Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
- - - - -

24ο Pre-'Cosplay Party' Photoshooting - 09.03.13 - Θεσσαλονίκη

CosplayPhotoshooting ΧΑΝΘ Θεσσαλονίκη

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Cassiel

Cassiel

    Hardcore 天使

  • Members
  • 1.604 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2013 - 21:37

Με την έλευση του συλλογικού anime event Carnival Anime Party, ήρθε και πάλι η στιγμή για την ανακοίνωση του εξωτερικού 24ου Pre-'Cosplay Party'Cosplay Photoshooting, το οποίο θα πραγματοποιηθεί:

Μέρα: Σάββατο, 09.03.2013
Μέρος: Πάρκο της ΧΑΝΘ (Μεγάλο Σιντριβάνι), > > > ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ < < < ( χάρτης , φωτογραφία )
Ώρα: 19:00

Ως σημείο συνάντησης ορίζεται το μεγάλο σιντριβάνι στο πάρκο της ΧΑΝΘ ( κοντά στον Λευκό Πύργο ) στην αναγραφόμενη ώρα -ακριβώς- ώστε να μην αργήσουμε έπειτα να μεταβούμε στο πάρτι όπου θα υπάρχει επίσης και εσωτερικό photoshooting καθόλη την διάρκεια του. Η διάρκεια του Pre-'Cosplay Party' Photoshooting θα είναι 1,5 ώρα. Στη συνέχεια θα πάμε απευθείας στο πάρτι όλοι μαζί, όπως γίνεται κάθε φορά με τα πόδια, το οποίο αρχίζει στις 21:00.

- Παρακαλούνται όσοι δεν έχουν συγκεκριμένο λόγο αργοπορίας ( όπως φροντιστήρια, άφιξη από άλλη πόλη κ.τ.λ. ) να προσπαθούν να μην έρχονται τελευταία στιγμή, με αποτέλεσμα έπειτα να καθυστερούμε προσπαθώντας , εντός χρονικών περιθωρίων, να φωτογραφήσουμε πολλαπλά άτομα, με αποτέλεσμα συχνά να καθυστερούμε :blingeye2: .

- Σε περίπτωση που κάποιος μεταφέρει πιστά αντίγραφα αντικειμένων, όπως σπαθιά, όπλα και διάφορα άλλα αντικείμενα μάχης, συνιστάται καλού κακού να μην τα φέρει σε κοινή θέα κατά την διαδρομή προς και από το εξωτερικό photoshooting, καλύπτοντας τα ( π.χ. με μαύρη σακούλα ) ή κρύβοντας τα εντός του ρουχισμού του. Η κατοχή ταυτότητας προτείνεται καλού κακού σε αυτές τις περιπτώσεις, για κάθε πιθανή / απίθανη περίπτωση br=
Οπότε παιδιά βάλτε τα καλά σας ( κουστούμια :lovulovu: ) και βουρ όλοι για photoshooting στο πάρκο ( και συνάμα :wooi2: ) πριν το πάρτι :ballumad: . Δεν θα χαθεί ευκαιρία για κανέναν να δείξει τον καλύτερο του εαυτό και εκτός του πάρτι με πλειάδα φωτογραφιών σε κατάλληλο τοπίο :thatsit: ! Οποιοιδήποτε φωτογράφοι και κοινό είναι φυσικά ευπρόσδεκτοι :congrats: . See you there :bike: !!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Cassiel: 26 Φεβρουάριος 2013 - 14:46


sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail


#2 Cassiel

Cassiel

    Hardcore 天使

  • Members
  • 1.604 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2013 - 04:48

Αυτή την φορά η συμμετοχή ήταν μεγάλη με 25 cosplays παρόντα στην εξωτερική φωτογράφηση, κάτι που ήταν φυσικό καθώς επρόκειτο για το πιο πετυχημένο πάρτι που έγινε ποτέ στην Θεσσαλονίκη από άποψη cosplays. Οι 200 φώτο που έβγαλα, στην μέγιστη ανάλυση και επεξεργασμένες μετά από μέρες βρισκονται εδώ :) :

http://www.mediafire.com/?21fyhzamiacvfuz
http://www.mediafire.com/?078fx67j55a4dpi


sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail




Also tagged with one or more of these keywords: CosplayPhotoshooting, ΧΑΝΘ, Θεσσαλονίκη