Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

H νύχτα πέφτει στη No naku koro ni: Hinamizawa Festival

higurashi umineko no naku koro ni palermo η νυχτα πεφτει hinamizawa festival

  • This topic is locked This topic is locked
84 replies to this topic

#61 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 28 January 2013 - 20:56

Posted Image
Ōishi Kuraudo [Babba]

Ω, νεαρέ Battler(cloud), κάναμε ακριβώς την ίδια σκέψη. Θα αδειάσει η θέση μου τώρα που θα συνταξιοδοτηθώ, ενδιαφέρεσαι;
Την ίδια απορία είχα κι εγώ για το γεγονός ότι ενώ εχθές προσπάθησες να πάρεις την κατάσταση πάνω σου, σήμερα σιωπούσες δραματικά.
Η αλήθεια είναι ότι τις υποψίες μου τις έχει τραβήξει ένα πρόσωπο, αλλά επειδή θεωρώ τον τρόπο σκέψης του πολύτιμο για τη συνέχεια, δε ρισκάρω να το πάρω στον λαιμό μου.
Αν είμαι εδώ και αύριο, θα σου αναλύσω από νωρίς τις σκέψεις μου και θα ζητήσω τη δική σου, έχοντας 2 τουλάχιστον ακόμα στοιχεία.
Η σημερινή σιωπή μόνο κακό μας κάνει, καθώς τα στοιχεία που έχουμε ως τώρα αφορούν ελάχιστα άτομα και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επαναληφθεί και αύριο.

Ωστόσο, σε καταλαβαίνω. Μετά το χθεσινό στραπάτσο, όπου το σιγουράκι αποδείχθηκε φόλα, κι εγώ κι εσύ προτιμήσαμε να τηρήσουμε προσωρινά στάση αναμονής. Το ίδιο έκαναν σίγουρα και θαρρώ 2 από τους δολοφόνους, εφόσον τους βολεύει αυτή η εξέλιξη.
Μπορεί εσύ να μίλησες πριν από εμένα, αλλά έγινε εξίσου αργά, και μάλιστα εσύ ακόμα δεν έχεις καν ψηφίσει. Ή καλύτερα, επέλεξες τον μόνο που είχες βαφτίσει αθώο. Εγώ δε θα το κάνω αυτό. Θα προσπαθήσω να πάρω θέση και θα πω πολλά, κι ελπίζω να μην το πληρώσω άμεσα.

Καταρχήν, όπως κι εσύ, δεν είμαι καθόλου πεπεισμένος ότι η μάγισσα είναι ένοχη. Κάνει πατάτες, αλλά οι πατάτες που κάνει είναι φυσιολογικές και συνηθισμένες για τη μάγισσα. Δεν είδα κάτι που να φαίνεται αφύσικο. Μάλιστα, είναι από τους λίγους που προσπάθησαν να κάνουν λίγη φασαρία και αυτό πληρώνει. Μακάρι να κάνω λάθος και να μη με θέλει αυτή η υπόθεση. Σιγουράκι είχα τη χθεσινή μέρα, είχα ετοιμάσει και λίστα με τους πολύ πιθανούς συνενόχους της και έπαθα σοκ όταν βγήκε η ετυμηγορία. Περίμενα να μου την πέσουν γιατί ήμουν από αυτούς που πρώτοι την εντόπισαν και έκατσα στα αυγά μου. Πολύ απλά, δεν με έπαιρνε να στοχοποιήσω κάποιον με το ξεκίνημα της νέας ημέρας, καθώς τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, αν κάνω πάλι λάθος, θα είμαι δίκαια ο επόμενος. Με τρία διαδοχικά λάθη, η υπόθεση θα έχει άσχημη κατάληξη και θα έχω εγώ την ευθύνη. Δεν το σκοπεύω. Έχουμε ακόμα έναν επιθεωρητή μαζί μας, ο οποίος σίγουρα θα μας δώσει, ελπίζω σύντομα, ένα στοιχείο ώστε να βασιστούμε. Αν βρούμε τον πρώτο, έχω κάνει αρκετές συνδέσεις μεταξύ προσώπων για να ξετρυπωθούν και οι υπόλοιποι. Σίγουρα θα έχεις κάνει κι εσύ. Άλλωστε, έτσι ερμηνεύω και τη δική σου μέχρι τώρα σιωπή.

Η Εva(lucy) πάλι, δε μου κάθεται καλά. Βιάστηκε να στρέψει τα βλέμματα στον

Willard H.Wright(Kalamaris)

, όπως φαίνεται πως στόχευαν οι δολοφόνοι. Ίσως διότι έπαιξε πολύ το όνομα κάποιου συνεργού της και δεν ήθελε να ρισκάρει να πάει στραβά το πράγμα; Δε θα μου έκανε εντύπωση αν ήταν ζευγάρι με τον tomitake ή την μάγισσα. Αν η μάγισσα αποδειχθεί ένοχη, τότε σίγουρα ο willard βαφτίζεται αθώος και ξεκαθαρίζουν αρκετά πράγματα. Αν δεν είμαι αύριο εδώ, να θυμάστε ότι η Eva είναι ιδανικό ταίρι για τη μάγισσα, εφόσον αποδειχθεί ένοχη.

Ωστόσο, η Eva έχει επιχειρήματα και οι απαντήσεις του Willard ήταν το λιγότερο άστοχες. Περιττό να πω πως αποκλείω το ενδεχόμενο να είναι οι δυο τους συνεργάτες. Το ότι εκείνος κατάφερε και έβγαλε στη σέντρα τη μάγισσα και μάλιστα τόσο άνετα, η πείρα μου λέει ότι δεν είναι κάτι που θα το έκανε χωρίς βοήθεια. Είναι πολύ πιθανό να υπάρχει ανάμεσα σε αυτούς τους δύο ένας ένοχος. Αν η μάγισσα αποδειχθεί αθώα, θα ήθελα ο συνάδελφος που έχει τα μέσα να ψάξει τουλάχιστον τον έναν από τους δύο, οπωσδήποτε. Επιλέγω αυτόν κι όχι εκείνη, μόνο και μόνο γιατί έχει κατηγορίες πάνω του, με την ελπίδα να αλλάξει κάποιος γνώμη και να σωθεί η μάγισσα, η οποία είναι από τα λίγα άτομα που φαίνεται να προσπαθούν να βοηθήσουν. Αν είναι ένοχη, τότε με έχει κοροϊδέψει στα μούτρα μου, αλλά χαλάλι.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#62 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

    ~:vv:~

  • Members
  • 163 posts

Posted 28 January 2013 - 21:33

Ushiromiya Battler
Posted Image
Αν εσύ ήσουνα σε δύσκολη θέση μια φορά εγώ ήμουνα 10. Anyways....

Και εγώ θα πάω εναντίον του Willard H.Wright(Kalamaris). Όχι γιατί τον θεωρο ένοχο αλλα γιατι :

1) Αν είναι ώντος τότε έχουμε σχεδόν κερδίσει. Θα βγουν εκτος υποψίας 4 άτομα (το λιγότερο) και τα πράγματα μετα θα είναι πάρα πολυ πιο εύκολα.

2) Δεν θεωρώ την μάγισα ένοχη. Η τουλάχιστον περισσότερο ένοχη απο αυτόν.

Ελπίζω στην λίγη ώρα που απομένει να ακολουθήσουν και άλλοι.
Posted Image

#63 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 28 January 2013 - 22:08

Mion Sonozaki

Posted Image


Ο χαμός συνέχιζε να υπάρχει. Το κεφάλι μου είχε γίνει κουδούνι. Όλοι φαίνονταν πεισμένοι πως η μάγισσα των θαυμάτων ήταν ένοχη, και πως καθαρίζοντας την, θα λυνόντουσαν τα προβλήματα όλων. Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω.


Μετά από μια ολόκληρη ημέρα χάους, και κατηγοριών, μια δυνατή κραυγή, ενός καλεσμένου, που έλεγε «Πάνω της» έδωσε τέλος σε όλα. Η Frederika, αν και μεγαλύτερη από όλους όσους υπήρχαν στο δωμάτιο, στο σώμα ήταν απλά ένα μικρό κοριτσάκι και δεν μπόρεσε να ξεφύγει από αρκετούς από τους καλεσμένους, οι οποίοι άρχισαν να την χτυπάνε μανιασμένα, παραμιλώντας και λέγοντας διάφορα πράγματα, που δεν σχετίζονταν με την Frederika.


Μετά από ένα αργό, βασανιστικό δεκάλεπτο η Frederika ψέλλισε: «Ανόητοι, σκοτώνετε τον μόνο που θα μπορούσε να σας πει με σιγουριά αν κάποιος είναι δολοφόνος ή όχι.» Μετά από από αυτό ξεψύχησε. Όλοι είχαμε μείνει ακίνητοι και κοιταζόμασταν… Το πρόσωπο της ήταν γεμάτο με αίματα από τα χτυπήματα που είχε υποστεί. Γιατί είχαν γίνει όλοι τόσο βίαιοι ξαφνικά; Τι είχε συμβεί;


Πήγα να την σηκώσω για να μην είναι στην μέση του σαλονιού, μα με το που την άγγιξα άρχισε να γίνεται μοβ σκόνη και να εξατμίζεται. Δεν ήξερα αν έπρεπε να τρομάξω, να τσιρίξω ή απλά να απολαύσω το πόσο όμορφα κάθε κόκος μοβ σκόνης στροβιλιζόταν και εξαφανιζόταν σιγά-σιγά.

«Όπως καταλάβατε αγαπητοί, μόλις σκοτώσαμε…έναν αστυνόμο…» Είπα ξεροκαταπίνοντας.

«Θα σας παρακαλούσα για το καλό όλων μας, να είστε πιο προσεχτικοί την επόμενη φορά.»


Η νύχτα πέφτει την Τρίτη στις 10:00 το βράδυ


[01]Ushiromiya, Battler - Cloudy sky
[02]Kanon - Maffy
[03]Kinzo Ushiromiya - Theodore
[04]Ōishi Kuraudo - Babba
[05]Rina Mayima - Zane(αθώα)
[06]Frederica Berncastel - Osama Bin Laden(επιθεωρητής)
[07]Chie Rumiko - Odymonaxos
[08]Willard H Wright - Kalamaris
[09]Hanyuu - DoB
[10]Genji Ronoue - Matassos
[11]Eva Ushihronomiya - Lucy Heartfilia
[12]Tomitake Jirō - ZeD
[13]Natsuhi Ushiromiya - Maya-Chan (αθώα)


Λίστα ψήφων σε αυτό τον γύρο:

Lucy Heartfilia =>Kalamaris

Osama Bin Laden =>Kalamaris-->Theodore

Theodore =>Osama Bin Laden

Kalamaris =>Osama Bin Laden

DoB =>Theodore

Matassos =>Osama Bin Laden

Maffy =>Osama Bin Laden

OdyMonaxos =>Osama Bin Laden

Cloudy-Sky =>Matassos--> Kalamaris

Babba =>Kalamaris



#64 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 29 January 2013 - 22:24

Mion Sonozaki

Posted Image


Ξαφνικά έπεφτα, έπεφτα σε μια μεγάλη τρύπα η οποία ήταν γεμάτη με τα πρόσωπα των καλεσμένων μας. Μετά από πολύ ώρα, άρχισαν να εμφανίζονται οι νεκροί και να με δείχνουν λέγοντας: «Εσύ! Εσύ φταις για όλα». Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, παρόλο που ο τρόμος είχε καταλάβει κάθε κομμάτι μου, δεν μπορούσα να κουνηθώ. Ένιωθα μια γαλήνη, αλλά ταυτόχρονα φόβο, και ανησυχία.

Το πέσιμο μου συνέχισε για αρκετή ώρα, μέχρι που οι κατηγορίες σταμάτησαν. Ξαφνικά χρυσές πεταλούδες άρχισαν να πετάνε παντού και να γεμίζουν ασφυκτικά την τρύπα στην οποία έπεφτα. Μέσα από αυτές, εμφανίστηκε η μάγισσα και έχοντας ένα ύπουλο χαμόγελο στο πρόσωπο της, είπε κάτι το οποίο δεν άκουσα και πέταξε το kiseru της προς το μέρος μου, το οποίο μεταμορφώθηκε σε στιλέτο και καρφώθηκε στο στήθος μου.


«Αδερφή, αδερφή!» άκουσα μια φωνή να μου λέει. Τινάχτηκα πάνω και συνειδητοποίησα πως αυτή η φριχτή ανάμνηση ήταν απλά ένας εφιάλτης.

«Τι έχεις; Είσαι πολύ χλωμή.» Είπε η Mion ανήσυχα. Πριν προλάβω να απαντήσω, συνέχισε γρήγορα να μιλάει: «Έχουμε ένα πρόβλημα. Ντύσου γρήγορα και έλα πάνω να δεις…»


Τρομαγμένη από τα λόγια της Mion ντύθηκα γρήγορα και άτσαλα, και ανέβηκα πάνω. Δεν είχαμε ένα νεκρό αυτή τη φορά, αλλά δύο. Ενώ ο ένας νεκρός ήταν άσχημα τραυματισμένος με πάρα πολλές πληγές, ο άλλος είχε απλά μια σφαίρα περασμένη στο κεφάλι. Κατέβηκα να ανακοινώσω τα νέα.

«Λυπάμαι πολύ που το λέω αυτό, αλλά από εδώ και μπρος, δεν θα ακουστούν άλλες έντονες αμφιβολίες για την ύπαρξη των μαγισσών ή λόγια λατρείας προς αυτές…


Οι κύριοι Kinzo Ushiromiya και Battler Ushiromiya βρέθηκαν σήμερα νεκροί στις κάμαρες τους...»


Η νύχτα πέφτει την Πέμπτη στις 10 το βράδυ.


[01]Ushiromiya, Battler - Cloudy sky(αθώος)

[02]Kanon - Maffy
[03]Kinzo Ushiromiya - Theodore(αθώος)
[04]Ōishi Kuraudo - Babba
[05]Rina Mayima - Zane(αθώα)
[06]Frederica Berncastel - Osama Bin Laden(επιθεωρητής)
[07]Chie Rumiko - Odymonaxos
[08]Willard H Wright - Kalamaris
[09]Hanyuu - DoB
[10]Genji Ronoue - Matassos
[11]Eva Ushihronomiya - Lucy Heartfilia
[12]Tomitake Jirō - ZeD
[13]Natsuhi Ushiromiya - Maya-Chan (αθώα)



#65 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 29 January 2013 - 23:27

Posted Image
Ōishi Kuraudo [Babba]

Τέρμα τα αστεία.
Θέλω να βάλετε καλά όλοι στο μυαλό σας ότι αν αστοχήσουμε αυτή τη φορά χάσαμε.
Δεν μας παίρνει να στοχεύουμε στα κουτουρού.
Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να σπάσουμε αβέρτα τις ψήφους.
Οι δολοφόνοι θα συγκεντρωθούν τελευταία στιγμή σε έναν και θα είμαστε όλοι τελειωμένοι.
Έχουμε μία και μόνο ελπίδα.
Να μας βγει ο

Willard H. Wright (Kalamaris).



Αυτός είναι με διαφορά ο πιο ύποπτος εδώ μέσα και είναι και ο μόνος που όταν ξεσκεπαστεί θα καταδείξει και επιβεβαιωμένα αθώους (πχ eva).
Δε με νοιάζει αν αποδειχθεί ότι έκανα λάθος και είναι ανάποδα το ζευγάρι. Θα πεθάνω ρισκάροντας. Αυτή τη στιγμή, είναι με άπειρη διαφορά ο πιο ύποπτος και η μόνη μας ελπίδα για επιβίωση. Αλλά προς θεού, σε καμία περίπτωση ΔΕΝ πρέπει να σπάσουμε τις ψήφους σε χίλια κομμάτια. Εκεί θα έχουμε ηττηθεί κατά κράτος και το φάντασμά μου θα σας στοιχειώνει όλους από την κόλαση.

Είναι βέβαιο ότι τουλάχιστον ένας από τους συνεργούς του, ίσως και οι δύο, είναι μεταξύ εκείνων που έφαγαν την μάγισσα-επιθεωρητή(osama).
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΖΕ ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ.

Επίσης, θέλω να μιλήσω για τη μάγισσα-επιθεωρητή. Δεν ξέρω που είσαι τώρα, ελπίζω στην κόλαση. Όταν βλέπεις ότι πεθαίνεις και έχεις στοιχεία, ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ, ΕΛΕΟΣ!! Ακόμα και οι αθώοι σου, τώρα θα μας βοήθαγαν αφάνταστα.
Είμαι βέβαιος ότι είχες ανακαλύψει τον Willard, διότι έγραψες:

Τι έγινε; Γιατί δεν μιλάει κανείς; Σας έφαγε την γλώσσα η αρρώστεια; Ας μιλήσει λοιπόν η κακιά μάγισσα, μήπως ξυπνήσετε και αρχίσετε τουλάχιστον να την κατηγορείτε πάλι γιατί ακόμα και αυτό θα είναι προτιμότερο από τόση ησυχία.

Willard H. Wright (Kalamaris), αντίθετα με την κυρία Eva (Lucy Heartfilia) , εγώ σας κατηγορώ από τώρα. Περιμένω με ανυπομονησία τις εξηγήσεις σας, αν και κάτι μου λέει ότι θα είναι υπερβολικά ελλιπείς...

"


Τον κατηγόρησες επίσης ότι συνέβαλε στο να δημιουργηθεί ρεύμα εναντίον σου την πρώτη ημέρα. Είμαι βέβαιος ότι αυτός ήταν ο λόγος που τον έλεγξες και για αυτόν τον λόγο βγήκες και τον υπέδειξες από νωρίς. Ο κόσμος δε σε πίστεψε, και φταίμε κι εμείς που δε σε βοηθήσαμε νωρίτερα. Προσπαθήσαμε, αλλά κανενός το αυτί δεν ίδρωσε.

Μάγισσα, εκεί που είσαι, να ξέρεις ότι θα έχεις μεγάλη ευθύνη αν πεθάνουμε όλοι. Όχι μόνο δεν μας έδωσες τους αθώους σου, αλλά επειδή τσαντίστηκες που κανείς δε σε πίστευε, πήγες και άλλαξες και την ψήφο σου στο τσιράκι, από τον σίγουρο δολοφόνο. Κι έτσι πήρες στο λαιμό σου και τον εκδικητή μας, που αντί να μας λύσει τα χέρια, μας κόλλησε στον τοίχο.

Κύριε Willard H. Wright (Kalamaris),
τουλάχιστον εσείς ελπίζω πως δε θα φύγετε από εδώ μέσα χαμογελώντας. Όσους ξεπαστρέψατε, ξεπαστρέψατε. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη σας έλεγξε ο επιθεωρητής, έπειτα από το ρεύμα που στήσατε εναντίον του. Όλοι όσοι σας κατηγορούν, σύντομα αντικρίζουν τα ραδίκια ανάποδα. Είμαι βέβαιος ότι θα έρθει και η σειρά μου αυτό το βράδυ, αλλά τουλάχιστον εσάς θα σας πάρω μαζί μου και θα δώσω στους αθώους μια ελπίδα.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#66 DoB

DoB

    Gintamaniac

  • Members
  • 875 posts

Posted 30 January 2013 - 21:06

Hanyuu - Oyashiro-sama

Posted Image


Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ OYASHIRO-SAMA ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΟΥ, ΚΑΚΙΣΤΡΩ ΜΑΓΙΣΣΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ, ΚΑΙ Σ' ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΥΡΙΕ WILLARD H. WRIGHT! (KALAMARIS)! O Oyashiro-sama έχει αρχίσει να εξοργίζεται με τη συμπεριφορά σου! Με ξεγέλασες για τα καλά εδώ και δύο μέρες, κάνοντάς με να πιστεύω ότι ένοχοι ήταν ο Kinzo και ο Battler! Όχι ότι ο πρώτος ειδικά βοηθούσε πολύ τον εαυτό του. Τώρα εξηγείται γιατί υπερασπίστηκες τη Natsuhi στον πρώτο γύρο, και γιατί δεν απάντησες και ήσουν τόσο αμυντικός απέναντι στη Rina. Και τώρα βλέπω ότι δεν έχεις τολμήσει να μιλήσεις, αλλά τι να πεις. Περιμένεις κάποιον αθώο να σε υπερασπιστεί προφανώς, αλλά λυπάμαι, δεν το βλέπω να γίνεται.

Κύριε Kuraudo, είστε ο μόνος που εμπιστεύεται ο Oyashiro-sama εδώ μέσα. Ο ένας απ' τους δυο μας θα φύγει μάλλον αυτή τη νύχτα, και δυστυχώς εσείς έχετε περισσότερες πιθανότητες από εμένα που κάνω συνεχώς λάθη, αλλά να είστε σε επαγρύπνηση. Υπάρχει άλλος ένας σημαντικός ύποπτος, αλλά o Οyashiro-sama θα δώσει τις σκέψεις του αφού δει τι θα πει αυτός ο ύποπτος. Η βοήθειά σας πάντως είναι πολύτιμη για τους αθώους. Στους οποίους δίνω την ίδια συμβουλή: Μην τυχόν και σκορπίσετε τις ψήφους πουθενά αλλού! Ο προδότης πρέπει να πεθάνει σήμερα!!!

#67 Kalamaris

Kalamaris

    I'm glad I met you.

  • Members
  • 699 posts

Posted 30 January 2013 - 22:30

Willard H Wright

Posted Image


Για άλλη μία φορά λοιπόν τα παιχνίδια των μαγισσών επιθυμούν να μου υποδείξουν πως η ελπίδα την οποία αναζητώ,το χαρούμενο τέλος που εγώ και...εκείνος ελπίζαμε να αποκτήσουμε είναι πολύ μακριά από τα χέρια μου.Ακόμα και με την δύναμη του vigilante που μου χαρίστηκε φαίνεται πως είμαι πολύ κοντά στην αποτυχία.Ήλπιζα πως το χτύπημα μου στον kinzo θα αποδεικνυόταν επιτυχημένο αλλά απέτυχα τραγικά πολύ.

Oishi δεν μου κάνει για φονιάς.Μάλλον υπερβολικά ηλίθιος.Εσύ hanyuu από τις ανοησίες που λες για δολοφόνα μου κάνεις αλλά θα πάω για την πιο προφανή eva που παίζει να την ψηφίσει και κανένας.

Ashes to ashes.Dust to dust.Illusions to illusion and dreams to dreams.Ελπίζω στο θαύμα...

sc5bab.jpg


#68 ZeD

ZeD

    完ぺき.にほかなら

  • Members
  • 257 posts

Posted 30 January 2013 - 23:48

Tomitake Jiro


Posted Image


*Inspector Mode: ON*

Σπάζοντας τη σιωπή των τελευταίων νυκτών*

"Είναι φως φανάρι... Ο Willard H. Wright (Kalamaris) είναι ο ένοχος... Αυτό γιατί όσοι τον κατηγορούσαν τόσο καιρό βρέθηκαν νεκροί... Και αυτό που με ανησυχεί είναι το γεγονός ότι ο συνεργός του βρίσκεται καλά κρυμμένος ανάμεσά μας κατηγορώντας τον για να μας αποπροσανατολίσει..
Δεν θέλω να πω περισσότερα γιατί θα περιμένω τις αντιδράσεις σας και να ξέρετε πως μπορεί να ξέρω πράγματα που πολλοί δεν γνωρίζετε...."

Spoiler: OOC

Bruutaro Faitto! // MyAnimeList // tweet!

Flowers in darkness—
We can embrace their fragrance
even without light
-Hideshi's last haiku

Spoiler:


#69 Kalamaris

Kalamaris

    I'm glad I met you.

  • Members
  • 699 posts

Posted 31 January 2013 - 00:34

Willard H.Wright

Posted Image

Ξέρεις πραγματα που δεν ξερουμε?Δεν είσαι επιθεωρητης γιατι ειναι νεκρος αρα υποθετω πως θα μου πεις πως εισαι ο βιτζιλαντε και πως λεω ψεματα?Θα ελεγα πως το να σκοτωσετε οσους με ψηφίζουν για να το παιξετε πως ειμαι δολοφονος ηταν η πιο κλισε κινηση αλλα αυτη με εστειλε.Αν υποστηριξεις αυτο το ψεμα παντως θα ηθελα να ακουσω γιατι έκανες τη συγκεκριμένη επιλογή τότε.Εγώ μπορώ να σου πω.Εσύ μπορείς να μαντέψεις?

Seriously guys?Σκοτωσα ολους οσους με ψηφιζαν για διπλη μπλοφα?Θαυμαστε τα επιχειρηματα των δολοφονων(γιατι ενας απο τους απο πανω σιγουρα ειναι.Μαλιστα ο tomitake που αναφερει πως ΣΙΓΟΥΡΑ ενας απο τους δολοφονους με ψηφισε,οχι θα με ψηφισει με ψηφισε, για να αποπροσανατολισει ενω εχουν παιξει μονο 2 καρφωθηκε αγρια.Αν πει οτι ειναι και βιτζιλαντε ειστε το λιγοτερο ανοητοι που θα τον πιστεψετε).Βασιζουν τις κατηγοριες τους οχι σε κατι που εκανα ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.Ξερετε μωρε αυτο που κανουν παντα οταν κατηγορουν καποιον?Ειπαν να το κανουν απο την αναποδη και παιξαν ετσι απο την αρχη ε?Genius.

Α και Oishi αν δεν είσαι δολοφόνος δεν βλέπω την ώρα ν δω τα μούτρα σου σαν μάθεις πως ναι το γύρισα μόνος μου χωρίς να είμαι δολοφόνος.Anyways λίγες ελπίδες έχω πως θα δείξετε μυαλό και θα πάψετε να με ψηφίζετε για ανοησίες.Ότι χάσαμε είναι μάλλον βέβαιο αλλά μετά σας χρωστάω το ύψιστο "i told you so".Δεν θα ξαναποστάρω εκτός ίσως για να απαντήσω στον αδέξιο tomitake αν υποστηρίξει πως είναι βίτζι.

sc5bab.jpg


#70 DoB

DoB

    Gintamaniac

  • Members
  • 875 posts

Posted 31 January 2013 - 01:24

Ηanyuu

Posted Image


Aπίστευτο κι όμως αληθινό... Με έπεισες κύριε Wright. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να με βγάλετε δολοφόνο μετά απ' αυτή την κωλοτούμπα, ειδικά μετά τα όλα όσα είπα πριν, αλλά θα το ρισκάρω, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν μπορούμε να χάσουμε έτσι εύκολα. Ναι, εμπιστεύομαι τον κύριο Kuraudo γιατί πιστεύω ότι είναι αθώος, και εμπιστεύομαι την κρίση του, γι' αυτό και τον ακολούθησα, αλλά, απ' τα λεγόμενά σου δε μου βγαίνεις δολοφόνος κύριε Wright. Έκανα κι άλλη μια μικρή έρευνα για σένα. Οι υπόλοιποι, κοιτάξτε εδώ:

Hanyuu το να μην προσέχεις τα λόγια μου είναι ένα πράγμα,το να μην προσέχεις καν ότι υπάρχουν κάτι τελείως διαφορετικό.Πρέπει να τα πούμε οι 2 μας(άκου δεν έχω μιλήσει...)


Λέει δολοφόνος τέτοια ατάκα; Στρέφει δολοφόνος έτσι την προσοχή σε κάποιον άλλο για να μιλήσουν; Επίσης, δε μπορείτε τίποτα να στηρίξετε στην Bernkastel. (που να καεί στο πιο βαθύ πηγάδι της κολάσεως η κακιασμένη, δε με νοιάζει που μοιάζει με τη Rika!) Όσο κακιασμένη και θυμωμένη και να ήταν όμως, αν είχε βρει σίγουρα δολοφόνο, δεν θα άλλαζε την ψήφο της τελευταία στιγμή, και μάλιστα σε χρόνο που δεν θα την εξυπηρετούσε σε τίποτα. Κάνετε ένα βασικό λάθος κύριε Kuraudo - αν ήταν να δημιουργηθεί ρεύμα εναντίον της Bernkastel, και να έλεγχε τον Wright γι' αυτό... πότε θα το έκανε; Δεν είχε συμβεί τίποτα τέτοιο στο γύρο πριν. Βέβαια εξαιτίας της, δεν ξέρουμε ποιους είχε ελέγξει, αλλά για έναν, ποντάρω στον Kanon, που επέλεξε να τον αναφέρει και να τον βαφτίσει αθώο, λίγο πριν πεθάνει.

Επίσης, εξηγείται επιτέλους γιατί ο vigilante μας δεν στόχευσε τον Wright, που ήταν ο δεύτερος επόμενος μετά την Bernkastel. Γιατί ήταν ο ίδιος ο Wright! Kι επίσης...

*Inspector Mode: ON*

Σπάζοντας τη σιωπή των τελευταίων νυκτών*

"Είναι φως φανάρι... Ο Willard H. Wright (Kalamaris) είναι ο ένοχος... Αυτό γιατί όσοι τον κατηγορούσαν τόσο καιρό βρέθηκαν νεκροί... Και αυτό που με ανησυχεί είναι το γεγονός ότι ο συνεργός του βρίσκεται καλά κρυμμένος ανάμεσά μας κατηγορώντας τον για να μας αποπροσανατολίσει..
Δεν θέλω να πω περισσότερα γιατί θα περιμένω τις αντιδράσεις σας και να ξέρετε πως μπορεί να ξέρω πράγματα που πολλοί δεν γνωρίζετε...."


Έλεος. Έλεος. Έ-λε-ος! Πόσο απρόσεκτος δολοφόνος μπορείς να είσαι! Δεν ξέρω τι να συμπεράνω μετά από μια τέτοια ατάκα! Αθώος δεν μπορεί να την πει για κανέναν απολύτως λόγο! Έξω από δω κύριε Tomitake Jirou (ZeD)! Ποιος συνεργός; Εμένα εννοείς; Ή τον κύριο Kuraudo, τον οποίο θα θερμοπαρακαλέσω να είναι λίγο πιο ανοιχτόμυαλος και να κοιτάξει τι έχει ειπωθεί εδώ; Αν ο κύριος Wright με έχει ξεγελάσει πια τόσο πολύ, τι να πω... Ίσως γι' αυτό μας έχουν πάρει παραμάζωμα οι δολοφόνοι - είναι πολύ απλοί κι εμείς σκεφτόμαστε τις τρελές συνομωσίες...

Ηauuu, κύριε Wright η Hanyuu δεν θέλει να λέει ανοησίες, προσπαθεί να λύσει το μυστήριο και κάνει ο,τι μπορεί! Μη γίνεστε νταής και κακός!

#71 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 31 January 2013 - 02:46

Posted Image
Ōishi Kuraudo [Babba]

Τώρα τι να σου πω... Παίζουν ένα σωρό σενάρια.
Καταρχήν, να ξεκαθαρίσω κάτι μικρούλα, δε σε εμπιστεύομαι ιδιαίτερα. Σαφώς δεν είσαι προτεραιότητα αυτή τη στιγμή, αλλά δεν έχεις κάνει κάτι για να βαπτιστείς αθώα.
Τον Wright(kalamaris) αρνήθηκες να τον ψηφίσεις χτες. Αν το είχες κάνει, θα ήταν ισόπαλος με τη μάγισσα-επιθεωρητή (προφανώς εκείνη δε θα άλλαζε την ψήφο της αν είχε στηριχθεί) και ίσως να είχε γλιτώσει. Το ότι βολικά ψήφισες μόνο εσύ τον άλλον περίεργο που αποδείχθηκε αθώος κι έτσι τη γλίτωσε ο wright και ψόφησε η μάγισσα, καθόλου δε βοηθάει να σε εμπιστευτώ και να σε ακολουθήσω. Πιστεύω επίσης ότι ένας σωστός δολοφόνος θα θεωρούσε καμένο χαρτί τον wright και θα βιαζόταν να συμφωνήσει μαζί μου, όπως και έκανες.
Τα σχέδια άλλαξαν όταν έσκασε μύτη ο εξαφανισμένος tomitake(zed), καλός άχρηστος και του λόγου του.
Έκανε παρόμοιες χαζομάρες με αυτές που έκανε και ο kinzο και έδωσε το τέλειο πάτημα για να σπάσουν οι ψήφοι. Και έτρεξες αμέσως να στηρίξεις, για να μη χάσετε το perfect game... Αλαζονεία; Τον υπερασπίστηκες και την πρώτη μέρα όταν τον ανέφερε η natsuhi... Δεν ξέρω, δε με πείθεις ιδιαίτερα, αλλά κρατάω μια πισινή για σένα γιατί εξαρχής έδειχνες να προσπαθείς και να έχεις καλό σκοπό. Σίγουρα πάντως δεν είσαι προτεραιότητα για τώρα. Το ότι έχεις τόσο άστοχες μέχρι τώρα επιλογές, τι να πω, δε μου φαίνεται φυσιολογικό για σένα και με προβληματίζει.
Δεν παίρνω όρκο. Ας το συζητήσετε αύριο για σένα, δε θέλω να ψηφίσει κανένας εσένα από τώρα και να τρέχουμε. Ούτε το όνομά σου δε γράφω, μήπως από σπόντα σου τη ρίξει κανένας. Δεν είμαι και απόλυτα σίγουρος, οπότε βρείτε τα με πιο καθαρό μυαλό όσοι θα ζήσετε. Εγώ πλέον το έχω αποδεχτεί ότι δε θα δω άλλο ξημέρωμα μετά τα σημερινά.

Δεν αποκλείεται ο tomitake να είναι δολοφόνος, αλλά δεν είπε πουθενά ότι είναι ο vigi, αυτό του το πρόσαψε ο wright. Επιθεωρητής υπονόησε ότι είναι, και αποκλείεται οι δολοφόνοι να μην έκαναν πάρτι μετά τα χθεσινά. Αν ήταν δολοφόνος θα ήξερε ότι επιθεωρητής δεν υπάρχει πια, και με τον wright κολλημένο στον τοίχο, απλώς θα έβαζε ένα όνομα χωρίς να υπονοήσει τίποτα. Τι είχε να κερδίσει παίζοντάς το οτιδήποτε τώρα; Είχε αμφιβολίες ότι ο wright θα έφευγε; Αν ισχύει το σενάριο που λες, οι δικές μας και των δολοφόνων αρκούσαν για να τον στείλουν, δε χρειαζόταν να πείσουν κανέναν. Μόνο μια ξερή ψήφο στο τέλος. Πιο πιθανό μου φαίνεται το σενάριο να είναι συνεργάτης του που προσπαθεί να σπάσει τις ψήφους για να το εκμεταλλευτούν, αλλά κι αυτό είναι το ίδιο τραβηγμένο από τα μαλλιά. Στα μάτια μου φαίνεται περισσότερο ως ένας άχρηστος αθώος που έχει χάσει την επαφή με τα τεκταινόμενα. Ούτε και για αυτόν παίρνω όρκο, αλλά σίγουρα δεν είσαστε συνεργάτες τα δυο σας :D

Εξακολουθώ να πιστεύω πως το πιθανότερο σενάριο είναι να είναι δολοφόνος ο wright, και είναι και το μόνο που δίνει και σοβαρά πατήματα για τη συνέχεια. Στην παρούσα φάση, μόνο αν κάνει κάποια χοντρή γκάφα η eva θα πειστώ για το ανάποδο, αλλά δεν την βλέπω διατεθειμένη να πάρει θέση σύντομα.
Για να είμαι ειλικρινής, θεωρώ ότι το πιθανότερο σενάριο είναι οι δικοί του να κρατάνε στάση αναμονής (ο ένας σίγουρα πάντως αυτό κάνει). Αν βγουν να τον στηρίξουν τώρα, αλλά δεν τους βγει, θα καρφωθούν. Αν τον κρεμάσουν, θα θυσιάσουν το perfect game. Μάλλον περιμένουν να δουν που θα καταλήξουμε και θα πάνε εκεί που τους παίρνει. Αλλά αυτά βρείτε τα αύριο. Προς το παρόν, πρέπει να καταλήξουμε κάπου και να ψηφίσουμε ΟΛΟΙ (αποχή σήμερα μπορεί άνετα να σημαίνει και θάνατος για όλους μας).

Anyway, αν ο κόσμος επιλέξει tomitake, θα φροντίσω να αλλάξω κι εγώ εγκαίρως, οπότε δε θα δώσω στους δολοφόνους ευκαιρία. Προς το παρόν, δεν πείθομαι.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#72 DoB

DoB

    Gintamaniac

  • Members
  • 875 posts

Posted 31 January 2013 - 15:55

Hanyuu

Posted Image


To ξέρω κύριε Kuraudo ότι έχω κάνει άστοχες επιλογές και το ξέρω ότι μπορεί να φαίνομαι δολοφόνος εξαιτίας αυτού. Είμαι απλά όμως μια αθώα που προσπαθεί, αν και μέχρι στιγμής δεν τα έχω πολυκαταφέρει... Excuse me που δεν έχω το αλάθητο! Γιατί δεν ψήφισα τον Wright στον προηγούμενο γύρο; Μα γιατί δεν πίστευα πως είναι ένοχος! Τι νόημα θα είχε να επιλέξω ανάμεσα σε δυο που θεωρούσα πιο αθώους από κάποιον άλλο; Πού να ξέρω ότι η Bernkastel ήταν επιθεωρητής κι άρα πιο χρήσιμη από κοινό αθώο! Αν δεν είχε αλλάξει ψήφο εχθές, τώρα δε θα συζητούσαμε, μη μου λέτε όμως ότι φταίω εγώ που πέθανε!

Αν δεν είναι λοιπόν ο κύριος Wright ο vigilante, τότε ποιος είναι; Όχι δεν είπα ότι είναι ο κύριος Jirou, σε καμιά περίπτωση. Για να βγει ο 'πραγματικός' vigilante λοιπόν να μας αναλύσει τους λόγους για τους οποίους σημάδεψε τον Kinzo. Εμπρός, να βγει κάποιος να διαψεύσει τον Wright! Γιατί δεν το έχει κάνει μέχρι τώρα, αν ο Wright λέει ψέματα;

Η συμπεριφορά του κύριου Jirou είναι απολύτως ανεξήγητη, είτε δολοφόνος είναι είτε αθώος - που για το δεύτερο αμφιβάλλω. Αν είναι αθώος, μόλις μας διέλυσε. Μα γιατί, ακόμα κι αν έχει χάσει επαφή, να βγει να πει ότι είναι επιθεωρητής τη στιγμή που ο επιθεωρητής μόλις έχει πεθάνει; Ζαλίζομαι! Αν είναι ένοχος... Να σπάσουν τις ψήφους για να μη διαλύσουν το τέλειο σκορ λέτε... Δε στέκει αυτό. Οι δολοφόνοι πρέπει να είναι συννενοημένοι για κάτι τέτοιο. Άρα και να σπάσουν οι ψήφοι, είτε βγει ο ένας είτε ο άλλος, εμάς τους αθώους μας συμφέρει.

Ναι, το πιο πιθανό σενάριο είναι οι δολοφόνοι να συνειδητοποίησαν πως θα χάσουν έναν απ' αυτούς, και τώρα προσπαθούν να τον 'ανταλλάξουν' με κάποιον άλλο, δίνοντας ασυλία στο δεύτερο. Αλλά αυτοί οι δύο δε μου φαίνονται συννενοημένοι κύριε Kuraudo! Μήπως να κοιτάγαμε το σενάριο του: 'είναι δολοφόνος κι έχει χάσει επαφή για κάποιο λόγο που εμείς δεν ξέρουμε'; Να σας θυμίσω ότι η Bernkastel στην αρχή με τον Jirou τα έβαλε, όχι με τον Wright, και μετά δημιουργήθηκε ρεύμα κατά της Natsuhi (που δυστυχώς ξεκίνησε από εσάς κι από εμένα;) Κι έτσι ξεχάστηκε ο Jirou και δημιουργήθηκε η τέλεια κατάσταση που εκμεταλλεύτηκαν οι δολοφόνοι.

Παραμένω στον Tomitake Jirou μέχρι νεωτέρας, αλλά κι εσείς οι υπόλοιποι αθώοι, σταματήστε να περιμένετε από εμένα και τον κύριο Kuraudo να βγάλουμε το φίδι απ' την τρύπα! Μιλήστε, κάντε κάτι! Όσοι περισσότεροι μιλάμε, τόσο πιο πολλά συμπεράσματα μπορούμε να βγάλουμε.

#73 matassos

matassos

    Anime Professional

  • Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 31 January 2013 - 15:58

Genji Ronoue - Matassos


Posted Image


Η σημερινή ψήφος είναι ξεκάθαρη! Willard H.Wright(Kalamaris) είσαι δολοφόνος και το βράδι το σώμα σου θα ταίσει τα σκυλιά της τιμημένης οικογένειας ushiromiya

#74 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 31 January 2013 - 19:53

Posted Image

Chie Rumiko

Ίσως δεν είσαι μολυσμένη, αλλά μια μάγισσα που παίζει εναντίον της φαντασμένης ξανθιάς μέγαιρας.


Δεν το πιστεύω, τελικά είχα δίκιο για τη μικρή Bernkastel. Μιλούσε έτσι επειδή πράγματι μπορούσε να αναγνωρίσει τους μολυσμένους.

Δεν νομίζω πως μπορεί να υπάρξει αμφιβολία για την κατηγορία της μαγισσούλας προς τον Wright. Είμαι σίγουρη πως η μάγισσα πέτυχε διάνα όταν έμαθε την ταυτότητά του και απλά άλλαξε την ψήφο της χθες προσπαθώντας να σωθεί. Δυστυχώς, δεν δημιουργήθηκε κάποιο ρεύμα εναντίον του Kinzo όπως ήλπιζε.

Πάντως, με το θάνατο της πιθανότατο, αποκλείεται να κατηγορούσε τον Wright με τόση ζέση και σιγουριά χωρίς να είναι σίγουρη. Αλλιώς θα ήταν πραγματική καμικάζι που δουλεύει για τους δολοφόνους.

Ένα πράγμα πρέπει να φοβόμαστε τώρα γιατί αν συμβεί συμφέρει εξαιρετικά τους μολυσμένους. Έχουμε μείνει 5 αμόλυντοι και 3 μολυσμένοι. Αν ψηφιστεί τώρα αμόλυντος, θα πεθάνει ένας ακόμα το βράδυ και θα είμαστε χαμένοι. Ο μόνος τρόπος να κερδίσουν την ψηφοφορία είναι η αρχαία τακτική του διαίρει και βασίλευε.

Από πολύ παλιά, όταν 2 χώρες συμμαχούσαν ενάντια σε μια τρίτη, αυτή προσπαθούσε να στρέψει τον έναν σύμμαχο εναντίον του άλλου, ώστε να εξασθενήσουν και να μπορέσει η τρίτη να κυριαρχήσει. Τώρα οι δολοφόνοι προσπαθούν να κάνουν κάτι παρόμοιο, να μοιράσουν τους αμόλυντους σε 2 στρατόπεδα, το ίδιο και τις ψήφους. Στο τέλος θα στραφούν και οι 3 εναντίον του ίδιου αθώου και θα έχουν την πλειοψηφία.

Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να σπάσουμε τις ψήφους μας γιατί τους δίνουμε την ευκαιρία να το εκμεταλλευτούν!!!


Όσον αφορά το δεύτερο ένοχο, ας δούμε το σενάριο να είναι ο Jiro.


Χτες είχαμε πολύ λιγότερα στοιχεία απ'ότι έχουμε σήμερα, δεσποινίς Rumiko (OdyMonaxos). Το τι ειπώθηκε χτες, ειδικά στην αρχή, δεν αποδεικνύει σχεδόν τίποτα για σήμερα. Μην ξεχνάς ότι ήμουν το πρώτο άτομο που μίλησε και μίλησα πολύ περισσότερο από όλους σας.


Αυτό σας φαίνεται για αθώωση; Ας πούμε για το σενάριο πως δεν είμαι σίγουρη. Η επιμονή της Bernkastel την πρώτη μέρα φάνηκε σε όλους μας πολύ παράξενη και κατηγορήθηκε σφοδρά γι' αυτό, αλλά θα επέμενε τόσο αν δεν είχε στοιχεία, ενώ μπορούσε να έχει; Μήπως με τα λόγια της προς εμένα προσπαθούσε να κάνει μια απελπισμένη μπλόφα;

Έτσι κι αλλιώς, ο Jiro εκτέθηκε με τα λόγια του πριν μασώντας πως γνωρίζει κάτι και υπονοώντας πως ήταν ο χτεσινοβραδινός εκδικητής. Μετά από τέτοια γκάφα ολκής (πραγματικά, τίποτα δεν σου έμαθε η δασκάλα σου στο σχολείο; ) ο Wright δημιουργεί και ένα εξαιρετικό άλλοθι για το συνάδελφό του. Τραβάει επίσης την προσοχή μακριά από τα λόγια της μάγισσας Bernkastel και βοηθάει να σπάσουν οι ψήφοι έχοντας καλά επιχειρήματα εναντίον του Jiro.


Στη θεατρική ομάδα του σχολείου μας παίζουμε πολύ πιο ρεαλιστικά σενάρια.

Χωρίς να το αποκλείω τελείως, πιστεύω πως ο Jiro είναι ένας αθώος σκράπας γκαφατζής. Αν είναι έτσι, ο Wright κάνει το λογικό. Εκμεταλλεύεται ένα τεράστιο λάθος αθώου και στρέφει τις ψήφους άλλων αμόλυντων προς τα εκεί, ώστε όταν αλλάξουν ψήφο οι ένοχοι λίγο πριν πέσει η νύχτα, να εξασφαλίσουν την πλειοψηφία έχοντας και μερικές ψήφους αθώων για να σιγουρέψουν το αποτέλεσμα.


Hanyuu, με το θάρρος σου να αλλάξεις γνώμη και να το παραδεχτείς μπροστά σ' όλους μας, αρνούμαι να πιστέψω πως είσαι μολυσμένη. Καταλαβαίνω τη σκέψη σου, συμφωνώ εν μέρει σχετικά με τον Jiro, αλλά πρέπει όλοι να ενωθούμε εναντίον του Wright. Δεν πρέπει ν' αφήσουμε κανένα περιθώριο να ελέγξει την ψηφοφορία η μειοψηφία, δεν πρέπει να σπάσουμε. Είσαι πολύ έξυπνη και το καταλαβαίνεις αυτό, είμαι σίγουρη. Σε αγαπώ πολύ και είμαι περήφανη που είμαι δασκάλα σου. Αν κάνεις λάθος τώρα δεν θα φας απλά μια τιμωρία από μένα, μπορεί να πεθάνουμε όλοι!!!


Edit για να διορθώσω ένα χρώμα και να σας πω να μην τον γράφετε Tomitake, μου φέρνει σε Ταμτάκο :P

Edited by OdyMonaxos, 31 January 2013 - 19:55.


#75 Maffy

Maffy

    Maffcaekz

  • Members
  • 291 posts

Posted 31 January 2013 - 20:30

Kanon
Posted Image

Και τελικά η μάγισσα είναι όχι μόνο αθώα αλλά και επιθεωρητής; Πραγματικά ήθελε να μας βοηθήσει; Μου φαίνεται απίστευτο. Βέβαια στην τελική κάποιος μπορεί να πει ότι τελικά δε βοήθησε κανέναν μας. Δεν έδωσε κανένα όνομα στο τέλος, δολοφόνου ή μη, κι ας ήξερε ότι είχε έρθει το τέλος της παρά μόνο τις συνηθισμένες αερολογίες... Μεγάλη βοήθεια ήταν, όπως ακριβώς περίμενα. Δεν πειράζει, μία μάγισσα λιγότερο. Η σειρά τώρα είναι της Beatrice και των συνεργών της!

Όχι μόνο πέθανε ο Kinzo-sama αλλά και ο Battler-sama μέσα σε μία μόνο νύχτα... Πως τόλμησαν να αγγίξουν έστω και μία τρίχα των αξιότιμων μελών της οικογενείας;! Πρώτα η δεσποινίς Natsuhi και τώρα αυτό. Με ποιον θα μείνω να υπηρετώ; Mόνο την Eva-sama;! Νιώθω ντροπή ότι όντας στο ίδιο μέρος, δεν κατάφερα να τους σώσω. Συγγνώμη αδερφή... Δεν έχω αρκετή δύναμη.

Αλλά μετά απ'αυτά, 2 ατόμα φάνηκαν να κάνουν περίεργες κινήσεις. Ο Willard και ο Tomitake. Δεν ξέρω αν και οι 2 είστε δολοφόνοι αλλά ένας απ'τους 2 σίγουρα είναι. Και οι 2 έχετε αρκετές κατηγορίες και δε θα ξαφνιαζόμουν αν δουλεύατε μαζί αλλά ο Tomitake φαίνεται πολύ αρχάριος και δεν ξέρω αν κάνει κάποια λάθη επίτηδες ή καταλάθος. Και στις 2 περιπτώσεις, το βρίσκω απροσεξία να λέει λόγια που δε φαίνεται να υποστηρίζει με κάποιο τρόπο ενώ τουλάχιστον ο Willard φαίνεται να έχει βάση στα λόγια του. Αν ήξερες κάτι, κύριε Jirou, έπρεπε να μας το πεις και να μην ελπίζεις ότι θα δεχτούμε διάφορα μισόλογα χωρίς νόημα σε περίπτωση που έχεις δίκιο. Η ώρα είναι κρίσιμη και δε χωράνε παιχνίδια. Οπότε η ψήφος μου πάει σε σένα για να σώσω αυτή τη φόρα τους λίγους αθώους που έχουν μείνει και να νιώσω ότι είμαι κι εγώ άνθρωπος κι όχι μόνο ένα έπιπλο!



Also tagged with one or more of these keywords: higurashi, umineko, no naku koro ni, palermo, η νυχτα πεφτει, hinamizawa festival