Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * - - - 1 votes

J-pop τραγουδίστρια ξυρίζει το κεφάλι της επειδή έχει δεσμό


  • Please log in to reply
17 replies to this topic

#16 meidei

meidei

    大友組の一人

  • Members
  • 1,002 posts

Posted 03 February 2013 - 17:05

Ακριβώς ;) Απλά είμαι verbose για να μην αφήσω ενδεχόμενο παρερμηνείας.

#17 Vetus

Vetus

    Rocked'N'Loaded!

  • Banned
  • 1,116 posts

Posted 04 February 2013 - 02:12

Και δυστυχώς δεν είναι μόνο στα idols. Ακόμα και anime χαρακτήρες δέχονται την ίδια αντιμετώπιση βλ k-on. Και μόνο στην υποψία ότι τα κορίτσια του k-on θα είχαν κάποιο φλερτ με αγόρι έκανε τους fans να παθαίνουν παράκρουση.

Ακριβώς αυτό είχα στο μυαλό μου όταν έκανα την συζύτηση σε άλλο forum σχετικά με το fanbase του συγκροτήματος.

Και παραδέχομαι ότι ίσως γίνομαι λίγο σκληρή με αυτό που θα πω αλλά είναι υπεύθυνα και όλα αυτά τα κοριτσάκια που υπογράφουν τέτοια συμβόλαια και δέχονται τους "όρους" του παιχνιδιού μόνο και μόνο για να γίνουν διάσημες. Σαφώς δεν έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης όμως.

Η αλήθεια είναι σκληρή.

Και λέγοντας για δόξα μου κάνει εντύπωση το εξής: αφού έχει γίνει ήδη διάσημη λόγω προϋπηρεσίας στο συγκρότημα (μιας κι είναι από τα πιο παλιά μέλη) τι κόλλημα έχει να παραμείνει στο συγκρότημα και να την έχουν στην μπούκα του κανονιού αντί να παρατηθεί και να κάνει σόλο καριέρα ή να κάνει αλλαγή επαγγέλματος όπως μοντέλο ή voice actor ή δεν ξέρω εγώ τι; Άσχετο αλλά πρώην μέλος του συγκροτήματος, η Narita Risa, έγινε στην συνέχεια πορνό ηθοποιός.

#18 Napster

Napster

    \ [T] /

  • Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 11 February 2013 - 17:54

Μόνο ο young dumb brother μπορεί να το πει αυτό. *_*
View My Video