Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Devil Randime (κιθαρίστας)


  • Please log in to reply
23 replies to this topic

#16 Devil_Randime

Devil_Randime

    Starting...

  • Members
  • 0 posts

Posted 04 January 2013 - 06:43

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Tvap0p5SElE[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=XRU8xUcCJeY[/youtube]

To Serrana το έχω αλλάξει καπως για να μπορω να το παίξω στην 8χορδη. Παιζω τις καντινι περισσοτερο και στο τελος βαζω tapping γιατι δε με παιρνει το cutaways της κιθάρας...

Thanx Posted Image

Δεν εχω κατι με τον Tesser. Mενει κοντα στο σπιτι μου το παλικαρι. Ξερω και που συχναζει. Αλλα ο Μαχαιριτσασ δε μου λεει κατι... Δεν τον θεωρω καν ποιοτικο, οποτε δεν μπορω να μιλησω αντικειμενικα.

Χαιρετώ!

Edited by Devil_Randime, 04 January 2013 - 06:47.


#17 Zouhan

Zouhan

    業火に鋼鉄

  • Members
  • 397 posts

Posted 04 January 2013 - 16:07

Εξακολουθείς να είσαι πολύ γρήγορος, χωρίς να έχεις συνηθίσει. Δεν έχεις καλό ρυθμό και δεν ακούγονται όλες οι νότες. Χαμήλωσε το tempo και εξασκήσου εκεί για αρχή.

#18 Devil_Randime

Devil_Randime

    Starting...

  • Members
  • 0 posts

Posted 04 January 2013 - 16:21

Εξακολουθείς να είσαι πολύ γρήγορος, χωρίς να έχεις συνηθίσει. Δεν έχεις καλό ρυθμό και δεν ακούγονται όλες οι νότες. Χαμήλωσε το tempo και εξασκήσου εκεί για αρχή.


Eγινε φίλος! Ευχαριστώ για τη γνώμη σου.

χαιρετώ! :)

#19 Warchief

Warchief

  • Members
  • 2,042 posts

Posted 04 January 2013 - 16:24

Ω ρε φίλε με έστειλες. Είσαι φανταστικός, ίσως ο καλύτερος κιθαρίστας που έχω ακούσει ποτέ. Δεν κάνεις ούτε το παραμικρό λάθος, ρισπέκτ.

Αυτό δε θες να ακούσεις;

#20 Zouhan

Zouhan

    業火に鋼鉄

  • Members
  • 397 posts

Posted 04 January 2013 - 16:50

Λοιπόν, ψώνιο, θα σου αφήσω αυτό εδώ το comment από άλλο φόρουμ, γιατί πέφτει μέσα (πηγή: http://www.noiz.gr/index.php?PHPSESSID=d4d38f31e69c2cb7dd3b344df013a587&topic=194485.10 )

"Υπο νορμαλ συνθηκες δεν θα απαντουσα, αλλα επειδη εισαι ολιγον τι εριστικος, θα το κανω.

Οι διασκευες που παρεθεσες εδω, εχουν τα εξης προβληματα:

1.Malmsteen χωρις το σωστο βιμπρατο δεν γινεται. Εαν δεν εχουν δυναμωσει τα χερια σου αρκετα για να το κανεις σωστα, βαλε εννιαρες.

2.Πολλα σηκωματα ειναι φαλτσα, ειδικα κανα δυο του Ygwie που ειναι πανω απο τονο. Επισης βαλε εννιαρες, εαν δεν εχεις την απαραιτητη δυναμη ή τεχνικη.

3.Δεν συχρονιζεται σωστα το αριστερο με το δεξι σου, γι αυτο και παραλειπεις νοτες οπως προειπωθηκε, γιατι ανεβοκατεβαζεις alternate στο δεξι και στο αριστερο ο,τι λαχει. Κι ας μην το δεχεσαι, δεν πειραζει Posted Image

4.Τα sweep ειναι πολυ βρωμικα, και στου Becker ειναι και αρρυθμα. Και δεν φταιει ο ενισχυτης γι'αυτο αλλα η τεχνικη σου.

Γενικα, μου φαινεσαι για αρχαριος που μελετα πολλες ωρες, και βιαζεται να γινει malmsteen. Ολοι (σχεδον) περασαμε απο αυτη τη φαση. Το να παιξεις γρηγορα ομως, ειναι το πιο ευκολο. H εκφραστικοτητα, τα καλα bends, το ωραιο βιμπρατο και τα "χερια" που λεμε, ερχονται με τα χρονια. Συνεχισε να μελετας, και εαν δεν σου αρεσει η κριτικη μην ανεβαζεις."

Πέρα από αυτά, στάματα να είσαι ψώνιο και υπεράνω σχολίων κλπ. Δε σε παίρνει. Το ότι εσύ δεν ακούς ή δεν βλέπεις τα λάθη σου δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν. Α, και μη νομίζεις ότι έγινες ο ΕΛΛΗΝ shredder του αιώνα επειδή πήρες οχτάχορδη. Τράβα δες Tosin Abasi να καταλάβεις τις εστί τεχνική και μελωδία σε μέταλ με 8χορδη.
Αν με αγνοήσεις και πάλι, να ξέρεις ότι με αυτό το πάσο θα καταλήξεις ένα τριτοτέταρτος κιθαρίστας της πλάκας, μετά από πολλά χρόνια μέσα σε ψευδαισθήσεις μεγαλείων.

Βρες δάσκαλο.

Edited by Aiorral, 04 January 2013 - 16:54.


#21 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

    Cine Iubeste Si Lasa

  • Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 04 January 2013 - 16:52

[spam mode on]Υπαρχει πολύ εκτίμηση σε αυτο το θρεντ, να συμπληρωσω οτι εγω ειμαι 88πληκτρος πιανιστας.
εδω ειναι ενα βιντεο μου που δειχνω την τεχνικη μου
Youtube Video



με εκτιμηση Hyuuga_Nikorasu
[spam mode off]

Posted Image


#22 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 04 January 2013 - 17:18

Noμίζω κάπου έχει ξεφύγει η συζήτηση.

Aγαπητέ Randime παρακολουθώντας την ροή της συζήτησης οφείλω να πω ότι από ένα σημείο και έπειτα απαντήσεις τύπου "εντάξει φίλος" μπορεί να παρεξηγηθούν ως dismissive πράγμα αρκετά προσβλητικό για κάποιον ο οποίος παίρνει χρόνο για να σου δώσει ένα Feedback. Αν θεωρείς ότι η κριτική είναι άδικη ή ότι εν πάση περιπτώση δεν υπάρχει λόγο ύπαρξης ή ότι δεν έχεις κοινό ικανό να μιλάει για μουσική δεν παραθέτεις τα έργα σου ευθύς εξαρχής. Χωρίς να λέω ότι δεν πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη στις ικανότητες σου θα είναι καλό να έχεις ανοιχτό μυαλό στην κριτική των υπολοίπων. Χαμένος δεν πρόκειται να βγεις.

Aiorral όσο καλά εμπεριστατωμένη γνώμη και να έχεις, με χαρακτηρισμούς και επιθετικότητα χάνεις το δίκιο σου. Μέγιστο ατόπημα το τελευταίο σου post, σε παρακαλώ πολύ να μην επαναληφθεί. Αν θεωρείς ότι κάποιος δεν δέχεται το feedback σου, μπορείς κάλλιστα να αποχωρήσεις από την συζήτηση.

Το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους οπότε παρακαλώ τα flammarίσματα και οι ειρωνίες να λείπουν από εδώ και στο εξής. Αν εξακολουθείτε να θέλετε να φάτε τα μουστάκια σας υπό τον ήχο 8χορδης κιθάρας συνεχίστε ιδιωτικά. Στο thread από εδώ και στο εξής ontopic ή μην ξαναποστάρετε.

#23 Devil_Randime

Devil_Randime

    Starting...

  • Members
  • 0 posts

Posted 04 January 2013 - 19:13

Iristella δεν εχω θέμα. Οπως ειδες απανταω νορμάλ. Πραγματικα δεν εχω θέμα. Οσον αφορα τον Αιοrral εχω αντιμετωπίσει πολλους τετοιους στη ζωή μου. Δεν εχω θέμα.

ΕΛπιζω νά'στε καλά guys!!
Οταν έχω κάτι νέο θα ξαναποστάρω!

Χαιρετώ! :byejg9:

#24 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 04 January 2013 - 20:42

"Μονο απο σας εδω μέσα άκουσα αυτά. γι αυτό μου κάνει εντύπωση. Δεν ήξερα οτι το noiz.gr έχει τοσους καλούς κιθαρίστες εδω μέσα. Υ ι να πω..."

Τελικά αποδεικνύεται οτι δύο είναι τα sites με τους καλύτερους κιθαρίστες στον κόσμο...

Λοιπόν, μην ξεχνάς ότι για να σε συμβουλεψει κάποιος σε αυτό που κάνεις δε χρειάζεται να είναι καλύτερος κιθαρίστας απο σένα. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να παίξω ούτε στη μισή ταχύτητα που "παίζεις" εσύ, δε ξέρω tap και sweep, ούτε παίζω με 8χορδη, αλλά όταν αυτοσχεδιάζω βάζω συναίσθημα και ξέρω οτι για να γίνω καλύτερος θα πρεπει να δουλέψω σταθερά και ΑΡΓΑ.
Οι studio ηχογραφήσεις που πόσταρες δεν ήταν άσχημες αλλά έχουν ορισμένα σημεία (το solo του flawless ήταν καλό αλλά σε κάποια σημεία όπου προσπαθείς να ανεβάσεις ταχύτητα και να παίξεις περίεργα legato το χάνεις, η φράση στο 00: 48-58 πχ δεν έχει καμία μουσική αξία, είναι λάθος ουσιαστικά) οπου φαίνεται οτι δεν σου βγαίνει αυτό που θες να παίξεις/δεν έχεις έμπνευση για να γεμίσεις το solo με κάτι μελωδικό και έτσι χάνεται ο επαγγελματισμός που με τόση προσπάθεια επιδιώκεις.
Τώρα όσον αφορά στα υπόλοιπα videos δε ξέρω γιατί τα ποστάρεις, για να μας δείξεις ότι έχεις γρήγορα δάχτυλα ή για να δούμε πώς θα ήθελες να παίζεις σε ένα solo, γιατί άλλο να χωρέσεις ένα σύνολο απο φράσεις (ασκήσεις στην ουσία, και όχι άριστα παιγμένες) σε ένα solo με ρυθμό, συνοδεία κλπ και άλλο να παίζεις τις "τεχνικές" σκέτες και να περιμένεις να σου πουν μπράβο.
Επίσης δε ξέρω αν ο σκοπός σου είναι να παίζεις γρήγορα και εντυπωσιακά ή να παίζεις καλή μουσική.
Γιατί η κατάχρηση του sweep και το tempo στο Θεό δεν είναι καλή μουσική, ακόμα και όταν την κάνει ο malmsteem κατά τη γνώμη μου.
Θα σου πρότεινα να εστιάσεις περισσότερο στον ήχο σου.
Όχι να αλλάξεις κιθάρα/χορδες κλπ, απλά βγάλε το πολύ drive να ξεμπουκώσει ο ήχος και προσπάθησε να δεις πώς ακούγεσαι στο καθαρό. Για μένα ο καλός κιθαρίστας παίζει με ό,τι κιθάρα/ενισχυτή και να του δώσεις, δεν είναι εκεί η ουσία.
Εξασκήσου όσο πιο απλά και καθαρά γίνεται, αυτοσχεδίαζε σε backing tracks αργά και μετά θα βγάζεις μια χαρά solo απο του πουθενά σε ό,τι τραγούδι βρίσκεις στα μέτρα σου.

O6rrvsU.jpg