Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR Town: A Christmas Carol

Παλέμο Δολοφόνοι Αθώοι Επιθεωρητές Η νύχτα πέφτει Christmas Vigilante Γιατρός loli female elves Plot

  • This topic is locked This topic is locked
318 replies to this topic

#61 Kalamaris

Kalamaris

    I'm glad I met you.

  • Members
  • 699 posts

Posted 12 December 2012 - 23:59

Envy

Μικρό ΖηλιαροΧομόκολους όσο κ να προσπαθήσεις δεν φτάνεις τον αιώνιο αντίπαλό μου Alexander Anderson ούτε στο πιο τρελό σου όνειρο... Τα όπλα μου τα τράβηξα για σένα γιατί πιο πολύ από έναν άνθρωπο του Βατικανού, σιχαίνομαι τα πλάσματα σαν εσένα που σκοτώνουν χωρίς λόγο...Αλήθεια σου έχει πει κανείς πόσο κοντός είσαι;


Posted Image


Are you picking a fight you vampire BITCH???Σε ποιον νομίζεις πως μιλάς Arucard(umi no ossan)?Δεν το έχω σε τίποτα να σου διαλύσω τα κόκαλα αν ξανατολμήσεις να προφέρεις κάτι αντίστοιχο!!!

Χεχ,ευτυχώς έχω το τρίο από την Hinamizawa να μου φτιάχνει τη διάθεση.Αυτή η ενεργητικότητα,αυτός ο τρόμος,αυτή η δυστυχία και αυτή η τάση να στρέφονται πρώτα ενάντια στους ίδιους τους τους φίλους.Πόσο πραγματικά ανθρώπινο.Χεχεχε είσαι τυχερος νεαρέ keichi(demonic mc) που η αδερφούλα μου η lust δεν είναι εδώ πέρα.Είμαι βέβαιος πως θα εκτιμούσε ιδιαίτερα τη γοητεία που δημιουργεί το πάθος σου.Εσύ από την άλλη,δεν ξέρω αν θα την εκτιμούσες αναλόγως.....εχεχεχεχεε.

sc5bab.jpg


#62 Umi no Ossan

Umi no Ossan

    The last 20th Century Boy

  • Members
  • 503 posts

Posted 13 December 2012 - 00:46

Alucard

Posted Image



Sebastian(Dob) κ συ εδώ; Καιρό έχω να σε δω δεύτερε αγαπημένε μου μπάτλερ...Ακόμα προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην Integra-sama. Τι κρίμα όμως να συναντιώμαστε μια τέτοια τραγική μέρα... Κάποιος άσπλαχνος έφαγε τον Άγιο Νικόλαο... Κ μάλιστα μεταμφιεσμένος σε ροζ φλαμίνγκο... Τι άδικος θάνατος για έναν από τους ελάχιστους αγνούς ανθρώπους που υπάρχουν σε αυτό τον κόσμο...
Κυρία Claus τα βαθιά μου συλληπητήρια... Να είστε σίγουρη πως θα κάνω ότι περνάει από τις δυνάμεις μου για να βρω τους ενόχους...



Posted Image


Μικρό άθλιο χομόνκουλους(Kalamaris) φύγε από μπροστά μου, δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ μαζί σου... Αντιθέτως θα ήθελα πάρα πολύ να ασχοληθώ με αυτό το ανθρωποϊδές που γλυκοκοίταζε την προηγούμενη μέρα την κυρία Claus... Μήπως γκριζομάλλη Furuichi (Kai) έβγαλες από την μέση τον Άγιο για να απλώσεις τα βρωμόχερά σου στην γυναίκα του;
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#63 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 13 December 2012 - 01:05

Posted Image


En


Το αφεντικό αυτής της πόλης πέθανε... Πιθανόν οι επόμενοι στόχοι να είμαστε εμείς...

Οι εχθροί μου έχουν προσπαθήσει πολλές φορές να με βγάλουν απ' τη μέση... Τελευταία κάποιοι ηλίθιοι εμφανίστηκαν πάλι σαν υπάλληλοι σ' ένα εστιατόριό μου. Ελπίζω να μην χρησιμοποιείς κάποιο παρόμοιο κόλπο, Sebastian Michelis (DoB). Όσο και να προσπαθείς να κρυφτείς σαν απλός μπάτλερ, βλέπω πως δεν είναι παρά μια βιτρίνα, βδέλλυγμα... Μια λάθος κίνηση και θα γίνεις οργανικό υπόστρωμα για τα μανιτάρια μου...

#64 The Tragic Prince

The Tragic Prince

    心消えたこのせかいに 

  • Members
  • 1,344 posts

Posted 13 December 2012 - 01:05

Fabian

Κοτ Κοτ Κοτ Κοτ... Κοτ? ΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! *Ορμαει με σκοπο να βγαλει τα ματια τ Ciel (redqueen) *

Edited by The Tragic Prince, 13 December 2012 - 01:05.


#65 specialistas4

specialistas4

    Tech Guru

  • Banned
  • 2,153 posts
  • LocationAthens

Posted 13 December 2012 - 01:17

Hiramaru


Posted Image


Αχ καιρός να κάνω ένα διάλειμμα από τα καταραμένα manga. Χμμ ναι, δεν σας συ στήθηκα.
Ονομάζομαι Hiramaru και είμαι επαγγελματίας mangaka-χωρίς την θέλησή μου αλλά ας το προσπεράσουμε αυτό-. Σας παρακαλώ αν δείτε κάποιον με μηχανή που ονομάζεται Yoshida να τον ενημερώσετε ότι πέθανα ή ότι με απήγαγαν εξωγήινοι για τουλάχιστον 1 χρόνο.

Στο θέμα μας τώρα. Είναι πολύ νωρίς για να μπορέσω να σας κρίνω. Βασικά για πείτε μου ποιος θα με υποστηρίξει όταν έρθει εδώ ο editor μου; Όποιος πει ναι είναι σίγουρα αθώος για εμένα. Bonus αθωότητα για όποιον έχει φιγούρα από otters 11! Εκτός από εσένα τσιράκι Hisoka(Night wizard seal) που διψάς για αίμα κι έχεις βασανίσει άδικα τον καημένο Kurapika. Λες να μην τα ξέρω, μπορεί ο mangaka σου να βαριέται πιο πολύ από εμένα αλλά παρατηρώ την δουλειά του. Ο επόμενος είσαι εσύ Schneizel el Britannia(Black Kaiser). Μετά από τέτοια συμπεριφορά προς τον αδερφό σου, πως μπορεί να σε εμπιστευτεί κάποιος; Βλέπω ότι κι άλλοι σε υποπτεύονται. Για την ώρα θα ψηφίσω εσένα και ανάλογα με την πορεία της ημέρας θα αποφασίσω μήπως είσαι λιγότερο ύποπτος από την Χαρτορίχτρα μας(NWS).

Alucard(umi no ossan), εσύ που είσαι αποδεδειγμένα πιστός και αφοσιωμένος στο αφεντικό σου, μήπως ενδιαφέρεσαι να σε προσλάβω για μία δουλίτσα. Τίποτα φοβερό έναν editor χμμ ενοχλητικό που με παρενοχλεί.

Καλή σας νύχτα~χωρίς manga~


edit: έκανα τον kaiser μπύρα :P

Edited by specialistas4, 13 December 2012 - 01:18.

Posted Image

#66 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 13 December 2012 - 01:32

Prince Schneizel el Britannia



Posted Image Posted Image Posted Image

Spoiler:


/*ο Πρίγκιπας κοιτά τους συνομιλητές του και χαμογελά συγκαταβατικά βλέποντας πως υπάρχουν πολύ λίγοι που να μπορούν να συγκριθούν έστω και με το δαχτυλάκι του στην εξυπνάδα*/

"Προτού ασχοληθούμε με τα σοβαρά, κύριε Asakura Hao (Dead Weight), δύο διορθώσεις. Πρώτον, οι στρατιώτες που έφεραν μαζί δεν αποτελούν στρατό. Όχι μόνο ο αριθμός τους αναμφισβήτητα δεν φτάνει για να τους αποδώσεις αυτόν τον χαρακτηρισμό, αλλά η οργάνωση τους, ο εξοπλισμός τους και η εκπαίδευση τους δεν ενδείκνυνται για πολεμικές επιχειρήσεις παρά μόνο για σωματοφυλακή και διάσωση. Είναι η προσωπική φρουρά που σαν Δεύτερος στην διαδοχή του θρόνου διάδοχος μιας Αυτοκρατορίας -η οποία καταλαμβάνει τον μισό γνωστό κόσμο και δεν είναι μόνο η Αγγλία-, υποχρεούμαι να έχω. Ακόμα και κάποιος σαν εσάς, που επιζητούσε μια "καθώς-πρέπει" δικαιολογία να ψηφίσει και να περάσει σχετικά απαρατήρητος την πρώτη μέρα της έρευνας, θα μπορούσε να το καταλάβει. Αλλά μπορεί να ζητάω και πολλά από εσάς, ποιός ξέρει".

"Δεύτερον, δεν θέλω να την κατακτήσω την πόλη. Αυτό θα το έκανε ο πατέρας μου και δεν θέλω ούτε καν να με παρομοιάζετε με αυτόν τον τρελό τύραννο. Είπα καθαρά πως θα εξαϋλώσω την πόλη από προσώπου γης. Η ύπαρξη της θα διαγραφεί προτού ο πατέρας μου μάθει για αυτήν και κυρίως προτού μάθει όλος ο κόσμος το πόσο έχει διαβρωθεί από την παρακμή η παραμυθένια φύση της. Ο θάνατος του ίδιου του Santa Claus διέλυσε κάθε αμφιβολία μου για το πόσο θλιβερή και σαθρή έχει καταντήσει αυτή η πόλη. Όταν τελειώσουμε με αυτή την παράσταση και οι υπεύθυνοι για αυτήν την ανούσια δολοφονία πιαστούν και οι στρατιώτες μου μεταφέρουν όλους τους επιζώντες σπίτια τους, το ιπτάμενο φρούριο Damocles το οποίο παίρνει αργά την θέση του πάνω από τα κεφάλια μας, θα χρησιμοποιήσει το F.L.E.I.J.A και θα εξολοθρεύσει την πόλη. Eλπίζω να ήμουν ξεκάθαρος."

Posted Image


/*Γυρνά στους υπόλοιπους συνομιλητές. Χαμογελά ειδικά στον Ciel Phantomhive(redqueen) ενθαρρυντικά και συγκαταβατικά αλλά εκείνος φαίνεται να φρικάρει ακόμα πιο πολύ*/

"Αξιότιμοι υπήκοοι της Britannia και μη, γνωρίζετε αλήθεια, πως από όλους τους λόγους για τους οποίους θα μπορούσε να κάνει κανείς κάποιο έγκλημα, δύο είναι αυτοί που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες; Δεν πιστεύω πως είναι η πρώτη φορά που ακούτε ότι μια σοβαρή αιτία είναι η ίδια η αγάπη. Ή πάθος, ή συναίσθημα, πείτε το όπως θέλετε. Τρανό παράδειγμα η ευγενική μας οικοδέσποινα. Αγαπούσε τον άνδρα της τόσο πολύ που θέλει να εκτελέσει εκείνη με τα χέρια της τα ίδια τους υπεύθυνους, αρνούμενη να εμπιστευτεί το σύστημα δικαιοσύνης. Σίγουρα η αγάπη της και η μνήμη του αγαπημένου τους την οδήγεί να το κάνει αυτό. Σεβαστό και θεμιτό".

*Ρίχνει ένα βλέμμα στην γυναίκα του Santa-η οποία λανσάρει τα σκανδαλωδώς ψεύτικα σκουλαρίκια της Inoue Orihime- με βλέμμα γεμάτο ειρωνεία. Εκείνη του το ανταποδίδει ψυχρά*

"Ο άλλος κύριος λόγος για τον οποίο θα μπορούσε κανείς να κάνει τέτοιο έγκλημα -και σίγουρα όχι ο πιο μικρός- είναι τα χρήματα. Για τα χρήματα αγαπητοί, μέχρι και ίδιοι συγγενείς και φίλοι έχουν αλληλοσκοτωθεί. Γονείς και παιδιά, αδέλφια και ζευγάρια, άνθρωποι που υποτίθεται πως αγαπούσε ο ένας τον άλλον αλλά τελικά υπέκυψαν στην ανθρώπινη φύση και διαλύθηκαν για αυτό το ποταπό πράγμα. Το χρήμα έχει αυτήν την ιδιότητα μέσα σε άλλες. Αλίμονο, είναι η συμφορά προσωποποιημένη. Έτσι είναι η ζωή όμως".

"Για το σημερινό συμβάν τώρα, δεν υπάρχει λόγος πανικού, ~αν και μπορώ να παρατηρήσω πως πολλοί είναι ψύχραιμοι αφου έχουν βρεθεί σε παρόμοιες καταστάσεις~ Νομίζω πως είναι προφανές ποιός είναι ο εγκέφαλος και ο ηθικός αυτουργός πίσω από όλα αυτά αλλά εμείς θα πρέπει να βρούμε ποιά είναι τα άβουλα όντα που χρησιμοποιήθηκαν στην δολοφονία ως φυσική πράξη. Ως πρίγκιπας μιας αυτοκρατορίας είχα επαφές με εκατοντάδες τέτοιους ανθρώπους, γνωρίζω πως λειτουργούν και ποιά είναι τα προσόντα και οι δεξιότητες που θα πρέπει να έχουν για να προσληφθούν. Για να μην πολυλογώ άλλο, λοιπόν".

*Γυρνά στην Rena Ryuuguu (Keito)*

Τα κροκοδείλια δάκρυα, παρόμοια με αυτά που έχω δει στις κακομαθημένες αδελφές μου χιλιάδες φορές και η παράσταση που έδωσες, η οποία πράγματι ήταν τόσο ρεαλιστική που κάποια στιγμή ήθελα να σε χειροκροτήσω, ανήκουν ακριβώς σε αυτές τις δεξιότητες, μικρή μου. Είναι δεξιότητες ενός καθώς-πρέπει δολοφόνου. Επομένως προτού έχω παραπάνω πληροφορίες, θα σε τιμήσω με την ψήφο μου, επιβραβεύοντας σε παράλληλα για την καταπληκτική σου παράσταση. Πραγματικά αν είχα συναισθήματα θα πληγωνόμουν που θα σε έβλεπα έτσι...Ε;... Έλα τώρα μην μου ξεκινήσεις και πάλι το κλάμα!".

#67 DoB

DoB

    Gintamaniac

  • Members
  • 875 posts

Posted 13 December 2012 - 05:36

Sebastian Michaelis

Posted Image


Yes, my Lord. Oρίστε το φρεσκότατο κέικ σας. Το έφτιαξα σήμερα το πρωί από τ' αυγά της κότας. Ελπίζω να το απολαύσετε... πρέπει να πάρετε δυνάμεις, καθώς τώρα καλούμαστε όλοι να λύσουμε αυτό το τρομερό μυστήριο. Είναι κρίμα, η αρραβωνιαστικιά σας θα στεναχωρηθεί όταν της πούμε ότι όντως δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης πια... πώς θέλετε να της το γράψω my Lord? Με γράμματα πλάγια, καλλιγραφικά ή gothic ως συνήθως; Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να βρούμε ποιος βρίσκεται πίσω απ' αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα. Σωστά, my Lord?

Tomoe, καλή μου αλεπού, σε βλέπω πρόθυμο υπέρ του δέοντος να ευχηθείς το θάνατο του αφέντη μου... γιατί άραγε; Αναρωτιέμαι. Αναρωτιέμαι επίσης, γιατί ως δευτερεύοντα ύποπτο επιλέγεις τον Keiichi, ενώ ξεχνάς ότι στον τόπο του εγκλήματος ήταν και η Shion... Γιατί επιλέγεις ανάμεσα στους δύο να κάνεις λόγο γι' αυτόν ο οποίος δεν έχει ακόμη μιλήσει; Με την ίδια λογική, αναρωτιέμαι, πώς φαντάζει η μικρή μας Rena τόσο σίγουρη για την αθωότητα του Keiichi και την ενοχή της Shion, κι επίσης, τι είναι αυτό που κάνει τον Hisoka να φαίνεται τόσο ύποπτος στα μάτια του Hiramaru, τη στιγμή που ακόμα δεν έχει αρθρώσει λέξη; Γιατί άραγε ο κύριος Hiramaru φαίνεται να έχει ήδη προαποφασίσει μεταξύ δύο ατόμων ανάμεσά μας, τα οποία μέχρι τότε δεν του είχαν καν μιλήσει, την ίδια στιγμή που ένα άλλο άτομο είναι σίγουρα γι' αυτόν αθώο; Η ψήφος μου προς το παρόν θα πάει στον κύριο Hiramaru(specialistas4) επειδή η συμπεριφορά του μου φαίνεται πιο ύποπτη όλων, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα ήθελα να ακούσω εξηγήσεις κι απ' τους υπόλοιπους... Αν βέβαια θα είχατε την ευγενή καλοσύνη.

Ω, και κύριε Schneizel:

Δεύτερον, δεν θέλω να την κατακτήσω την πόλη. Αυτό θα το έκανε ο πατέρας μου και δεν θέλω ούτε καν να με παρομοιάζετε με αυτόν τον τρελό τύραννο. Είπα καθαρά πως θα εξαϋλώσω την πόλη από προσώπου γης.


...

Posted Image


...Wonderful! Τύραννος εσείς, ποτέ! Ποιος τρελός θα έκανε τέτοια σύνδεση! Κάντε μας όμως τη χάρη και πείτε μας πότε, έτσι; Απλά για ενημερωτικούς λόγους και μόνο... Θα ήθελα πάντως, εκ βάθους καρδίας, να σας ευχαριστήσω. Χάρη σε ανθρώπους σαν κι εσάς, δε θα πεινάσει ποτέ το είδος μου! ...οι μπάτλερ εννοούσα βέβαια, τι άλλο;

Και σημειωτέον, δεν έχω κανένα λόγο να καταστρέψω τα Χριστούγεννα... τι σκανδαλώδες! Ξέρετε πόσα παιδιά πουλάνε την ψυχή τους στο διάβολο για να πάρουν όλα τα δώρα που έχουν βάλει στο μάτι κατά τη διάρκεια ενός ολόκληρου χρόνου; ...Αλήθεια, my Lord, εσείς γιατί ξεχάσατε τόσο γρήγορα αυτή τη μόδα, κρίμα ήταν!

#68 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 13 December 2012 - 06:24

Furuichi Takayuki


Posted Image


"Λοιπόν, πώς σου φάνηκαν οι ικανότητές μου, Franziska;" ρώτησε με περισσότερη αυτοπεποίθηση από ότι έπρεπε. "Franziska; Franziska;" συνέχισε να επιμένει ακολουθώντας την παρόλο που τον αγνοοούσε επιδεικτικά.

Μήπως γκριζομάλλη Furuichi (Kai) έβγαλες από την μέση τον Άγιο για να απλώσεις τα βρωμόχερά σου στην γυναίκα του;


Posted Image


"Πώς τολμάς, τύπε με τα κόκκινα (Umi n Ossan), εγώ, ο Furuichi Takayuki, ο υπέρμαχος όλων των γυναικών, δε θα έκανα ποτέ κάτι για να κάνω δυστυχισμένη μια όμορφη γυναίκα. Κυρία Άη Βασίλη μην τον ακούτε," τινάζει τα μαλλιά του και τον δείχνει με το δάχτυλο μιμούμενος τις στάσεις των επιθεωρητών που είχε δει σε ταινίες και anime. "Άλλωστε δεν ήμουν εγώ αυτός που απειλούσα με τη στάση μου τους πάντες από την πρώτη μέρα, για να μην αναφέρω ότι δείχνατε να το γνωρίζεται τον κύριο. Ως γνωστόν, οι δράστες είναι πάντα κάποιοι από το κοντινό του περιβάλλον του θύματος. Μήπως ήθελες εσύ να τον σκοτώσεις και να γίνεις Αη Βασίλης στη θέση του; Σε βλέπω ήδη ντυμένο."


Ψήφος ίδια: Keichi (DemonicMC)

ySss0UF.jpg


#69 demonicMC

demonicMC

    Anpan Spanking

  • Members
  • 611 posts

Posted 13 December 2012 - 10:45

Maebara K-1


Posted Image




Σοβαρά τώρα; Πρώτα δολοφονείται ο Άι Βασίλης και τώρα με κατηγορούν; This is not a joke! Μήπως οι σκοτωμοί ήδη άρχισαν; Ακόμα και μακριά από τη Hinamizawa, αυτή η τρέλα μας ακολουθεί;!


Όρθως στέκεται η υποψία σου Takayuki-kun, από ότι φαίνεται εγώ και η Shion είμαστε οι τελευταίοι που είδαν τον Άι Βασίλη ζωντανό. Αλλά σε διαβεβαιώ ότι, πράξαμε όπως ακριβώς μας διέταξε ο Άγιος. Με το που ακούσαμε τη φασαρία και είδαμε τις φωτιές στο εργαστήριο, ο Άγιος μας είπε να φύγουμε γρήγορα από εκεί.


Πνεύμα της αλεπούς, Tomoe, μήπως και εσείς βιαστήκατε υπερβολικά να με υποπτευτείτε;



#70 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 13 December 2012 - 10:50

Ludwig Herzog von Mohn Nahe Liechtenstein

Posted Image


*shuts book*


Όλα όσα συμβαίνουν γύρω μου είναι εκνευριστικά. Καταλαβαίνω την οδύνη της αγαπητής κυρίας Άη Βασίλη που έχει χάσει τον σύντροφό της, αλλά δε μπορώ να κατανοήσω τις υπέρμετρες αντιδράσεις των υπολοίπων στο θάνατο του τροφαντού κυρίου και πρώην οικδεσπότη μας.

Θα αρκεστώ στο να πω πως πιο σύμφωνης γνώμης με τη δική μου μέχρι τώρα έχει εκφράσει ο δεύτερος πρίγκηπας Schneizel el Britannia(Kaiser) όμως και πάλι δε συμμεριζόμαστε πλήρως όλες τις απόψεις. Θεωρώ...άνανδρο να επιτείθεται κανείς σ'ένα μικρό κοριτσάκι, τουλάχιστον για τώρα που δεν υπάρχουν πολλές ενδείξεις.

Yποθέτω στο μέλλον τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα...

Για τώρα, θα αρκεστώ στο να πω μ'επιφυλακτικότητα στο να καταδείξω τον κύριο Envy(Kalamaris) που αν είναι πιστός στο όνομά του έχει παραπάνω από ένα λόγους να διαπράξει αυτό το έγκλημα καθώς και η συμπεριφορά του δείχνει τίποτα άλλο από προδιάθεση.


Mpougatsa: Καλά ρε αγόρι, ο Ed δεν είχε πρόβλημα με το ύψος του; Δε θυμάμαι να χε κι ο Envy...

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#71 Sponis

Sponis

    Despair-Ridden Heart...

  • Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 13 December 2012 - 13:00

Yoshitsune

Posted Image




Αυτό που συνέβη είναι τρομερό... Ήρθαμε εδώ να περάσουμε κάπως καλύτερα από οτι περνάμε τώρα κ ξαφνικά βρισκόμαστε μπροστά σε μια υπόθεση δολοφονίας. Και μάλιστα έχουν συμμετάσχει κάποιοι από εμάς... Ποιοι ήρθαν εδώ με απώτερο σκοπό να χαλάσουν τις γιορτές του κόσμου;
Και ποιος από εμάς είναι ικανός να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να μπει μπροστά ώστε να ξεδιαλύνει την κατάσταση;

Μήπως είναι ο Brera Sterne [Theodore :D] και το "πρόγραμμά" πίσω από όλα αυτά;

#72 Fandom

Fandom

    Anime Professional

  • Members
  • 551 posts

Posted 13 December 2012 - 13:30

Kamimaro


Posted Image


Πολύ χαίρομαι με τις εξελίξεις. Επιτέλους, το παιχνίδι άρχισε και πέθανε ο πρώτος παίχτης.


Asuka(Jiji) είσαι λίγο ανόητος, ε; Ούτε εσύ νομίζω να αντέξεις πολύ.

Δεν ήμουν αρκετά ξεκάθαρος στην αρχή; Σας είπα ότι θα πεθάνει κόσμος, αυτός είναι ο σκοπός του παιχνιδιού μου.

Μόνο οι δυνατοί θα αντέξουν.

Αλλά εσείς θα σκοτωθείτε μεταξύ σας, εγώ δε θα ανακατευτώ.


Και τι παραπάνω δύναμη να κερδίσει o Θεός;


Και ΝΑΙ! Το διασκεδάζω.


Πάντως αν θέλετε να σκοτώσετε κάποιον, ασχοληθείτε με τον En(OdyMonaxos). Θα ήθελα να δω αν θα καταφέρει να γλυτώσει.


Schnizel el Britannia(Black Kaiser) αν και θα είχε πλάκα να εξολοθρεύσεις την πόλη με το ιπτάμενο ματζαφλάρι σου, δε θα σε αφήσω. Αν θες να σκοτώσεις κάποιον μπορείς μόνο μέσω του παιχνιδιού.



Posted Image



#73 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

    名前のない怪物

  • Review Team
  • 2,153 posts

Posted 13 December 2012 - 14:23

Hisoka

Posted Image

Oh... Τι βλέπουν τα ματάκια μου;

Μετά το κρύο βράδυ, δολοφονήθηκε ο καημένος ο Άγιος. Αυτό σημαίνει πως ανάμεσά μας έχουμε έναν άξιο αντίπαλο. Κύριε Alucard, είμαι σίγουρος πως κατέχετε τη δύναμη να προβείτε σε κάτι τέτοιο. Μη νομίζετε πως σας ξεχνάω. Κάποιοι από εδώ μέσα είμαστε έρμαια κάποιον δυνάμεων, δε νομίζετε; Έχω αρχίσει να ανησυχώ...

Επίσης, κύριε Kamimaro, κάτι τύποι του είδους σας με εκνευρίζουν και με εξιτάρουν ταυτοχρόνως. Μην είστε και πολύ "αυτός από ψηλά" και πάνω απ'όλα μην μας υποτιμάτε. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, διότι δε ξέρουμε αν κάποιοι γύρω μας είναι τωόντι δυνατότεροι από εμάς.

Από την άλλη όμως...

Posted Image

Πόσο χαίρομαι που έχουν μαζευτεί εδώ μαζί τόσα κλειστά μπουμπούκια, που περιμένουν κάποιον να τα ποτίσει. Καλή μου Rika, μη φοβού. Εγώ είμαι εδώ να προστετέψω τα παιδιά μου, απ'όποιον πάει να μου τα πάρει. Η αλήθεια είναι πως είμαι λίγο τρομακτικός, αλλά ελπίζω σε κατανόηση και αμοιβαία αγάπη, ναι;
Posted Image

Κι εσύ Ciel, φαίνεσται πολύ όμορφο αγόρι. Ελπίζω ο υπηρέτης σας να μην το πάρει προσωπικά, δε θέλω τσακωμούς.

*Γυρνάει με ένα ύφος αδιαφορίας προς τον Hiramaru*
Αυτά είχατε να πείτε;

Σκέφτεται: Δες τον τυπά και το αξιολύπητο σκουφάκι του... Θα τον σκότωνα, αλλά ας μην τραβάω την προσοχή των άλλων. I am here for a quest of power!

Ας ανακεφαλαιώσουμε λοιπόν:

Posted Image

Ανάμεσα στον κύριο Alucard και στον Kamimaro.
Θα προτιμήσω τον υποτιθέμενο Θεό(Fandom). Βλέπω μιλάτε πολύ συχνά για δύναμη. Νομίζετε πως μπορείτε να μας ελέγξετε; Σαν να θέλετε ρευματάκια να δημιουργηθούν! Η άποψη του κυρίου Asuka Masamune(Jiji), έχει μια βάση, αλλά εν αντιθέσει τον λέτε ανόητο... Γιατί;

I wonder...

Saraba

Posted Image


84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.


#74 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 13 December 2012 - 16:12

Τεζούκα Κουνιμίτσου



Posted Image



Εχμ...εχεμ...


Η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά μου φαίνονται παράξενα. Απλοί θνητοί αντιμέτωποι με δράστες μιας δολοφονίας, αυτό φαίνεται μεγάλο βουνό για εμάς και αμφιβάλλω αν θα είναι εύκολο να το αντιμετωπίσουμε. Ενωμένοι όμως θα τα καταφέρουμε.


Αμφιβάλλω βέβαια με αυτά που βλέπω


Hisoka; Hisoka (NWS) δεν είναι το όνομά σου. Θα ήθελα να διαφωνήσω μαζί σας. Τι είναι πιο προφανές ένας άνδρας να στοχεύσει ένα άλλο άτομο που ισχυρίζεται ότι έχει την απόλυτη δύναμη να μας ελέγχει; Προσωπικά, δεν βλέπω κανένα βάσιμο επιχείρημα και από τις δυο πλευρές. Ο νεαρός Asuka Masamune (Jiji) έσπευσε κατευθείαν να βρει τον εύκολο στόχο, θέλοντας να δείξει ότι το επιχείρημά του έχει νόημα βασιζόμενος στα λόγια ενός τρελού, θα σημείωνα στο τέλος. Αλήθεια, αν δούμε το παιχνίδι από άλλη ματιά αυτοί που θα νικήσουν είναι αυτοί που θα επιζήσουν. Θα είναι αθώοι ή θα είναι δολοφόνοι; Νομίζω θα ήταν η εύκολη λύση, έτσι δεν είναι; Αλλά και ο κύριος Kamimaro (Fandom) δεν έχει μάλλον σκοπό να υπερασπιστεί τον εαυτό του, μάλλον γιατί θεωρεί ανόητη την κατηγορία. Ο κύριος αφήνει τα λόγια του να τα εκλάβει ο καθένας όπως θέλει, εσείς ότι οι δυνατοί θα είναι μόνο οι δολοφόνοι; Η εξουσία του να σκοτώνεις είναι μεγαλύτερη από την δύναμη όλων των αθώων μαζί αναρωτιέμαι;


Αλλά αυτό που με προβληματίζει; Γιατί άραγε τα μάτια του ισχυριζόμενου θεού να τονίζουν τον κύριο με την μάσκα (OdyMonaxos); Το βλέμμα του ίσως ξέρει να κρίνει ή προσπαθεί να στοχεύσει; Μάλλον θα φανεί στην συνέχεια.


Tomoe (Hana Suzuki), ακόμη δεν μπορώ να κατανοήσω. *βήχας* Γιατί ο Kirito (Jorg) να είναι περισσότερο ένοχος από τον Keichi (DMC); Ο λόγος;


Ο νεαρός Keiichi μάλλον μου ακούγεται περισσότερο λογικό να βρίσκεται στην θέση του ενόχου. Ή μήπως η Shion (Babba) βρίσκεται πίσω από όλα αυτά;



#75 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

    ~:vv:~

  • Members
  • 163 posts

Posted 13 December 2012 - 20:25

Jonathan Joestar

Posted Image

Τι τρομερό έγκλημα... Μέρες χαράς μετατράπηκαν σε εφιάλτη. Ο ένοχος πρέπει να πληρώσει... Στο όνομα τον Joestar θα τον κάνω να πληρώσει.

Κύριε Τεζούκα(Kamen Tantei Zura) θα συμφωνήσω απόλυτος με όλα όσα είπατε. Αν και συμφωνώ εγώ εσείς δεν φαίνεστε να συμφωνείτε με τον εαυτό σας. Δηλαδή για να καταλάβω μιλάτε τόση ώρα και τονίζετε τις πιθανών λάθος κατηγοριες του Hisoka με λογικά επιχειρήματα και μετά θέτετε αξιόλογες ερωτήσεις ως προς τους άλλους. Και μετά τι κάνετε? Στοχεύετε την δεσποινίδα Shion που δεν είχατε αναφέρει καθόλου τόση ώρα που μιλάγατε... γιατί?
Posted Image



Also tagged with one or more of these keywords: Παλέμο, Δολοφόνοι, Αθώοι, Επιθεωρητές, Η νύχτα πέφτει, Christmas, Vigilante, Γιατρός, loli female elves, Plot