Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Steam isntallation error

steam error

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Leon

Leon

    Manga Oldbie

  • Members
  • 303 posts

Posted 12 December 2012 - 18:00

Προσπαθώ να κάνω install το steam και μου βγάζει error όταν δείχνει ότι πάει να κάνει update και για την ακρίβεια

Steam.exe(main exception): To run steam, you must first connect to the internet

Και φυσικά είμαι συνδεδεμένος στο ιντερνετ. Δοκίμασα διάφορα πράματα που είδαι online, όπως να απενεργοποιήσω firewalls, να σβήσω το clientregistry.blob, να ξαναδοκιμάσω install αλλά τπτ. Επίσης, δε πρέπει να ναι πρόβλημα των ρυθμίσεων του router γιατί στο mac το περνούσε αυτό το βήμα αλλά κόλλαγε αλλού, όταν έκανα λογαριασμό και μου λεγε ότι οι servers είναι busy ή το computer μου δε μπορεί να συνδεθεί με τους servers. Δε μπορώ να παίξω το FM2013 που μόλις πήρα :ballumad: Καμιά πρόταση/ λύση;
Posted Image

#2 Jooji-san

Jooji-san

    Lieutenant

  • Members
  • 437 posts

Posted 12 December 2012 - 18:29

Το μονο που μπορω να σκεφτω αυτη την στιγμη ειναι να υπαρχει καποιο προβλημα με την συνδεση σου, καποιες φορες (τουλαχιστον σε μενα) το steam μου κολλαει εξαιτιας της συνδεσης μου. Για παραδειγμα εχθες που κατεβαζα 1 παιχνιδι, καποια στιγμη μου βγαλε Update suspended, ενω ειχα κανονικα συνδεση κ ανοιγα σελιδες μια χαρα. Εκανα λοιπον restart το steam και το router και ξεκολλησε.
Ενα αλλο που πρεπει να προσεξεις ειναι να κανεις login απο την σελιδα του steam γτ ζηταει 1 κωδικο που σου στελνουν στο e-mail σου (και καλα για προστασια του account σου).

Ελπιζω να βοηθησα καπως!

#3 Leon

Leon

    Manga Oldbie

  • Members
  • 303 posts

Posted 12 December 2012 - 19:32

Eυχαριστώ για τις συμβουλές αλλά δε φαίνεται να αλλάζει κάτι. :cry5:
Posted Image