιπέτειές του στο σχολείο μαζί με τους φίλους του, τη γνωριμία του με τους υπόλοιπους κατοίκους της πολυκατοικίας και πώς είναι να είσαι παιδί στη σύγχρονη Ιαπωνία.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Watanabe Ayumu, γνωστός για τη δουλειά του σε πολλές ταινίες Doraemon ενώ είχε αναλάβει και τη σκηνοθεσία του πρόσφατου Mysterious Girlfriend X.


[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iPb_yhmIwSE[/youtube]

ySss0UF.jpg




Also tagged with one or more of these keywords: Comedy, Slice of Life, SoL, Seinen, Spring 2013