Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Προβολή Anime στην Πάτρα, Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Πάτρα προβολή Patras Otaku Club

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Geutella

Geutella

    Anime-Greek

  • Members
  • 337 posts

Posted 19 February 2013 - 02:42

Posted Image

Το Patras Otaku Club διοργανώνει μια νέα anime προβολή για τον μήνα Φεβρουάριο. Η ταινία που επιλέχθηκε είναι το Princess Mononoke.

Στην αρχαία Ιαπωνία, την περίοδο που στην εξουσία ανέβαιναν οι σαμουράι, σε ένα απομονωμένο χωριό, ο πρίγκιπας μιας ξεχασμένης φυλής, ο Ashitaka, δέχεται επίθεση από ένα μολυσμένο δαίμονα στην προσπάθειά του να προστατέψει το χωριό. Το χέρι του το οποίο ήρθε σε επαφή με τον δαίμονα, μολύνεται κι έτσι, με τις ευλογίες μιας μάγισσας-σαμάνου, εγκαταλείπει το χωριό ψάχνοντας να βρει μια θεραπεία και την πηγή του κακού. Έτσι, καταλήγει σε ένα παρθένο δάσος όπου μόνο θεοί και πνεύματα κατοικούν. Καταφύγιο βρίσκει σε ένα κοντινό χωριό όπου οι γυναίκες ρυθμίζουν την ζωή, με επικεφαλής την λαίδη Eboshi. Σύντομα ανακαλύπτει, ότι οι βιομηχανικές αναζητήσεις για σίδηρο των κατοίκων του χωριού σε βάρος του δάσους, έχει εξαγριώσει τους Θεούς οι οποίοι τρελαίνονται και ζητούν εκδίκηση. Από την πλευρά των Θεών, γνωρίζει και την Mononoke, μια κοπέλα που προσπαθεί να προστατέψει το σπίτι που γνώρισε, το Δάσος. Η ιστορία μπλέκεται, όταν απεσταλμένοι του Αυτοκράτορα, αναζητούν τον βασιλιά του δάσους, τον Θεό του Δάσους, για να πάρουν το κεφάλι του και να το προσφέρουν σαν ελιξίριο Αθανασίας στον άρχοντά τους. Σύντομα θεοί κι άνθρωποι, φύση και ανθρώπινη παρεμβατικότητα, αγάπη και καθήκον θα συγκρουστούν σε αυτήν την εξαιρετική δουλειά του Hayao Miyazaki.

Η παρουσίαση συντάχθηκε από τον/την chi_no_renkinjutsushi για λογαριασμό του animeplanet.gr.

Σας περιμένουμε λοιπόν, όλους και όλες, την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, ώρα 21:15, στην αίθουσα προβολών της Κινηματογραφικής Ομάδας της Εστίας του Παν/μιου Πατρών.

Ευχαριστούμε όπως πάντα την Κινηματογραφική Ομάδα της Φοιτητικής Εστίας Πανεπιστημίου Πατρών. Φυσικά η είσοδος ελεύθερη!

Να είστε όλοι εκεί!
Posted Image



Also tagged with one or more of these keywords: Πάτρα, προβολή, Patras Otaku Club