Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

H νύχτα πέφτει στη No naku koro ni: Hinamizawa Festival

higurashi umineko no naku koro ni palermo η νυχτα πεφτει hinamizawa festival

  • This topic is locked This topic is locked
84 replies to this topic

#16 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 22 January 2013 - 18:34

Frederica Berncastel



Posted Image


Δεν μπορώ να πω ότι μου έκανε μεγάλη εντύπωση αυτή η "ανατροπή" στην ιστορία. Κανείς δεν θα περίμενε τίποτα λιγότερο από την Μεγάλη Χρυσή Μάγισσα. Φαίνεται λοιπόν ότι είναι η μοίρα μας να μπλέξουμε σε αυτή την ιστορία και μέσα από τις αβύσσους της ψυχής να ξαναβρούμε το φως της ηρεμίας μας. Θα είμαι ειλικρινής. Σκόπευα να φύγω αλλά η κατάσταση είναι τόσο ενδιαφέρουσα που λέω να μείνω λίγο ακόμα. Δεν συμφωνείτε κύριε Jiro (Zed); Σίγουρα θα έχετε πολλά να διηγηθείτε στους φίλους σας στα κεντρικά της "Tokyo" όταν τελειώσει αυτή η ιστορία, δεδομένου, βέβαια, ότι θα βγείτε από εδώ αρκετά ζωντανός ή λογικός ώστε να καταφέρετε να τους συναντήσετε.


(Ύστερα, χωρίς να περιμένει απάντηση, γυρίζει και κοιτάζει έξω από το παράθυρο αρχίζοντας να απαγγέλει τραγουδιστά ένα ποίημα)


Μες στα δρομάκια των ψυχών την έξοδο θα ψάξω,

και ας ξέρω σίγουρα πως δεν θα συναντήσω

μήτε πορτούλα τόση δα για να με απαλλάξει

από σκιές αιώνιες και πόνους ξεχασμένους.


Μα πιο κακότυχος αυτός που στα σκοτάδια είναι,

χωρίς να ξέρει πως ή που ή τι 'ναι αυτό που ψάχνει.

Που καρτερεί το φως χωρίς να 'χει προβλέψει

ότι μπορεί ο θάνατος μασκαρεμένος να 'ναι.


edit: Συγγνώμη για υπερκαθυστερημένο edit, αλλά δεν άντεχα το ορθογραφικό που έβγαζε μάτι.

Edited by Osama Bin Laden, 22 January 2013 - 22:40.


#17 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

    ~:vv:~

  • Members
  • 163 posts

Posted 22 January 2013 - 19:38

Ushiromiya Battler

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=52GkvYnxUxI[/youtube]

*Περπατάει αργά προς την Μion εχώντας πολύ απειλητικό βλέμα.

Αυτό που λες.... δεν θα το επίτρεψω. Κανείς από εμάς δεν θα είναι υπεύθηνος για το θάνατο καποιού άλλου. Εμφανίζοντε μερικές πεταλούδες, λένε ότι κάποιοι έχουν μολυνθεί από μια φανταστική ασθένια και εσύ το πιστεύεις?
Δεν πιστεύω σε τίποτα που δεν ακολουθεί τι λογική.

Ωστόσο ο θάνατος του νεαρού είναι γεγονός. Υπάρχει ένας τουλάχιστον δολοφόνος ανάμεσα μας. Και ο τρόπος που σκοτώνει είναι περίεργος. Μάλλον κάποιο πολύ δυνατό δηλητήριο που προκαλεί ψευδεσθίσεις. Έτσι μπορούμε να εξηγίσουμε και τη μάγησα. Συμφωνώ ότι κανείς δεν πρέπει να φύγει. Ο δολοφόνος είναι ακόμα ανάμεσά μας. To να τον αφήσουμε να φύγει ή να βγούμε εμείς έξω ενώ υπάρχει πυθανότητα να είναι καποιοι μολυσμένοι είναι πολύ επικύνδεινο.

Πάντως τι περίεργος θάνατος. Τι ναρκοτικό θα μπορούσε να το προκαλέσει αυτό? Μπόρει κανείς να με βοηθίσει? Κύριε Jiro?(Zed)

Edit: Broken picture link

Edited by Cloudy-Sky, 22 January 2013 - 19:48.

Posted Image

#18 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 22 January 2013 - 20:33

Posted Image
Ōishi Kuraudo (aka Cloud) [Babba]

Και να που βρέθηκα στο αρχοντικό των Σονοζάκι... Εκείνων που με το πρώτο μου στραβοπάτημα, θα μου κόψουν την συνταξιοδότηση.
Χα, χα, χα... Στο στόμα του λύκου λοιπόν, αντιμέτωπος με ψυχοπαθείς που δηλώνουν μαγικά πλάσματα.

Τα πράγματα, όμως, είναι σοβαρά. Ένας πιτσιρικάς... νεκρός. Ένας από τους λίγους ανθρώπους στο χωριό που ήταν συνεργάσιμος.
Ήρθα εδώ γιατί δεν σκοπεύω να εγκαταλείψω το αστυνομικό σώμα πριν φροντίσω να πληρώσουν όλοι όσοι εμπλέκονται. Όποιοι κι αν είναι.

Προς το παρόν, με ανησυχεί το γεγονός ότι η Eva(Lucy) δεν είχε την ευγένεια ούτε καν να μας συστηθεί.
Ελπίζω να νιώθει καλά.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#19 ZeD

ZeD

    完ぺき.にほかなら

  • Members
  • 257 posts

Posted 22 January 2013 - 21:56

Tomitake Jirou

Posted Image

*με ενα αμηχανο χαμογελο μετα την αναφορα στο προσωπο του*
Εχμ, δεν καταλαβαινω τι εννοεις νεαρη μου..Η αληθεια ειναι παντβς οτι προκειται για ενα πολυ παραξενο θανατο, παρομοιο με αυτουε που συμβαινουν εδω και χρονια σε αυτο το χωριο
*σκεπτομενος* "Αλλα ο μικρος keichi δε φαινονταν μολυσμενος.. αρα πρεπει καποιος να του χορηγησε Η-170...απ οσο φαινεται απο το τροπο που κειτεται.."
Σονοζακι, συμφωνω πως πρεπει να μεινουμε ολοι εδω και να βρουμε τον ενοχο, αλλα το.σωστο ειναι να ερθουν και η ιατρικη ομαδα του χωριου οσο και αστυνομικες δυναμεις απο την πολη...
Κανεις δε φευγει απο εδω!!
*Φωναξε καθως κοιταζε τα προσωπα προσπαθωντας να καταλαβει ποιος θα μπορουσε να ειχε προσβαση στα εμβολια*

*Αυτη η μικρη κοπελα Berncastel (Osama) δινχοντας την*

Μου φαινεται πως το διασκεδαζεις λεγοντας ποιηματακια..εδω χασαμε ενα νεο παιδι...

Edited by ZeD, 22 January 2013 - 21:58.

Bruutaro Faitto! // MyAnimeList // tweet!

Flowers in darkness—
We can embrace their fragrance
even without light
-Hideshi's last haiku

Spoiler:


#20 Zane

Zane

    Anime Fan

  • Members
  • 251 posts

Posted 22 January 2013 - 22:24

Rina Mamiya
Posted Image
Αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει!Είμαι μια ανάσα από το να αφήσω αυτόν τον άθλιο τόπο και την μιζέρια μέσα στην οποία ζούσα τόσα χρόνια,και τώρα μου λέτε πως υπάρχει η πιθανότητα να μην βγω ζωντανή από εδώ μέσα?!

'Οχι,δεν θα αφήσω κανέναν και τίποτα να διαλύσει τα όνειρά μου,θα βρω πάση θυσία τους μολυσμένους!Αγαπητέ Kinzo(Theodore),βασιστείτε πάνω μου.Εγώ θα σας σώσω και εσείς θα με βοηθήσετε να βρω την μικρή μου Rena και τον αγαπημένο μου!Και αν τελικά δεν τους βρούμε,ελπίζω να μου κρατήσετε συντροφιά,γιατί θα είναι πολύ δύσκολη μια τέτοια κατάσταση για μένα,καταλαβαίνετε πιστεύω...

Ushiromiya Battler(Cloudy-sky),θα έλεγα ότι δώσατε μια ικανοποιητική εξήγηση για το ότι είδαμε όλοι μια μάγισσα,ω μα δεν θα μπορούσα να περιμένω τίποτα λιγότερο από τον εγγονό του φίλτατου Kinzo.Mόλις φτάσετε κοντά και σε κάποιο άλλο συμπέρασμα,παρακαλώ ενημερώστε μας.

'Οσο για αυτό το φτωχαδάκι,τον Tomitake Jirou(Zed),περιμένω να δω περαιτέρω αντιδράσεις...
Γεια σου και σένα Γιώργη Γουλάρα...Posted Image

#21 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 22 January 2013 - 23:51

Frederica Berncastel


Posted Image



*Αυτη η μικρη κοπελα Berncastel (Osama) δινχοντας την*

Μου φαινεται πως το διασκεδαζεις λεγοντας ποιηματακια..εδω χασαμε ενα νεο παιδι...


Υπάρχουν τόσα πολλά λάθος συμπεράσματα σε τόσο λίγο χώρο που, πραγματικά κύριε Jirou (Zed), είμαι απολύτως σίγουρη ότι έχω βάλει το χέρι μου προκειμένου να σας προσλάβουν στην "Tokyo", ακόμα και αν δεν το θυμάμαι. Γιατί χρειάζεται η παρεμβολή της Μάγισσας των Θαυμάτων για να έχει ένας άνθρωπος με τόσο φτωχό τρόπο σκέψης έστω και την παραμικρή πιθανότητα να προσληφθεί από έναν τόσο μεγάλο οργανισμό.


Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή λοιπόν. Μπορώ να σας πω με βεβαιότητα ότι, παρά την εμφάνισή μου, είμαι μεγαλύτερη από τον καθένα εδώ μέσα, μεγαλύτερη ακόμα και από τον παππού με την σχεδόν μπυροκοιλιά (Babba) ή τον Superkinzo (Theodore) με τον επικό μανδύα. Γιατί όταν μας πολιορκεί μια παλαβή μάγισσα που παίζει στα δάχτυλα μια άγνωστη αρρώστεια, είναι απολύτως λογικό να καταλήγουμε σε συμπεράσματα βασισμένοι μόνο σε αυτό που φαίνεται, έτσι δεν είναι;


Όσο για τα ποίηματα, είναι σαν εσάς και τις φωτογραφίες σας, πραγματικά. Μια δουλειά που έγινε χόμπι και κατέληξε συνήθεια.


edit: Πρόβλημα με την εικόνα και ορθογραφικές διορθώσεις.

Edited by Osama Bin Laden, 22 January 2013 - 23:54.


#22 Maffy

Maffy

    Maffcaekz

  • Members
  • 291 posts

Posted 23 January 2013 - 00:25

Kanon

Posted Image

Kinzo-sama, έψαξα όλο το χωριό και σοκολατένιο αβγό δε βρήκα πουθενά, μόνο κάτι πραγματικά σε κοτέτσια και δε νομίζω ότι θέλατε τέτοια! Υπόσχομαι να σας βρω το συντομότερο δυνατόν! Δεν έχουν εποχιακά προϊόντα στο κατσικοχώρι! *shakes head* Αλλά σας έφτιαξα το ελιξίριο που ζητήσατε! *δίνει το ελιξίριο γεμάτος χαρά*

Γυρνώντας όμως από το ψάξιμο, άκουσα πολύ δυσάρεστα νέα. Ένας κάτοικος του χωριού πέθανε λόγω της κακιασμένης Beatrice ενώ δεν είμαστε καν 1 μέρα εδώ. Πάλι θέλει να μας ξεπαστρέψει όλους! Πρέπει να τη σταματήσουμε κάπως! Αν ήταν εδώ η αδελφή μου... θα ενώναμε τις δυνάμεις μας... αλλά δυστυχώς μόνος μου δεν έχω αρκετή δύναμη εναντίον της, τσκ *feels ashamed*

Το γεγονός όμως ότι η κακιασμένη έχει βάλει σκοπό να μας θάψει όλους στο τέλος, δεν μπορώ παρά να αναρωτηθώ για την ύπαρξη μιας άλλης μάγισσας ανάμεσά μας! Berncastel! Nαι, σε έχω ξαναδεί!

Posted Image

Δε φαντάζομαι να πιστεύεις ότι υπάρχει περίπτωση να εμπιστευτώ "μάγισσα" για να να μας σώσει; Ξέρω ότι έχεις κάποια ανταγωνιστική σχέση με την άλλη και βάζω στοίχημα ότι τα έχετε συμφωνήσει κάτι! Καμία μάγισσα δεν προσπαθεί να βοηθήσει κανέναν από μας! Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που είσαι εδώ;

#23 Maya-chan

Maya-chan

    Anime Master

  • Moderators
  • 1,667 posts

Posted 23 January 2013 - 09:44

Natsuhi Ushiromiya


Posted Image


Αυτή η κατάσταση είναι πάρα πολύ σοβαρή και δεν έχουμε περιθώρια για πανικούς. Ας σκεφτούμε λογικά: αν και αρχικά το γεγονός ότι η Χρυσή Μάγισσα επέλεξε αυτό το μέρος για να μας αφήσει με έκανε να αμφιβάλλω για το πόσο αξιόποστοι είναι οι κάτοικοί του, τώρα πιστεύω πως έκανα λάθος. Οι οικοδεσπότες μας φαίνονται αξιοπρεπείς άνθρωποι και μιας και η αστυνομία έχει πάρει την κατάσταση στα χέρια της, δε με ανησυχεί τόσο ο κίνδυνος από το χωριό.


Διαφωνώ όμως με τον κύριο Oishi (Babba) ότι η Eva(Lucy) είναι ύποπτη. Η κουνιάδα μου μπορεί να είναι αντιπαθέσταση, δεν παύει όμως να είναι μια Ushiromiya, και δεν έχει κανένα όφελος από την όλη κατάσταση. Αντίθετα, εδώ υπάρχουν δύο άτομα που δεν είναι ούτε από το χωριό ούτε από την οικογένεια και τα λόγια τους είναι πολύ ύποπτα. Αναφέρομαι φυσικά στους Willard Wright(Kalamaris) και Berncastel(Osama). Και οι δυο φαίνεται να ξέρουν τι συμβαίνει, αλλά η Berncastel ειδικά φέρεται πολύ περίεργα...


15fkk04.jpg


#24 DoB

DoB

    Gintamaniac

  • Members
  • 875 posts

Posted 23 January 2013 - 13:46

Ηanyuu

Posted Image


Keiichi-kuuuuun! Όχι, όχι, Keiichi-kun! Aυτό δε γίνεται! Αυτά δεν πρέπει να ξανασυμβούν! Το ήξερα εγώ ότι ήταν κακιά αυτή η μάγισσα! Μην ανησυχείς Keiichi-kun, η Hanyuu θα γυρίσει πίσω το χρόνο και θα σε σώσει όπως κάνει πάντα! Αλλά πρώτα πρέπει να βρούμε τους άλλους άρρωστους για να μην κινδυνεύσει ξανά κανείς! Η Hanyuu υπόσχεται να τους βρει! Και θα τα πει όλα στη Rika όταν την ξανασυναντήσει!

Εδώ όμως έχει πολλές κακές κυρίες! Όχι μόνο αυτή η ξανθιά κυρία που καπνίζει και μας λέει ότι είναι μάγισσα, αλλά στη Hanyuu δεν αρέσει καθόλου και η άλλη κυρία με το μοβ φόρεμα, η Natsuhi Ushiromiya (Maya-chan)! Πού είδε αυτή η κυρία ότι δεν είναι ύποπτη η κυρία Eva? Και πού είδε αυτή η κυρία ότι είναι ύποπτα τα λόγια του κυρίου Willard Wright, ενώ αυτός δεν έχει καν μιλήσει ακόμα; Γιατί μας λέει ότι συμπεριφέρεται περίεργα η κυρία Bernkastel, αλλά δε μας εξηγεί γιατί; Όχι, όχι, όχι! Στη Hanyuu καθόλου δεν αρέσει, και είναι καιρός να εξηγηθεί!

#25 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

    apathy syndrome

  • Members
  • 676 posts

Posted 23 January 2013 - 19:05

Eva Ushiromiya

Posted Image


Που μπλέχτηκα πάλι...., /αναστεναγμός...αυτή η υπόθεση δεν με απασχολεί καθόλου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με μπλέκετε σε όλον τούτον τον χαμό.Ήρθα να δω το δικηγόρο μου για να μου ελέγξει κάτι αρχεία.. τι ήθελα και ήρθα τώρα...

Κύριε Kuraudo Ooishi(Babba), δεν συστήθηκα για τον απλούστατο λόγο ότι δεν ήταν απαραίτητο. Όσοι χρειάζονται να με ξέρουν, με ξέρουν ήδη. Και συγνώμη αλλά ποιος είσαι εσύ να μου πεις αν πρέπει να συστηθώ ή όχι; Νομίζω πως την χρειάζεσαι όντως την σύνταξη αστυνομικούλη μου. Δεν ξέρω σε τι μπορείς να συνεισφέρεις στην κατάστασή σου αν ο μόνος τρόπος είναι να βρούμε ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω από όλα.

Και αγαπητή μου Natsuhi(Maya-chan), μπορεί να έχει παντρευτεί τον αδελφό μου, αλλά αυτό δεν πάει να πει πως είσαι μέλος της οικογένειάς. Δεν είσαι και ούτε πρόκειται να γίνεις ποτέ μια Ushiromiya... Βάλτο καλά αυτό στο κεφάλι σου και μην ονειρεύεσαι άσκοπα, για το καλό σου το λέω.

Δεν έχω κέφια να κάτσω να το πολύ σκεφτώ, με μια ματιά που έχω ρίξει στην κατάσταση και από όσο ξέρω το κάθε άτομο, θα έλεγα πως υποπτεύομαι τον Kanon(Maffy). Δεν θα μου έκανε εντύπωση να είσαι μπλεγμένος σε όλην αυτήν την ιστορία. Εσύ και η αδελφή σου που έχει ξελογιάσει τον γιο μου έχετε κάποια σχέση με την Beatrice, έτσι δεν είναι;



Genji(matassos)! Έλα λίγο που σε χρειάζομαι!


edit: εικόνα


Edited by Lucy Heartfilia, 24 January 2013 - 20:44.

DbGr2lv.png


MAL || TUMBLR


#26 ZeD

ZeD

    完ぺき.にほかなら

  • Members
  • 257 posts

Posted 23 January 2013 - 19:30

Tomitkake Jiro

Posted Image



*Κοιτώντας γύρω γύρω άλλα απειλητικά, άλλα καχύποτπα και άλλα αμυνόμενα βλέμματα στα πρόσωπα των καλεμσένων της οικίας Shonozaki*

"Δεν ξέρω τί να πω...Αυτό που όλοι βλέμπουμε μοιάζει ή κάποιος ήθελε να μοιάζει με αυτοκτονία..αλλά μπορώ να σας πω με βεβαιότητα ότι πρόκειται για δολοφονία...ο μικρός Keichi δεν θα μπορούσε ποτέ.."
μη μπορώντας να ολοκληρώσει ποτέ την πρότασή του...

*Τα μάτια του καρφώνανε τη μικροκαμωμένη Berncastel*
"Δεν ξέρω αν και τι πρέπει να απαντήσω σε μια μικρή κοπελίτσα που λέει ασυναρτησίες και προφανώς προκαλέι για κάποιο ανεξήγητο λόγο....οπότε....
Το κυνήγι της σπάνιας χλωροπανίδας ήταν κάτι που με συνέπαιρνε από παιδί μικρό...και είμαι τυχερός που αποτελεί μέρος της δουλειάς μου..."

Edited by ZeD, 23 January 2013 - 19:39.

Bruutaro Faitto! // MyAnimeList // tweet!

Flowers in darkness—
We can embrace their fragrance
even without light
-Hideshi's last haiku

Spoiler:


#27 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 23 January 2013 - 20:10

Frederica Berncastel


Posted Image



Tomitkake Jiro

*Κοιτώντας γύρω γύρω άλλα απειλητικά, άλλα καχύποτπα και άλλα αμυνόμενα βλέμματα στα πρόσωπα των καλεμσένων της οικίας Shonozaki*

"Δεν ξέρω τί να πω...Αυτό που όλοι βλέμπουμε μοιάζει ή κάποιος ήθελε να μοιάζει με αυτοκτονία..αλλά μπορώ να σας πω με βεβαιότητα ότι πρόκειται για δολοφονία...ο μικρός Keichi δεν θα μπορούσε ποτέ.."
μη μπορώντας να ολοκληρώσει ποτέ την πρότασή του...

*Τα μάτια του καρφώνανε τη μικροκαμωμένη Berncastel*
"Δεν ξέρω αν και τι πρέπει να απαντήσω σε μια μικρή κοπελίτσα που λέει ασυναρτησίες και προφανώς προκαλέι για κάποιο ανεξήγητο λόγο....οπότε....
Το κυνήγι της σπάνιας χλωροπανίδας ήταν κάτι που με συνέπαιρνε από παιδί μικρό...και είμαι τυχερός που αποτελεί μέρος της δουλειάς μου..."


Μα ακριβώς, αν σας ήθελα νεκρούς κύριε Jiro (Zed), θα μπορούσα να σας σκοτώσω πολύ πιο απλά, ανώδυνα και γρήγορα. Δεν χρειάζεται να δολοφονήσω κανένα για να τον σκοτώσω και ίσως το ίδιο να ισχύει και για αυτή εκεί πάνω (δείχνει προς το μέρος όπου εμφανίστηκε για τελευταία φορά η Beatrice). Είναι φως φανάρι ότι η Χρυσή Μάγισσα απλώς παίζει μαζί μας.


Και όσο είστε εσείς απλώς ένας "κυνηγός σπάνιας χλωροπανίδας", όπως σας αρέσει να λέτε, άλλο τόσο είμαι εγώ απλώς ένα κοριτσάκι.



Το γεγονός όμως ότι η κακιασμένη έχει βάλει σκοπό να μας θάψει όλους στο τέλος, δεν μπορώ παρά να αναρωτηθώ για την ύπαρξη μιας άλλης μάγισσας ανάμεσά μας! Berncastel! Nαι, σε έχω ξαναδεί!

Δε φαντάζομαι να πιστεύεις ότι υπάρχει περίπτωση να εμπιστευτώ "μάγισσα" για να να μας σώσει; Ξέρω ότι έχεις κάποια ανταγωνιστική σχέση με την άλλη και βάζω στοίχημα ότι τα έχετε συμφωνήσει κάτι! Καμία μάγισσα δεν προσπαθεί να βοηθήσει κανέναν από μας! Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που είσαι εδώ;


Δεν είπα ποτέ ότι προσπαθώ να σας βοηθήσω ανόητο παιδί. Έκανα ξεκάθαρο από την αρχή τον λόγο για τον οποίο μένω. Όπως είπα λοιπόν, μένω μόνο γιατί θεωρώ την κατάσταση εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Δεν είναι κάθε μέρα που η Μεγάλη Χρυσή Μάγισσα απόφασίζει να μπλεχτεί με τον κόσμο των ανθρώπων. Και όπως είπα και στον Jiro, δεν χρειάζομαι την βοήθεια κανενός για να σκοτώσω κάποιον, πόσο μάλλον την βοήθεια μιας άλλης μάγισσας.



#28 Kalamaris

Kalamaris

    I'm glad I met you.

  • Members
  • 699 posts

Posted 23 January 2013 - 21:13

Willard H.Wright

Posted Image

Hanyuu το να μην προσέχεις τα λόγια μου είναι ένα πράγμα,το να μην προσέχεις καν ότι υπάρχουν κάτι τελείως διαφορετικό.Πρέπει να τα πούμε οι 2 μας(άκου δεν έχω μιλήσει...)

Κυρια Natsuhi Ushiromiya,λέει κοιτόντας με απαθές βλέμα την Eva που βράζει στο άκουσμα του επιθέτου,ας πούμε πως γνωρίζω τι συμβαίνει,έστω και εν μέρη,διότι έχω εμπειρία με τέτοιου είδους καταστάσεις ακόμα και αν ήλπιζα να μην τις ξανασυναντήσω.Καταστάσεις στις οποίες η γνωστή μάγισσα Bernkastel είναι ασφαλώς μανούλα.Δεν βλέπω γιατί να τα έχεις κάνει πλακάκια με αυτή τη ξανθιά μάγισσα αλλά δεν μπορώ παρά να αναρωτιέμαι γιατί λες το όνομα σου ανορθόγραφα.Πιστεύεις ειλικρινά πως έτσι με κάποιον τρόπο θα μας ξεγελάσεις και θα νομίσουμε πως δεν είσαι η φημισμένη μάγισσα?

sc5bab.jpg


#29 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 23 January 2013 - 21:22

Posted Image
Ōishi Kuraudo [Babba]

Κυρία Eva(Lucy), μπορεί να μη χρειάζεται να μας μιλάτε, αλλά είναι αγενές και ανάγωγο.
Και επικίνδυνο, καθώς οι σιωπηλοί χρειάζονται προσοχή, αν λάβουμε υπόψιν ότι οι μολυσμένοι δεν αισθάνονται και τόσο ο εαυτός τους.
Γι' αυτό και σας τσίγκλησα, ώστε να σας ακούσουμε και να μάθουμε κάτι παραπάνω για σας. Με παρεξηγήσατε, πάντως.
Εγώ εξέφρασα φόβους για την υγεία σας κι εσείς, σαν μια ξινή αριστοκράτισσα που της χάλασε το χτένισμα ο αγέρας, μου πουλάτε τσαμπουκάδες.
Αυτά εκεί που σας παίρνει, όχι σε μένα.
Πιο πολύ με χαλάει η προσπάθεια της όχι και τόσο κολλητής σας, Natsuhi (Maya-chan), η οποία σας υπερασπίστηκε, πέταξε και κάτι άκυρα ονόματα και εξαφανίστηκε.
Περίμενα λίγο μπας και απαντήσει στις πολύ ορθά διατυπωμένες κατηγορίες της Hanyuu, αλλά μάλλον δεν νιώθει αρκετά πιεσμένη για να το κάνει.
Λέω να την πιέσω κι εγώ λιγάκι, μπας και καταφέρει να ψελλίσει κάτι πειστικό.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#30 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 23 January 2013 - 22:17

Posted Image



Chie Rumiko


Αν και ο Keichi δεν ήταν το καλύτερο παιδί είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη που πέθανε έτσι ένας ακόμα μαθητής μου!!! Δεν μπορώ να βλέπω άλλο τα παιδάκια μου να τρελαίνονται και να πεθαίνουν!!!

Τι συμβαίνει με την Bernkastel και τον Jiro; Η μία μιλάει πολύ και υπαινίσσεται πως γνωρίζει κάτι παραπάνω, αλλά και ο άλλος δεν απαντάει καθόλου ικανοποιητικά. Παρόλα αυτά θεωρώ πιο ένοχη την Natsuhi που κατηγορεί τον Wright με απόλυτη βεβαιότητα για πράγματα που ποτέ δεν είπε!!!
Μπράβο Hanyu καμάρι μου που τη βρήκες πρώτη, είμαι περίφανη που σ' έχω μαθήτρια!!!

Το 'χω το rp ? :P



Also tagged with one or more of these keywords: higurashi, umineko, no naku koro ni, palermo, η νυχτα πεφτει, hinamizawa festival