Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Nero στα ιαπωνικά;

nero ιαπωνικά

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Vetus

Vetus

    Rocked'N'Loaded!

  • Banned
  • 1,116 posts

Posted 24 December 2012 - 04:57

Για κάποιον μυστήριο λόγο κάθε φορά που θέλω να εγκαταστήσω οποιαδήποτε έκδοση του Nero το κείμενο της εγκατάστασης εμφανίζεται στα ιαπωνικά. Το ίδιο συμβαίνει και με Nero ProductSetup στο Setup όταν θέλω να κάνω modify. Παρόλα αυτά το Nero τρέχει στα αγγλικά και στο Regional and Language Options δεν έχω επιλέξει την ιαπωνική γλώσσα αλλά την ελληνικά (και γι' αυτό δεν έχω παρόμοιο πρόβλημα με άλλο πρόγραμμα). Καμιά ιδέα για το πως να λύσω το πρόβλημα αυτό;