Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

My epic (not really xD) drawings.

Art Drawings Manos

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 ManosBear

ManosBear

    Starting...

  • Members
  • 5 posts
  • LocationGreece

Posted 12 December 2012 - 05:30

Λοιπον εγω πρωτομπηκα εδω πριν 1 μερα αλλα μου αρεσε πολυ οποτε ειπα να βαλω μερικες ζωγραφιες.Ζωγραφιζω εδω και 2 χρονια.Ναι δε μου πολυφαινεται xD μαλλον επδ δεν εκανα σχεδον τιποτα τον πρωτο χρονο εκτος απο οταν ημουνα στο σχολειο που εκει ζωγραφιζα πολυ.Τελος παντων πειτε μου τη γνωμη σας :3

Ωραια πρωτα μερικες αντιγραφες που εχω κανει~

Spoiler:


Και τωρα τα δικα μου τα original :3

Spoiler:



Κααι τωρα τα chibi μου.Παιδια δεξτε επιείκεια ουτε 2 μηνες δεν εχω αρχησει να ασχολουμαι xD

Spoiler:


Αυτααα για τωρα I:
Posted Image



Also tagged with one or more of these keywords: Art, Drawings, Manos