Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 1 votes

Συμπαράσταση στο Πρόγραμμα Ψυχολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών


  • This topic is locked This topic is locked
19 replies to this topic

#16 Vaizard

Vaizard

    Ghost of Perdition

  • Members
  • 298 posts

Posted 11 March 2013 - 00:03

Γεια σε όλους θα σας αναφέρω την εμπειρία μου από σχέδιο αθηνα η katrina όπως το λέει ένας καθηγητής μας.Είμαι φοιτητής στο τει πειραιά ηλεκτρονικά υπολογιστικά συστήματα.Τμήμα μοναδικό στην ελλάδα σαν τει.Μας πήγαιναν στο τει αθηνας και μας ένωναν με το τη πληροφορική.Αναντιστοιχία προγραμμάτων σπουδών κατά 60%.Κάναμε κατάληψη τμήματος πήγαμε στο υπουργείο παιδείας 2 φορες.

Ομάδα 7 ατόμων μίλησε με τον άθρωπο που έχει περάσει από πάνω του κατά 80% το σχέδιο αθηνα τον Λασκάρη.Τελεια διαβασμενοσ και ειχε επιχειρηματα για ολα εκτος απο το προγραμμα σπουδών.Μας είπε ότι θα το διαβιβάσει στο υπουργό.Αυτό την πρώτη φοραΤη δεύτερη φορα δεν ήθελαν καν να μας βάλουν μέσα.Κλείσανε τις πύλες ακόμα και για το κοινό.Ήρθε μάλιστα ένα άνθρωπος και μας είπε ότι έχουν κλείσει τις πύλες γιατί είναι έξω από το υπουργείο τα κακά παιδιά δηλαδή εμείς.Οι αστυνομικοί που τον άκουσαν είπα ότι ντιέ ισχύει καν.ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΑΣ με λίγα λόγια.

Τελικά μας άφησαν να μπούμε μέσα μιλησαν τα παιδιά πάλι με τον Λασκάρη και μας είπε τα ίδια ότι θα το διαβιβάσει στον υπουργόΔιάφορη γραμματείς μας είπαν ότι ο λόγος του Λασκάρη περνα στον υπουργό.Πράγματι μένουμε αυτόνομοι και δεν πάμε πουθενά.Όμως τους αυτοματιστες τους εξαφανίζουν σε όλη την χωρα.Ένα τμήμα το οπου στην αρχή δεν το πείραζαν καν.
Οι φοιτητές πρέπει να τελειώσουν μέχρι το 2018.Οι καθηγητές μας δεν μας στήριξαν καν μονο ένας εμφανίστηκε στο υπουργείο τη πρώτη φορα.Οι καθηγητές μας έλεγαν μάλιστα ότι θα κάνουμε κίνηση να ενωθούμε τους αυτοματιστες.Απάντηση τόπου υπουργείου αυτά είναι όνειρα των καθηγητών σας.Οι φοιτητές του τμήματος πικρή ιστορία.Ήμασταν την πρώτη φορα 110 άτομα τη δεύτερη όπου έβρεχε και καταρρακτωδώς με το ζόρι 50.
Αυτό το σχέδιο δυστυχώς είναι νομος του κράτους και είναι υπόσχεση προς την τρόικα με λίγα λόγια δεν σταματάει και θα εφαρμοστεί.Κάντε τον αγώνας αλλα δεν ξέρω τι μπορείτε να κερδίσετε.Εμείς απλά σταθήκαμε τυχεροί πιστεύω δεν νομίζω ότι έχει άλλαξε κάτι λόγο των πιέσων 110 ατόμων στη πρώτη φορα.
Ενημερωτικά σε 2 με 3 χρονια θα έχουμε και αθηνα 2.Για να κλείσω η φταίμε όλοι μας γιατί??Γιατί όταν καιγόταν το σπίτι του διπλανού δεν κάναμε τίποτα τώρα μπήκε και σε μας η φωτιά.Οι "αυτοματιστες" του τει πύρρεια δεν μας στήριξαν καν.Τώρα ζητούν στήριξη.
Αυτό το σχέδιο ακουγόταν εδώ και 2 χρονια τουλάχιστον ότι έρχεται.Έπρεπε από τον 1 του Φλεβάρη που ανακοινώθηκε να έχουμε κάνει κάτι όλοι.Τώρα παλεύουμε σκόρπια.Καλο βραδυ σε όλους καλή δύναμη στους φοιτητές του τμήματος.

Edited by Vaizard, 11 March 2013 - 00:23.

Posted Image


#17 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 13 March 2013 - 20:01

Άντε ρε αρρώστια και ξεχωριστό τμήμα ψυχολογίας σας κάνανε

http://www.lifo.gr/now/greece/24105
rsrGbGx.gif

#18 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

    名前のない怪物

  • Review Team
  • 2,153 posts

Posted 13 March 2013 - 22:49

Εντάξει, το έμαθα σήμερα και χάρηκα πάρα πολύ, το ομολογώ, γιατί διακιωθήκαμε όλοι εμείς που προσπαθήσαμε να γίνει κάτι!

Σας ευχαριστώ όλους για τις υπογραφές σας. Η πράξη μετράει :)

Νομίζω μπορούν οι μοδεράτορες να κλειδώσουν το θέμα.

Και πάλι ευχαριστούμε :)

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.


#19 Gilmaru

Gilmaru

    Daydreaming

  • Members
  • 507 posts

Posted 13 March 2013 - 23:03

Ευχάριστα νέα! :)

#20 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 14 March 2013 - 02:12

Tελικά πάνω που νομίζεις ότι ό,τι και να κάνεις δε γίνεται τίποτα, οι υπογραφές και οι διαμαρτυρίες έπιασαν τόπο. Υπάρχει, φυσικά και η πιθανότητα η απόφαση να πάρθηκε ανεξάρτητα απο τις διαμαρτυρίες και απλώς απο εντολές απο πάνω, αλλά το σίγουρο είναι ότι το αποτέλεσμα μοιάζει πολύ θετικό.
Ήμουν κι εγώ σ' αυτούς που έβαλαν υπογραφή, (big deal) αν και δεν το προώθησα στον ευρύτατο, ιδιαίτερα πλούσιο και ανοιχτό κοινωνικό μου κύκλο.

O6rrvsU.jpg