Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

The Amazing World of Gumball


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Vetus

Vetus

    Rocked'N'Loaded!

  • Banned
  • 1,116 posts

Posted 13 March 2013 - 23:22

Posted Image

Mια στο τόσο μ' αρέσει να βλέπω καμιά καλή, χιουμοριστική cartoon σειρά για όλες τις ηλικίες (παλιά ή καινούρια), έτσι γι' αλλαγή από τα anime (ναι, ακούγεται λίγο κουλό, το ξέρω :P ): Mπομπ Σφουγγαράκη (τον οποίο όλος παραδόξως τον ξεκίνησα πέρσυ/πρόπερσυ), TUFF Puppy (τ' οποίο παίζεται και στο ελληνικό Nickelodeon, από 'κει το ανακάλυψα κι αποφάσισα μετά να κατεβάσω την αυθεντική, αγγλική εκδοχή του), Earthworm Jim (ίσως η καλύτερη cartoon σειρά βασισμένη σε videogame), Super Mario World (που ακόμα και σήμερα το βρίσκω απολαυστικό, σ' αντίθεση με το Super Mario Bros 1 και 3 που όταν ήμουν μικρός μου άρεσαν αλλά τώρα τα βρίσκω πανάθλια)...και τώρα πρόσφατα το The Amazing World of Gumball.

Το The Amazing World of Gumball αποτελεί μια βραβευμένη, cartoon σειρά του Cartoon Network τ' οποίο προβάλλεται από το 2011 και συνεχίζει ακόμα. To ανακάλυψα από σπόντα στο YouTube από το παρακάτω χιουμοριστικό απόσπασμα:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dNFYHzd-Lbc[/youtube]
Ένα πράγμα που μου κίνησε το ενδιαφέρον στην σειρά αυτή είναι το πόσο όμορφα αναμειγνύονται διάφορες τεχνικές σχεδίου όπως χαρακτήρες με παραδοσιακό, καρτουνίστικο 2D σχέδιο σε φόντο με αληθινές φωτογραφίες, χαρακτήρες με ρεαλιστικό 3D σχέδιο, χαρακτήρες "φτιαγμένοι" από χαρτί σε στυλ Parappa the Rapper...απ' όλα έχει ο μπαξές. To τελικό αποτέλεσμα είναι αρκετά σουρεαλιστικό και θ' αρέσει αρκετά σε όσους θέλουν να δουν κάτι καμένο.

Το παρακολουθεί κανείς άλλος από εσάς;

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=W7uDvSITrlY[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2gAJEh4tH8s[/youtube]
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Amazing_World_of_Gumball
http://www.cartoonnetwork.com/tv_shows/gumball/index.html

Edited by Vetus, 13 March 2013 - 23:25.